کل اخبار:121
-
۱۴۰۱-۰۱-۰۳ ۱۰:۵۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش سوم/ پاییز ۱۴۰۰
از تأکید بر لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور تا درخواست قاطبه سینماگران برای تعیین تکلیف خانه سینما
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۱۴۰۰ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: ویژگی های رئیس سازمان سینمایی از نظر سینماگران، لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور، لزوم ساماندهی صنوف سینمایی در دولت سیزدهم و... بود.
-
۱۴۰۰-۱۲-۱۷ ۱۳:۰۹
یادداشتی از پرویز فارسیجانی؛
یادی از رسول و نشان رسول
سینماپرس: به مناسبت سالگرد درگذشت رسول ملاقلی پور، پرویز فارسیجانی یادداشتی را منتشر کرد.
-
۱۴۰۰-۱۲-۱۶ ۱۱:۱۱
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/ بهار ۱۴۰۰
از تأکید بر بحران در هنرهفتم، چالش های کرونایی و سردرگمی سینماگران تا ۸ سال عملکرد فاجعه بار دولت روحانی در سینما/ خدمات صنفی به سینماگران در حد صفر!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۱۴۰۰ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: سریال های نوروزی، راهکار تحقق شعار سال در سینما و تلویزیون، افزایش نرخ بلیت سینماها و حق اشتراک پلتفرم ها، اصرار برای برگزاری «شو» ی جهانی فجر در بحران کرونا، مهجوریت سینمای دفاع مقدس، چگونگی برنامه سازی سالم در رسانه ملی، ۸ سال عملکرد دولت روحانی در حوزه سینما، فقدان خدمات صنفی به سینماگران در دولت تدبیر و امید و... بود.
-
۱۴۰۰-۰۸-۲۶ ۱۰:۰۶
سینماگران از ویژگی مدیران تابعه سازمان سینمایی می گویند؛
از تأکید بر به کارگیری مدیرانی مکتبی و انقلابی در سینما برای ترویج اسلام و آرمان های انقلاب اسلامی در هنرهفتم تا انتقاد از ولنگاری شدید در فیلم ها
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور تأکید کردند: توقع ما انتصاب مدیرانی مکتبی و انقلابی در نهادهای زیرمجموعه سازمان سینمایی است؛ آقای خزاعی باید مدیرانی را منصوب کنند که تنها هدف شان ترویج اسلام ناب محمدی (ص) و آرمان های انقلاب اسلامی در سینما باشد و اجازه ندهند فیلم های مبتذل، سیاه و امثال آنچه طی ۸ سال گذشته شاهد بودیم در سینما تولید و روانه اکران شود!
-
۱۴۰۰-۰۸-۱۶ ۱۱:۲۳
ویژگی مدیران تابعه سازمان سینمایی/۴
فارسیجانی: سازمان سینمایی با بهره گیری از مدیران انقلابی مانیفست سینمای تراز انقلاب اسلامی را تهیه کند/ رهاشدگی امروز سینما ماحصل به کارگیری مدیران ناآگاه است
سینماپرس: دکتر پرویز فارسیجانی تهیه کننده سینما و تلویزیون و استاد دانشگاه در خصوص ویژگی مدیران تابعه سازمان سینمایی که قرار است به زودی منصوب شوند اظهار داشت: سینمای کشور نیاز به مدیرانی دغدغه مند و متعهد دارد و سازمان سینمایی با بهره گیری از مدیران انقلابی باید یک مانیفست برای سینمای تراز انقلاب اسلامی تهیه کند تا هنرهفتم از ولنگاری فعلی نجات پیدا کند.
-
۱۴۰۰-۰۷-۱۰ ۱۱:۵۰
سینماگران از لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور می گویند؛
تأکید بر لزوم به کارگیری نیروهای متعهد به نظام و انقلاب اسلامی در عرصه های فرهنگی/ انقلاب در ساختارها ضروری است
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در پی اولین دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با اعضای هیأت دولت سیزدهم و تأکید ایشان در خصوص لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور تأکید کردند: اولین اقدام انقلابی مسئولان وزارت ارشاد باید تعیین تکلیف خانه سینما باشد. سینماگران همچنین متذکر شدند: مدیران سینمایی نباید فریب زرق و برق جشنواره ها غربی و نخل طلا و اسکار و... را بخورند و در بغل غربی ها غش کنند!
-
۱۴۰۰-۰۶-۲۲ ۱۱:۱۲
لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور/۹
فارسیجانی: فرهنگ و هنر کشور طی ۸ سال گذشته هدف جنگ نرم دشمنان قرار گرفت و قلع و قمع شد/ برای بازسازی حوزه فرهنگ نیاز به تشکیل شورای سیاست گذاری داریم
سینماپرس: دکتر پرویز فارسیجانی تهیه کننده سینما و تلویزیون و استاد دانشگاه در پی اولین دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با اعضای هیأت دولت سیزدهم و تأکید ایشان در خصوص لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفت: فرهنگ و هنر کشور طی ۸ سال گذشته هدف جنگ نرم دشمنان قرار گرفت و قلع و قمع شد؛ مسئولان با گسترده شدن فضای مجازی و اینترنت بسیار خنثی و ناتوان عمل کردند و از نخبگان انقلاب برای عملکرد جهادی کمک نگرفتند و در عوض کاری کردند تا افراد سطحی نگر و کم عمق با پشتیبانی سفارتخانه های غربی اداره حوزه فرهنگ و هنر کشور را در دست بگیرند و ما روز به روز بیشتر دچار پسرفت شویم.
-
۱۴۰۰-۰۵-۱۳ ۱۲:۱۹
۸ سال فضاحت و فاجعه در دولت «تدبیر و امید» از منظر سینماگران؛
از تأکید بر نابودی سینمای اصیل، استراتژیک و متعهد در دولت لیبرال روحانی تا انتقاد شدید از باندبازی و روابط پشت پرده در تمامی نهادهای تابعه سازمان سینمایی/ سینما تاراج شد!
سینماپرس: بیش از ۱۹۵ سینماگر و کارشناس فرهنگی مطرح تنها طی حدود ۴ ماه از آغاز سال ۱۴۰۰ در گفتگوهای خود با سینماپرس دولت حسن روحانی را ناکارآمدترین دولت در طول تاریخ پس از انقلاب اسلامی برشمردند و با تأکید بر اضمحلال و نابودی فرهنگ و هنر بالاخص سینما طی ۸ سال گذشته تأکید کردند: در این سال ها باندبازی و روابط پشت پرده در تمامی نهادهای تابعه سازمان سینمایی بیداد می کرد و عدالت در هیچ یک از ارکان این دولت به چشم نمی خورد؛ این هنرمندان متذکر شدند: حوزه فرهنگ و هنر در دولت آقای روحانی به پدرخوانده های دهه شصتی واگذار شد و افراد خبره، کاربلد و متعهد در این سال ها هیچ جایی در سینمای کشور نداشتند!
-
۱۴۰۰-۰۱-۳۰ ۱۱:۱۹
جمع بندی نظرات و دیدگاه هنرمندان درباره سریال های نوروزی؛
درجا زدن و عقبگرد تولیدات رسانه ملی دلیلی بر ناکارآمدی مدیران صدا و سیما/ عموم افراد جامعه به سمت فضای مجازی، ماهواره ها و پلتفرم ها گرایش پیدا کرده اند
سینماپرس: تعدادی از هنرمندان و کارشناسان فرهنگی کشور پس از اتمام پخش سریال های نوروز ۱۴۰۰ تأکید کردند: رسانه ملی همزمان با تغییرات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی جلو نمی رود و همین امر باعث درجا زدن و عقبگرد مرتب آن به خصوص در زمینه تولید سریال ها می شود؛ بزرگترین معضل تلویزیون طی سال های اخیر مدیریت ناکارآمد است؛ همچنین عدم تولید آثار با کیفیت در رسانه ملی باعث شده تا عموم افراد جامعه به سمت فضای مجازی، ماهواره ها و پلتفرم ها بروند.
-
۱۴۰۰-۰۱-۲۳ ۱۱:۱۲
نظرات هنرمندان در زمینه سریال های نوروزی/۴
فارسیجانی: سهم اندک آثار طنز بعد از فشارهای شدید روحی و روانی ناشی از کرونا، قصه های دم دستی و افت کیفی و عدم انطباق آثار با فضای روز، مشکل اصلی سریال های نوروزی بود
سینماپرس: پرویز فارسیجانی تهیه کننده سینما و تلویزیون پس از اتمام پخش سریال های نوروز ۱۴۰۰ گفت: متأسفانه ما همواره در حوزه نیازسنجی و تشخیص میل مخاطبان رسانه ملی دچار مشکل هستیم. بنده معتقدم سهم اندک آثار طنز بعد از فشارهای شدید روحی و روانی ناشی از کرونا، قصه های دم دستی و افت کیفی و عدم انطباق آثار با فضای روز، مشکل اصلی سریال های نوروزی بود!
-
۱۴۰۰-۰۱-۰۶ ۱۵:۴۲
گزارش تصویری؛
عکس/ سینما در سالی که گذشت-۴
سینماپرس : سال ۹۹ با همه اتفاقات ریز و درشتش به پایان راه خود رسید. سینمای ایران نیز در این سال با فراز و نشیب، تلخی و شیرینی، حواشی و اخبار مختلف روبرو بود. در گزارش های پیشرو همه این اتفاقات را در قالب گزارش تصویری برای مخاطبان مرور خواهیم کرد.
-
۱۴۰۰-۰۱-۰۲ ۱۲:۴۷
سینماپرس در پاییز ۹۹
از تأکید بر انفعال مدیران فرهنگی در قبال تولید آثار دینی تا انتقاد از برگزاری جشنواره کودک/ سینماگران از دست خالی مدیریت سینما در سال آخر حیات دولت بنفش گفتند!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انفعال مدیران فرهنگی در قبال تولید آثار دینی، جشنواره فیلم مقاومت، انتظارات از هیأت مدیره جدید خانه سینما، بحران در سینمای کودک و نوجوان، دست خالی مدیریت سینما در سال آخر حیات دولت بنفش، کرونا و لزوم آینده نگری برای حفظ سینما، لزوم توجه به مفاهیم ارزشی در سینما، انفعال دولت؛ چشمداشت به خارج از کشور بود.
-
۱۳۹۹-۱۲-۲۰ ۱۳:۱۵
سینماپرس در بهار ۹۹
از انتقاد نسبت به توزیع ناعادلانه عیدی میلیاردی وزارت ارشاد توسط خانه سینما تا تأکید بر انفعال مدیران سازمان سینمایی در بحران کرونا/ وقتی بی بندوباری در سینما به اوج می رسد!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انتقاد از کیفیت پایین سریال های مناسبتی نوروزی و ماه مبارک رمضان، دست خالی اهالی سینما از عیدی میلیاردی وزارت ارشاد، مهجوریت سینمای ارزشمند دفاع مقدس، راهکار تحقق «جهش تولید» در سینما و تلویزیون، دروغ پراکنی و حاشیه سازی توسط مدیران خانه سینما، بحران کرونا و انفعال مدیران سازمان سینمایی، زمزمههایی از حذف شورای پروانه ساخت و... بود؛ همچنین سینماپرس با انتشار یادداشت های متعدد معضلات و مسائل مهم روز سینمای کشور را بازتاب داد.
-
۱۳۹۹-۱۲-۱۶ ۱۲:۲۱
سینماگران از ترویج سینمای مأیوس، ناامید و ضدمردمی در جشنواره فجر می گویند؛
از تأکید بر جریان نفوذ در فضای فرهنگی کشور تا انتقاد از برخی سینماگران نان به نرخ روز خور!/ جلوی اکران فیلم های مشمئزکننده حاضر در فجر ۳۹ را بگیرید!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور پس از اتمام نمایش فیلم های حاضر در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر که به تعبیر بسیاری از کارشناسان اغلب آن ها مروج یأس و ناامیدی بودند با تأکید بر اینکه سیر نفوذ بیگانگان در سیستم فضای فرهنگی کشور و به ویژه سینما و تلویزیون کاملاً مشهود است تصریح کردند: سینما در جمهوری اسلامی ایران باید در راستای گفتمان انقلاب اسلامی باشد؛ ما در سینمای ایران به سمت ژانری می رویم که تنها مختص سینمای ایران است؛ ژانری که از نشان دادن فلاکت لذت می برد و آن را در فیلم های شلوغ و «زورآبادی» و سیاه جشنواره به شدت شاهد بودیم!
-
۱۳۹۹-۱۲-۰۲ ۱۱:۵۷
ترویج سینمای مأیوس، ناامید و ضدمردمی در جشنواره فجر/۶
فارسیجانی: ما انقلاب نکردیم که آثار ضدمردمی، مبتذل و سخیفی مانند «شیشلیک» را در سینمای مان شاهد باشیم/ تلخی فراوان فیلم ها نشانگر آشفتگی و تشتت باوری برخی سینماگران است
سینماپرس: دکتر پرویز فارسیجانی تهیه کننده سینما و تلویزیون و استاد دانشگاه پس از اتمام نمایش فیلم های حاضر در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر که به تعبیر بسیاری از کارشناسان اغلب آن ها مروج یأس و ناامیدی بودند اظهار داشت: ما انقلاب نکردیم که آثار ضدمردمی، مبتذل و سخیفی امثال «شیشلیک» را در سینمای مان شاهد باشیم. ما در سینمای جمهوری اسلامی ایران نیازمند تولید فیلم های ارزشمند و متعهدانه هستیم و باید به این آثار توجه جدی داشته باشیم.
-
۱۳۹۹-۱۰-۱۳ ۱۰:۰۰
انفعال مدیران فرهنگی و فقدان تولید اثر برای قهرمانان ملی/۵
فارسیجانی: پرداختن به مشاهیر و مفاخر انقلاب و دفاع مقدس در این فضای جنگ نرم باید جزو اولویت های اصلی باشد
سینماپرس: دکتر پرویز فارسیجانی مدیرکل سابق مطالعات و توسعه دانش و مهارت های سینمایی سازمان سینمایی در آستانه ۱۳ دی ماه اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با انتقاد از انفعال مدیران فرهنگی در خصوص تولید فیلم و سریال های ارزشمند برای قهرمانان ملی گفت: پرداختن به مشاهیر و مفاخر انقلاب و دفاع مقدس در این فضای جنگ نرم باید جزو اولویت های اصلی باشد، این یک ضرورت غیرقابل انکار است که مدیران فرهنگی هرگز نباید آن را فراموش کنند.
-
۱۳۹۹-۱۰-۱۰ ۰۹:۵۶
یک کارشناس سینمایی مطرح کرد:
«هیأت انتخاب» مهمتر از «داوری» است / بدون «هیأت انتخاب» رانت بازی و طایفهگری شکل میگیرد
سینماپرس: یک کارشناس سینمایی میگوید که تمام جشنوارههای حرفهای دنیا با انتخاب اولیه فیلمهای ثبت نامی جشنواره رقابت را حرفهایتر و کار داوران را راحتتر میکنند.
-
۱۳۹۹-۰۹-۰۱ ۱۳:۰۲
پرویز فارسیجانی در برنامه «افق سینما»:
سینمای اندیشه ورز و ارزشی ما با سومدیریت مدیران به سینمایی رسیده است که میتواند به سینمای مبتذل و فیلم فارسی پهلو بزند
سینماپرس: یک استاد دانشگاه در برنامه افق سینما گفت: غربیها سینما را برای مردم به عنوان یک سرگرمی معرفی میکنند ولی دقیقا هدفمند و در جهت سیاستها و استراتژیکهای فلسفی غرب فیلم میسازند.
-
۱۳۹۹-۰۸-۲۶ ۱۱:۲۱
انتقاد هنرمندان از مدیران سینمایی دولت بنفش!
از انتقاد به گسترش ابعاد ابتذال در سینما تا بیدغدغگی مدیران برای رفع تنگدستی هنرمندان/ ۷ سال اخیر سال های تاریک برای سینما!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در خصوص دست خالی مدیریت سینما در سال آخر حیات دولت تأکید کردند: تولید شدن فیلم های مبتذل، سیاه، چرک و تلخ بزرگترین خیانت مدیران سینمایی طی سال های اخیر است! در دولت های یازدهم و دوازدهم سینما به صورت «باری به هرجهت» اداره شد و بی تردید ۷ سال گذشته بدترین دوران سینمای بعد از انقلاب اسلامی بود!
-
۱۳۹۹-۰۸-۱۲ ۱۳:۱۷
دست خالی مدیریت سینما در سال آخر دولت بنفش/۱۳
فارسیجانی: پیام و محتوای آثار سینمایی منطبق بر اهداف و آرمان های انقلاب و حتی اصول انسانی نیستند!
سینماپرس: دکتر پرویز فارسیجانی مدیرکل سابق مطالعات و توسعه دانش و مهارت های سینمایی سازمان سینمایی در خصوص دست خالی مدیریت سینما در سال آخر حیات دولت گفت: متأسفانه در یک دهه اخیر کار به جایی رسیده که پیام و محتوای آثار سینمایی منطبق بر اهداف و آرمان های انقلاب و حتی اصول انسانی نیستند؛ حتی در بعد انسانیت هم مخاطب دچار بهت می شود که چرا سازندگان اثر برای انسانیت هم ارزش قائل نیستند!
-
۱۳۹۹-۰۴-۲۱ ۱۵:۱۷
پرویز فارسیجانی:
برنامههای معارفی باید سه مؤلفه محتوای غنی، ابتکار و خلاقیت و جذابیت را داشته باشند
سینماپرس: تهیهکننده پیشکسوت رسانه ملی یا تأکید بر تأسی از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بهرهگیری از قالب هنر در تولید برنامههای رسانه ملی برای انتقال غیرمستقیم پیامهای معارفی، به تبیین سه مؤلفه در تولید چنین آثاری پرداخت.
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۱ ۱۱:۲۱
ضعف سریال های نوروزی نشأت گرفته از چیست؟
فقدان استراتژی، پیشروی در مسیری مغایر با اهداف انقلاب اسلامی، بی توجهی به فرهنگ ملی و سبک زندگی ایرانی-اسلامی، تقلید و کپی کاری دلایل افول تولیدات تلویزیونی!
سینماپرس: پس از پخش سریال های نوروزی ۹۹ که با انتقادات جدی از سوی مخاطبان، کارشناسان و منتقدان روبرو شد، تعدادی از هنرمندان سینما و فعالان فرهنگی با تأکید بر اینکه فقدان استراتژی در سازمان صدا و سیما و پیشروی در مسیری مغایر با اهداف نظام و انقلاب اسلامی باعث افول جدی برنامه های نمایشی رسانه ملی شده است تأکید کردند سریال های نوروز ۹۹ سنخیتی با فرهنگ ملی و سبک زندگی ایرانی-اسلامی نداشتند.
-
۱۳۹۹-۰۱-۱۹ ۱۲:۰۲
سریال های نوروزی از منظر اهالی سینما/۱
فارسیجانی: آثار نمایشی در صدا و سیما فاقد استراتژی هستند/ عدم حضور نیروهای متعهد، متدین و انقلابی باعث تولید آثار نازل شده است
سینماپرس: دکتر پرویز فارسیجانی مدیرکل سابق مطالعات و توسعه دانش و مهارت های سینمایی سازمان سینمایی پس از اتمام پخش سریال های نوروز ۱۳۹۹ گفت: آثار نمایشی در سازمان صدا و سیما فاقد استراتژی روشن هستند؛ به عنوان مثال سازمان نمی داند ۵ سال یا ۱۰ سال دیگر می خواهد به کجا برسد، هیچ گونه هدفی در تولیدات وجود ندارد و همه چیز به حال خود رها شده و از همین رو است که ما با آثار نازل و میانمایه در تلویزیون روبرو هستیم.
-
۱۳۹۸-۱۲-۲۶ ۰۹:۲۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/بهار ۹۸
از اعتراض به خانه سینما برای عدم پاسخگویی در زمینه عیدی میلیاردی وزارت ارشاد تا تأکید بر جای خالی آرمان های انقلابی امام راحل (ره) در سینما
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۸ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انتقاد سینماگران نسبت به جشنواره جهانی فجر، جایگاه مطالعه و کتاب خوانی در حوزه تولید آثار تصویری، سرنوشت عیدی میلیاردی وزارت ارشاد به سینماگران، جای خالی آرمان های انقلابی امام راحل (ره) در سینما، چالشی به نام «سلبریتی ها»، وظیفه سینما و تلویزیون در خصوص «رونق تولید» به عنوان شعار سال و... بود.
-
۱۳۹۸-۱۲-۰۱ ۱۳:۴۴
عکس / نشست تخصصی نسبت سینمای انقلاب و دفاع مقدس با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
سینماپرس : نشست تخصصی نسبت سینمای انقلاب و دفاع مقدس با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با حضور سینماگران عرصه انقلاب و دفاع مقدس در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
-
۱۳۹۸-۱۱-۲۷ ۰۹:۵۴
سینماگران از رهاشدگی شبکه نمایش خانگی می گویند؛
انتقاد به مفاهیم ضداخلاقی و ضدفرهنگی در تولیدات شبکه نمایش خانگی/ برخی آثار فرهنگ را به انحطاط می کشاند
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی و اجتماعی کشور با انتقاد از وضعیت این روزهای شبکه نمایش خانگی با تأکید بر ضداخلاقی و ضدفرهنگی بودن تولیدات این حوزه متذکر شدند: شبکه نمایش خانگی رها شده به مثابه یک «بلا» در فضای فرهنگی و هنری کشور محسوب می شود و اثرات مخرب برخی آثار شبکه نمایش خانگی از شبکه های ماهواره ای غربی گسترده تر است.
-
۱۳۹۸-۱۱-۰۵ ۱۰:۲۹
رهاشدگی شبکه نمایش خانگی در دوران ولنگاری فرهنگی/۱۰
فارسیجانی: سریال های مبتذل و سخیف شبکه نمایش خانگی، ولنگاری فرهنگی را در جامعه توسعه می دهد/ ترویج فرهنگ منحط غرب هدف اصلی این آثار است!
سینماپرس: دکتر پرویز فارسیجانی با انتقاد از وضعیت این روزهای شبکه نمایش خانگی گفت: سریال های مبتذل و سخیف شبکه نمایش خانگی، ولنگاری فرهنگی را در جامعه توسعه می دهد و متأسفانه کسی هم مانع تولید و عرضه این آثار نمی شود و این استمرار این اتفاق برای جامعه بسیار خطرناک خواهد بود.
-
۱۳۹۸-۰۹-۲۶ ۱۴:۱۵
عکس / نشست تخصصی پژوهش در فیلمنامهنویسی سینمای انقلاب و دفاع مقدس
سینماپرس : نشست تخصصی پژوهش در فیلمنامه نویسی سینمای انقلاب و دفاع مقدس با حضور سینماگران عرصه دفاع مقدس در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
-
۱۳۹۸-۰۹-۲۰ ۱۱:۰۹
لزوم پاسداشت فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی در سینما؛
از انتقاد به گماردن افراد غیرمتعهد و غیرکارشناس در شوراهای نظارتی تا لزوم بررسی صلاحیت مدیران سینمایی/ دست جریان سکولار، مبتذل سازان و انتلکتوئل ها را از سینما کوتاه کنید!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در خصوص لزوم پاسداشت فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی تأکید کردند: دستگاه های امنیتی و قضایی باید ورود جدی به سینما داشته باشند و دست جریان سکولار، غرب گرا، انحرافی، مبتذل سازان و انتلکتوئل ها را از سینما کوتاه کنند.
-
۱۳۹۸-۰۸-۲۲ ۱۹:۵۳
فارسیجانی، کارشناس فرهنگی:
ترویج ازدواج سفید و چندهمسری در سریالهای نمایش خانگی
سینماپرس: یک کارشناس سینما و تلویزیون اظهار داشت: برخلاف تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تقویت نهاد خانواده و عطوفت و همراهی همسران، سینما و سریالهای شبکه نمایش خانگی بیشتر به خیانت و از هم پاشیدگی خانواده و بعضا ترویج ازدواج سفید و چندهمسری پرداختهاند.