نمایش همه
  • جواد انصافی ۱۳۹۸-۰۲-۱۷ ۱۱:۰۵

    گفتگوی سینماپرس با هنرمند پیشکسوت نمایش های آیینی و سنتی؛

    انصافی: وعده های مسئولان برای نمایش های آیینی سنتی هیچ گاه عملی نشده است/ هنرمندان به حال خود رها شده اند!

    سینماپرس: جواد انصافی نویسنده، بازیگر و کارگردان نمایش های آیینی سنتی با انتقاد از مسئولان تئاتر کشور گفت: علیرغم وعده های مسئولان برای تخصیص سالی یک بار سالن تماشاخانه سنگلج به گروه نمایش های آیینی سنتی، این وعده هیچ گاه عملی نشده است و مسئولان از در اختیار گذاشتن سالن به هنرمندانی که واجد این شرایط هستند سر باز می زنند.

  • علی مهام ۱۳۹۸-۰۲-۱۷ ۱۰:۵۹

    چالشی به نام «سلبریتی ها»/۳

    مهام: مسئولان وزارت ارشاد و قوه قضائیه میدان را باز گذاشتند تا «سلبریتی»ها هر کاری می خواهند بکنند

    سینماپرس: علی مهام تهیه کننده سینما و تلویزیون در پی انتقاد افکارعمومی از چالشی به نام «سلبریتی ها» گفت: بنده معتقدم در چالش مهم سلبریتی محوری در سینمای کشور سلبریتی ها مقصر اصلی ماجرا نیستند، مسئولان وزارت ارشاد و قوه قضائیه میدان را باز گذاشتند تا «سلبریتی»ها هر کاری می خواهند بکنند و از این رو آن ها مقصر این ماجرا هستند.

  • یثربی-برومند-اسکندری-تجار-پوریامین-صلح جو-کریمی ۱۳۹۸-۰۲-۱۶ ۱۰:۱۶

    مطالعه و کتابخوانی از منظر هنرمندان؛

    افزایش بی رویه تولید آثار سخیف در سینما به دلیل فقدان مطالعه

    سینماپرس: همزمان با برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تعدادی از اهالی سینما و تلویزیون با انتقاد از کاهش سرانه مطالعه در کشور، مدیران فرهنگی و بال و پر دادن به فضای مجازی را عامل اصلی این اتفاق برشمردند و تأکید کردند افزایش بی رویه تولید آثار سخیف در سینما به دلیل فقدان مطالعه در میان فیلمسازان است.

  • محمد رضا اسلاملو ۱۳۹۸-۰۲-۱۵ ۰۸:۵۳

    چالشی به نام «سلبریتی ها»/۲

    اسلاملو: پدیده «سلبریتی» یکی از سوغات های شوم سینمای غرب است/ دچار غرب زدگی مفرط در سینما شده ایم!

    سینماپرس: محمدرضا اسلاملو کارگردان سینما و کارشناس فرهنگی در پی انتقاد افکارعمومی از چالشی به نام «سلبریتی ها» گفت: پدیده «سلبریتی» یکی از سوغات های شوم سینمای غرب است؛ سینمای غرب اگر ۵ کلیت داشته باشد یکی از آن ها همین پدیده است؛ مهد سلبریتی ها غرب است و زندگی های شان سرشار از لهو و لعب!

  • جهانگیر الماسی در میزگرد آسیب شناسی سینمای دفاع مقدس ۱۳۹۸-۰۲-۱۴ ۰۹:۵۵

    وظیفه سینما و تلویزیون در خصوص «رونق تولید»/۶

    الماسی: مدیران فرهنگی باید از تولید آثار چالشی بر اساس فرهنگ انقلاب اسلامی حمایت کنند

    سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما در پی نامگذاری سال ۹۸ به عنوان «رونق تولید» گفت: امروزه ما با شیوع آثار نازل در سینما و تلویزیون روبرو هستیم بنده معتقدم مدیران فرهنگی در گام اول برای جلوگیری از پیشروی این بحران باید از تولید آثار چالشی بر اساس فرهنگ ملی پس از انقلاب اسلامی حمایت کنند تا در گام های بعدی بتوان ضمن تغییر ذائقه مخاطبان، تولید آثار نازل و بی ارزش را به صفر رساند.

  • سومین روز سی‌وهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۳۹۸-۰۲-۱۱ ۱۱:۴۷

    اندر احوال سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر (۱)

    معاش قبیلگی در لوای دیپلماسی جهانی

    سینماپرس: سی  و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر را می بایست به عنوان پنجمین تجرد و جدایی بخش ملی سینمای ایران از وجوه جهانی و ابعاد بین المللی خود قلمداد نمود. تجربه ای که امسال در پنج سالگی خود به وضوح نشان داد که رویدادی بی هویت و اساسا سردرگم در برزخ منافع شخصی و مصالح قبیله ای خاص در صنعت سینمای ایران است.

  • مراسم تجلیل از رضا برجی ۱۳۹۸-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۱

    وظیفه سینما و تلویزیون در خصوص «رونق تولید»/۴

    برجی: عملکرد بد متولیان فرهنگی مشمئزکننده است/ در سال «رونق تولید» هنرمندان انقلابی، متعهد و مردمی باید امکان تولید آثار ارزشمند داشته باشد

    سینماپرس: رضا برجی عکاس و مستندساز کشور گفت: عملکرد بد مدیران و متولیان فرهنگی مشمئزکننده شده است؛ متأسفانه ما با مدیرانی مواجه هستیم که به هنر واقعی و هنرمندان واقعی و انقلابی آنچنان که شایسته است بها نمی دهند و عرصه فرهنگ و هنر را به کسانی واگذار کرده اند که فیلم های نازل و بی ارزش تولید کنند و سینما و جامعه را به سمت قهقرا ببرند.

  • بازدید عباس صالحی از سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۳۹۸-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۱

    در بازدید وزیر ارشاد از جشنواره جهانی چه گذشت؟

    تلاش برای موجه کردن یک دورهمی/ وقتی رویدادی التقاطی به وزیر گل و بلبل نشان داده می شود!

    سینماپرس: در شرایطی که جشنواره جهانی فجر فارغ از انتقادات گسترده به جداسازی آن از بخش ملی، از یک التقاط شدید فرهنگی رنج می برد؛ تلاشی همه جانبه از سوی برگزار کنندگان در زمینه بیلان سازی و موجه سازی این رویداد صورت پذیرفت که بارزترین آن در بازدید وزیر از جشنواره هویدا گردید.

  • سعید مستغاثی* ۱۳۹۸-۰۲-۰۷ ۱۱:۱۱

    سینماگران و جشنواره جهانی فیلم فجر/۴

    مستغاثی: جشنواره فیلم فجر کاملاً هویت باخته شده/ چرا سینما از گفتمان انقلاب اسلامی دور افتاده است؟!

    سینماپرس: سعید مستغاثی رئیس پیشین انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران همزمان با برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: متأسفانه جشنواره فیلم فجر کاملاً هویت باخته شده؛ در حال حاضر برای بنده بخش ملی و جهانی این رویداد چندان تفاوتی نمی کند چرا که معتقدم در هر ۲ حوزه این جشنواره به شدت دچار مشکل است.

  • حجت الاسلام والمسلمین احد آزادی خواه ۱۳۹۸-۰۲-۰۶ ۱۲:۰۲

    سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با سینماپرس:

    کمیسیون فرهنگی آمادگی رسیدگی به اعتراضات اهالی رسانه و سینما نسبت به جشنواره جهانی فجر را دارد

    سینماپرس: حجت الاسلام والمسلمین احد آزادی خواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همزمان با برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی آمادگی رسیدگی به اعتراضات اهالی رسانه و سینما نسبت به مشکلات جشنواره جهانی فیلم فجر را دارد.

  • «نه» قاطع سینماگران به جشنواره جهانی ۱۳۹۸-۰۲-۰۵ ۱۱:۲۶

    «نه» قاطع سینماگران به حیات خلوت دبیر و دوستان!

    ۵ سال اعتراض دامنه دار قاطبه اهالی سینما نسبت به برگزاری مستقل جشنواره جهانی فجر/ چرا این تصمیم اشتباه همچنان برپاست؟

    سینماپرس: طی ۵ سالی که از برگزاری مجزای جشنواره جهانی فیلم فجر می گذرد تعداد کثیری از اهالی سینما نسبت به این رویداد بی هویت و بی خاصیت و بودجه بربادده موضع گرفته و خواهان برچیده شدن بساط دبیر و دوستانش که اینک بدل به حیات خلوتی برای آن ها شده است شدند و حالا همه در انتظارند تا رئیس جدید سازمان سینمایی پیروی درخواست صنوف سینما برای همیشه بساط این رویداد را جمع کند.

  • سیدامیر سیدزاده ۱۳۹۸-۰۲-۰۳ ۱۱:۱۷

    سینماگران و جشنواره جهانی فیلم فجر/۲

    سیدزاده: جشنواره جهانی مکانی برای نمایش آخرین مدل های لباس و آرایش شده است/ مدیران باید تکلیف خود را با جامعه سینمایی مشخص کنند

    سینماپرس: سیدامیر سیدزاده تهیه کننده سینما همزمان با برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: جشنواره جهانی از سینماگران برای حضور در این رویداد دعوت نمی کند و کسانی در این رویداد دیده می شوند که هیچ سنخیتی با سینما ندارند، البته ما سال ها است با این مشکلات در جشنواره ملی فجر هم روبرو هستیم اما من نمی دانم در این شرایط بحرانی کشور چرا باید بودجه های هنگفتی برای این رویداد که خاصیتی ندارد صرف شود.

  • سومین روز سی‌وهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۳۹۸-۰۲-۰۲ ۱۱:۰۰

    حاشیه نگاری از شقه‌ی دوم جشنواره فجر؛

    از حضور فیلمسازان عاشق بورژوازی تا بلاتکلیفی، رخوت، یخ زدگی و بی برنامگی/ در حیات خلوت جشنواره جهانی چه خبر است؟

    سینماپرس: جشنواره جهانی فیلم فجر از سال ابتدایی برگزاری تاکنون درگیر حواشی بوده و همیشه حاشیه ها در این رویداد از متن آن پررنگ تر گردیده اما به نظر می رسد در این دوره حاشیه ها چندین برابر شده و با بلاتکلیفی، رخوت و بی برنامگی دست و پنجه نرم می کند، در حالی که میلیاردها تومان از بودجه بیت المال در این شرایط سخت و بغرنج اقتصادی صرف برگزاری این رویداد می شود!

  • هوشنگ توکلی ۱۳۹۸-۰۲-۰۱ ۱۲:۵۸

    سینماگران و جشنواره جهانی فیلم فجر/۱

    توکلی: جریان روشنفکرمآبی که در برهه ای خود را از سیستم جدا کرد یکی از طرفداران تفکیک جشنواره فیلم فجر است

    سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون همزمان با برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: بخشی از جریان روشنفکرمآب بعد از دوران اصلاحات پایگاهی در سیستم اجرایی حوزه فرهنگ تشکیل دادند و همه تلاش خود را به کار بردند تا به جهانیان بگویند ما با این سیستم نیستیم! آن ها امروزه برای خود جشنواره های مجزا راه انداخته اند!

  • شفیع آقامحمدیان در رونمایی از منشور مستند انقلاب اسلامی ۱۳۹۸-۰۱-۳۱ ۱۰:۰۶

    وظیفه سینما و تلویزیون در خصوص «رونق تولید»/۳

    آقامحمدیان: حمایت از آحاد اهالی سینما در سال «رونق تولید» وظیفه مدیران است/ آثار فرهنگی ما باید در سطح جهان دیده شوند

    سینماپرس: شفیع آقامحمدیان کارگردان سینما و مدیرعامل سابق مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در پی نامگذاری سال ۹۸ به عنوان «رونق تولید» گفت: حمایت از آحاد اهالی سینما در سال «رونق تولید» وظیفه مدیران است و همه سینماگران با هر دیدگاه و تفکری باید بتوانند در سال جدید مبادرت به تولید آثار با ارزش و ماندگار کنند.

  • زندانی ها-رحمان ۱۴۰۰-غلامرضا تختی-چهار انگشت-پیشنونی سفید۳-ژن خوک-متری شیش و نیم ۱۳۹۸-۰۱-۲۸ ۱۱:۲۶

    چرا عامه مخاطبان از سینما گریزان هستند؟

    گزارش سینماپرس از انتظارات برآورده نشده شهروندان در قبال سینماگران و مدیران/ تنوع محتوایی در مقابل کیفیت نازل سینمایی!

    سینماپرس: سینما با حضور مخاطب معنا پیدا می کند اما متأسفانه چندی است با استناد به آمار مراجع رسمی بخش اعظمی از مردم خط قرمزی روی سینما کشیده اند و رغبتی برای حضور در سالن های سینما ندارند، بسیاری از کارشناسان هم معتقدند آمار بالای فروش فیلم ها طی یکی دو سال اخیر هم به دلیل افزایش پی در پی و چند برابری قیمت بلیت سینماها است؛ اما عجیب تر از هر مسأله ای فروش بالای فیلم های نازل گیشه ای در سینماها و بی توجهی مخاطبان به فیلم های جدی و اندیشمند است؛ همزمان با ادامه اکران نوروزی ۹۸ برآن شدیم تا از اقشار مختلف مردم درباره انتظارات شان از سینما، سینماگران و مدیران و مسئولان فرهنگی و سینمایی سوأل کنیم و دلایل گریزان شدن مردم از سینما را جویا شویم.

  • خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۶) ۱۳۹۸-۰۱-۲۸ ۱۱:۱۵

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۶)

    مشکل بینایی دولت‌مردان فرهنگی/ وقتی حضور گسترده تولیدات سینمایی ضددین فرافکنی می‌شود!

    سینماپرس: بررسی محتوای آثار سی و هفتمین جشنواره‌ی فیلم فجر موید آن است که استراتژی  عملیاتی متولیان اصلی فرهنگی در اعمال سیاست ایدئولوژی زدایی موجب شده تا فیلمسازان دغدغه مند که خود را نسل مسئولیت‌پذیر می خوانند، مسیر را اشتباه گرفته و در چهل سالگی انقلاب اسلامی در وادی تقابل با قوانین و قواعد اسلامی پیشقدم شده و اصولا پایبند ماندن غیرخلاقانه به حقوق و احساسات اسلامی را عامل اصلی ویرانی ترسیم نمایند.

  • سریال نفود ۱۳۹۸-۰۱-۲۷ ۱۱:۱۲

    نگاهی به توقف تولید یک سریال انقلابی

    خیانت فرهنگی یا دهن کجی به انقلاب!/ وقتی مدیران رسانه ملی با آثار انقلابی بی‌مهری می کنند

    سینماپرس: چند روز گذشته یکی از دست اندرکاران سریال «نفوذ» که روایتی از تسخیر لانه جاسوسی است اعلام کرد تصویربرداری این سریال بیش از دو ماه است با بی مهری مدیران رسانه ملی متوقف شده است.

  • آذین-خرازی ها-کایدان-عفیفه-جودی ۱۳۹۸-۰۱-۲۷ ۰۹:۵۸

    واکنش هنرمندان به یک اتفاق!

    انتقاد از ترویج سبک زندگی غربی در تلویزیون/ نفوذ فرهنگی از رسانه ملی آغاز می شود؟!

    سینماپرس: تعدادی از هنرمندان، کارشناسان و منتقدان سینما با اعتراض نسبت به سیاست های مسئولان تلویزیون و سهم ناچیز فیلم های سینمای ایران در مقابل فیلم های خارجی پخش شده از تلویزیون تأکید کردند: رسانه ملی باید محلی برای ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی باشد نه ترویج فرهنگ بیگانه در جامعه!

  • بر سر دوراهی-نون.خ ۱۳۹۸-۰۱-۲۶ ۱۱:۲۵

    یک منتقد در گفتگو با سینماپرس:

    متأسفانه مدت ها است شاهد تولید آثار ارزشمند مناسبتی در تلویزیون نیستیم/ «بر سر دوراهی» بدترین سریال نوروزی!

    سریال های نوروزی از منظر هنرمندان/۱

    سینماپرس: جبار آذین منتقد و مدرس سینمای کشور پس از اتمام پخش سریال های نوروز ۹۸ گفت: مناسبت ویژه نوروز از دیرباز یکی از ایام طلایی رسانه ها به خصوص تلویزیون برای ایجاد ارتباط بیشتر و بهتر با مخاطب از طریق تولید فیلم ها و مجموعه های خاص، فاخر و ارزشمند بوده ولی سال ها است که این مهم به دلیل دوری نگاه و سلیقه مسئولان و مدیران صدا و سیما و همچنین طرد شدن هنرمندان حرفه ای و عوامل کاربلد تلویزیون به دست فراموشی سپرده شده و بر اثر ندانم کاری و رفیق نوازی و بازشدن پای اسپانسرها به تلویزیون دیگر شاهد تولید آثار ارزشمند در تلویزیون نیستیم.

  • خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۵) ۱۳۹۸-۰۱-۲۶ ۱۱:۱۹

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۵)

    تشدید ژانر فلاکت بر بستر سینمای اجتماعی/ وقتی علاج معضلات در پناه بردن به سکولاریسم معرفی می شود

    سینماپرس: سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، علاوه بر تمام نقایص کمی و کیفی خود، جلوه ای از مخدوش سازی سبک زندگی اسلامی و ایرانی بود؛ جشنواره ای که در تولیدات سینمای اجتماعی خود سعی نمود تا تعارضات بنیادین اغلب این گونه آثار با مبانی اسلامی و ایرانی را به نحوی بر بستر عرفی سازی هدایت سازد و جامعه اسلامی را به رابطه‌ای فرا دینی و مبتنی بر تعالیم سکولاریزاسیون و پذیرش ابعاد فرگشت اجتماعی کشاند.

  • کیمیایی-کاسبی-نظام دوست-گودرزی-لطفی-رخام ۱۳۹۸-۰۱-۲۵ ۱۱:۲۱

    تلخ و شیرین های سینماگران در سال ۹۷/ بخش دوم

    ایجاد حلقه های فراماسونری در عرصه فرهنگی و هنری، بی عدالتی در سینما و بی توجهی به سینمای ایران در جهان تلخ ترین اتفاقات سال

    سینماپرس: یکی از علایق دوستداران سینما اطلاع از حال و هوای هنرمندان محبوب خویش است اینکه چه اتفاقاتی را در طول زندگی خود سپری نموده است. همزمان با سال نو سینماپرس تلخ و شیرینی های زندگی برخی از سینماگران ایرانی در سال ۹۷ را از ایشان سوأل کرده و با رضایت آنان در معرض دید مخاطبان خود قرار داده است.

  • حمید بهمنی در نشست تحلیلی «فرصت‌ها و تهدیدها» ۱۳۹۸-۰۱-۲۵ ۰۹:۲۰

    وظیفه سینما و تلویزیون در خصوص «رونق تولید»/۱

    بهمنی: متأسفانه چند سالی است حوزه فرهنگی از رویکردهای رهبر انقلاب دور مانده است/ وظیفه متولیان سینمایی است که از هنرمندان انقلابی حمایت کنند

    سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در پی نامگذاری سال ۹۸ به عنوان «رونق تولید» توسط رهبر معظم انقلاب گفت: متأسفانه چند سالی است حوزه فرهنگی از رویکردهای رهبر انقلاب دور مانده است؛ اصولاً شاید طی سال های اخیر تنها ۱۰ درصد از دغدغه مندی های ایشان انجام شده و بیش از ۹۰ درصد آن توسط مسئولان و مدیران انجام نشده و به فراموشی سپرده شده است.

  • فیلم سینمایی «کتاب سبز» ۱۳۹۸-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۲

    نقدی به فیلم برنده جایزه اسکار؛

    فیلمی موعظه گر، آزاردهنده و منزجرکننده/ نگاهی به فیلم سینمایی «کتاب سبز» ساخته پیتر فارلی

    سینماپرس: فیلم سینمایی «کتاب سبز» به کارگردانی پیتر فارلی یکی از غافلگیری های سینمای آمریکا و هالیوود در سال ۲۰۱۸ بود که غافلگیری اصلی اش برنده شدن جایزه اسکار در این سال بود چرا که مطمئناً در بین آثاری که امسال می توانستند برنده جایزه اسکار بهترین فیلم شوند «کتاب سبز» بهترین و لایق ترین نبود، حتی می توان «کتاب سبز» را در بین آثار نامزد شده برای اسکار جزو ضعیف ترین ها دانست اما اینکه چه می شود چنین فیلمی موفق به دریافت جایزه ای در این حد مهم می شود نیاز به بحث و بررسی دارد.

  • سریال های مناسبتی سیما نوروز ۱۳۹۸ ۱۳۹۸-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۰

    بررسی سریال های مناسبتی سیما در نوروز ۱۳۹۸

    سازمان مشتری مدار و تولیدات بی هویت

    سینماپرس: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در نوروز ۱۳۹۸ هجری شمسی نیز همچون سال های پیشین، با تدارک برنامه های متنوع سعی کرد تا بتواند جذب حداکثری مخاطب داشته باشد؛ اما واقعا چقدر در این کار موفق بود و حتی اگر موفق بود آیا این اتفاق با عرضه محتوا صحیح و خوراک فکری مناسب از برای خانواده مسلمان ایرانی همراه بوده است؟

  • رضا جودی در نشست رسانه‌ای سریال تلویزیونی«غیرعلنی» ۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۱:۱۳

    رسانه ملی در محاصره فرهنگ بیگانه/۵

    جودی: پخش فیلم های خارجی در رسانه ملی آسیب زننده است/ مسئولان مجبورند به هر نحو ممکن آنتن شبکه ها را پر کنند

    سینماپرس: رضا جودی تهیه کننده تلویزیون در پی اعلام معاونت سازمان صدا و سیما مبنی بر اینکه برای ایام نوروز حدود ۱۴۰ فیلم‌ سینمایی پخش می شود که از این تعداد ۱۷ فیلم ایرانی و ۱۲۳ فیلم خارجی هستند اظهار داشت: پخش فیلم های خارجی در رسانه ملی قطعاً آسیب زننده است، بنده شخصاً با این حرکت موافق نیستم و فکر می کنم این اتفاق برای رسانه ملی هیچ دستاورد مثبتی نخواهد داشت.

  • مارتین اسکورسیزی-صباغ زاده ۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۱:۱۱

    بزرگان سینمای جهان از نظر سینماگران ایران؛

    «مارتین اسکورسیزی»؛ گنگستر سینما/صباغ زاده: اسکورسیزی با تمام افتخاراتش درگیر ژست های عجیب نشد، کاش فیلمسازان ما از او یاد بگیرند!

    سینماپرس: علی ناصری/ مارتین اسکورسیزی اگر پرطرفدارترین فیلمساز زنده دنیا نباشد مطمئناً جزو ۱۰ فیلمساز پرطرفدار دنیاست و از طرفی م یتوان او را یکی از بزرگترین فیلمسازان تاریخ سینما دانست و نمی توان تأثیرات بزرگی که بر سینما گذاشته را منکر شد.

  • خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۴) ۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۱:۱۰

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۴)

    ظهور رئالیسم جادویی بر پرده نقره ای سینما/ وقتی حمال ها، تمدنی طلایی را به ولنگاری می کشانند

    سینماپرس: ظهور و بروز جشن های چهل سالگی انقلاب اسلامی در عرصه سینمایی کشور اگر چه به واسطه تدابیر صورت گرفته در گزینش آثار نسبتا پاستوریزه و اعمال استراتژی سانسور مصلحتی و ... تنها از چاشنی ولنگاری فرهنگی برخوردار بود و ماهیت و عمق ابتذال موجود در آثار و تولیدات سینمایی را به نمایش نمی گذاشت؛ اما در واقع صورتی ویژه از استحاله فرهنگی را روایت می نمود.

  • امیرسلیمانی-زاهدی-فلاح پور-گیتی-سعیدی-قنبری ۱۳۹۸-۰۱-۲۰ ۱۱:۱۸

    سینماپرس و یک گزارش جالب/ بخش اول

    تلخ و شیرین های سینماگران در سال ۹۷/ تورم، وضعیت بد معیشتی جامعه و اهالی سینما تلخ ترین اتفاقات سال

    سینماپرس: یکی از علایق دوستداران سینما اطلاع از حال و هوای هنرمندان محبوب خویش است اینکه چه اتفاقاتی را در طول زندگی خود سپری نموده است. همزمان با سال نو سینماپرس تلخ و شیرینی های زندگی برخی از سینماگران ایرانی در سال ۹۷ را از ایشان سوأل کرده و با رضایت آنان در معرض دید مخاطبان خود قرار داده است.

  • اسماعیل عفیفه در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات ۱۳۹۸-۰۱-۱۹ ۱۰:۱۸

    رسانه ملی در محاصره فرهنگ بیگانه/۴

    عفیفه: رسانه ملی به دلیل عدم رعایت موازین در سینما نمی تواند فیلم های سینمایی ایرانی را پخش کند

    سینماپرس: اسماعیل عفیفه تهیه کننده سینما و تلویزیون در پی اعلام معاونت سازمان صدا و سیما مبنی بر اینکه برای ایام نوروز حدود ۱۴۰ فیلم‌ سینمایی پخش می شود که از این تعداد ۱۷ فیلم ایرانی و ۱۲۳ فیلم خارجی هستند اظهار داشت: رسانه ملی به دلیل عدم رعایت موازین در سینما نمی تواند فیلم های سینمایی ایرانی را پخش کند و این مسئولان سینما هستند که باید کمی بیشتر موازین را رعایت کنند تا فیلم های شان در رسانه ملی قابل نمایش باشد.