چهارشنبه ۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵

«سیدحامد حسینی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

الگوی «رسانه‌های دشمن» تصرف تدریجی «اذهان عمومی» است/ زمانی که «سید حسن نصرالله» را هدف قرار دادند برخی نمی‌دانستند که این اقدام تدارک «جنگ با ایران» است

سید حامد حسینی

سینماپرس: «سید حامد حسینی» با بیان این مطلب که برخی افراد ناآگاهانه و هیجانی تحت تاثیر رسانه‌های دشمن قرار گرفتند، گفت: آنچه بیش از همه مرا آزار می‌دهد، تکرار همان الگویی است که رسانه‌های دشمن در تمام این هفت جنگ پیاده کردند، یعنی تصرف تدریجی اذهان عمومی است. متأسفانه برخی از مردم با سطحی‌نگری با این موضوع برخورد می‌کنند و از عمق فاجعه‌ای که ممکن است در آینده متوجه آن‌ها شود، بی‌خبرند.

«سید حامد حسینی» تهیه کننده سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس در واکنش به جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و امریکا علیه ملت ایران اظهار داشت: آنچه که به هر شکل، با هر وسیله و به هر قلمی قصد ضربه‌زدن به این سرزمین را داشته باشد، جای هیچ‌گونه مماشاتی ندارد.

وی تاکید کرد: من در طول زندگی‌ام تجربه هفت جنگ را داشته‌ام: جنگ ایران و عراق، آمریکا و عراق، آمریکا و افغانستان، لبنان، سوریه، فلسطین و اکنون این جنگ. این همان الگویی است که اسرائیل در سوریه، لبنان و غزه به‌کار برده است.

تهیه کننده فیلم سینمایی «سرو زیر آب» بیان کرد: اکنون نیز در کمدم اعلامیه‌هایی وجود دارد که اسرائیل در جریان جنگ لبنان بر سر مردم می‌ریخت؛ اعلامیه‌هایی با این مضمون که: «مردم شریف و بزرگوار فلان منطقه، منطقه را ترک کنید. ما برای پاسداری از شما قصد داریم این‌جا را هدف قرار دهیم، برای حفاظت از آزادی شما.»

حسینی با بیان این مطلب که جنگ‌های استعمارگرانه همواره شاخصه‌های مشترکی داشته‌اند که در تاریخ، بارها تکرار شده‌اند؛ متذکر شد: در این میان، برخی افراد، ناآگاهانه و هیجانی، تحت تاثیر رسانه‌های دشمن قرار گرفتند؛ همان‌طور که در ماجراهای مختار، حملات چنگیز، و حتی تحولات معاصر در غزه، لبنان و سوریه مشاهده کرده‌ایم.

وی افزود: آنچه بیش از همه مرا آزار می‌دهد، تکرار همان الگویی است که رسانه‌های دشمن در تمام این هفت جنگ پیاده کردند، یعنی تصرف تدریجی اذهان عمومی است. متأسفانه برخی از مردم با سطحی‌نگری با این موضوع برخورد می‌کنند و از عمق فاجعه‌ای که ممکن است در آینده متوجه آن‌ها شود، بی‌خبرند.

حسینی یادآور شد: زمانی که سید حسن نصرالله را هدف قرار دادند، برخی نمی‌دانستند که این اقدام، تدارک زمینه‌های جنگ با ایران است تا یکی‌یکی نیروهای پشتیبان ما را هدف قرار دهند. در چنین شرایطی، متأسفانه بخشی از جامعه نیز واکنش مناسبی نشان نداد.

تهیه کننده سریال تلویزیونی «طوبی» با اشاره به نقش اهالی هنر در این جنگ تحمیلی اظهار داشت: من به عنوان یک فیلم‌ساز، وظیفه‌ خود می‌دانم که از تک‌تک فریم‌هایی که برای این سرزمین تولید شده و خواهد شد، محافظت کنم. یک نقاش باید از بوم‌های خود، و یک آهنگساز باید از نت‌هایی که نوشته، صیانت کند.

حسینی در مورد نقش رسانه ملی و جبهه گیری موثر آن در شرایط جنگی کشور، بیان کرد: رسانه ملی، تلویزیون، متعلق به تمامی مردم این سرزمین است، حتی آن‌هایی که نسبت به آن نقد دارند. در شرایط جنگی، همه افراد جامعه تحت تأثیر قرار می‌گیرند. تلویزیون باید پناهگاه تمامی دیدگاه‌ها باشد و سپس با نگاه کلان آن‌ها را مدیریت کند. نمی‌توان گفت شما روزی زاویه‌ای با ما داشته‌اید یا نقدی مطرح کرده‌اید، بنابراین امروز نباید حضور داشته باشید.

او ادامه داد: من کاری با افراد معاند ندارم، بلکه سخنم با کسانی‌ست که نقد داشته‌اند یا دیدگاهی متفاوت داشته‌اند. از این افراد نیز می‌توان بهره برد، اگر باور داشته باشیم که آنچه مورد حمله قرار گرفته، متعلق به همه ماست؛ اگر بپذیریم که این رسانه نیز برای همه ماست، پس همه باید کمک کنند تا مسیری صحیح شکل بگیرد.

«سید حامد حسینی» در پایان این گفت و گو خاطرنشان کرد: من معتقدم اگر بستری فراهم شود که تمامی افکار، دیدگاه‌ها و افراد مدعی عقلانیت، فرصت حضور در تلویزیون را پیدا کنند و گفت‌وگویی فراگیر شکل بگیرد، نباید از اندیشه بترسیم؛ نباید از عقلانیتی که با عقلانیت ما تفاوت دارد، هراس داشته باشیم. وحدت اندیشه زمانی محقق می‌شود که از دل تمام اندیشه‌ها، خرد جمعی استخراج شود و به یک اندیشه واحد برسیم. نمی‌توان با کنار گذاشتن دیدگاه‌ها به اندیشه کلان دست یافت. هرچه بیشتر خُرده‌انگاره‌ها را حذف کنیم، آن اندیشه کلان، استحکام لازم را نخواهد داشت. ما بیش از هر زمان به این وحدت نیازمندیم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.