کل اخبار:99
-
۱۳۹۷-۰۲-۰۸ ۱۰:۰۴
جمع بندی نظرات و دیدگاه هنرمندان درباره سریال های نوروزی؛
تقلید و کلیشه پردازی، استفاده از بازیگران و سوژه های تاریخ مصرف گذشته و بی توجهی به سبک زندگی ایرانی-اسلامی مشکلات اصلی تولیدات رسانه ملی
سینماپرس: کارشناسان، منتقدان و هنرمندان درباره برنامه های نوروزی با برشمردن مشکلاتی از قبیل: تقلید و کلیشه پردازی، عدم کوشش برای ارتقای سطح فرهنگی و علمی جامعه، استفاده از بازیگران و سوژه های تاریخ مصرف گذشته، شوخی های اروتیک و بی توجهی به سبک زندگی ایرانی-اسلامی از جمله مواردی بود که نسبت به آن ها اتفاق نظر داشتند.
-
۱۳۹۷-۰۱-۲۵ ۱۰:۱۰
دیدگاه هنرمندان درباره سریال های نوروزی/۲
هدایت: مشکل اغلب سریال های مناسبی فقدان فیلمنامه استاندارد و استفاده از بازیگران تاریخ مصرف گذشته است
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینما و تلویزیون پس از اتمام پخش سریال های نوروز ۹۷ گفت: مشکل اغلب سریال های مناسبی فقدان فیلمنامه استاندارد و استفاده از بازیگران تاریخ مصرف گذشته است و متأسفانه هنوز مسئولان تلویزیون یاد نگرفته اند که یک سریال خوب قصه و ساختار محکم می خواهد و حضور بازیگران نمی تواند تأثیری بر افزایش یا کاهش مخاطبان آن داشته باشد.
-
۱۳۹۷-۰۱-۲۰ ۱۱:۲۲
نظر منفی سینماگران به برگزاری جشنواره مستقل «فیلم اولی ها»؛
آقایان به جای صرف هزینه های زاید برای برگزاری جشنواره های بی خاصیت از تولید در سینما حمایت کنید!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران کشور در پی اظهارات محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی در زمینه برگزاری جشنواره مستقل «فیلم اولی ها»، با انتقاد از برگزاری این جشنواره، خواستار احیای بخش نگاه نو در جشنواره فیلم فجر شدند و تأکید کردند مدیران سینمایی نباید بر اساس تصمیمات خلق الساعه و لحظه ای و غیرکارشناسی شان سینما را به نابودی و اضمحلال بکشانند!
-
۱۳۹۷-۰۱-۱۷ ۱۱:۳۲
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش چهارم/زمستان۹۶
از تأکید بر لزوم انجام کارهای فرهنگی بصیرت افزا تا انتقادهایی به برگزاری بی رونق و کمرنگ جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: جایگاه تحقیق و پژوهش در تولید آثار تصویری، انجام کارهای بصیرت افزا در سینما، سینما و حماسه عظیم ۹ دی، انتظارات از مدیرعامل جدید انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، نسبت جشنواره فیلم فجر با انقلاب اسلامی، کمرنگ شدن جشنواره فیلم فجر از منظر سینماگران و یخ زدگی و بی رونقی جشنواره بود.
-
۱۳۹۷-۰۱-۱۳ ۱۰:۲۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش سوم/پاییز ۹۶
انتقادهای دامنه دار نسبت به وضعیت بغرنج سینمای کشور/ از انتظارت سینماگران تا انتقاد به عدم توجه به روایت آثار تاریخی، مذهبی و دفاع مقدسی
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: انتظارات سینماگران از عملکرد مسئولان سازمان سینمایی، مشکلات عدیده سینمای دفاع مقدس و بی توجهی مسئولان به این سینمای ارزشمند، واکنش اهالی سینمای کشور به زمزمه انحلال انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، تحلیل وضعیت مستندسازی در سینمای کشور و ... بوده است.
-
۱۳۹۷-۰۱-۰۶ ۰۹:۵۷
انتظارات سینماگران از مسئولان در سال جدید - بخش دوم
حذف رانت دولتی و عدم اعمال سلیقه های شخصی در سینما و سپردن کار به دست افراد کاردان؛ خواسته اصلی سینماگران از مدیران سینمای کشور
سینماپرس: همزمان با آغاز سال ۹۷ تعدادی از اهالی سینمای کشور با انتقاد از وضعیت بحرانی سینما، خواستار توجه جدی مدیران سینمایی به اوضاع اسفبار کنونی شدند و تأکید کردند حذف رانت دولتی و عدم اعمال سلیقه های شخصی که طی سال های اخیر در سینما بیداد می کند می تواند موجبات رشد سینمای کشور را فراهم آورد؛ این افراد همچنین تأکید کردند بهتر است در سینما کار به دست افراد کاردان سپرده شود.
-
۱۳۹۷-۰۱-۰۴ ۰۶:۵۲
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش دوم/تابستان ۹۶
از انتقاد به بلاتکلیفی ثبت صنوف سینمایی و وضعیت بغرنج سینمای کودک تا لزوم توجه سینماگران ارزشی به فرمان «آتش به اختیار»
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در تابستان سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: بلاتکلیفی ثبت قانونی برخی صنوف سینمایی، مشکلات عدیده سینمای کودک و تصنعی بودن شورای راهبردی سینمای کودک، انتظارات اهالی سینما از دولت دوازدهم در حوزه فرهنگ و هنر، واکنش سینماگران به زیاده خواهی های گروهک «هنر و تجربه»، نظرات سینماگران ارزشی در رابطه با فرمان آتش به اختیار مقام معظم رهبری و ... بود.
-
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۵
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/بهار ۹۶
از انتقاد به بیکاری، بی عدالتی، تبعیض، خانه نشینی، فقر و رکود تا انتقاد از جداسازی بخش های ملی و جهانی جشنواره فجر و بی توجهی به رویدادهای انقلاب در سینما
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: دیدگاه هنرمندان درباره سریال های نوروزی، تفکیک و جداسازی جشنواره فیلم فجر، تحلیل سینماگران از شعار سال، ضرورت تقویت جایگاه هنر انقلاب اسلامی، ضرورت مطالعه و کتاب خوانی در حوزه تولید آثار تصویری، بی توجهی به رویدادهای انقلاب و دفاع مقدس در سینما، قاچاق آثار سینمایی و انفعال مدیران، بررسی افزایش قیمت بلیت سینماها و همچنین بررسی عملکرد غیرصنفی مسئولان خانه سینما بود.
-
۱۳۹۶-۱۲-۲۱ ۱۰:۳۰
جشنواره مستقل «فیلم اولی ها»؛ تدبیر یا بی تدبیری/۸
هدایت: چرا ما در سینما شاهد اشتباه پشت اشتباه هستیم؟/ به جای انجام کارهای نابخردانه کمی به فکر ساختار و محتوای شرم آور آثار سینمایی باشید!
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینما در پی اظهارات محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر و بیان اینکه سال آینده جشنواره «فیلم اولی ها» را برگزار می کنیم، گفت: متأسفانه مدیران تنها به فکر پر کردن بیلان کاری شان هستند و ما نه تنها در سینما بلکه در حوزه ها و بخش های دیگر هم شاهد اتفاقات مشابهی هستیم به نحوی که مرتب انواع اقسام جشن ها، جشنواره ها، سمینارها، کنفرانس ها و... در کشورمان برگزار می شوند اما کمترین عایدی برای کشور در پی ندارند و تنها دستاوردشان هدر دادن بودجه های بیت المال است!
-
۱۳۹۶-۱۰-۲۹ ۰۸:۲۳
۳۵ سال همراه با جشنواره فیلم فجر/ بخش نخست
از تولد و تردید تا غنی شدن و امید/ مروری بر دوره های اول تا هشتم جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: جشنواره فیلم فجر مهمترین اتفاق سینمایی کشور است که در آن سرنوشت یک سال سینما مشخص می شود؛ جشنواره ای که اینک در آستانه ۳۶ سالگی اش قرار دارد و کمتر کسی می توانست در سال ۱۳۶۱ پیش بینی کند که این جشنواره به مهمترین رویداد سالانه سینمای ایران بدل شود.
-
۱۳۹۶-۱۰-۱۰ ۱۰:۳۰
سینماگران و انتخاب فیلم های جشنواره فیلم فجر؛
از تأکید بر رعایت استانداردهای جهانی و سیاست های جشنواره فیلم فجر تا انتقاد به سیاست گذاران و مدیران فرهنگی به دلیل بی توجهی به سینمای ارزشی/ جشنواره باید نشانی از انقلاب اسلامی داشته باشد
سینماپرس: تعدادی از سینماگران کشور همزمان با انتخاب فیلم های سی و ششمین جشنواره فیلم فجر تأکید کردند: توجه به مفاهیم ارزشی و انقلابی و توجه به استاندارها و قواعد سینمایی می بایست مهمترین رویکرد دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر باشد.
-
۱۳۹۶-۱۰-۰۸ ۰۹:۴۵
هدایت در گفتگو با سینماپرس:
هیأت انتخاب در جشنواره های معتبر بر اساس سیاست گذاری های جشنواره فیلم ها را انتخاب می کند/ این هیأت نباید با اظهارنظرهایش خط و ربط جوایز را معلوم کند
سینماگران و هیأت انتخاب جشنواره فجر/۵
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینما همزمان با فعالیت هیأت انتخاب سی و ششمین جشنواره فیلم فجر گفت: در اغلب فستیوال های مهم دنیا اعضای هیأت انتخاب از افراد پیشکسوت و دارای تجربه های مهم در سطح بین المللی انتخاب می شوند اما در کشور ما متأسفانه چنین نیست و به همین علت ما شاهد انتخاب های نادرست و ناآگاهانه ای از سوی آن ها برای مهمترین رویداد سینمایی کشور بوده ایم.
-
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۲:۲۷
در گفتگو با سینماپرس مطرح شد:
تاکید بر لزوم برگزاری قدرتمند جشنواره فیلم فجر و نه یک جشن و گردهمایی!/ اهداف نامشخص، اعمال سلیقه، نگاه آماری و سیاست های نادرست سازمان سینمایی باعث زوال جشنواره می شود
سینماپرس: در پی اظهارات رئیس سازمان سینمایی مبنی بر غالب شدن بخش جشن در جشنواره فجر، سینماگران با بیان اینکه حضور افراد ناآگاه و اعمال سلیقه نادرست تیشه به ریشه مهمترین رویداد سینمایی کشور زده، خواستار تغییر نگرش سازمان سینمایی شدند و خاطرنشان کردند: ادامه راه پرغلط ایوبی به نفع سینما نیست و رئیس سازمان سینمایی باید در پی ترمیم ویرانی های ایجاد شده طی ۴ سال اخیر باشد.
-
۱۳۹۶-۰۸-۱۹ ۱۱:۲۷
«فیلم فجر»؛ جشن یا جشنواره؟ /۴
هدایت: آقای حیدریان شما دیگر مانند مدیران ناکاربلد رفتار نکنید/ خانه از پای بست ویران است، خواجه در بند نقش ایوان است!
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینما و تلویزیون در پی اظهارات محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی که اخیراً در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها گفته بود: «بخش جشن جشنواره فجر در حال غالب شدن است و قطعاً یکی از اصلی ترین جشنهای انقلابی است و امسال باشکوهتر خواهد شد» گفت: آقای حیدریان شما دیگر مانند مدیران ناکاربلد رفتار نکنید چرا که اهالی سینما از شما که سابقه خوبی در امور سینمایی دارید و در اذهان سینماگران کردار نیکی از شما به یادگار مانده است توقع دارند که خراب کاری های مدیران قبلی را رفع و رجوع کنید نه آنکه استمراربخش حرکات غلط و سیاست های سلیقه ای آن ها باشید!
-
۱۳۹۶-۰۷-۰۳ ۱۰:۴۸
انتظارات سینماگران از سازمان سینمایی؛
لزوم عدالت محوری، حذف باندبازی، توجه به بیکاری و معیشت اهالی سینما/ با جلوگیری از سیاسی کاری و ابتذال، فضای ارزشی را به سینما بازگردانید
سینماپرس: با آغاز دور جدید فعالیت سازمان سینمایی دولت دوازدهم تعدادی از اهالی سینمای کشور از رئیس سازمان سینمایی خواستار عدالت محوری ، حذف باندبازی، توجه به معیشت اهالی سینما شده و تأکید کردند باید فضای ارزشی به سینما بازگردانده شود و موج فیلم های تلخ و نازلی که هویت ایرانی و اسلامی را نشانه گرفته اند به طور کل از بین رفته و همچنین به سینمای کودک و نوجوان و صنعتی شدن سینمای کشور نیز اندیشه شود.
-
۱۳۹۶-۰۶-۲۹ ۰۸:۲۱
حسن هدایت در گفتگو با سینماپرس:
توجه به بیکاری و مسائل معیشتی سینماگران و مبارزه با رانت خواران باید اولین گام رئیس سازمان سینمایی باشد
انتظارات سینماگران از دور جدید عملکرد رئیس سازمان سینمایی/۱۰
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینما و تلویزیون در رابطه با انتظارات خود از رئیس سازمان سینمایی گفت: توجه به بیکاری و مسائل معیشتی سینماگران و مبارزه با رانت خواران باید اولین گام رئیس جدید سازمان سینمایی باشد و امیدوارم هر شخصی که این پست مهم و حساس را بر عهده می گیرد بی تفاوت از کنار این مسائل عبور نکند.
-
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۰۹:۱۵
سینماگران از گروه «هنر و تجربه» می گویند؛
انتقاد از زیاده خواهی و انحراف در اکران هایی ضد سینما/ «هنر و تجربه»؛ پاتوق نمایش فیلم خاص یا دکانی برای کاسب کاران؟!
سینماپرس: تعدادی از اهالی سینما با تأکید بر اینکه انحراف مسیر گروه «هنر و تجربه» بر همگان آشکار است اظهار داشتند: «هنر و تجربه»؛ محلی برای کاسب کاری و دلالی شده و عایدی مثبتی برای سینما طی این سال ها در پی نداشته و ضمن نقدهای زیادی که به عملکرد مسئولان آن وارد است، سازمان سینمایی باید نسبت به این معضل اقدامی جدی نماید.
-
۱۳۹۶-۰۴-۳۱ ۱۰:۳۷
حسن هدایت در گفتگو با سینماپرس:
گروه «هنر و تجربه» نیازمند یک پالایش اساسی است/ زیاده خواهی ها هیچ دردی از سینما درمان نمی کند
سینماگران و گروه «هنر و تجربه»/۳
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینما و تلویزیون گفت: گروه سینمایی «هنر و تجربه» نیازمند یک پالایش اساسی است و کارشناسان و اهل فن باید تمامی نکات مثبت و منفی که در عملکرد این گروه سینمایی وجود دارد را بررسی کنند و سپس عیب های آن را برطرف نمایند و سعی کنند شرایط نمایش و عرضه فیلم های تجربه گرا رو به بهبودی برود.
-
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۵
۴ سال بی تدبیری در حوزه فرهنگ و هنر/ بخش پنجم
۴ سال حضور باندهای مافیایی و انحصارطلب در سینما، برگزاری جشنواره های بی هویت و بریز و بپاش های اشرافی و تصمیم گیری های نابخردانه
سینماپرس: در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست با نیم نگاهی به مصاحبه های انجام شده اهالی سینما به این نتیجه می رسیم که بی تدبیری، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه سینمایی، حضور باندهای مافیایی و انحصارطلب در سینما، برگزاری جشنواره های بی هویت و بریز و بپاش های اشرافی و تصمیم گیری های نابخردانه و لحظه ای توسط مدیران سینمایی، به اضمحلال رفتن سینمای کودک و... واقعیتهایی غیر قابل انکار در دولت یازدهم است.
-
۱۳۹۶-۰۱-۲۸ ۱۰:۵۴
جمع بندی نظرات هنرمندان در زمینه سریالهای نوروزی؛
عدم تناسب موضوعی، استفاده از تعداد محدودی کارگردان و فیلمنامه نویس نورچشمی، تقلید از آثار غربی و شتاب زدگی دلیل اصلی افول تولیدات
سینماپرس: پس از پخش سریال های نوروزی ۹۶ که با استقبال کمی از سوی مخاطبان مواجه شد، نظر کارشناسان، منتقدان و هنرمندان را در این باره جویا شدیم؛ بر شمردن مشکلات ناشی از عدم تناسب موضوعی، استفاده از تعداد محدودی از کارگردانان و فیلمنامه نویسان نورچشمی، تقلید از سریال های غربی و شتاب زدگی دلیل اصلی افول سریال های مناسبتی برشمرده شد.
-
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۰:۱۳
دیدگاه هنرمندان درباره سریال های مناسبتی/ ۵
هدایت: پاشنه آشیل افول سریال های مناسبتی عدم وجود مدیران لایق و فیلمنامه های قوی است/ برخی سریال های نوروزی مبتذل و چندش آور بود
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینما و تلویزیون پس از اتمام پخش سریال های نوروز ۹۶ گفت: پاشنه آشیل افول سریال های مناسبتی عدم وجود مدیران لایق و فیلمنامه های قوی است؛ بنده معتقدم برای ایجاد تحول در صدا و سیما و رفتن به سوی پیشرفت نیازمند یک خانه تکانی اساسی در میان مدیران برای حل شدن مشکلات بنیادین هستیم.
-
۱۳۹۶-۰۱-۱۴ ۱۱:۲۶
انتظارات سینماگران از مسئولان در سال جدید - بخش سوم
دوری از سیاست زدگی و رعایت عدالت و انصاف؛ مدیران سینمای کشور طبق قانون با تمامی اهالی سینما برخورد کنند
سینماپرس: برخی از سینماگران کشور با انتقاد از روند عملکرد مدیران سابق سینمایی خواستار دوری از سیاست زدگی و رعایت عدالت و انصاف شدند و از مدیران سینمایی خواستند که به دور از باندبازی و رفیق بازی کاری کنند تا شرایط کار برای همه اهالی سینما به صورت یکسان فراهم شود.
-
۱۳۹۵-۱۲-۲۴ ۱۴:۴۲
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش سوم پاییز ۹۵
از آفت جشنواره زدگی و جایگاه رسانه های تخصصی سینمایی تا انتقاد نسبت به برگزاری جشنواره یاس و بی توجهی مسئولان به مشکلات معیشتی و بیکاری
سینماپرس: اهم گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۵ مربوط به مسائلی همچون آفت جشنواره زدگی در سینمای ایران و جایگاه رسانه های تخصصی سینمایی تا انتقاد نسبت به برگزاری جشنواره فیلم یاس و بی توجهی مسئولان به مشکلات معیشتی و بیکاری بود و سینماگران با انتقادات شدید اللحن از مسئولان سینمایی خواستار رسیدگی به اوضاع نابسامان سینما شدند ضمن آنکه در این ایام انتظارات اهالی سینما از جشنواره فیلم مقاومت و وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مطرح شد.
-
۱۳۹۵-۱۲-۲۲ ۱۲:۳۵
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/بهار ۹۵
از انتقاد نسبت به جداسازی بخش های ملی و جهانی جشنواره فجر تا بیان انتظارات از مدیران فرهنگی/مهمترین گفتگوهای سینماپرس در بهار ۹۵
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۵ مربوط به مسائلی همچون تفکیک و جداسازی جشنواره فیلم فجر، انتظارات سینماگران از مسئولان فرهنگی کشور، سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری، جایگاه مطالعه و کتاب خوانی در حوزه تولید آثار تصویری و توقعات هنرمندان از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و رئیس جدید رسانه ملی بود.
-
۱۳۹۵-۰۹-۲۸ ۱۱:۳۴
نظرات سینماگران در رابطه با فیلم های ویدئویی؛
ضرورت ایجاد انگیزه تولید، حمایت از فیلمسازان خلاق و جوان و ارتقاء سطح آثار ویدئویی/ انتقاد به تبدیل شدن جشنواره یاس به شوی گردشگری و هدررفتن بودجههایی که میتواند صرف تولید شود!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران فعال حوزه تولید آثار ویدیویی و تلویزیونی نقطه نظرات خود را در زمینه آثار این حوزه و عملکرد دولت، به مخصوص موسسه رسانه های تصویری و جشنواره یاس بیان کردند؛ نقطه نظراتی که توجه مدیران را به حمایت از تولید و کیفی گرایی آثار ویدیویی جلب می کند و تأکید دارد بهتر است هزینه کلان برگزاری جشنواره بهتر مدیریت شود.
-
۱۳۹۵-۰۹-۲۳ ۱۰:۲۰
فیلمسازان و جشنواره ویدیویی «یاس»/۶
هدایت: جشنواره فیلم یاس یک «شو»ی بزرگ است/ با دیجیتالی شدن سینما دیگر عنوان فیلم های ویدیویی اشتباه است
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینمای کشور همزمان با برگزاری جشنواره فیلم یاس گفت: جشنواره فیلم یاس یک «شو»ی بزرگ است که جیب های برخی از برگزارکنندگانش را پرپول می کند و به همین دلیل هم برخی مدیران اصرار به برگزاری این جشنواره دارند که نمی تواند هیچ عایدی مثبتی برای سینما در پی داشته باشد.
-
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۱:۰۱
همزمان با روز کتاب و کتابخوانی عنوان شد؛
هدایت: بسیاری از فیلمسازان و سینماگران به غلط خود را «همه چیز دان» می دانند/ سینمای ما مثل غذاهای مان «فست فودی» شده است
سینماپرس: حسن هدایت کارگردانسینما و تلویزیون همزمان با ۲۴ آبان روز کتاب و کتابخوانی در رابطه با تأثیر مطالعه در تولید آثار تصویری گفت: متأسفانه شرایطی در حوزه فرهنگ و هنر ما به وجود آمده که بی سوادان موفق تر هستند و به همین دلیل است که بسیاری افراد در سینما و تلویزیون ترجیح می دهند به جای داشتن مطالعه و ساخت آثار غنی و فرهنگی در حد روزنامه هایی که حوادث اجتماعی را منعکس می کنند به صورت سطحی و نازل مبادرت به ساخت فیلم و سریال کنند.
-
۱۳۹۵-۰۶-۲۷ ۱۰:۵۱
انحصارطلبی از منظر اهالی سینما؛
چپاول منابع سینما، پیگیری اهداف سیاسی و گروهی، جلوگیری از حرف زدن سینماگران، تخریب ذائقه مخاطبان، حذف نیروهای متخصص و متعهد؛ نتایج انحصارطلبی در سینما
سینماپرس: تعدادی از اهالی سینمای کشور با بیان اینکه چپاول و غارت منابع سینما و دستیابی به اهداف جریان های سیاسی و گروهی تنها علت حضور باندهای مافیایی در سینما است خواستار اتحاد، همدلی و همزبانی سینماگران مستقل برای برچیده شدن هزاردستان این افراد از تمامی ارکان سینمای کشور شدند.
-
۱۳۹۵-۰۶-۱۶ ۱۰:۴۳
انحصارطلبی در سینمای ایران از منظر اهالی سینما/۴
هدایت: دولت به باندبازی در سینما دامن می زند/ هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی می خواهند سینما را به نفع خود، به انحصار درآورند
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینمای کشور گفت: متأسفانه ما همواره شاهد آن هستیم که نیروهای سینما توسط مدیران سینمایی تفکیک شده و به آن هایی که به خط فکریشان نزدیک هستند بها داده شده و هر شخصی که در خط فکری آن ها نباشد برای همیشه از سینما فید می شود! این رویه باعث خواهد شد تا طی چند سال آینده کمترین نام و نشانی از سینمای فرهنگی در کشور ما باقی نماند و همواره شاهد تولید و اکران آثاری باشیم که کمترین ارزش هنری و فرهنگی ندارند.
-
۱۳۹۵-۰۵-۰۱ ۰۴:۰۶
همزمان با روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای عنوان شد؛
هدایت: هزینه بر بودن تولید آثار هنری مبتنی بر فرهنگ و سنن ملی و بومی مدیران را از پرداختن به این موضوعات دور کرده است/ نیاز به برگزاری جشنواره ای در این زمینه داریم
سینماپرس: حسن هدایت کارگردان سینما و تلویزیون کشور همزمان با روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای ضمن انتقاد از مسئولان فرهنگی کشور به دلیل بی توجهی به فرهنگ و سنن ملی گفت: این روز با هدف پاسداری وترویج فرهنگ ارزشمند پهلوانی و جوانمردی و همچنین در راستای اهداف یونسکو در زمینه حفاظت از میراث فرهنگی ناملموس در تقویم کشور گنجانده شده است اما متأسفانه مدیران فرهنگی کشور به دلایل مختلف از جمله هزینه بر بودن تولید این قبیل آثار همواره از پرداختن به آن ها دوری کرده اند.