کل اخبار:206
-
۱۴۰۰-۱۲-۱۷ ۱۱:۴۹
راهکار جلوگیری از ابتذال در شبکه نمایش خانگی چیست؟
نظارت قاطعانه، ایجاد پیوند میان حوزه های علمیه و پلتفرم ها و جلوگیری از کاسبکاری در حوزه فرهنگ؛ مهمترین راهکار برای جلوگیری از ابتذال در شبکه نمایش خانگی!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور گفتند: انتظارمان نظارت و ممیزی قاطع و محکم است؛ الگوی مبتذل به وجود آمده در شبکه نمایش خانگی که مدیران دولت قبل سبب ساز آن بودند باید به دست نیروهای متعهد، ولایتمدار و انقلابی درهم بشکند و ایجاد پیوند ارگانیک معرفتی میان حوزه های علیمه و دانشگاه با پلتفرم ها می تواند منجر به تولید آثار سالم و ارزشمند در این عرصه شود.
-
۱۴۰۰-۱۲-۱۶ ۱۱:۱۱
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/ بهار ۱۴۰۰
از تأکید بر بحران در هنرهفتم، چالش های کرونایی و سردرگمی سینماگران تا ۸ سال عملکرد فاجعه بار دولت روحانی در سینما/ خدمات صنفی به سینماگران در حد صفر!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۱۴۰۰ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: سریال های نوروزی، راهکار تحقق شعار سال در سینما و تلویزیون، افزایش نرخ بلیت سینماها و حق اشتراک پلتفرم ها، اصرار برای برگزاری «شو» ی جهانی فجر در بحران کرونا، مهجوریت سینمای دفاع مقدس، چگونگی برنامه سازی سالم در رسانه ملی، ۸ سال عملکرد دولت روحانی در حوزه سینما، فقدان خدمات صنفی به سینماگران در دولت تدبیر و امید و... بود.
-
۱۴۰۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۳
چگونگی تولید آثار سالم پلتفرم ها/۵
توکلی: الگوی مبتذل به وجود آمده در شبکه نمایش خانگی که مدیران دولت قبل سبب ساز آن بودند باید به دست نیروهای متعهد، ولایتمدار و انقلابی درهم بشکند
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون گفت: الگوی مبتذل به وجود آمده در شبکه نمایش خانگی که مدیران دولت قبل سبب ساز آن بودند باید به دست نیروهای متعهد، ولایتمدار و انقلابی درهم بشکند و این اتفاق نمی افتد مگر آنکه تمامی کسانی دیدگاه های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ را درک کرده اند و به آن ایمان دارند در کنار مدیریت جدید ساترا باشند.
-
۱۴۰۰-۱۱-۱۱ ۱۱:۱۰
سینماگران از لزوم همسویی با گفتمان انقلاب اسلامی در چهل سالگی فجر انقلاب می گویند؛
از درخواست برای توجه به آثار متعالی و اندیشه ورز تا تأکید بر پرهیز از شوآف، دوری از ظاهرسازی/ چشم انداز جشنواره، سینمای انقلاب باشد
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی تأکید کردند: در اغلب دوره ها معارضان در جشنواره فجر حضوری پررنگ تر از هنرمندان ولایتمدار و انقلابی داشته اند و کمترین توقع از مدیران دولت سیزدهم این است که اجازه ندهند افرادی که هیچ عرقی به نظام و انقلاب ندارند از این رویداد منتفع شوند؛ این دسته از سینماگران متذکر شدند: آفت ظاهرگرایی و توجه به ساختار در جشنواره فجر انقلاب باید از بین برود و این جشنواره باید در پی آن باشد تا با محتوای خود پیام انقلاب اسلامی را به گوش جهانیان برساند.
-
۱۴۰۰-۱۰-۲۲ ۱۲:۱۵
لزوم همسویی با گفتمان انقلاب اسلامی در چهل سالگی جشنواره فجر/۲
توکلی: توجه به اهداف و آرمان های نظام و انقلاب در تمامی ارکان فرهنگی امری ضروری است/ سریال های شبکه نمایش خانگی به شدت سینما و جامعه را دچار انحراف کرده اند
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص لزوم همسویی با گفتمان انقلاب اسلامی در چهل سالگی فجر انقلاب گفت: بی تردید توجه به اهداف و آرمان های نظام و انقلاب در تمامی ارکان فرهنگی امری ضروری است و تنها معطوف به جشنواره فیلم فجر نمی شود؛ ما زمانی می توانیم حوزه فرهنگ و هنر را از این بحران کنونی نجات دهیم که مدیریتی واحد در حوزه فرهنگ و هنر شکل بگیرد و با رویکرد انقلابی بحران به وجود آمده در محتوای نازل آثار سینمایی و سریال های خانگی و... را رفع کند.
-
۱۴۰۰-۱۰-۱۹ ۰۲:۱۸
گزارش تصویری؛
عکس / افتتاحیه دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار»
سینماپرس : آیین افتتاحیه دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» عصر شنبه ۱۸ دی با حضور خانواده شهدای هسته ای و جمعی از هنرمندان در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
-
۱۴۰۰-۱۰-۱۲ ۰۹:۴۷
نظارت؛ حلقه مفقوده سینمای ایران!
حفظ هنجارهای اجتماعی، امنیت ملی و ارتقاء سطح فرهنگ عمومی تنها با نظارت ممکن است/ از لزوم برخورد با فیلمسازان سفارتی تا تأکید بر نمایش اصول اساسی در سینما!
سینماپرس: تعدادی از اهالی سینما، کارشناسان، متخصصان و صاحب نظران فرهنگی کشور در خصوص اهمیت نظارت جدی بر تولیدات سینمایی متذکر شدند: سال ها است به جز سیاه نمایی و نشان دادن تصویر زشت از نظام مقدس جمهوری اسلامی چیز دیگری را در آثار سینمایی ندیدیم؛ حضور مدیران میانی سازمان سینمایی که در تمامی دولت ها ثابت هستند باعث زدوبند، فساد و صدور مجوز برای فیلم های مسأله دار می شود و تمامی ارکان فرهنگ و هنر ملی و دینی از بین رفته و تولیدات سینما، تلویزیون و موسیقی جلوی فرهنگ منحط غرب کرنش کرده اند.
-
۱۴۰۰-۱۰-۱۱ ۰۸:۲۵
هوشنگ توکلی:
تئاتر در دو سال گذشته وضعیت ناگواری را تحمل و تجربه کرد/هم نفس شدن با مخاطب تئاتر اتفاقی نیست که بتوان با پول آن را جبران کرد
سینماپرس: کارگردان نمایش «گاردن پارتی» گفت: تئاتر همیشه خانه اصلی من بوده و خواهد بود، طی دو سال گذشته هم به دلیل بیماری کرونا نمی توانستم اثری را روی صحنه برده و یا تمریناتش را آغاز کنم اما حال با فروکش کردن بیماری کرونا و بهبود وضعیت اپیدمی می توان به روی صحنه بردن آن فکر کرد.
-
۱۴۰۰-۰۹-۲۹ ۱۰:۱۱
نظارت؛ حلقه مفقوده سینمای ایران/۹
توکلی: دستگاه های نظارتی باید دیدگاه های خود در مورد تولیدات سینمایی را علنی کنند/ طی ۸ سال اخیر سینما تخریب شد!
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص اهمیت نظارت جدی بر تولیدات سینمایی گفت: دستگاه های نظارتی باید دیدگاه های خود در مورد تولیدات سینمایی را علنی کنند تا همه فیلمسازان در یک خط مشخص مبادرت به تولید نمایند. اگر همه فیلمسازان آگاه باشند که در چه مسیری می توانند فیلم بسازند قطعاً از آن مسیر منحرف نخواهند شد و اگر به عمد منحرف شوند نیز خودشان باید پاسخگوی بودجه هدرشده فیلم های شان و زمانی که برای تولید صرف کرده اند باشند چرا که مدیران سینمایی قبلاً به آن ها هشدار داده اند که تنها در چه زمینه ای می توانند فیلم تولید کنند.
-
۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۱۳:۱۰
هوشنگ توکلی:
رشد موفقی در توزیع آموزشهای هنری در سراسر کشور داشتهایم
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون بیان کرد که کارهای لوکس در جشنواره «عمار» تولید نمیشود، قصهها، نگاهها و اندیشهها در آثار «عمار» بیشتر متوجه مردم بهخصوص مومنان است.
-
۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۱۰:۵۳
سینماگران از لزوم بازگشت هویت به جشنواره «فجر انقلاب» گفتند؛
از درخواست برای بازخواست دست اندرکاران جشنواره جهانی تا تأکید بر عدم نیاز سینمای ایران به عضویت در نهادهایی همچون «فیاپف»
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در پی اقدام سازمان سینمایی برای ادغام بخش های ملی و جهانی جشنواره فجر و بازگشت هویت به جشنواره فجر انقلاب تأکید کردند: عضویت در فیاپف یا هر گروه و موسسه و برند غربی برای سینمای ما به مثابه اجیری و بردگی است؛ مسئولان برگزاری جشنواره جهانی در این سال ها موجب از دست دادن هویت جشنواره فجر انقلاب اسلامی شدند. سینما در دولت گذشته به ویژه در زمان مدیریت ایوبی یکی از سیاه ترین و فجیع ترین ایام خود را تجربه کرد.
-
۱۴۰۰-۰۸-۱۹ ۱۱:۲۵
لزوم بازگشت هویت به جشنواره فجر انقلاب/۹
توکلی: برگزارکنندگان جشنواره جهانی می خواستند نام و نشان انقلاب در سینما را از بین ببرند/ قوه قضائیه باید تخریب گران فرهنگ و هنر طی ۸ سال گذشته را محاکمه کند
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون گفت:طی ۸ سال گذشته ما شاهد بدرفتاری های عجیبی توسط برخی سیاست گذاران و مدیران سینمایی بودیم که با اعتراضات بسیار جدی از سوی سینماگران انقلابی و متعهد روبرو شد اما آن ها با زور نیت های شوم خود را به کرسی نشاندند که یکی از آن ها دور شدن جشنواره فیلم فجر از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی، کوچک سازی و خنثی کردن و بی هویت ساختن این رویداد سینمایی بود و برگزارکنندگان جشنواره جهانی می خواستند نام و نشان انقلاب در سینما را از بین ببرند.
-
۱۴۰۰-۰۸-۰۵ ۱۴:۱۷
در راستای اقدام سنجیده سازمان سینمایی بازخوانی شد:
سال ها اعتراض اهالی سینما نسبت به برگزاری مستقل جشنواره جهانی فجر/ وقتی کاسبکاران از حذف حیات خلوتشان پریشان می شوند
سینماپرس: طی سال هایی که از برگزاری مجزای جشنواره جهانی فیلم فجر می گذرد تعداد کثیری از اهالی برجسته سینما نسبت به این رویداد بی هویت، خنثی و بودجه بربادده موضع گرفته و خواهان برچیده شدن بساط دبیران و دوستان شان که حیات خلوتی برای خود ترتیب داده اند شدند؛ اینک اقدام انقلابی، قاطعانه و متعهدانه محمد خزاعی به عنوان رئیس سازمان سینمایی دولت سیزدهم برای درهم شکستن این جشنواره پوشالی موجبات خرسندی سینماگران و پریشانی کاسبکارانی که در این سال ها تنها به فکر منافع شخصی خود بودند شده است.
-
۱۴۰۰-۰۷-۰۷ ۱۰:۰۲
سینماگران از رئیس سازمان سینمایی چه می خواهند؟
از درخواست برای جلوگیری از ورود بی رویه پول های کثیف به سینما و پرهیز از شعارهای بدون عمل تا انتقاد از وضعیت اسفبار سینما طی ۸ سال گذشته
سینماپرس: تعدادی از سینماگران مطرح کشور در خصوص انتظارات از رئیس سازمان سینمایی کشور تأکید کردند: لودگی و ابتذال و سیاه نمایی و مسائل وقیح و بی شرمانه ای همچون خیانت زن به شوهر، شوخی های رکیک و جنسی در سینمای امروز ایران بیداد می کند و وظیفه رئیس جدید سازمان سینمایی جلوگیری از ابتذال بیش از حد آثار سینمایی است؛ این دسته از سینماگران همچنین متذکر شدند: سینمای ایران نیاز به مدیری دارد که به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشراف کامل داشته باشد و از آن صیانت و پاسداری کند در غیر این صورت ما کمافی سابق باز هم دچار کجروی و انحراف بیشتر در حوزه سینما خواهیم شد.
-
۱۴۰۰-۰۷-۰۶ ۱۰:۵۱
ویژگی های رئیس سازمان سینمایی از نظر سینماگران/۸
توکلی: سینمای ایران نیاز به مدیری دارد که به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشراف کامل داشته باشد و از آن صیانت کند/ مدیریت فردی در دنیا منسوخ شده و باید به فکر مدیریت سیستماتیک بود!
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص ویژگی های رئیس سازمان سینمایی گفت: سینمای ایران نیاز به مدیری دارد که به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشراف کامل داشته باشد و از آن صیانت و پاسداری کند در غیر این صورت ما کمافی سابق باز هم دچار کجروی و انحراف بیشتر در حوزه سینما خواهیم شد و با این روش معلوم نیست آخر و عاقبت سینمای ایران چه خواهد شد!
-
۱۴۰۰-۰۶-۲۸ ۱۱:۴۴
هوشنگ توکلی:
درد عمومی تاریخی ما از دهه چهل و پس از شکلگیری «رویای آمریکایی» شروع شد و همچنان هم ادامه دارد
سینماپرس: هوشنگ توکلی گفت: برای یک تئاتر بزرگ و مهم آماده می شوم که قرار است آذرماه روی صحنه ببرم به نام «گاردن پارتی». شاید بعد از ۳۰ سال دوباره به عرصه نمایش بازگشته باشم.
-
۱۴۰۰-۰۵-۱۳ ۱۲:۱۹
۸ سال فضاحت و فاجعه در دولت «تدبیر و امید» از منظر سینماگران؛
از تأکید بر نابودی سینمای اصیل، استراتژیک و متعهد در دولت لیبرال روحانی تا انتقاد شدید از باندبازی و روابط پشت پرده در تمامی نهادهای تابعه سازمان سینمایی/ سینما تاراج شد!
سینماپرس: بیش از ۱۹۵ سینماگر و کارشناس فرهنگی مطرح تنها طی حدود ۴ ماه از آغاز سال ۱۴۰۰ در گفتگوهای خود با سینماپرس دولت حسن روحانی را ناکارآمدترین دولت در طول تاریخ پس از انقلاب اسلامی برشمردند و با تأکید بر اضمحلال و نابودی فرهنگ و هنر بالاخص سینما طی ۸ سال گذشته تأکید کردند: در این سال ها باندبازی و روابط پشت پرده در تمامی نهادهای تابعه سازمان سینمایی بیداد می کرد و عدالت در هیچ یک از ارکان این دولت به چشم نمی خورد؛ این هنرمندان متذکر شدند: حوزه فرهنگ و هنر در دولت آقای روحانی به پدرخوانده های دهه شصتی واگذار شد و افراد خبره، کاربلد و متعهد در این سال ها هیچ جایی در سینمای کشور نداشتند!
-
۱۴۰۰-۰۳-۰۱ ۱۳:۱۱
هنرمندان از اصرار برای برگزاری «شو»ی جهانی فجر در بحران کرونا می گویند؛
انتقاد نسبت به لغو مراسم هایی آیینی و مذهبی و پارادوکس برگزاری دورهمی جهانی فجر در دوران کرونا
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور با انتقاد از تصمیمات مدیران سینمایی و اصرار به برگزاری «شو» ی جشنواره جهانی فیلم فجر در بحران کرونا تأکید کردند: وقتی بخش اعظمی از اهالی سینما از تأمین معاش روزانه خود عاجزند، برگزاری جشن و جشنواره چه معنایی دارد؟ این دسته از سینماگران متذکر شدند: مسئولان با توجه به انتخابات پیش رو امیدی به بقای شان نمی بینند و با لجاجت می خواهند جشنواره برگزار کرده و از مواهب آن بهره مند شوند!
-
۱۴۰۰-۰۲-۰۸ ۱۱:۱۰
اصرار برای برگزاری «شو»ی جهانی فجر در بحران کرونا/۵
توکلی: در تعجبم چطور راهپیمایی روز جهانی قدس به بهانه کرونا لغو می شود اما برخی درصدد برگزاری جشنواره جهانی هستند؟!/ اصرار مدیران برای برگزاری جشنواره استفاده از پول های مانده در صندوق است!
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون با انتقاد از تصمیمات مدیران سینمایی و اصرار به برگزاری «شو» ی جشنواره جهانی فیلم فجر در بحران کرونا گفت: در تعجبم چطور راهپیمایی روز جهانی قدس به بهانه کرونا لغو می شود اما برخی درصدد برگزاری جشنواره جهانی هستند!؟؛ اگر کرونا خطر دارد چرا باید راهپیمایی در فضای باز لغو شود اما جشنواره در محیط سربسته برگزار گردد؟ این پرسشی است که مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا باید پاسخگوی آن باشند.
-
۱۴۰۰-۰۱-۱۰ ۱۰:۰۰
سینماپرس در زمستان ۹۹
از بررسی جایگاه پدر در سینما تا انتقاد از فریبکاری مدیران سینمایی دولت بنفش/ سینماگران از بحران کرونا و مدیریت ناتوان سینما سخن گفتند
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل زمستان سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: واکنش هنرمندان به ترور دانشمند برجسته هسته ای، کرونا و انتظارات از تنها نهاد صنفی سینماگران، بحران کرونا و اصرار برای برگزاری جشنواره فیلم فجر، هیأت داوران جشنواره فجر از منظر سینماگران، انتقاد سینماگران از برگزاری فیزیکی جشنواره فجر در بحران کرونا، فریبکاری به سبک مدیران سینمایی دولت بنفش، جایگاه «پدر» در سینمای ایران بود؛
-
۱۳۹۹-۱۲-۲۶ ۱۲:۴۵
سینماپرس در تابستان ۹۹
از لزوم بازنگری در رویکردهای نظارتی سازمان سینمایی تا بررسی عملکرد منفعلانه سلبریتی ها در دوران کرونا/ بازیابی هویت اصناف سینمایی جزو ضروریات است!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل تابستان سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: عملکرد منفعلانه سلبریتی ها در دوران کرونا، رویکرد کمیسیون فرهنگی مجلس نسبت به سینما، لزوم بازنگری در رویکردهای نظارتی سازمان سینمایی، حوزه هنری؛ از جوانگرایی تا لزوم رویکرد تحولی، انفعال مدیران سینمایی در روزهای کرونایی، لزوم بازیابی هویت اصناف سینمایی، اکران آنلاین؛ تهدید یا فرصت؟! بود؛ همچنین سینماپرس با انتشار یادداشت های متعدد معضلات و مسائل مهم روز سینمای کشور را بازتاب داد.
-
۱۳۹۹-۱۲-۲۴ ۱۴:۴۲
توسط معاون امور هنری وزیر ارشاد؛
معرفی اعضای شورای سیاستگذاری «جشنواره تئاتر فجر»
سینماپرس: اعضای شورای سیاستگذاری چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر معرفی شدند.
-
۱۳۹۹-۱۲-۲۰ ۱۳:۱۵
سینماپرس در بهار ۹۹
از انتقاد نسبت به توزیع ناعادلانه عیدی میلیاردی وزارت ارشاد توسط خانه سینما تا تأکید بر انفعال مدیران سازمان سینمایی در بحران کرونا/ وقتی بی بندوباری در سینما به اوج می رسد!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انتقاد از کیفیت پایین سریال های مناسبتی نوروزی و ماه مبارک رمضان، دست خالی اهالی سینما از عیدی میلیاردی وزارت ارشاد، مهجوریت سینمای ارزشمند دفاع مقدس، راهکار تحقق «جهش تولید» در سینما و تلویزیون، دروغ پراکنی و حاشیه سازی توسط مدیران خانه سینما، بحران کرونا و انفعال مدیران سازمان سینمایی، زمزمههایی از حذف شورای پروانه ساخت و... بود؛ همچنین سینماپرس با انتشار یادداشت های متعدد معضلات و مسائل مهم روز سینمای کشور را بازتاب داد.
-
۱۳۹۹-۱۲-۰۹ ۱۱:۲۱
سینماگران از جایگاه «پدر» در سینمای ایران می گویند؛
از انتقاد نسبت به عملکرد انفعالی مدیران سینمایی در خصوص تحکیم بنیان خانواده در آثار سینمایی تا تأکید بر اهمیت جایگاه «پدر» در آثار فرهنگی و هنری
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در آستانه میلاد باسعادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) و روز پدر در خصوص جایگاه «پدر» در سینمای ایران تأکید کردند: سینما در کشور ما بدل به یک آشفته بازار شده که ارزش ها در آن جایگاهی ندارند؛ «پدر» های این روزهای سینما، شبکه نمایش خانگی و گاه تلویزیون یا فقط به ماشین پولسازی تبدیل شده اند و یا اهل خیانت هستند این در حالی است که عنصر خانواده در فیلمفارسی ها بسیار آشناتر و سنتی تر از خانواده هایی است که امروزه در آثار سینمایی شاهدش هستیم!
-
۱۳۹۹-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۳
جایگاه «پدر» در سینمای ایران/۴
توکلی: امروزه در سینما نقش و جایگاه «پدر» مضحکه آمیز به تصویر کشیده شده و او را ناتوان و ذلیل نشان می دهند/ برخی افراد شوراهای نظارتی بی اخلاق هستند!
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در آستانه میلاد باسعادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) و روز پدر در خصوص جایگاه «پدر» در سینمای ایران گفت: متأسفانه چند سالی است عنصر مهم و کلیدی خانواده در آثار سینمایی ما چندان جایگاهی ندارد؛ اسفبارتر آنکه امروزه در سینما نقش و جایگاه «پدر» مضحکه آمیز به تصویر کشیده شده و او را ناتوان و ذلیل نشان می دهند و این اتفاق بسیار تلخ و دردآور است!
-
۱۳۹۹-۱۱-۲۴ ۰۹:۳۸
هوشنگ توکلی:
انقلاب اسلامی در کنار تحولهای فراوانش در عرصههای مختلف، دستاوردهای زیادی برای اهالی فرهنگ و هنر داشت
سینماپرس: هوشنگ توکلی با اشاره به موفقیتهای هنرمندان بعد از انقلاب اسلامی گفت: یکی از مأموریتهای ما بازسازی مجدد فعالیتهای تلویزیونی بود.
-
۱۳۹۹-۱۱-۱۵ ۱۲:۱۴
درخواست سینماگران از هیأت داوران جشنواره فجر؛
تأکید بر لزوم توجه به فیلم های ارزشی و همخوانی جشنواره با اهداف انقلاب اسلامی
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور همزمان با معرفی و آغاز فعالیت هیأت داوران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر تأکید کردند: داوران جشنواره فجر باید با دیدگاه و بینش انقلابی بهترین آثار را انتخاب نمایند؛ این ترکیب فعلی اصلاً خوب نیست. دبیر جشنواره باید پاسخ دهد این هیأت داوران ضعیف، حسب چه معیاری انتخاب شده اند؟ این جشنواره برای آقای روحانی یا انتظامی و طباطبایی نژاد نیست که هرطور دوست داشته باشند دست به برگزاری اش بزنند!
-
۱۳۹۹-۱۰-۰۶ ۱۶:۰۷
هوشنگ توکلی:
گلوگاههای فرهنگی در این ۴۰ سال همیشه در اختیار جریانی بود که اکثراً فارغ التحصیلان انجمن اسلامیهای آمریکا و اروپا بودند
سینماپرس: متأسفانه گلوگاهها در طی این ۴۰ سال همیشه در اختیار جریانی بود که عموما فارغ التحصیلان انجمن اسلامیهای آمریکا و اروپا بوده است. یعنی آنقدر توان داشتند که به هیچ عنوان از امتیازهایی که بهدست آوردند عقبنشینی نکردند و آن را حفظ کردند
-
۱۳۹۹-۱۰-۰۲ ۱۱:۳۲
سینماپرس بررسی کرد؛
چرا سلبریتی ها در برابر ترور ددمنشانه شهید فخری زاده سکوت کردند؟/ از تأکید بر نوکری برخی سلبریتی ها برای بیگانگان تا انتقاد از رسانه هایی که به آنها بها می دهند!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در خصوص جای خالی سلبریتی ها در واکنش به ترور دانشمند برجسته ملی شهید محسن فخری زاده تأکید کردند: برخی از سلبریتی های نوکر بیگانگان و امپریالیسم هستند و از این رو جرأت نمی کنند بدون صلاحدید و نظر آن ها در خصوص مسائل مهم و استراتژیک ملی و دینی نظری بدهند؛ این در حالی است که همین افراد وقتی اتفاقی مشابه در کشورهای دیگر رخ می دهد بلافاصله در صفحات مجازی خود دست به سوگواری می زنند و به سفارت ها می روند و شمع روشن می کنند و گل می دهند!
-
۱۳۹۹-۰۹-۱۵ ۰۹:۵۹
هنرمندان و واکنش به ترور دانشمند برجسته هستهای/۳
توکلی: برخی سلبریتی ها همواره مقابل جریان انقلابی و ارزشی قرار دارند/ وظیفه هنرمندان این است که برای جامعه الگو باشند
سینماپرس: هوشنگ توکلی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در خصوص جای خالی سلبریتی های بی سواد در واکنش به ترور دانشمند برجسته ملی شهید محسن فخری زاده گفت: متأسفانه برخی سلبریتی ها همواره مقابل جریان انقلابی و ارزشی قرار دارند و از همین رو هرگز در مورد چنین حوادث دردناک و متأثرکننده ای واکنش نشان نمی دهند!