کل اخبار:199
-
۱۴۰۱-۰۹-۲۹ ۱۱:۳۱
کارشناسان از جایگاه حامیان اغتشاش در آینده سینمای ایران می گویند؛
با سلبریتی های حامی اغتشاش و وطن فروش مماشات نکنید/ سلبریتی های مروج فتنه را محاکمه و مجازات کنید
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور با توجه به برخی کنش ها و اظهارنظرهای ضد ملی و رفتارهای غیرقانونی برخی سلبریتی های حامی فتنه که در این ایام همسو با دشمنان نظام و انقلاب فعالیت کردند متذکر شدند: ما هنرمندان خانم و آقای زیادی را شاهد بودیم که در این ایام نفت روی آتش دشمن ریختند؛ دیگر برای ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی روشن و محرز شده که این قبیل افراد مزدور هستند. هرگونه مماشات مدیران سینمایی با سینماگران حامی اغتشاشات با پاسخ قاطع از سوی هنرمندان و امت انقلابی ایران اسلامی روبرو خواهد شد.
-
۱۴۰۱-۰۹-۲۵ ۰۹:۳۹
حمید بهمنی:
«سازمان سینمایی» با پخش تمامی آثار قبلی و فعلی این جرثومه نامرد که آماده نمایش است برخورد سریع و روشن و قاطعی داشته باشد!
سینماپرس: حمید بهمنی در واکنش به لجن پراکنی یکی از سلبریتیها در فضای مجازی نوشت: شایسته است با فرار این جرثومه نامرد سازمان سینمایی با پخش تمامی آثار قبلی و فعلی وی که آماده نمایش است برخورد سریع و روشن و قاطعی داشته باشد و همچنین نسبت به هتاکان نطام مقدس جمهوری اسلامی برخورد انقلابی و محکم داشته بشند. ان شاء الله
-
۱۴۰۱-۰۹-۰۸ ۱۲:۱۹
جایگاه حامیان اغتشاش در آینده سینمای ایران/۴
بهمنی: هرگونه مماشات مدیران سینمایی با سینماگران حامی اغتشاشات با پاسخ قاطع از سوی هنرمندان و امت انقلابی ایران اسلامی روبرو خواهد شد
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما با توجه به برخی کنش ها و اظهارنظرهای ضد ملی و رفتارهای غیرقانونی سینماگران فتنه گر که در این ایام همسو با دشمنان نظام و انقلاب فعالیت کردند گفت: هیچ عقل سلیمی نمی پذیرد که بازیگری که کشف حجاب کرده و یا سینماگری که همراه و همسو با دشمن شده باز هم در سینمای کشور جایی برای کار و عرض اندام داشته باشد و در تولید فیلمی مشارکت داشته باشد و یا اثرش اجازه نمایش عمومی پیدا کند.
-
۱۴۰۱-۰۸-۲۹ ۱۳:۲۲
انتقاد از سلبریتی پروری در رسانه ها؛
انتقاد شدید نسبت به سلبریتی پروری/ برخی سلبریتی ها دست پرورده دشمن و خواهان اضمحلال فرهنگ و هویت ملی اند!
سینماپرس: تعدادی از هنرمندان و کارشناسان فرهنگی کشور در مورد خطای سلبریتی پروری متذکر شدند: سلبریتی ها را برای همیشه کنار بگذارید و به جای آن ها نیروهای انقلابی را به کار بگیرید؛ این افراد خاطرنشان کردند: باعث تأسف است که رسانه ملی به افراد بی ریشه و بی هنر که در حد هنرور هم نیستند بها می دهند؛ مدعی العموم باید از سلبریتی های فتنه گر شکایت کند.
-
۱۴۰۱-۰۸-۲۴ ۱۱:۲۵
انتقاد از تخریب چهره ایران اسلامی در جشنواره های جهانی؛
درخواست پرهیز از مماشات با فیلمسازان سیاه نما/ علیه هنرمندنماهایی که در پی شهرت، شهوت و ثروت هستند افشاگری کنید!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در خصوص طوفان سهمگین جشنواره های جهانی علیه فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی و انفعال مدیران فرهنگی در مواجهه با این پدیده شوم متذکر شدند: با تمام سینماگران سیاه نما باید برخورد قاطع و قهری شود؛ این افراد تأکید کردند: باعث شرمساری و تأسف است که برخی فیلمسازان عمداً یا سهواً تنها نکات منفی جامعه را پررنگ کرده و در فیلم های شان نیمه خالی لیوان را نشان می دهند.
-
۱۴۰۱-۰۸-۱۴ ۱۲:۰۱
خطای سلبریتی پروری در رسانه ها/۴
بهمنی: برخی سلبریتی ها نمک می خورند و نمکدان می شکنند/ مدعی العموم باید از سلبریتی های فتنه گر شکایت کند
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در مورد خطای سلبریتی پروری در رسانه ها گفت: برخی سلبریتی ها نمک می خورند و نمکدان می شکانند؛ این افراد که از بودجه بیت المال ارتزاق کرده و به ثروت فراوان رسیده اند و از صدقه سر نظام معروف و مشهور شدند در اغتشاشات اخیر تا جایی که توانستند به نظام بی حرمتی کردند؛ بی تردید دیگر هرگز جای چنین افراد قدرنشناسی نباید در رسانه ملی باشد.
-
۱۴۰۱-۰۷-۱۶ ۱۰:۲۰
سینماگران از لزوم مقابله با مروجان بیاخلاقی یا اخلاق لیبرالی در عرصه فرهنگی می گویند؛
لزوم پاکسازی عرصه فرهنگ از حضور مدیران لیبرال مسلک/ نهادهای نظارتی قبل از فاجعه اقدام کنند!
سینماپرس: تعدادی از هنرمندان سینما و تئاتر و کارشناسان فرهنگی کشور متذکر شدند: شاید برخی مدیران ظاهرالصلاح باشند اما تفکر لیبرالی داشته باشند. پس باید توجه کنیم که چه مدیرانی را به کار می گیریم تا خدای ناکرده آن مدیر تفکر لیبرالی را در عرصه فرهنگی و هنری جاری نکند؛ این دسته از هنرمندان تأکید کردند: تمامی آثار هنری باید امید را در مردم تقویت کنند نه اینکه مبادرت به تشویش اذهان عمومی نمایند و مدیران فرهنگی قاطعانه باید جلوی اباحه گری و ترویج تفکرات لیبرالی و کمونیستی را بگیرند.
-
۱۴۰۱-۰۷-۱۲ ۱۰:۵۱
طوفان سهمگین جشنواره های جهانی علیه فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی/۱
بهمنی: فقدان اقتدار مدیریتی باعث شده تا برخی جرأت کنند و در فیلم های شان زیرپوستی علیه نظام فعالیت کنند/ سینمای سیاهنما بیداد میکند
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در خصوص طوفان سهمگین جشنواره های جهانی علیه فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی و انفعال مدیران فرهنگی در مواجهه با این پدیده شوم گفت: فقدان اقتدار مدیریتی باعث شده تا برخی جرأت کنند و در فیلم های شان زیرپوستی علیه نظام فعالیت کنند؛ این مدیران و سیاست گذاران کلان فرهنگی و هنری هستند که باید روی آثار نگاه کارشناسانه داشته باشند، ریز شوند و دقت کنند و نگذارند فیلم های مشکل دار تولید و عرضه شود؛ بی تردید اگر قدرت و اتکای مناسب مدیران و اقتدار مدیریتی داشته باشیم هرگز شاهد چنین اتفاقاتی در عرصه فرهنگی و هنری کشور نخواهیم بود.
-
۱۴۰۱-۰۶-۱۲ ۱۰:۳۱
لزوم مقابله با مروجان بیاخلاقی یا اخلاق لیبرالی در عرصه فرهنگی/۲
بهمنی: در تمامی حوزه های فرهنگی و هنری کشور نیاز به مدیرانی داریم که مانند حاج قاسم ذوب در ولایت باشند
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در پی اظهارات اخیر محمود سالاری معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص اینکه اگر هنرمندی بخواهد بیاخلاقی یا اخلاق لیبرالی را ترویج کند، دلیل ندارد دولت جمهوری اسلامی ایران از او حمایت کند اظهار داشت: اگر مدیر لیبرالی نباشد هنر لیبرالی هم نیست؛ شاید برخی مدیران ظاهرالصلاح باشند اما تفکر لیبرالی داشته باشند. پس باید توجه کنیم که چه مدیرانی را به کار می گیریم تا خدای ناکرده آن مدیر تفکر لیبرالی را در عرصه فرهنگی و هنری جاری نکند!
-
۱۴۰۱-۰۵-۲۴ ۱۰:۳۰
سینماگران از جایگاه دین در سینمای ایران می گویند؛
از لزوم همسویی سینما با اهداف اسلام و انقلاب تا انتقاد نسبت به بی توجهی مسئولان به اباحه گری فرهنگی/ مدیران سینمایی اقدامات یک سال اخیر را بیان کنند!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان دینی و فرهنگی کشور همزمان با ماه محرم در خصوص جایگاه دین در سینمای ایران و لزوم تولید آثاری متناسب با این ایام متذکر شدند: نگاه منفعل مدیران و عدم شناخت مناسب آن ها از دین باعث شده تا در سینما به مفاهیم عاشورایی و سیره نبوی و اهل بیت (ع) نزدیک نشویم! جذابیت فیلم ها در اشاعه ابتذال و جلف گری نیست و به جای آن باید به مسائل دینی و مذهبی به صورت ویژه توجه شود.
-
۱۴۰۱-۰۵-۰۸ ۱۱:۱۱
جایگاه دین در سینمای ایران/۱
بهمنی: نگاه منفعل مدیران و عدم شناخت مناسب آن ها از دین باعث شده تا در سینما به مفاهیم عاشورایی و سیره نبوی و اهل بیت (ع) نزدیک نشویم/ سینما همسو با خواسته دشمن جلو می رود!
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما همزمان با آغاز ماه محرم در خصوص جایگاه دین در سینمای ایران و لزوم تولید آثاری متناسب با این ایام گفت: نگاه منفعل مدیران و عدم شناخت مناسب آن ها از دین باعث شده تا در سینما به مفاهیم عاشورایی و سیره نبوی و اهل بیت (ع) نزدیک نشویم و اگر چنین نبود طی گذشت بیش از ۴ دهه از انقلاب اسلامی باید ده ها فیلم سینمایی ماندگار و درخشان در این حوزه تولید می شد.
-
۱۴۰۱-۰۴-۱۱ ۱۰:۳۸
درخواست سینماگران برای مقابله با شبه هنرمندان سیاست زده؛
از تأکید بر خط گرفتن شبه هنرمندان از صهیونیست ها تا درخواست برخورد نهادهای امنیتی/ فراماسونرها برای سینمای ما خط و ربط تعیین می کنند!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور با انتقاد از سیاسی کاری برخی دست اندرکاران سینما متذکر شدند: بیانیه منتسب به برخی سینماگران رسما یک جرم بزرگ محسوب می شود چرا که به نوعی دعوت به براندازی می کند و سرخط متن آن از تیرانا مرکز اصلی فعالیت منافقین برآمده است؛ هرگونه مماشات با تنظیم کنندگان بیانیه خطاب به نیروهای مسلح جایز نیست و خواسته امت حزب الله از دستگاه های امنیتی و قضایی و همینطور مسئولان فرهنگی و سینمایی کشور برخورد قاطع و مقتدرانه با این عناصر آشوب طلب است.
-
۱۴۰۱-۰۳-۲۸ ۱۰:۵۱
فریضه فراموش شده سینماگران و گرفتار در دام سیاسی کاری/۵
بهمنی: هرگونه مماشات با تنظیم کنندگان بیانیه منتسب به سینماگران جایز نیست/ چه کسانی از خارج از کشور پشت این جریان بوده اند؟!
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما با انتقاد شدید از سیاسی کاری برخی دست اندرکاران سینما گفت: هرگونه مماشات با تنظیم کنندگان بیانیه خطاب به نیروهای مسلح جایز نیست و خواسته امت حزب الله از دستگاه های امنیتی و قضایی و همینطور مسئولان فرهنگی و سینمایی کشور برخورد قاطع و مقتدرانه با این عناصر آشوب طلب است که به بهانه حادثه متروپل آبادان با این بیانیه خواستند هرج و مرج راه بیندازند و دشمنان نظام را شاد کنند.
-
۱۴۰۱-۰۲-۱۱ ۱۱:۲۹
تحلیل شعار سال از منظر سینماگران؛
انتقاد سینماگران از وضعیت کنونی هنرهفتم و تأکید بر توجه سینما به شعار سال به عنوان یک استراتژی
سینماپرس: تعدادی از سینماگران کشور تأکید کردند: مشعار سال یک استراتژی کلان برای کل کشور است و اگر مدیران سینمایی هوشمند باشند از این شعار نهایت بهره وری را برای رشد و توسعه زیرساخت های سینمای کشور صورت می دهند. این دسته از سینماگران متذکر شدند: مسیری که مدیران سینمایی در پیش گرفته اند بسیار غلط است آن ها حتی اگر دغدغه رشد و اعتلای سینمای انقلابی و ارزشی را داشته باشند باز هم راه غلطی را در پیش گرفته اند و در واقع در همان مسیری حرکت می کنند که بانیان وضع موجود پایه گذاری کرده اند.
-
۱۴۰۱-۰۱-۲۲ ۱۰:۵۴
جایگاه هنر و سینما در توسعه دانش بنیان ها/۳
بهمنی: سینما برای تثبیت دانش بنیان ها و فرهنگ سازی در این زمینه نقش کلیدی و موثری دارد/ سینمای کنونی زیبنده نام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست!
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در پی نامگذاری سال ۱۴۰۱ به عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغالآفرین» در خصوص جایگاه هنر و سینما در توسعه دانش بنیان ها گفت: سینما برای تثبیت دانش بنیان ها و فرهنگ سازی در این زمینه نقش کلیدی و موثری دارد به شرط آنکه مدیران دغدغه مندی وجود داشته باشند و بخواهند در این زمینه کارهای جدی انجام دهند. ما باید به این مهم دست پیدا کنیم که هنر-صنعت سینما چگونه میتواند از توان و ظرفیتهای فناوری کشور استفاده کند و در نقطه مقابل، اکوسیستم فناوری کشور چگونه باید از ظرفیتهای صنعت سینما برای تحقق اقتصاد دانشبنیان بهره ببرد.
-
۱۴۰۱-۰۱-۱۰ ۱۲:۳۶
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش چهارم/ زمستان ۱۴۰۰
از انتقاد نسبت به فقدان مضامین سالم در سینمای اجتماعی و کمدی تا بررسی نقش مقاومت اسلامی در سینما و تلویزیون
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل زمستان سال ۱۴۰۰ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انتظارات از هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر، نظارت؛ حلقه مفقوده سینمای ایران، نقش مقاومت اسلامی در سینما و تلویزیون، مطالبه سینماگران برای نمایش فیلم های خارج از مسابقه، فقدان مضامین سالم در سینمای اجتماعی و کمدی، کم کاری دستگاه های فرهنگی در برابر تحریفات دشمن، انتظارات از داوری های جشنواره فیلم فجر، انبوه فیلم های پشت اکران؛ چالش ها و راهکارها، جشنواره چهلم فیلم فجر از منظر اهالی سینما و... بود.
-
۱۴۰۱-۰۱-۰۳ ۱۰:۵۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش سوم/ پاییز ۱۴۰۰
از تأکید بر لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور تا درخواست قاطبه سینماگران برای تعیین تکلیف خانه سینما
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۱۴۰۰ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: ویژگی های رئیس سازمان سینمایی از نظر سینماگران، لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور، لزوم ساماندهی صنوف سینمایی در دولت سیزدهم و... بود.
-
۱۴۰۰-۱۲-۲۴ ۱۰:۱۰
سینماگران از خلأ توجه به فرهنگ ایرانی-اسلامی در هنرهفتم می گویند؛
مقابله مدیران جدید سازمان سینمایی با تفکرات سکولاریستی در سینما و داشتن نگاه استراتژیک در حوزه فرهنگ؛ راهی برای نجات سینما از ولنگاری!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در خصوص خلأ توجه به فرهنگ ایرانی-اسلامی در هنرهفتم و لزوم رفع این نقصان تأکید کردند: توقع ما از مدیران جدید سینمایی مقابله با تفکرات سکولاریستی در سینما و ایجاد وحدت بین حوزه و هنرهفتم است؛ مدیران سینمایی دولت سیزدهم باید با برنامه ریزی جدی و نگاه استراتژیک جلوی رهاشدگی و ولنگاری در سینما را بگیرند. این دسته از افراد متذکر شدند: فرهنگ یک ملت، فرهنگ یک جامعه و کشور بزرگترین رکن هر کشوری است اما بخش اعظم و تأثیرگذار سیاست گذاری و مدیریتی در کشور ما با غفلت جدی نسبت به مقوله فرهنگ برخورد می کنند.
-
۱۴۰۰-۱۲-۱۶ ۱۱:۱۱
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/ بهار ۱۴۰۰
از تأکید بر بحران در هنرهفتم، چالش های کرونایی و سردرگمی سینماگران تا ۸ سال عملکرد فاجعه بار دولت روحانی در سینما/ خدمات صنفی به سینماگران در حد صفر!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۱۴۰۰ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: سریال های نوروزی، راهکار تحقق شعار سال در سینما و تلویزیون، افزایش نرخ بلیت سینماها و حق اشتراک پلتفرم ها، اصرار برای برگزاری «شو» ی جهانی فجر در بحران کرونا، مهجوریت سینمای دفاع مقدس، چگونگی برنامه سازی سالم در رسانه ملی، ۸ سال عملکرد دولت روحانی در حوزه سینما، فقدان خدمات صنفی به سینماگران در دولت تدبیر و امید و... بود.
-
۱۴۰۰-۱۲-۰۹ ۱۲:۵۷
خلأ توجه به فرهنگ ایرانی-اسلامی در هنرهفتم/۲
بهمنی: بیش از ۲ دهه است فرهنگ دینی از سینمای ما فاصله گرفته/ توقع ما از مدیران جدید سینمایی مقابله با تفکرات سکولاریستی در سینما و ایجاد وحدت بین حوزه و هنرهفتم است
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در خصوص خلأ توجه به فرهنگ ایرانی-اسلامی در هنرهفتم و لزوم رفع این نقصان گفت: بیش از ۲ دهه است فرهنگ دینی از سینمای ما فاصله گرفته و متأسفانه مدیران فرهنگی و سینمایی هیچ قدمی برای رفع این فاصله برنداشته اند و همین باعث شده تا فرهنگ منحط غربی و دیدگاه های روشنفکرمآبانه بیش از پیش در تولیدات سینمایی خودنمایی کنند.
-
۱۴۰۰-۱۱-۲۰ ۱۰:۴۷
انتظارات سینماگران از داوری های جشنواره فیلم فجر انقلاب چیست؟
از تأکید بر توجه به فیلم های متفکر و اندیشه ورز و پرهیز از اعطای جایزه به فیلم های سطحی/ داوری باید متناسب با سینمای تراز انقلاب اسلامی باشد
سینماپرس: تعدادی از سینماگران کشور در خصوص انتظارات از داوری های جشنواره فیلم فجر متذکر شدند: داوران باید به فیلم های متفکر و اندیشه ورز توجه کرده و از اعطای جایزه به فیلم های بی مایه و سطحی پرهیز کنند! داوری پاشنه آشیل جشنواره فجر است و اگر داور انتخاب درستی داشته باشد همه چیز در جشنواره درست پیش می رود.
-
۱۴۰۰-۱۱-۱۶ ۱۲:۱۴
انتظارات از داوری های جشنواره فیلم فجر/۹
بهمنی: داوری پاشنه آشیل جشنواره فیلم فجر است/ نباید به کسانی که به نظام توهین کردند هیچ بهایی داده شود!
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در خصوص انتظارات از داوری های جشنواره فیلم فجر گفت: داوری پاشنه آشیل جشنواره فجر است و اگر داور انتخاب درستی داشته باشد همه چیز در جشنواره درست پیش می رود؛ مهمترین نکته این است که داوران باید بر محور اهداف انقلاب اسلامی حرکت کنند و باید اعتقاد به نظام و انقلاب داشته باشند تا بتوانند انتخابی شایسته را در جشنواره فجر انقلاب رقم بزنند.
-
۱۴۰۰-۱۰-۲۱ ۱۱:۵۰
بازگرداندن بخش خارج از مسابقه برای فجر انقلاب؛
از تأکید بر افزایش نشاط و شادابی جشنواره با اضافه شدن بخش خارج از مسابقه تا انتقاد از دولت قبل بابت کوچک سازی این رویداد سینمایی/ خنثی سازی جشنواره خیانت به سینماست
سینماپرس: تعدادی از سینماگران مطرح کشور با انتقاد شدید نسبت به ادامه سیاست دولت تدبیر و امید در خصوص کوچک و خنثی سازی جشنواره فجر انقلاب که همچنان ادامه دارد در خصوص مطالبه سینماگران برای نمایش فیلم های خارج از مسابقه برای رسانه ها متذکر شدند: اضافه شدن بخش خارج از مسابقه قطعاً موجب شادابی و نشاط بیشتر جشنواره می شود؛ نمایش ۲۲ فیلم در مهمترین رویداد سینمایی کشور موجب خنثی و کوچک سازی این جشنواره و خیانت به سینمای ایران است!
-
۱۴۰۰-۱۰-۱۸ ۱۰:۰۹
مطالبه سینماگران برای نمایش فیلم های خارج از مسابقه/۵
بهمنی: نمایش فیلم های جا مانده از مسابقه در سینمای رسانه ها امری ضروری است/ نمایش تنها ۲۲ فیلم در جشنواره فجر اصلاً اتفاق خوبی نیست
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در خصوص مطالبه سینماگران برای نمایش فیلم های خارج از مسابقه برای رسانه ها گفت: نمایش فیلم های جا مانده از مسابقه در سینمای رسانه ها امری ضروری است و مدیران برای پرفروغ تر شدن جشنواره فجر انقلاب باید این رویداد را با حداکثر ظرفیت و توان برگزار کنند نه اینکه سیاست دولت پیشین را در کوچک و خنثی سازی جشنواره ادامه دهند.
-
۱۴۰۰-۱۰-۰۵ ۱۱:۱۵
سینماگران از هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر چه انتظاری دارند؟
حضور فیلم های کپی شده از سینمای غرب، سیاه نما، ضد ارزش ها و چرک در بخش مسابقه جشنواره فجر ممنوع!/ جشنواره باید در راستای اهداف انقلاب اسلامی باشد
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی در خصوص انتظار سینماگران از نحوه عملکرد هیأت انتخاب چهلمین جشنواره فیلم فجر تأکید کردند: جشنواره فجر انقلاب اسلامی نباید جایی برای نمایش تاریکی ها، پلیدی ها و زشتی ها باشد؛ جشنواره فجر انقلاب اسلامی جای آثاری که دل در گرو فرهنگ غرب دارند نیست. این دسته از هنرمندان متذکر شدند: جشنواره فجر در دولت انقلابی سیزدهم نباید هیچ نشانی از سال های سیاه گذشته داشته باشد.
-
۱۴۰۰-۰۹-۳۰ ۱۰:۳۹
انتظارات از هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر/۱۰
بهمنی: نگاه اعضای هیأت انتخاب و مدیران سینما باید انقلابی باشد نه مصلحت اندیشانه!/ طی سال های اخیر بیشتر به فیلم هایی توجه شد که تصویری ذلیل و بیچاره از ایران امروز نشان می داد
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در خصوص انتظار سینماگران از نحوه عملکرد هیأت انتخاب چهلمین جشنواره فیلم فجر گفت: فیلم های حاضر در جشنواره فجر انقلاب اسلامی باید بر محور ایستادگی، مقاومت و خودباوری استوار باشند و نگاه اعضای هیأت انتخاب و مدیران سینما باید انقلابی باشد نه مصلحت اندیشانه! حضور فیلم های مبتذل، سیاه، تلخ به اسم سینمای کمدی و اجتماعی در این رویداد سینمایی شایسته نیست و مدیران انقلابی باید مانع حضور چنین آثاری در جشنواره شوند.
-
۱۴۰۰-۰۹-۰۱ ۱۰:۵۰
سینماگران چه انتظاری از شورای عالی سینما دارند؟
تأکید بر توجه شورای عالی سینما به سینمای استراتژیک و انقلابی/ ۸ سال فلاکت در سینما بس است!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در خصوص شأنیت و ویژگی های ضروری اعضای شورای عالی سینما و انتظارات شان از این شورا گفتند: همه کسانی که با مدیران سینمایی ۸ سال اخیر به هر شکل و شیوه ای کار کردند در سقوط سینما سهیم و شریک هستند و در سال های پیش رو به هیچ عنوان نباید هیچ جایی در سینما داشته باشند؛ این دسته از سینماگران تأکید کردند: حضور کارشناسان ارشد مسائل استراتژیک در شورای عالی سینما ضروری است و این شورا باید در کنار چهره های خبره و برجسته سینمایی اعضایی در حوزه مسائل سیاسی و استراتژیک نیز داشته باشد و وزانت اعضای حاضر در این شورا بسیار حیاتی است.
-
۱۴۰۰-۰۸-۲۴ ۱۱:۰۶
شأنیت و ویژگی های ضروری اعضای شورای عالی سینما/۶
بهمنی: شورای عالی سینما باید ریشه تولید فیلم های تلخ، سیاه، ضدخانواده، مبتذل و سخیف را بخشکاند/ سینما باید در خدمت دین و انقلاب باشد
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در خصوص شأنیت و ویژگی های ضروری اعضای شورای عالی سینما گفت: ۸ سال فلاکت و بدبختی در سینما بس است؛ ۸ سال زخم بر پیکره فرهنگ و هنر کشور خوردن کافی است؛ ۸ سال خون دل خوردن سینماگران مومن، انقلابی و ولایتمدار دیگر باید به سر برسد. کمترین انتظار ما از شورای عالی سینما این است که ریشه تولید فیلم های تلخ، سیاه، ضدخانواده، مبتذل و سخیف را بخشکاند و دیگر هرگز اجازه ندهد چنین آثاری در سینمای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تولید و عرضه شود.
-
۱۴۰۰-۰۷-۱۰ ۱۱:۵۰
سینماگران از لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور می گویند؛
تأکید بر لزوم به کارگیری نیروهای متعهد به نظام و انقلاب اسلامی در عرصه های فرهنگی/ انقلاب در ساختارها ضروری است
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در پی اولین دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با اعضای هیأت دولت سیزدهم و تأکید ایشان در خصوص لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور تأکید کردند: اولین اقدام انقلابی مسئولان وزارت ارشاد باید تعیین تکلیف خانه سینما باشد. سینماگران همچنین متذکر شدند: مدیران سینمایی نباید فریب زرق و برق جشنواره ها غربی و نخل طلا و اسکار و... را بخورند و در بغل غربی ها غش کنند!
-
۱۴۰۰-۰۶-۱۵ ۱۱:۲۲
لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور/۶
بهمنی: سینما دچار ولنگاری شده و وظیفه دولتمردان سیزدهم است که به سینما خوی انقلابی گری بدهند/ آقای وزیر؛ مدیران انقلابی انتخاب کنید!
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما در پی اولین دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با اعضای هیأت دولت سیزدهم و تأکید ایشان در خصوص لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفت: سینما دچار ولنگاری شده و وظیفه دولتمردان سیزدهم این است که با بارگزاری اندیشه های رهبری در فیلم ها به سینما خوی انقلابی گری بدهند و این کار زمانی به سرانجام می رسد که آقای وزیر مدیرانی متعهد، ولایتمدار و انقلابی را برای معاونت های زیرمجموعه وزارت ارشاد انتخاب کنند و در پی حضور افرادی نباشند که تنها ظاهر و ویترین خوبی دارند.