-
دیروز ۱۵:۱۶
«مدیر عامل صندوق اعتباری هنر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«صندوق اعتباری هنر» با حداکثر میزان توان تلاش دارد که از «جامعه فرهنگی و هنری کشور» بیش از پیش حمایت نماید
سینماپرس: «سیدمجید پوراحمدی» مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با بیان اینکه صندوق اعتباری هنر طی چند سال اخیر همزمان با افزایش تعداد اعضا، وظایف جدیدی را برای خود تعریف کرده است، گفت: مهمترین وظیفه صندوق هنر ارائه انواع حمایت ها و خدمات به منظور کاهش دغدغه معیشتی، درمانی با هدف ایجاد نشاط، سرزندگی و امیدواری در جامعه فرهنگی هنری کشور است.
-
دیروز ۱۰:۵۳
کارگردان «من ناصر حجازی هستم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مهمترین معضل «سینمای مستند» نمایش و عرضه است/ با فیلمهای سیاهنمایی روبرو هستیم که صرفاً به قصد «گرفتن جایزه» در «جشنوارههای جهانی» ساخته میشود
سینماپرس: «امیر رفیعی» مستندساز با اشاره به این موصضوع که با برخی فیلم های سیاه نمایی روبرو هستیم که برخی عزیزان صرفاً به قصد گرفتن جایزه در جشنواره های جهانی ساخته و به آن سو می روند گفت: ما شاید بسیاری معضلات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و... را داشته باشیم که تنها شامل مثل ۲ یا ۵ درصد جامعه بشود؛ بدیهی است که این غلط است که بیاییم و روی آن ها دست بگذاریم و بخواهیم آن ها را به کل جامعه تعمیم دهیم.
-
دیروز ۱۰:۵۲
«داوود فتحعلیبیگی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نباید «بودجه فرهنگی» در جایی خرج شود که «موقعیت مدیر مربوطه» را تثبیت کند/ «تئاتر آزاد» به جای اینکه مکانی «فرهنگی» باشد «تخریب فرهنگی» است
سینماپرس: «داوود فتحعلیبیگی» بازیگر و کارگردان پیشکسوت سینما و تئاتر با ابراز امیدواری از اینکه با مسئولانی مواجه باشیم که دنبال نیازهای جامعه در حوزه فرهنگ و هنر باشند گفت: باید بدانیم و آگاه باشیم که وقتی محتوای قابل توجه مردم را فراهم نکنیم آن ها می روند و تئاتر آزاد می بینند که ساعتی خوش باشند غافل از اینکه آنجا برای شان به جای اینکه مکانی فرهنگی باشد تخریب فرهنگی است و چیزی هم عایدشان نمی شود.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۴ ۱۱:۳۲
به بهانه شهادت دختر پیامبر اعظم علیهم السلام؛
مدیریت فرهنگی و غفلت از بازنمایی ابعاد وجودی «فاطمه» سلام الله علیها/ شخصیتی که با «قطببندی» هوشمندانه بقای «اسلام» را تضمین کرد
سینماپرس: در آستانه «شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها» قرار داریم؛ شخصیتی که سیره عملی ایشان نه تنها مهمترین منبع برای فهم چگونگی «کُنشگری زن مسلمان» میباشد که از قابلیت سرمشق شدن برای هر زنی و در هر جامعهای و در هر مقطعی از تاریخ برخوردار است.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۴ ۱۰:۴۳
«سردبیر سینماپرس» در راستای مطرح شدن «سیدمحمد هاشمی» به عنوان سکاندار «اوج» نوشت:
«اوج» در پیچ تاریخی خود!
سینماپرس: «محمدرضا شاهحسینی» در راستای مطرح شدن نام «سیدمحمد هاشمی» به عنوان سکانداری «سازمان هنری رسانه ای اوج» نوشت: این اتفاقی است که در صورت وقوع، میتواند امید به بهبود وضعیت بغرنج این سازمان و خروج از وضعیت ولشده و بیراهه فعلی را ایجاد نماید؛ وضعیتی که بالاخص در سالهای اخیر چهره این نهاد برآمده از انقلاب اسلامی را مخدوش ساخته است. البته به شرط نهراسیدن ایشان از خانه تکانی اساسی و ممانعت از کوچ بیضابطه نیروهای وامانده از وزارت ارشاد!
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۴ ۱۰:۳۵
کارگردان «اشنوگل» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«مدیران فرهنگی» باید فهم آن را داشته باشند تا از سینماگرانی که آثار مانا و جاویدان در «حوزه مقاومت» و «دفاع مقدس» دارند برای تولید کار جدید دعوت به عمل آورند
سینماپرس: «هادی حاجتمند» کارگردان سینما با تأکید بر اینکه سینمای مقاومت به مثابه یک لشکر آفندی است تصریح کرد: ما صرفاً نباید در مستندسازی و تولید کارهای خبری فعال باشیم. مدیران باید اینقدر ذهن شان بکشد که سراغ سرداران حوزه فرهنگ و هنر بروند؛ بزرگانی مثل درویش و راعی را دعوت کنند و از آن ها بخواهند در حوزه مقاومت اسلامی مبادرت به تولید اثر کنند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۱۴:۵۴
«بهروز فرنو» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«مردم غزه و لبنان» مجبورند برای «حیات» و سرزمینشان مبارزه کنند/ هر هنرمند و اهل فکری، باید از خود بپرسد که عدالت در این عالم وانفسا کجاست؟
سینماپرس: «بهروز فرنو» محقق فلسفه و کارشناس مسائل فرهنگ و هنر، با بیان اینکه هنر حقیقی هنری است دردمند، تصریح کرد: در شرایطی که فلسطینی ها و مردم غزه و لبنان دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند و مجبورند برای حیات و سرزمین شان مبارزه کنند و جنایات اسرائیل در غزه کماکان ادامه دارد، هر هنرمند و اهل فکری، باید از خود بپرسد که عدالت در این عالم وانفساء کجا است؟ چه ادعای عدالت و حقوق بشر همه جا هست و حقیقت آن کم یاب و در بسیاری از نقاط عالم نایاب است! در این اوضاع و احوال هنر و تفکر حقیقی و دردمند، راهی جز انعکاس فریاد بیپناهی مظلومان، بخصوص در فلسطین، ندارد!
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۱۰:۲۰
«هادی عامل» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
دوست ندارم برای هر اثری «صدا» خرج کنم/ با دیدن «فیلم تختی» متوجه ضعف آن شدم/ مسئله اصلی لزوم تولید اثر توسط افرادی است که اطلاعات و علم کافی داشته باشند
به گزارش سینماپرس: «هادی عامل» با اشاره به این موضوع که مسئله اصلی در تولید آثار مستند یا داستانی با موضوع ورزش لزوم تولید اثر توسط افرادی است که نسبت به آن ورزش اطلاعات و علم کافی داشته باشند، گفت: در فیلم تختی هم همین اتفاق افتاد و تولیدکنندگان اثر بجای پرداختن به شخص آقا تختی، به حواشی پرداخته بودند. منی که چهل سال از عمرم را در این کشتی گذاشته ام و زندگی آقا تختی را مطالعه کرده ام با دیدن این فیلم متوجه ضعف آن شدم.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۱۰:۱۹
کارگردان «خانه شیشهای» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نیازمند حمایت از «سینماگران مستقل» هستیم
سینماپرس: «امیر پورکیان» کارگردان «خانه شیشهای» که به تازگی با این فیلم افشاگرایانه از پشت پرده زندگی منحط سلبریتیها در گیشه سینما حاضر بود با بیان این مطلب که امروز نیازمند حمایت از سینماگران مستقل هستیم گفت: زمانی می توانیم به ورود هر یک از دستگاه ها به حوزه تولید فیلم و... امیدوار باشیم که رویکرد آن ها حمایت ویژه از سینماگران مستقل بدون هرگونه سوگیری باشد.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۱۰:۱۵
«دبیر علمی همایش زنان اندیشمند مسلمان جهان» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مردم سراسر کره زمین به حقانیت «جبهه مقاومت اسلامی» پیبردهاند/ فعالان فرهنگی، هنری و رسانهای باید تمام پتانسیل خود را برای تقویت «جبهه مقاومت» به کار بگیرند
سینماپرس: دکتر «فرشته روح افزا» با بیان این مطلب که مردم سراسر کره زمین به حقانیت جبهه مقاومت اسلامی پی برده اند و تشنه آگاهی بیشتر هستند گفت: یک نویسنده می تواند بر اساس برداشت های شخصی خودش در این مورد داستان بنویسد، یک نقاش سیاه قلم یا هنرمند فعال در عرصه مینیاتور می تواند دست به خلق تصویرسازی های بدیع بزند و یک عکاس می تواند تصاویر دردآور را به تمام جهان منعکس کند. یک شاعر می تواند دو بیتی بسراید و یک مجسمه ساز می تواند نمادهای جبهه مقاومت اسلامی را در قالب مجسمه تولید و آن ها را به صورت انبوه در بازارهای جهان عرضه کند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۱۰:۱۴
«کیومرث کرده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«مستندهای ورزشی» میتوانند انگیزهای برای بچهها باشند تا به سمت «ورزشهای مختلف» بروند/ تنها افراد خاصی به سراغ «تولید مستند» در این حوزه میآیند
به گزارش سینماپرس: «کیومرث کرده» با اشاره به عدم توجه و دغدغه مسئولان برای ساخت مستندهای ورزشی گفت: اگر مستندهای ورزشی مورد توجه قرار گیرند، میتوانند تأثیر زیادی بر جامعه بگذارند. بهطور مثال، میتوانند انگیزهای برای بچهها باشند تا به سمت ورزشهای مختلف بروند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۱۰:۱۴
کارگردان «هفت بهار نارنج» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«شهرداریها» این همه سالن و زیرساخت دارند و میتوانند به «هنر-صنعت سینما» کمک شایانی کنند
سینماپرس: «فرشاد گل سفیدی» فیلمبردار و کارگردان سینما با بیان اینکه شهرداری ها اگر میزان مشارکت در تولید فیلم ها را بیشتر کنند قطعاً اتفاقات مثبتی در حوزه فرهنگ رخ خواهد داد خاطرنشان کرد: شهرداری ها این همه سالن و زیرساخت دارند و می توانند به هنر-صنعت سینما کمک شایانی کنند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۱ ۱۰:۳۴
«سیدمحسن خرمدره» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«هنرمند» باید «کار دلی» بکند/ «هنرمندان» باید به تولید کالای فرهنگی مناسب برای «حمایت از مظلومین» روی بیاورند
سینماپرس: «سیدمحسن خرمدره» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه حتی تولید یک نماهنگ ساده هم می تواند در شرایط امروز بسیار اثرگذار باشد تصریح کرد: ما باید آثاری را تولید کنیم که از دلمان برآمده باشد؛ از قدیم می گویند آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند. هنرمند باید کار دلی بکند و این کار دلی اش در دنیا پخش شود.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۱ ۱۰:۳۴
«حسن هدایت» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«جامعه» با «فرهنگ» ساخته میشود/ «بخشهای فرهنگی» اغلب دستگاهها و سازمانها جز «پول خرج کردن بیثمر» عایدی دیگری ندارند
سینماپرس: «حسن هدایت» کارگردان پیشکسوت سینما با اشاره به این نکته که جامعه با فرهنگ ساخته می شود گفت: بدیهی است که شهرداری ها باید بعد از انجام کار شهری شان به صورت درست بعداً سفت و سخت پشت کارهای فرهنگی از جمله تئاتر و سینما و موسیقی و هنرهای تجسمی بایستند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۱ ۱۰:۳۳
کارگردان انیمیشن «شنگول و منگول» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
به گنجینه عظیمی از «داستانهای ایرانی »دسترسی داریم که تاکنون استفاده کافی از آنها نشده است/ ابتدا باید «برندسازی» کنیم و سپس بر روی «ترویج فرهنگ ایرانی» متمرکز شویم
به گزارش سینماپرس: «کیانوش دالوند» کارگردان و فیلمنامه نویس با اشاره به این موضوع که وضعیت انیمیشن ایران در جایگاهی استثنایی قرار دارد، گفت: ما بدون شک جزو ۱۰ کشور برتر انیمیشن دنیا هستیم. حتی در فرم و تجهیزات نیز از استانداردهای بالا برخورداریم. همانطور که در صنعت سینما از گذشته تا کنون سینمای ایران با توانایی تولید بیش از ۱۰۰ فیلم در سال جز ده سینمای توانمند و برتر دنیا بوده، در حال حاضر در انیمیشن هم معدود کشورهایی در دنیا وجود دارند که توان تولید ۴ تا ۵ فیلم سینمایی انیمیشن در سال را داشته باشند. همین مسئله، جایگاه ایران را از لحاظ توانمندی تولید نشان میدهد.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۰ ۱۲:۳۳
«رییس امناء هیات اسلامی هنرمندان» در استقبال از فرمایشات اخیر «امام خامنهای» نوشت:
رصد و «اثرسنجی» حلقه مفقوده مراکزی است که تولیدات هنری و سینمایی را به عنوان «بیلان کار» خود ارائه میدهند!
سینماپرس: «جواد شمقدری» ریاست جامعه اسلامی هنرمندان با اشاره به فرمایشات اخیر «امام خامنهای» در دیدار دست اندرکاران برگزاری کنگره شهدای استان اصفهان نوشت: مبتنی بر فرمایش امام خامنهای همان طور که تشرع و دینداری پیوند بنیانی با علم و صنعت در تمدن سازی دارد، کارگردانی و فیلمنامه نویسی خوب برای تولید فیلم خوب نیز در گروی انقلابی بودن و باورمندی قلبی و ایمانی به فرهنگ دینی و آرمانهای انقلابی است؛ مدیران فرهنگی به بیراهه نروند!
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۰ ۱۰:۵۸
«داوود صبوری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
وظیفه ذاتی هر انسانی «جبههگیری علیه رژیم غاصب و کودککش صهیونیستی» است/ «هنرمندان» دست به تولید آثار «ضداسرائیلی» بزنند
سینماپرس: «داوود صبوری» تهیه کننده سینما با بیان اینکه وظیفه ذاتی هر انسانی جبهه گیری علیه رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی است تأکید کرد: نگاه انسانی این است که امروزه اتفاقاتی در کشورهای خاورمیانه رخ می دهد و یک رژیم و نظام جعلی به نام رژیم صهیونیستی اصرار بی مورد دارد که من واقعیت دارم و هویت دارم و در جهت اثبات این نگاه جعلی اش از روی انسان های بی گناه رد می شود و آن ها را مورد ظلم قرار می دهد.
-
۱۴۰۳-۰۹-۱۰ ۱۰:۵۷
«حمیدرضا صلاحمند» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینما» در کشور ما پدیدهای همهگیر نیست/ «سینمای فرهنگ ساز» در محاق است
سینماپرس: «حمیدرضا صلاحمند» کارگردان سینما با تأکید بر اینکه سینمای فرهنگ ساز در محاق است گفت: دادن امکانات به فیلم هایی که بتوانند نگاهی به شهرسازی و شهرداری داشته باشند می تواند بسیار کمک کننده باشد ولی بیشترین کمکی که شهرداری می تواند بکند به سینماداری و تبلیغات سینما و همه گیر کردن سینما بین مردم است.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۱۰:۳۴
«دبیر انجمن فیلمسازان حامی کودکان مظلوم و بی پناه» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بایستی «جریان فرهنگی» شکل بگیرد/ «مدیران فرهنگی» هستند که باید پا به میدان بگذارند و از تولید آثار در «حوزه مقاومت» حمایت کنند
سینماپرس: «حبیب الله بهمنی» دبیر انجمن فیلمسازان حامی کودکان مظلوم و بی پناه، همزمان با هفته بسیج در خصوص نقش فعالان فرهنگی سینماگران در همراهی با جبهه مقاومت گفت: تا یک جریان فرهنگی با مشارکت مدیران فرهنگی و سینمایی، هنرمندان متعهد و دغدغه مند و مسئولان اقتصادی شکل نگیرد نمی توانیم انتظار تولید آثار متعدد و غنی در حوزه مقاومت را داشته باشیم
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۱۰:۳۲
«داوود بیدل» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نگاه کلی «تولید محصولات نمایشی» ما «جهانی» نیست/ متأسفانه حتی به اندازه یک کشور ۲ میلیون نفری هم «محصول فرهنگی» صادر نمیکنیم!
سینماپرس: «داود بیدل» کارگردان سینما با اشاره به این موضوع که نگاه کلی «تولید محصولات نمایشی» ما «جهانی» نیست، گفت: همه ما باید بدانیم و آگاه باشیم که اگر این اتفاق رخ دهد منافعش به کل اهالی سینما باز می گردد. ما اگر ارزآوری داشته باشیم صد در صد همه افرادی که در این عرصه کار می کنند منتفع شده و نفع مالی و معنوی نصیب شان می شود و سینما نیز به شکوفایی می رسد.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۱۰:۳۱
«دبیر کل کمیته ملی المپیک» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«کمیته المپیک» بیش از این نمیتواند در زمینههای «هنری» هزینه کند
سینماپرس: «سید مناف هاشمی» دبیر کل کمیته ملی المپیک در خصوص اقدامات حمایتی کمیته ملی المپیک از تولید آثار فرهنگی و هنری گفت: ماموریت کمیته ملی المپیک حمایت از ورزشکارانی است که توانمند هستند اما دستشان خالی هست و ما باید به آنها کمک کنیم تا مدال بگیرند. بنابراین کمیته المپیک بیش از این نمی تواند در زمینه های هنری هزینه کند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۶ ۱۰:۲۱
«محمدتقی پاکسیما» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«مدیران فرهنگی» همواره یک گام از هنرمندان عقب تر هستند/ «هنرمندان متعهد» باید به صورت «آتش به اختیار» در راستای حمایت از «جبهه مقاومت» تولید اثر کنند
سینماپرس: «محمدتقی پاک سیما» فیلمبردار پیشکسوت سینما همزمان با آغاز هفته بسیج در خصوص نقش فعالان فرهنگی سینماگران در همراهی با جبهه مقاومت گفت: امروز درست ما همان اتفاقاتی را شاهد هستیم که در هشت سال دفاع مقدس شاهدش بودیم؛ در آن زمان ما اصرار می کردیم به ما دوربین ۳۵ میلیمتری بدهند که بتوانیم به منطقه برویم و فیلم های با کیفیت بگیریم اما اغلب کسی به ما توجهی نمی کرد. فرق زمان کنونی با آن زمان در این است که در آن دوران بخش خصوصی دوربین و... نداشت و ما مجبور بودیم که از امکانات دولتی بهره گیری کنیم اما امروز امکانات زیادی در بخش خصوصی وجود دارد که هنرمندان متعهد و دغدغه مند می توانند از آن امکانات برای تولید آثارشان بهره برداری کنند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۶ ۱۰:۲۰
تهیه کننده «طوبی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نمیشود یک «سریال» چندین «ماموریت اصلی» داشته باشد/ «طوبی» در ماموریت اصلی خود موفق عمل کرده است
به گزارش سینماپرس: «سید حامد حسینی» تهیه کننده مطرح سینما و تلویزیون با اشاره به موفقیت در بحث مدیریت مالی، طی ساخت سریال تلویزیونی «طوبی» با بیان اینکه موفق به تولید ارزان ترین سریال تاریخی صدا و سیما شده است، گفت: ما افتخار میکنیم که اثری با این کیفیت با بودجهای محدود تولید کردیم. سریالی که توانست مخاطب گستردهای جذب کند و تأثیر مثبتی بر جامعه بگذارد. هرچند برخی انتقادات همواره وجود دارد، اما هدف ما وفاداری به اصل موضوع و ارائه محتوایی بود که خانوادهها بتوانند آن را با هم تماشا کنند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۶ ۱۰:۲۰
کارگردان «فرود در غربت» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
اگر «مدیران شهرداری» اهمیت «هنر» را درک کنند متوجه میشوند که بایستی برای به ثمر رسیدن اهداف کلان خود از «سینما» بهره گیری کنند
سینماپرس: «افشین صادقی» کارگردان سینما با بیان این مطلب که در همه جای دنیا وظیفه شهرداری ها سرمایه گذاری روی کالاهای فرهنگی و هنری است، گفت: حمایت شهرداری ها از تولیدات سینمایی و سینماگران قطعاً منجر به شکوفایی بیشتر سینما و حال خوب هنرمندان خواهد شد
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۵ ۱۰:۲۳
«جواد انصافی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نهادهایی مانند «شهرداری»، «میراث فرهنگی» و حتی «وزارت ارشاد» ثابت کردهاند چندان به رشد و توسعه و تحول «میراث معنوی و فرهنگی کشور» توجهی ندارند!
سینماپرس: «جواد انصافی» بازیگر و کارگردان پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون با بیان اینکه نهادهایی مانند شهرداری، میراث فرهنگی و حتی وزارت ارشاد ثابت کرده اند چندان به رشد و توسعه و تحول میراث معنوی و فرهنگی کشور توجهی ندارند افزود: این نهادها بودجه های خوبی در اختیار دارند و اگر بخواهند می توانند باعث ایجاد تحولات عمیق و گسترده و آینده ساز در حوزه فرهنگی و هنری کشور شوند اما گویا یا از اهمیت این اتفاق اطلاعی ندارند و یا اینکه اصلاً با اصل هنر دچار مشکل هستند و تمایلی به این کار ندارند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۵ ۱۰:۲۲
«سیدسعید سیدزاده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نقش «هنر» و «هنرمند» در دنیای امروز بسیار مهم و اثرگذار است/ وظیفه ما این است که برای اینکه خودمان را «انسان» بنامیم «دفاع از مظلوم» را فریاد بزنیم
سینماپرس: «سیدسعید سیدزاده» تهیه کننده سینما همزمان با آغاز هفته بسیج در خصوص نقش فعالان فرهنگی سینماگران در همراهی با جبهه مقاومت گفت: ما با کار فرهنگی و کارهای شناختی ترکیبی باید کاری کنیم که دشمن از کرده خود پشیمان شده و عقب بنشیند و دست از جنایتاتش بکشد.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۵ ۱۰:۲۲
«مدیرکل اسبق دفتر موسیقی وزارت ارشاد» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«نگاه اقتصادی» و نادیده گرفتن سایر ارزشهای هنری و فرهنگی در «هنر هفتم» آسیب جدی به تولیدات وارد کرده است/ امروز بسیاری از «آهنگسازان» حرفهای فعالیتی ندارند!
سینماپرس: «پیروز ارجمند» مدیرکل پیشین دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما کشاورزانی هستیم که درخت را هرس می کنیم و آبیاری می کنیم تا برداشت خوبی داشته باشیم اما دولت ها در نقش آفت عمل می کنند و درخت را به زمین می کشند. بخشی از این اتفاقات به ممیزی های بی خود و گاهی خودسانسوری هنرمندان باز می گردد.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۴ ۱۰:۰۹
«اسرافیل علمداری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مشکل ما مشکل «مدیریت فرهنگی» است/ «مدیران فرهنگی» در حوزه «مقاومت اسلامی» اهتمام جدی ندارند!
سینماپرس: «اسرافیل علمداری» بازیگر سینما و تلویزیون همزمان با آغاز هفته بسیج در خصوص نقش فعالان فرهنگی سینماگران در همراهی با جبهه مقاومت گفت: مشکل ما مشکل مدیریت فرهنگی است و اگر آن ها دغدغه داشته باشند من قول می دهم هنرمندان با تمام قوای شان به میدان بیایند و در راستای کمک به جبهه مقاومت اسلامی تلاش کنند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۴ ۱۰:۰۸
«بهروز بقایی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«جامعه هنری» همواره در پی آن است که بتواند با افراد، دستگاه ها و سازمانهای مختلف برای تولید کالاهای مورد نظر خودش تعامل داشته باشد
سینماپرس: «بهروز بقایی» بازیگر و کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه حضور شهرداری ها در تولیدات فرهنگی به نفع جامعه هنری نیز هست متذکر شد: جامعه هنری همواره در پی آن است که بتواند با افراد، دستگاه ها و سازمان های مختلف برای تولید کالاهای مورد نظر خودش تعامل داشته باشد و بدیهی است اگر شهرداری ها حاضر به سرمایه گذاری در این حوزه شوند به نفع جامعه هنری است و تعداد بیشتری هنرمند می توانند مشغول کار و فعالیت شوند.
-
۱۴۰۳-۰۹-۰۴ ۱۰:۰۷
نویسنده «جیران» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
جامعه در «برزخ» است/ فیلمهای خانوادگی مدل دهه ۶۰ و ۷۰ دیگر مخاطب را به «سالن های سینما» نمیکشاند/ «مشکلات سینما» به هیچ عنوان در اولویت بررسی مسئولان نیست!
سینماپرس: «احسان جوانمرد» جامعه شناس و فیلمنامه نویس با تاکید بر اینکه جامعه در برزخ است و مشکلات سینما به هیچ عنوان و برای هیچ کس در اولویت بررسی نیست و نباید هم باشد اظهار داشت: جامعه باید به تعادل برسد تا همه حوزه های ذیل آن از صنعتی و ورزشی گرفته تا فرهنگی و هنری و... به سامان شود.