نفوذ فرهنگی

کل اخبار:306

  • سیمای سینمای بنفش (۱۲) ۱۳۹۹-۰۱-۱۸ ۰۸:۲۹

    فرافکنی به سبک مدیران صدا و سیما؛

    آیاستون پنجم چراغ ابتذال را در تلویزیون روشن کرد؟!

    سینماپرس: به دنبال اوج گرفتن انتقادات از محتوای سریال پرحاشیه «پایتخت ۶»، عبدالعلی علی‌عسکری، رئیس صداوسیما با احتمال دادن نفوذ دشمن در زیرمجموعه خود، از معاونت سیما خواست تا با بررسی قسمت پایانی این سریال، مشخص کند که آیا این حواشی ناشی از اشتباه، بی‌توجهی و وادادگی است یا نتیجه عملیات مرموز و فتنه‌انگیز ستون پنجم فرهنگی دشمن!

  • آیا  عسکری در اداره رسانه ملی سرافراز خواهد شد؟ (2) ۱۳۹۹-۰۱-۱۸ ۰۸:۲۳

    رمزگشایی از کلمه «نفوذ فرهنگی» در تلویزیون؛

    وقتی مدیران فرهنگی سعی می کنند تا بی لیاقتی خود را با عنوان «فتنه‌انگیزی ستون پنجم» توجیه کنند!

    سینماپرس: رئیس صداوسیما برای چندمین بار است که شخصاً به موضوع آنتن ورود می‌کند؟! زمانی بدون توجه ناظر پخش "خاک نفرین‌شده" خوانده می‌شود، گفت‌وگوی منتقد فراری مجدداً پخش می‌شود و یا در آخرین موردش، "پایتخت" سکانسی مشابه فیلم‌فارسی قبل انقلاب بازسازی می‌کند.

  • رستم اخمدشین ۱۳۹۹-۰۱-۱۶ ۰۹:۱۸

    نفوذ فرهنگی به شیوه آلمانی ها؛

    وقتی دولت آلمان سالانه ۳ میلیارد یورو به انجمن‌های خصوصی تئاتر می‌دهد

    سینماپرس: رستم اخمدشین، تهیه‌کننده تئاتر و مدیر تور بین‌المللی روس است که سال‌هاست در آلمان به کار هنری و زندگی می‌پردازد. او با طرح این سوال که‌ "آیا ما امروز واقعا به استانیسلاوسکی احتیاج داریم؟" می‌گوید: خیلی سخت است که به این سوال جواب «بله» بدهیم. چون فکر می‌کنم تئاتر تیپیکال روسیه که همیشه درباره آن حرف می‌زدیم دیگر وجود خارجی ندارد، یا حداقل برای من وجود ندارد.

  • علیرضا رئیسیان ۱۳۹۹-۰۱-۱۶ ۰۸:۴۰

    علیرضا رئیسیان:

    دوران این دولت پراشتباه‌ترین ترین دوره در عرصه فرهنگ است/ مدیریت پنهان همه ارکان گردش سینما و مسائلش را در دست دارند

    سینماپرس: رئیسیان گفت: زنگ چراغ قرمز سینما، سال‌ها پیش نواخته شده و مسئولان هیچ راهبردی برای شاخه‌های فرهنگ نداشته و ندارند.

  • شیطان وجود ندارد ۱۳۹۹-۰۱-۱۵ ۱۳:۰۲

    نگاهی به فیلم سینمایی شیطان وجود ندارد؛

    بازی در نقش شیطان با حقد و کینه از مبانی اسلامی

    سینماپرس: یکی از تازه ترین تلاش های طیف معلوم الحال صنعت سینمای ایران تولید اثری با عنوان شیطان وجود ندارد (There Is No Evil) می باشد. اثری چند تابعیتی که فارغ از اینکه بدون مجوز در ایران تولیدشده و حیثیت کشور را زیر سؤال می‌برد و ازاین‌ جهت جای تعجب است که برخی در ایران با چه نگرشی برای کارگردان آن پیام تبریک صادر نمودند و یا افرادی همچون رئیس هیئت‌مدیره خانه سینما با چه فهم و کدام رویکرد به چنین اثری نگریسته و آن را به‌عنوان پرچم‌دار فرهنگ جمهوری اسلامی معرفی می‌نماید!

  • آرم شبکه چهار سیما* ۱۳۹۹-۰۱-۱۴ ۱۱:۴۲

    در شبکه چهار سیما چه خبر است؟

    از «خاک نفرین شده» تا پخش مجدد گفت‌وگوی «منتقد فراری»

    سینماپرس: سال ۱۳۹۸ در جریان پخش برنامه‌ها، دعوت از مهمانان، موضع‌گیری‌ برخی از مجریان، مشکلات و حواشی بوجود آمد که نشان داد نظارت در تلویزیون فراموش شده و هیچ جایگاهی ندارد؟ حالا بعد از ماجرای "خاک نفرین شده"، گفت‌وگویی مجدداً پخش شده که قابل تأمل است.

  • فیلم سینمایی «مأمور مخفی» ۱۳۹۹-۰۱-۰۸ ۰۱:۳۴

    واکنش منفی منتقدان جهانی به فیلم ضدایرانی «مامور مخفی»؛

    شکست ماموریت ایران هراسی یک فیلم هالیوودی

    سینماپرس: کاش کارگردان اسراییلی فیلم، سریال ایرانی «شهرزاد» را دانلود کند و روی روابط «آذر» و «فرهاد» متمرکز بشود و یاد بگیرد که یک زن چگونه می‌تواند وارد زندگی طعمه مورد نظرش شود.

  • فالش زدن جشنواره ۱۳۹۸-۱۲-۲۸ ۱۲:۱۵

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هشتم (۲)

    سینمای استراتژیک؛ از انگ و ننگ سفارشی بودن تا فالش زدن!

    سینماپرس: تحلیل و ارزیابی فیلم های سینمایی عرضه شده در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به خوبی نشان می دهد که متاسفانه عموم آثار و تولیدات سینمایی کشور فالش هستند و در این میان میزان گستره ولنگاری فرهنگی در مجموع ساختارهای اجرایی کشور موجب شده تا تولید کنندگان متعهد و دغدغه مند نیز نتوانند نواخت خود را منطبق بر موازین اصلی  ژوست نموده و نُت منافع ملی جمهوری اسلامی ایران را در عرصه سینمایی کشور اجرا نمایند.

  • منوچهر شاهسواری و همایون اسعدیان در آئین نکوداشت بیستمین جشن سینمای ایران ۱۳۹۸-۱۲-۲۷ ۱۱:۰۵

    اندر وصف اعلامیه‌ها و بیانیه‌های کرونایی خانه سینما؛

    از بیانیه زدایی تا بیانیه زایی!

    سینماپرس: «خانه سینما» سال‌هاست که از شأن و وزانت صنفی و اهداف اولیه تاسیس خود فاصله گرفته است و در واقع نام این نهاد، به‌جای بزنگاه‌ها و موقعیت‌های فرهنگی و بالاخص سینمایی، بیشتر در وقایع ریزودرشت سیاسی دیده ‌شده است.

  • ویروس کرونا ۱۳۹۸-۱۲-۲۶ ۱۰:۲۹

    شرایط کرونا؛

    فرصتی برای واکسینه شدن در برابر ویروس های فرهنگی و اقتصادی

    سینماپرس: کرونا با همه خطرناکی‌اش، یک فرصت است؛ فرصت بازاندیشی در مسائل مهم، فرصت همدلی و مراعات طبقات ضعیف‌تر و فرصت تغییر برخی روال‌های مدیریتی.

  • شبکه من وتو ۱۳۹۸-۱۲-۲۱ ۱۹:۳۸

    اندر احوال یک شبکه ماهواره ای؛

    «منوتو» علیه من و تو

    سینماپرس: شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان این روزها با شایعه‌پردازی و سیاه‌نمایی، آرامش مردم ایران را نشانه گرفته‌اند.

  • سعید الهی در نشست خبری چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت ۱۳۹۸-۱۲-۱۷ ۱۰:۳۶

    واکنش سعید الهی به جدیدترین رسوایی سلبریتی‌ها؛

    چه اهمیتی دارد!/جریان نفوذ کارش را خوب بلد است!

    سینماپرس: سعید الهی کارشناس فرهنگ و رسانه در جدیدترین اظهار نظر توییتری خود به موضوع رسوایی سلبریتی‌ها با انتشار چت‌های مجری شبکه من وتو واکنش متفاوتی نشان داد.

  • چهارمین روز سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۸-۱۲-۱۴ ۱۵:۰۰

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هشتم (۱)

    امتداد مسیر وِل شدگی بر بستر عدول از ایدئولوژی

    سینماپرس: سی و هشتمین جشنواره ی فیلم فجر در شرایطی به پایان رسید که در این میان گم شده سال های اخیر آن، بیش از همیشه نادیده گرفته شد! گمشده ای با عنوان آرمان های انقلاب اسلامی که به سبب پیگیری سیاست ایدئولوژی زدایی در عرصه های مختلف فرهنگی و بالاخص صنعت سینمای ایران در حال فراموشی است!

  • محمدرضا شاه حسینی ۱۳۹۸-۱۲-۰۵ ۱۳:۵۱

    محمدرضا شاه‌حسینی:

    جایگاه مبهم حقوق شهروندی در سینما

    سینماپرس: محمدرضا شاه حسینی، کارشناس فرهنگ و رسانه گفت: جشنواره درحقیقت نشان داد دوستانی که در شوراهای اقماری سازمان سینمایی مشغول به فعالیت هستند عملا یا از دغدغه مناسب برخوردار نیستند و سواد لازم برای حضور در این مجموعه‌ها را ندارند یا اینکه دچار آفت نفوذ فرهنگی هستند.

  • پرچم ایران ۱۳۹۸-۱۱-۳۰ ۱۰:۳۰

    مجلس یازدهم و ضرورت توجه ویژه به حوزه فرهنگ

    پیشنهاد ده اولویت فرهنگی به آنان که به بهارستان می‌روند

    سینماپرس: ضعف عملکرد مجلس در عرصه فرهنگی کشور سبب شد تا حجم قابل توجهی از تولیدات فرهنگی و بالاخص سینمایی کشور در روزگار بنفش ملت ایران به صورت های مختلف غیرت ملی، ایمان و وحدت و همبستگی را در جامعه اسلامی ایران نشانه رفته و نشاط و ابتکار در خلق تولیدات فرهنگی و بویژه سینمایی را نه بر مدار منافع ملی، بلکه بعضا در جهت مقابل با آن سامان بخشند.

  • هفته فیلم ایتالیا ۱۳۹۸-۱۱-۲۸ ۱۰:۵۶

    سفارت ایتالیا در شهرهای تهران، کیش و شیراز برگزار می‌کند؛

    هفت فیلم در هفته فیلم ایتالیا

    سینماپرس: هفته فیلم ایتالیا به همت موسسه «هنر و تجربه» سینمای ایرانیان و سفارت ایتالیا در ایران در شهرهای تهران، کیش و شیراز برگزار می‌شود.

  • یوسفعلی میرشکاک ۱۳۹۸-۱۱-۲۶ ۱۳:۵۲

    یوسفعلی میرشکاک:

    بی‌هویتی، خطری است که ایرانی امروز را تهدید می‌کند

    سینماپرس: یوسفعلی میرشکاک با بیان اینکه خطری که امروز انسان ایرانی را تهدید می‌کند، بی‌هویتی است، گفت: با خواندن شاهنامه ایرانی می‌مانیم. فردوسی به باورهای ما عمق می‌دهد و ریشه‌مان را به ژرفا می‌رساند.

  • نشست خبری سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۸-۱۱-۱۲ ۱۰:۳۴

    آقای دبیر و عدم فهم انقلاب!

    داوری کارگردان حمال طلا در عهد دبیران ناآگاه/ آقای انتظامی به حال جشنواره فجر انقلاب فکری کنید!

    سینماپرس: از دبیری که با افتخار از چک نکردن پاسپورت داورانی که برای جشنواره رونمایی کرده دفاع می کند نمی توان توقع داشت در خروجی داوری ها روحی از انقلاب و انقلابی گری و متناسب با نام فجر جریان داشته باشد.

  • شبکه پرس تی وی ۱۳۹۸-۱۱-۱۰ ۱۹:۰۷

    نقش مهم پرس تی وی در «جنگ روایت‌ها» و مقابله با «مدیریت ادراک مردم»؛

    مردمی که پیچانده می‌شوند!

    سینماپرس: شبکه بین المللی پرس تی وی می‌تواند با ایجاد سوالات متعدد و بیان پاسخ‌های مناسب برای آن در برابر جنگ روایت‌هایی که آمریکایی‌ها به راه انداخته‌اند، مقابله قابل قبولی داشته باشد.

  • راهپیمایی 22 بهمن ۱۳۹۸-۱۱-۱۰ ۱۲:۲۳

    جشنواره فیلم فجر و انقلابی که فراموش شده!

    بیگانگی ملت ایران با سینمایی که سلبریتی‌ها و مدیران ساخته اند

    سینماپرس: هزینه فایده جشنواره فجر را بسنجید و برای مردم تشریح کنید که چه ارمغانی برای مردم و کشور حاصل کرده اید. برای چند و چون جشنواره امسال که چند روز آینده است کمی تفکر کنید. نحوه برگزاری را مدیریت کنید. آقای دبیر جشنواره فرانسه درس خوانده؟ آنجا جشنواره که برگزار می شود، داوران را چطور انتخاب می کنند؟ جالب است نه! کارگردانی که کثیف ترین فیلم در کارنامه جشنواره فجر را در چهل سالگی انقلاب اسلامی ساخته حالا در چهل و یکمین سالگرد انقلاب به عنوان داور همان جشنواره معرفی می شود!

  • به خاطر می سپاریم ۱۳۹۸-۱۰-۲۵ ۱۲:۱۳

    نوید انقلاب فرهنگی در عرصه فرهنگ و هنر؛

    کشف گروهان سری نفاق در خانه های پوشالی/ مردم به خاطر می سپارند!

    سینماپرس: به راستی در این پروپاگاندا و در این جنگ رسانه ای قرار است چه عاید این قبیله ی قلیل همیشه مدعی شود که اینچنین به اسم تمامی اهالی فرهنگ و هنر از درون دیوارهای بلند کانون ها و خانه های انحصاری خود بیانیه می دهند؟ البته باید توصیه کرد که ای جماعت اندک سهمتان از غنیمت هرچه که هست فقط خود را ارزان نفروشید!

  • تن-اردکانی-قهرمانی-شاکری-شلیلیان ۱۳۹۸-۱۰-۱۰ ۱۰:۲۱

    جای خالی حماسه عظیم ۹ دی در سینما؛

    انتقاد به مدیران سینمایی برای عدم حمایت از تولید آثار ضد فتنه/ با وجود مدیران وابسته به جریان نفوذ قطعاً وضعیت سینما از این بدتر خواهد شد!

    سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در آستانه نهم دی ماه روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» با انتقاد از وضعیت کنونی سینمای کشور تأکید کردند: با وجود مدیران وابسته به جریان نفوذ و دو تابعیتی قطعاً وضعیت سینما از این بدتر خواهد شد و این وظیفه دستگاه های نظارتی است که در این زمینه به وظایف خود عمل نمایند.

  • مقصران اصلی فتنه‌ها ۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۱۲:۳۸

    با نگاهی به حماسه ۹ دی ۸۸؛

    مقصران اصلی فتنه‌ها چه کسانی هستند؟/ وقتی مدیران فرهنگی دغدغه‌ای برای ثبت حماسه‌های ملی ندارند!

    سینماپرس: متولیان فرهنگی و هنری کشور مقصران اصلی تمامی فتنه ها در طی چهل سال اخیر هستند! زیرا اگر اهمال و غفلت جاهلانه یا عامدانه صورت نمی پذیرفت و ایشان با اختصاص منابع مادی و معنوی و حمایت از هنرمندان متعهد به مشق درست و صحیح تاریخ برای ملت ایران و بالاخص نسل جوان مبادرت می ورزیدند؛ قطعا هر ده سال یکبار فتنه‌ای در جامعه به وقوع نمی پیوست.

  • سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» ۱۳۹۸-۱۰-۰۲ ۱۲:۰۵

    اندر احوال سیزدهمین دوره از جشنواره سینماحقیقت (۱)

    بیم ها و امیدها در حقیقت سیزدهم

    سینماپرس: سوای نظر از بررسی کم و کیف برگزاری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، آنچه که اهمیت دارد توجه به محتوای آثار عرضه شده در این دوره از جشنواره و لزوم نقد و بررسی مجموع تولیدات سینمای مستند با رویکرد اصلاح ضعف ها و در مرحله بعدی کمک به پیشرفت این گونه ی فعال در صنعت سینمای کشور می باشد.

  • جشنواره سینماحقیقت ۱۳۹۸-۰۹-۲۷ ۱۰:۴۲

    بیم‌ها و امیدهای حقیقت؛ از خوشحالی بی بی سی تا شادمانی خانواده شهدا

    سینماپرس:سیزدهمین دوره از جشنواره سینماحقیقت با هوشمندی دبیر و تیم تازه وارد او در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همراه گردید و موجب شد تا پس از چندسال بی تدبیری های متوالی به نمودی امید بخش از برای اصلاحات در این عرصه مهم از صنعت سینمای ایران مبدل گردد.

  • «رنج زیر پوست» ۱۳۹۸-۰۹-۲۱ ۱۵:۰۵

    تیغ «خانه مستند» در دست زندگی مست؛

    وقتی «رنج زیر پوست» به تقابل با تعالیم قرآن می رود

    سینماپرس: «رنج زیر پوست» عنوان یکی از مستندهای به شدت مریض و تاریک حاضر در بخش مسابقه ملی جشنواره سینماحقیقت است که بیش از هر چیز حضور خانه مستند انقلاب اسلامی به عنوان حامی و تهیه کننده آن است که اسباب رنجش و تعجب بینندگان را در این دوره از جشنواره فراهم می سازد.

  • محمدرضا سرشار ۱۳۹۸-۰۹-۲۰ ۱۹:۲۷

    محمدرضا سرشار:

    افزایش نسبت ترجمه به تألیف در حوزه کتاب کودک نگران کننده است

    سینماپرس: نویسنده، پژوهشگر و منتقد ادبی گفت: افزایش دو برابری ترجمه کتاب ها نسبت به تألیفات یک نوع عقب‏ گرد فرهنگی است.

  • مستند حقیقت (1) ۱۳۹۸-۰۹-۱۳ ۱۴:۵۴

    سینما حقیقت (۱)

    وقتی حقیقت در سینما گم می شود

    سینماپرس: سینما به مثابه رسانه ی تولید کننده و جهت دهنده ی فرهنگ، جزء مهم و اساسی قدرت نرم محسوب می شود که به جهت تمرکز بر باورها و ایجاد حب و بغض، از صلابتی بسیار رقیق و لطیف برخوردار بوده و می تواند موجبات تضعیف یا تقویت قدرت کلاسیک یک کشور را در حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، امنیتی و اجتماعی فراهم سازد.

  • حجت الاسلام احمد سالک کاشانی* ۱۳۹۸-۰۹-۱۰ ۱۹:۳۳

    حجت الاسلام احمد سالک؛

    هنرمندان حامی دولت امروز باید پاسخگو باشند

    سینماپرس: نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: هنرمندانی که تا پیش از این از کلیت دولت حمایت می‌کردند و امروز زبان به انتقاد از دولت گشوده‌اند باید خود در قبال حمایت‌هایی که داشته‌اند پاسخ دهند و این انتقادات آنها به جای پاسخ‌گویی نوعی فرار به جلو است.

  • سی‌و‌ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ۱۳۹۸-۰۹-۰۶ ۱۶:۲۳

    اندر احوال سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران (۲)

    از ترسیم فلاکت تا یأس و ناامیدی/ وقتی فیلم های کوتاه در راستای سیاست‌های ابلاغی نظام لیبرالیسم تولید می‌شوند!

    سینماپرس: عموم آثار سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران، دارای ادبیات خاص و مشخصی هستند و جملگی لغت‌نامه مشترکی با هم مرور نموده‌اند و آن هم فلاکت است و از این جهت می‌توان گفت فیلم‌هایی که به طور ویژه و اغراق‌آمیز به معضلات اجتماعی پرداخته‌اند و تنها تصویرگر سیاهی‌ها و مشکلات هستند.