کل اخبار:213
-
۱۴۰۱-۰۱-۰۳ ۱۰:۵۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش سوم/ پاییز ۱۴۰۰
از تأکید بر لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور تا درخواست قاطبه سینماگران برای تعیین تکلیف خانه سینما
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۱۴۰۰ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: ویژگی های رئیس سازمان سینمایی از نظر سینماگران، لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور، لزوم ساماندهی صنوف سینمایی در دولت سیزدهم و... بود.
-
۱۴۰۰-۱۲-۱۷ ۱۱:۴۹
راهکار جلوگیری از ابتذال در شبکه نمایش خانگی چیست؟
نظارت قاطعانه، ایجاد پیوند میان حوزه های علمیه و پلتفرم ها و جلوگیری از کاسبکاری در حوزه فرهنگ؛ مهمترین راهکار برای جلوگیری از ابتذال در شبکه نمایش خانگی!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور گفتند: انتظارمان نظارت و ممیزی قاطع و محکم است؛ الگوی مبتذل به وجود آمده در شبکه نمایش خانگی که مدیران دولت قبل سبب ساز آن بودند باید به دست نیروهای متعهد، ولایتمدار و انقلابی درهم بشکند و ایجاد پیوند ارگانیک معرفتی میان حوزه های علیمه و دانشگاه با پلتفرم ها می تواند منجر به تولید آثار سالم و ارزشمند در این عرصه شود.
-
۱۴۰۰-۱۲-۱۶ ۱۱:۱۱
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/ بهار ۱۴۰۰
از تأکید بر بحران در هنرهفتم، چالش های کرونایی و سردرگمی سینماگران تا ۸ سال عملکرد فاجعه بار دولت روحانی در سینما/ خدمات صنفی به سینماگران در حد صفر!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۱۴۰۰ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: سریال های نوروزی، راهکار تحقق شعار سال در سینما و تلویزیون، افزایش نرخ بلیت سینماها و حق اشتراک پلتفرم ها، اصرار برای برگزاری «شو» ی جهانی فجر در بحران کرونا، مهجوریت سینمای دفاع مقدس، چگونگی برنامه سازی سالم در رسانه ملی، ۸ سال عملکرد دولت روحانی در حوزه سینما، فقدان خدمات صنفی به سینماگران در دولت تدبیر و امید و... بود.
-
۱۴۰۰-۱۲-۰۸ ۱۰:۲۴
چگونگی تولید آثار سالم پلتفرم ها/۳
الماسی: امیدوارم مدیر جدید ساترا جلوی ولنگاری در شبکه نمایش خانگی را بگیرد/ نمایش خانگی مدت ها است به بیراهه می رود!
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما با توجه به اعلام نظر قطعی کمیسیون تلفیق بودجه در خصوص نظارت «ساترا» بر تولید آثار حرفهای در فضای مجازی و تغییر رئیس این نهاد در خصوص چگونگی تولید آثار سالم پلتفرم ها گفت: امیدوارم مدیر جدید سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر جلوی ولنگاری در شبکه نمایش خانگی را گرفته و اجازه ندهد آثاری با محتوای ضد فرهنگ ایرانی-اسلامی همچنان در این حوزه تولید و پخش شوند.
-
۱۴۰۰-۱۲-۰۲ ۱۰:۱۷
برای سینما؛
جهانگیر الماسی «فرزند زمان ما» را میسازد
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون از نگارش فیلمنامه هایی برای ساخت فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی خبر داد.
-
۱۴۰۰-۱۱-۲۳ ۱۴:۵۵
گزارش تصویری؛
عکس / هنرمندان در موزه سینما فیلمهای جشنواره فجر را دیدند
سینماپرس : بازیگران و عوامل فیلم های چهلمین جشنواره فیلم فجر با حضور در موزه سینما با مردم به تماشای فیلم ها نشستند.
-
۱۴۰۰-۱۱-۲۰ ۱۰:۴۷
انتظارات سینماگران از داوری های جشنواره فیلم فجر انقلاب چیست؟
از تأکید بر توجه به فیلم های متفکر و اندیشه ورز و پرهیز از اعطای جایزه به فیلم های سطحی/ داوری باید متناسب با سینمای تراز انقلاب اسلامی باشد
سینماپرس: تعدادی از سینماگران کشور در خصوص انتظارات از داوری های جشنواره فیلم فجر متذکر شدند: داوران باید به فیلم های متفکر و اندیشه ورز توجه کرده و از اعطای جایزه به فیلم های بی مایه و سطحی پرهیز کنند! داوری پاشنه آشیل جشنواره فجر است و اگر داور انتخاب درستی داشته باشد همه چیز در جشنواره درست پیش می رود.
-
۱۴۰۰-۱۱-۱۸ ۱۱:۳۸
انتظارات از داوری های جشنواره فیلم فجر/۱۱
الماسی: داوری های جشنواره فجر باید متناسب با ادعاها در حوزه انقلاب اسلامی و ایدئولوژی دینی باشد/ رویکرد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جشنواره مشخص نیست!
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما در خصوص انتظارات از داوری های جشنواره فیلم فجر گفت: داوری های جشنواره فجر باید متناسب با ادعاها در حوزه انقلاب اسلامی و ایدئولوژی دینی باشد؛ به خصوص آنکه قرار است جشنواره از سال آتی به صورت بین المللی برگزار شود و از این رو باید مختصات جشنواره فجر انقلاب به صورت شفاف و واضح تبیین و ترسیم شود تا تنها شاهد برگزیده شدن آثاری در این رویداد سینمایی باشیم که با دغدغه رشد و اعتلای نظام اسلامی مان تولید شده اند.
-
۱۴۰۰-۱۰-۱۴ ۱۱:۴۹
سینماگران در دومین سالگرد شهادت سردار دل ها خوستار شدند:
مدیران باید شمایل سینمای ایران را انقلابی کنند و اجازه ساخت آثاری بیرون از این چارچوب را ندهند/ انتقاد از عمل گرا نبودن مدیران فرهنگی
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در خصوص جایگاه و نقش مقاومت اسلامی در سینما و تلویزیون متذکر شدند: مدیران باید شمایل سینمای ایران را انقلابی کنند و اجازه ساختار آثاری بیرون از این چارچوب را ندهند؛ ما باید کار را به جایی برسانیم که مقاومت اسلامی شاکله اصلی سینمای کشور شود.
-
۱۴۰۰-۱۰-۰۶ ۱۱:۲۸
نقش مقاومت اسلامی در سینما و تلویزیون/۱
الماسی: تمامی ارکان زندگی سردار سلیمانی بر اساس مهمترین آموزه های ایرانی-اسلامی است/ کمترین توقع از مدیران دولت انقلابی سیزدهم این است که شمایل سینمای ایران را انقلابی کنند
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در خصوص جایگاه و نقش مقاومت اسلامی در سینما و تلویزیون گفت: تمامی ارکان زندگی سردار سلیمانی بر اساس مهمترین آموزه های ایرانی-اسلامی است و از این سینما و تلویزیون باید با پرداخت به جا از شخصیت این شهید بزرگوار اخلاق، معرفت، ادب، متانت و بزرگی را به نسل جوان بیاموزند چرا که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی الگوی ارزنده با اخلاق و رفتار و کرامت و دانش است و ایمان واقعی و ارادتش به خلق الله در لحظه به لحظه زندگی وی دیده می شود به علاوه آنکه این شهید والامقام نسبت به اکابر و بزرگان قوم نیز ایمان و ارادت قوی دارد.
-
۱۴۰۰-۰۹-۲۸ ۱۲:۰۴
در سینماتک خانه هنرمندان؛
نسخه ترمیمشده «شبح کژدم» کیانوش عیاری روی پرده میرود
سینماپرس: «شبح کژدم» در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
-
۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۱۰:۵۳
سینماگران از لزوم بازگشت هویت به جشنواره «فجر انقلاب» گفتند؛
از درخواست برای بازخواست دست اندرکاران جشنواره جهانی تا تأکید بر عدم نیاز سینمای ایران به عضویت در نهادهایی همچون «فیاپف»
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در پی اقدام سازمان سینمایی برای ادغام بخش های ملی و جهانی جشنواره فجر و بازگشت هویت به جشنواره فجر انقلاب تأکید کردند: عضویت در فیاپف یا هر گروه و موسسه و برند غربی برای سینمای ما به مثابه اجیری و بردگی است؛ مسئولان برگزاری جشنواره جهانی در این سال ها موجب از دست دادن هویت جشنواره فجر انقلاب اسلامی شدند. سینما در دولت گذشته به ویژه در زمان مدیریت ایوبی یکی از سیاه ترین و فجیع ترین ایام خود را تجربه کرد.
-
۱۴۰۰-۰۸-۱۰ ۱۲:۲۷
لزوم بازگشت هویت به جشنواره فجر انقلاب/۳
الماسی: جشنواره جهانی فجر قربانگاه هویت ملی، آرمان های انقلاب و فرهنگ ناب ایرانی-اسلامی بود/ از نظر محتوا هیچ تفاوتی میان جشنواره فیلم تل آویو با این جشنواره وجود نداشت!
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما در پی اقدام شایسته سازمان سینمایی برای ادغام بخش های ملی و جهانی جشنواره فجر و بازگشت هویت به جشنواره فجر انقلاب گفت: مشکل اصلی ما این است که بسیاری از مدیران و سینماگران هنوز متوجه نیستند که سینمای جمهوری اسلامی ایران باید تفاوت اساسی با سینمای غرب داشته باشد و ما هرگز نباید مقلد و دنباله روی سینما و جشنواره های غربی شویم؛ جشنواره جهانی فجر قربانگاه هویت ملی، آرمان های انقلاب و فرهنگ ناب ایرانی-اسلامی بود چرا که سیاست ها و خط مشی غربی ها را دنبال می کرد و هیچ نشانی از ایرانیت و اسلامیت در محتوا و ساختار این رویداد وجود نداشت.
-
۱۴۰۰-۰۷-۰۷ ۱۰:۰۲
سینماگران از رئیس سازمان سینمایی چه می خواهند؟
از درخواست برای جلوگیری از ورود بی رویه پول های کثیف به سینما و پرهیز از شعارهای بدون عمل تا انتقاد از وضعیت اسفبار سینما طی ۸ سال گذشته
سینماپرس: تعدادی از سینماگران مطرح کشور در خصوص انتظارات از رئیس سازمان سینمایی کشور تأکید کردند: لودگی و ابتذال و سیاه نمایی و مسائل وقیح و بی شرمانه ای همچون خیانت زن به شوهر، شوخی های رکیک و جنسی در سینمای امروز ایران بیداد می کند و وظیفه رئیس جدید سازمان سینمایی جلوگیری از ابتذال بیش از حد آثار سینمایی است؛ این دسته از سینماگران همچنین متذکر شدند: سینمای ایران نیاز به مدیری دارد که به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشراف کامل داشته باشد و از آن صیانت و پاسداری کند در غیر این صورت ما کمافی سابق باز هم دچار کجروی و انحراف بیشتر در حوزه سینما خواهیم شد.
-
۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۱۰:۳۰
ویژگی های رئیس سازمان سینمایی از نظر سینماگران/۵
الماسی: تبعیض و بی عدالتی در سینما بیداد می کند/ رئیس جدید سازمان سینمایی باید به ارزش های ملی، عرفی، دینی و اخلاقی توجه ویژه داشته باشد
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما در خصوص ویژگی های رئیس سازمان سینمایی گفت: متأسفانه امروزه تبعیض و بی عدالتی در سینما بیداد می کند و از این رو ما نیاز به مدیری متخصص و متعهد داریم که تمام توان و قوای خود را برای از بین بردن این بی عدالتی ها به کار ببرد چرا که بی عدالتی زیبنده جامعه اسلامی نیست! این بسیار دردآور است که یک سینماگر باید در خیابان مسافرکشی کند تا بتواند رزق روزانه خود را به دست بیاورد اما دیگری مرتب سر پروژه های متعدد است و دستمزدهای آنچنانی و نجومی می گیرد!
-
۱۴۰۰-۰۶-۱۴ ۱۶:۰۹
انتقاد نسبت به یکی از تولیدات شبکه نمایش خانگی؛
جهانگیر الماسی: کسی نیست که بگوید بازی «مافیا» چه دردی از جوان ما درمان میکند؟
سینماپرس: جهانگیر الماسی، بازیگر سینما و تلویزیون گفت: بازی «مافیا» از دهها سال پیش و از پشتصحنه تئاتر آغاز شده است. برخی بازیگران تئاتر بعد از اتمام کار سر صحنه میماندند و ساعتها مافیا بازی میکردند. بازی «مافیا» چه دردی از جوان ما درمان میکند؟
-
۱۴۰۰-۰۵-۱۳ ۱۲:۱۹
۸ سال فضاحت و فاجعه در دولت «تدبیر و امید» از منظر سینماگران؛
از تأکید بر نابودی سینمای اصیل، استراتژیک و متعهد در دولت لیبرال روحانی تا انتقاد شدید از باندبازی و روابط پشت پرده در تمامی نهادهای تابعه سازمان سینمایی/ سینما تاراج شد!
سینماپرس: بیش از ۱۹۵ سینماگر و کارشناس فرهنگی مطرح تنها طی حدود ۴ ماه از آغاز سال ۱۴۰۰ در گفتگوهای خود با سینماپرس دولت حسن روحانی را ناکارآمدترین دولت در طول تاریخ پس از انقلاب اسلامی برشمردند و با تأکید بر اضمحلال و نابودی فرهنگ و هنر بالاخص سینما طی ۸ سال گذشته تأکید کردند: در این سال ها باندبازی و روابط پشت پرده در تمامی نهادهای تابعه سازمان سینمایی بیداد می کرد و عدالت در هیچ یک از ارکان این دولت به چشم نمی خورد؛ این هنرمندان متذکر شدند: حوزه فرهنگ و هنر در دولت آقای روحانی به پدرخوانده های دهه شصتی واگذار شد و افراد خبره، کاربلد و متعهد در این سال ها هیچ جایی در سینمای کشور نداشتند!
-
۱۴۰۰-۰۵-۰۹ ۱۰:۴۰
جهانگیر الماسی:
رویای نسل ما این بود که کژی های پیش از انقلاب پاک شود و فیلم فارسی وجود نداشته باشد/اماالان اینطور که پیش می رود ما باید دو سال دیگر با ادبیات لاتی با یکدیگر صحبت کنیم
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت:فکر می کردیم دانایی و خردورزی ارزش است. حالا می فهمیم که به ما می گویند نه اینطور نیست. کسانی که می فهمند اوضاعشان پس معرکه است. در حرفه ما کسانی موفق هستند که چیزی نمی دانند!
-
۱۴۰۰-۰۲-۲۲ ۱۲:۰۰
جهانگیر الماسی:
پژوهش می تواند در جهت دادن تولید در سینمای ایران و برداشتن پرده از جوانبی که تا به امروز مغفول مانده اند کمک زیادی کند
سینماپرس: جهانگیر الماسی گفت: پژوهش میتواند با سرمایه گذاری مناسب، به تولیدات سینمای ایران جهت بدهد.
-
۱۴۰۰-۰۲-۰۱ ۱۱:۲۰
سینماگران از «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» می گویند:
از انتقاد نسبت به بی تدبیری مسئولان برای حمایت از هنرمندان تا تأکید بر ایجاد موانع جدی بر سر راه تولید فیلم های ارزشی و استراتژیک/ سینمای امروز ایران دشمن شاد کن است!
سینماپرس: تعدادی از فعالان سینما و تلویزیون با تأکید بر اینکه در سال «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» باید حمایت جدی از سینمای ارزشی و استراتژیک صورت گیرد متذکر شدند: فیلم های ارزشی و استراتژیک هنگام تولید با موانع بسیار جدی تری روبرو می شوند؛ تا خانه تکانی جدی در حیطه مدیریتی صورت نگیرد موانع موجود در حوزه تولید آثار سینمایی برداشته نمی شود! در سینما و تلویزیون و تئاتر هرآنچه شاهدیم یک وادادگی فرهنگی در مقابل غربی ها است و متأسفانه مدیرانی که کعبه آمال شان غرب و فرهنگ غربی است باعث این اتفاق تلخ و دردآور شده اند.
-
۱۴۰۰-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۲
راهکار تحقق شعار سال در سینما و تلویزیون/۷
الماسی: فقدان آموزش مناسب برای فیلمسازان و عدم هدف گذاری مدیران باعث شده تا تولیدات سینما و تلویزیون به کجراهه هدایت شوند/ به فیلم و سینما نباید نگاه کاسبکارانه داشت!
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما در پی نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» گفت: فقدان آموزش مناسب برای فیلمسازان و عدم هدف گذاری مدیران باعث شده تا تولیدات سینما و تلویزیون به کجراهه هدایت شوند و بی شک برای تحقق شعار ارزنده سال که توسط مقام معظم رهبری تعیین شده باید در گام اول این دو معضل مهم و اساسی را برطرف کرد چرا که عدم سواد و دانش مکفی و همچنین عدم ریل گذاری مناسب و جهت دهی در سینما خود به خود موانع بسیار جدی در مقابل تولیدات ارزشی و فرهنگی به وجود می آورند.
-
۱۴۰۰-۰۱-۱۱ ۱۳:۲۶
جهانگیر الماسی:
همه ما دلتنگ یک مسافرت خوب هستیم/با ریشه کن شدن کرونا همه چیز برایمان شیرین تر می شود
سینماپرس: بازیگر فیلم سینمایی «خروج» گفت: من همیشه عاشق کتاب خواندنم، در یکسالی که گذاشت اکثریت زمان خود را به مطالعه پرداختم و اعتقاد دارم نوروز امسال با توجه به محدودیت های موجود به واسطه بیماری کرونا بهترین زمان برای کتابخوانی باشد.
-
۱۴۰۰-۰۱-۱۱ ۱۱:۴۵
اظهارات سینماگران به مناسبت روز «جمهوری اسلامی»؛
از تأکید بر نفوذ فرهنگی و بایکوت هنرمندان انقلابی تا انتقاد از مدیرانی که از غرب خط می گیرند
سینماپرس: به مناسبت فرارسیدن روز جمهوری اسلامی نظرات تعدادی از سینماگران در خصوص وضعیت سینما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گردآوری شده است. سینماگران در گفتگوهای متعددشان با سینماپرس تأکید داشتند: سازمان سینمایی امروز بیش از گذشته نیاز به حضور مدیری متعهد به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد چرا که مدیران فعلی با دنباله روی از سینمای غرب و به ویژه آمریکا باعث شدند تا فرهنگ و هویت ملی و اسلامی ما در سطح جهان دچار تنزل شود.
-
۱۴۰۰-۰۱-۰۳ ۱۲:۱۱
جهانگیر الماسی:
به جای سینمای جعلی و دروغ بزرگی به نام «سینمای اجتماعی» جوانان را به سمت ساخت آثار در حوزه «منافع ملی» ترغیب کنیم
سینماپرس: جهانگیر الماسی درباره آرزویش برای آینده حوزه فرهنگ و هنر در کشور، عنوان کرد: امیدوارم که مدیریت کلان سیاسی هماهنگ با مدیرت کلان فرهنگی جامعه و هماهنگ با هنرمندان، هدف واحدی داشته باشند. فقط تلخیها را داد زدن و نشان دادن، یک اغتشاش ذهنی ایجاد می کند. دوربین باید به سمت مدیران بچرخد و از مدیران باید پرسید که چه کار کردهاند.
-
۱۴۰۰-۰۱-۰۲ ۱۴:۰۱
گزارش تصویری؛
عکس/ سینما در سالی که گذشت-۱
سینماپرس : سال ۹۹ با همه اتفاقات ریز و درشتش به پایان راه خود رسید. سینمای ایران نیز در این سال با فراز و نشیب، تلخی و شیرینی، حواشی و اخبار مختلف روبرو بود. در گزارش های پیشرو همه این اتفاقات را در قالب گزارش تصویری برای مخاطبان مرور خواهیم کرد.
-
۱۴۰۰-۰۱-۰۲ ۱۲:۴۷
سینماپرس در پاییز ۹۹
از تأکید بر انفعال مدیران فرهنگی در قبال تولید آثار دینی تا انتقاد از برگزاری جشنواره کودک/ سینماگران از دست خالی مدیریت سینما در سال آخر حیات دولت بنفش گفتند!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انفعال مدیران فرهنگی در قبال تولید آثار دینی، جشنواره فیلم مقاومت، انتظارات از هیأت مدیره جدید خانه سینما، بحران در سینمای کودک و نوجوان، دست خالی مدیریت سینما در سال آخر حیات دولت بنفش، کرونا و لزوم آینده نگری برای حفظ سینما، لزوم توجه به مفاهیم ارزشی در سینما، انفعال دولت؛ چشمداشت به خارج از کشور بود.
-
۱۳۹۹-۱۲-۳۰ ۱۴:۳۹
بهارانه سینماگران همزمان با آغاز سال جدید؛
تبریک پیشکسوتان سینما به مردم ایران/ از آرزوی مهار ویروس منحوس کرونا تا رفع نگاه تبعیض آمیز به هنرمندان
سینماپرس: هنرمندان پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر کشور در آستانه نوروز ۱۴۰۰ از آرزوهای خود گفته و به مردم ایران پیام تبریک فرستادند. برخی از پیشکسوتان همزمان با آغاز سال نو انتقادهای جدی نسبت به جشنواره فجر سی و نهم و همچنین نگاه تبعیض آمیز به هنرمندان داشتند.
-
۱۳۹۹-۱۲-۲۶ ۱۲:۴۵
سینماپرس در تابستان ۹۹
از لزوم بازنگری در رویکردهای نظارتی سازمان سینمایی تا بررسی عملکرد منفعلانه سلبریتی ها در دوران کرونا/ بازیابی هویت اصناف سینمایی جزو ضروریات است!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل تابستان سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: عملکرد منفعلانه سلبریتی ها در دوران کرونا، رویکرد کمیسیون فرهنگی مجلس نسبت به سینما، لزوم بازنگری در رویکردهای نظارتی سازمان سینمایی، حوزه هنری؛ از جوانگرایی تا لزوم رویکرد تحولی، انفعال مدیران سینمایی در روزهای کرونایی، لزوم بازیابی هویت اصناف سینمایی، اکران آنلاین؛ تهدید یا فرصت؟! بود؛ همچنین سینماپرس با انتشار یادداشت های متعدد معضلات و مسائل مهم روز سینمای کشور را بازتاب داد.
-
۱۳۹۹-۱۲-۲۰ ۱۳:۱۵
سینماپرس در بهار ۹۹
از انتقاد نسبت به توزیع ناعادلانه عیدی میلیاردی وزارت ارشاد توسط خانه سینما تا تأکید بر انفعال مدیران سازمان سینمایی در بحران کرونا/ وقتی بی بندوباری در سینما به اوج می رسد!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انتقاد از کیفیت پایین سریال های مناسبتی نوروزی و ماه مبارک رمضان، دست خالی اهالی سینما از عیدی میلیاردی وزارت ارشاد، مهجوریت سینمای ارزشمند دفاع مقدس، راهکار تحقق «جهش تولید» در سینما و تلویزیون، دروغ پراکنی و حاشیه سازی توسط مدیران خانه سینما، بحران کرونا و انفعال مدیران سازمان سینمایی، زمزمههایی از حذف شورای پروانه ساخت و... بود؛ همچنین سینماپرس با انتشار یادداشت های متعدد معضلات و مسائل مهم روز سینمای کشور را بازتاب داد.
-
۱۳۹۹-۱۲-۰۳ ۱۱:۲۳
سینماگران تأکید کردند:
بحران مدیریتی در حوزه سینما باعث شده تا هیچ راهکاری برای برون رفت سینما از کما در دوران کرونا اندیشه نشود
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان برجسته فرهنگی کشور با انتقاد شدید از متولیان فرهنگی کشور به ویژه مدیران سینمایی تأکید کردند: بحران مدیریتی در حوزه سینما باعث شده تا هیچ راهکاری برای برون رفت سینما از کما در دوران کرونا اندیشه نشود؛ این دسته از سینماگران از تصمیم گیری های نابخردانه مدیران سینمایی ابراز تعجب نموده و متذکر شدند: با برگزاری جشنواره فجر نباید جان خبرنگاران و هنرمندان را به خطر بیندازیم؛ این هنرمندان افزودند: فرهنگ و هنر برای دولتمردان و مدیران سینمایی هیچ اولویتی ندارد و آن ها دوست دارند سینما دیگر نفس نکشد!