کل اخبار:133
-
۱۳۹۶-۰۹-۲۹ ۱۰:۵۴
میزگرد بررسی فیلم «انزوا»/ بخش پایانی
عباس میرزایی: افراد بی دانشی فارابی را احاطه کرده اند/ جعفری: پدرخوانده ها تصمیم می گیرند و مدیران کاره ای نیستند!/ دانایی: من در بازیگری دنبال ایجاد اتفاق و تأثیرگذاری هستم!
سینماپرس: مرتضی علی عباس میرزایی با انتقاد شدید از آشفته بازار سینمای کشور گفت: معتقدم دیگر زمانه ای رسیده که همه ما باید تنها از مقام معظم رهبری برای وضعیت آشفته ای که در حوزه فرهنگ و هنر و به خصوص سینمای کشور جاری است کمک بخواهیم. بنده معتقدم نسل جوان سینمای کشور نیاز به حمایت دارد و باید کسی جلوی این آقایان را بگیرد که دیگر اینطور رفتارهای زشتی را با ما نداشته باشند.
-
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۲:۲۷
در گفتگو با سینماپرس مطرح شد:
تاکید بر لزوم برگزاری قدرتمند جشنواره فیلم فجر و نه یک جشن و گردهمایی!/ اهداف نامشخص، اعمال سلیقه، نگاه آماری و سیاست های نادرست سازمان سینمایی باعث زوال جشنواره می شود
سینماپرس: در پی اظهارات رئیس سازمان سینمایی مبنی بر غالب شدن بخش جشن در جشنواره فجر، سینماگران با بیان اینکه حضور افراد ناآگاه و اعمال سلیقه نادرست تیشه به ریشه مهمترین رویداد سینمایی کشور زده، خواستار تغییر نگرش سازمان سینمایی شدند و خاطرنشان کردند: ادامه راه پرغلط ایوبی به نفع سینما نیست و رئیس سازمان سینمایی باید در پی ترمیم ویرانی های ایجاد شده طی ۴ سال اخیر باشد.
-
۱۳۹۶-۰۹-۱۲ ۰۹:۲۱
کارگردان «سینما سینماست» در گفتگو با سینماپرس:
نگاه های آماری و کمیتی باعث شده تا جشنواره فیلم فجر نتواند به سمت استاندارد جهانی برود/ برگزاری جشنواره برای مدیران سینمایی شکل «بیلان» به خود گرفته است
«فیلم فجر»؛ جشن یا جشنواره؟ /۱۲
سینماپرس: سیدضیاء الدین دری کارگردان سینما و تلویزیون گفت: جشنواره فیلم فجر از بنیاد دچار مشکل است و اساسنامه آن به نحوی تنظیم شده که در آن نشانی از استانداردهای مرسوم جشنواره های جهانی دیده نمی شود!، اما ای کاش فکری برای برون رفت از این شرایط می شد.
-
۱۳۹۶-۰۹-۰۶ ۱۲:۰۵
«سنجرخان»؛ سریالی با موضوع تاریخی
سینماپرس: سیدضیا الدین دری از نگارش فیلمنامه یک سریال تاریخی با عنوان «سنجرخان» خبر داد.
-
۱۳۹۶-۰۶-۲۶ ۰۹:۲۱
رکود سینمای ایران از نظر سینماگران؛
مدیریت غلط، کاهش امنیت شغلی، حضور افراد سودجو، هدر دادن بودجه و وفور تولیدات سخیف دلایلی بر رکود/ اثربخشی فرهنگی، عدالت و تحول مدیریتی نیاز امروز سینما
سینماپرس: تعدادی از سینماگران در پی اعلام آمار تولیدات سینمای ایران که نشان از کاهش ۳۵ درصدی در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۰ دارد، با تأکید بر اینکه حضور مدیران مدبر و دغدغه مند، کوتاه کردن دست مافیا از سینمای کشور و شفافیت در عملکرد سازمان سینمایی راه های مقابله با رکود سینمای کشور است تصریح کردند عملکرد ضعیف سازمان سینمایی تدبیر و امید باعث رکود و بحران در سینما شده است.
-
۱۳۹۶-۰۵-۳۱ ۰۹:۳۵
دری به سینماپرس پاسخ گفت:
افت شدید تولیدات سینما در پی کاهش امنیت شغلی/ صندلی مخاطبان با تعطیلی سینماها در سایه افتتاح پردیس ها کاهش یافت!
رکود سینمای ایران از نظر سینماگران/۳
سینماپرس: سیدضیاء الدین دری تهیه کننده و کارگردان سینما و تلویزیون در رابطه با رکود سینما گفت: عدم وجود امنیت در سینما، توقیف آثار و اعمال سلیقه های متعدد باعث کاهش تولید فیلم های سینمایی طی سال های اخیر شده است و اتفاق در دراز مدت می تواند تبعات منفی برای سینمای ما در پی داشته باشد.
-
۱۳۹۶-۰۵-۲۲ ۱۲:۵۶
عکس/ هفدهمین جشن حافظ
سینماپرس : هفدهمین جشن حافظ شامگاه شنبه بیست و یکم مرداد ماه با حضور جمع زیادی از هنرمندان و مردم در تالار وزارت کشور برگزار شد.
-
۱۳۹۶-۰۵-۲۲ ۱۰:۳۹
سینماگران درباره اوضاع فرهنگی چه گفتند؟
«آتش به اختیار» الزام امروز فرهنگ و هنر کشور؛ وقتی شبیخون فرهنگی به ولنگاری می انجامد!/ از ناکارآمدی مدیران فرهنگی تا نقش آفرینی نیروهای ارزشی و انقلابی
سینماپرس: در پی مطرح شدن «آتش به اختیار» در حوزه فرهنگ، تعدادی از هنرمندان و کارشناسان فرهنگی با اشاره به لزوم برکناری مدیران دولتی، به کارگیری نیروهای ارزشی و متعهد به نظام و انقلاب اسلامی و حضور حداکثری افسران جوان جنگ نرم؛ خواهان برچیده شدن دست معاندان، باندبازان و رانت خواران از سینمای کشور شدند.
-
۱۳۹۶-۰۳-۲۹ ۰۵:۰۸
سینماگران و فرمان «آتش به اختیار» /۱
دری: شرایط فرهنگی جامعه باعث فرمان «آتش به اختیار» برای فرهیختگان و نیروهای وفادار به نظام و انقلاب شده است
سینماپرس: سیدضیاء الدین دری کارگردان سینما و تلویزیون گفت: احساس رهبری در رابطه با شرایط فرهنگی جامعه باعث فرمان «آتش به اختیار» توسط نیروهای متعهد و انقلابی شده است چرا که مدت ها است ایشان در رابطه با ۲ حوزه مهم «فرهنگ» و «اقتصاد» تأکیدات ویژه ای دارند اما هیچ اتفاق مثبتی در این حوزه ها رخ نداده است.
-
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۵
۴ سال بی تدبیری در حوزه فرهنگ و هنر/ بخش پنجم
۴ سال حضور باندهای مافیایی و انحصارطلب در سینما، برگزاری جشنواره های بی هویت و بریز و بپاش های اشرافی و تصمیم گیری های نابخردانه
سینماپرس: در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست با نیم نگاهی به مصاحبه های انجام شده اهالی سینما به این نتیجه می رسیم که بی تدبیری، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه سینمایی، حضور باندهای مافیایی و انحصارطلب در سینما، برگزاری جشنواره های بی هویت و بریز و بپاش های اشرافی و تصمیم گیری های نابخردانه و لحظه ای توسط مدیران سینمایی، به اضمحلال رفتن سینمای کودک و... واقعیتهایی غیر قابل انکار در دولت یازدهم است.
-
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۲:۲۷
۴ سال بی تدبیری در حوزه فرهنگ و هنر/ بخش چهارم
۴ سال هتاکی به سینماگران، دریافت حقوق های نجومی مدیران دولت تدبیر و امید و رکود و بیکاری در بین اهالی سینما و آحاد افراد جامعه
سینماپرس: در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست با نیم نگاهی به مصاحبه های انجام شده اهالی سینما مشخص می گردد بی تدبیری، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه سینمایی، هتاکی به سینماگران توسط مسئولان سازمان سینمایی و تهدید و ارعاب شدید آن ها برای انجام مصاحبه های انتقادی، رفتار دیکتاتوری روابط عمومی های زیرمجموعه سازمان سینمایی با رسانه های منتقد، دریافت حقوق های نجومی مدیران دولت تدبیر و امید و رکود و بیکاری در بین اهالی سینما و آحاد افراد جامعه دستاوردهای دولت یازدهم است!
-
۱۳۹۶-۰۲-۲۶ ۱۵:۱۴
۴ سال بی تدبیری در حوزه فرهنگ و هنر/ بخش سوم
۴ سال نفوذ فرهنگی بیگانگان، بی توجهی به هنر انقلاب، تهدید سینماگران منتقد و بایکوت رسانه های حق گو و اصرار بر انجام کارهای غلط؛ دستاورد دولت یازدهم
سینماپرس: در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست با نیم نگاهی به مصاحبه های انجام شده اهالی سینما به این نتیجه می رسیم که جز بی تدبیری، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه سینمایی، بیکاری مفرط اهالی سینما و خانه نشینی هنرمندان مطرح سینمای کشور عایدی سینماگران از دولت یازدهم است.
-
۱۳۹۶-۰۲-۲۵ ۱۰:۱۵
۴ سال بی تدبیری در حوزه فرهنگ و هنر/ بخش دوم
۴ سال بی توجهی به سینمای کودک و مقاومت، انحلال شورای عالی سینما، برباد دادن بودجه های سینمای کشور و بی توجهی به دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ
سینماپرس: در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با نیم نگاهی به مصاحبه های انجام شده اهالی سینما به این نتیجه می رسیم که بی تدبیری، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه سینمایی، بیکاری مفرط اهالی سینما و خانه نشینی هنرمندان برجسته و مطرح سینمای کشور عاید سینماگران شده است.
-
۱۳۹۶-۰۲-۰۹ ۱۱:۰۸
«نه»ی سینماگران به جداسازی بخش بین الملل جشنواره؛
جشنواره جهانی فیلم فجر یک دورهمی اشرافی و سیاسی و بدون مانیفست/ لزوم هدف گذاری مشخص، توجه به فرهنگ بومی و جهان اسلام
سینماپرس: همزمان با برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر تعدادی از چهره های سینمای کشور ضمن انتقاد از عملکرد سازمان سینمایی خواستار برگزاری همزمان بخش های ملی و بین الملل جشنواره فیلم فجر شدند و این جداسازی را به دلیل سیاست گذاری های غلط و بی تدبیری برشمردند. این هنرمندان تأکید کردند عدم توجه به هویت ایرانی و تقلید از جشنواره های خارجی، برباد دادن بودجه بیت المال و... نتایج دورهمی جشنواره جهانی شده است!
-
۱۳۹۶-۰۲-۰۴ ۱۴:۱۹
عکس/ آیین نکوداشت زنده یاد علی معلم
سینماپرس : آیین نکوداشت زندهیاد علی معلم منتقد و تهیهکننده سینما و مدیرمسئول ماهنامه دنیای تصویر همزمان با چهلمین روز درگذشت این هنرمند فقید شامگاه یکشنبه سوم اردیبهشت با حضور سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعی از هنرمندان و اهالی سینما در تالار وحدت برگزار شد.
-
۱۳۹۶-۰۲-۰۴ ۱۲:۳۰
سینماگران و جشنواره جهانی فیلم فجر/۷
دری: ما نیاز به جشنواره فیلم جهان اسلام داریم/ جشنواره جهانی فیلم فجر فقط بودجه بیت المال را هدر می دهد
سینماپرس: سید ضیاء الدین دری کارگردان سینما و تلویزیون همزمان با برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: ما نیاز به جشنواره فیلم جهان اسلام داریم و مسئولان فرهنگی و سینمایی کشورمان باید بدانند که اگر این کار را انجام دهیم برنده سینمای دنیا خواهیم شد.
-
۱۳۹۵-۱۲-۲۷ ۱۲:۳۴
داود رشیدی و اولین نوروز در سوگ او؛
داود رشیدی؛ مرد هزار نقشی که یاد او نمی میرد!/ سینماگران در آستانه نوروز ۹۶ از فراق این بازیگر می گویند
سینماپرس: نوروز ۱۳۹۶ در حالی از راه می رسد که جای خالی هنرمندان بسیاری پای سفره های هفت سین به چشم می خورد؛ داود رشیدی یکی از همان هنرمندان است که سال های سال با عشق برای اعتلای فرهنگ و هنر این مرز و بوم تلاش کرده بود اما دست اجل مهلت بیشتری به وی نداد و او در شهریور ماه سال ۹۵ به دیار باقی شتافت. اینک در آستانه نوروز هنرمندانی همچون: احترام برومند، سیروس الوند، سیدضیاء الدین دری و سیاک اطلسی از او برایمان گفتند.
-
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۴:۳۲
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش دوم تابستان ۹۵
از انتقاد به وضعیت شورای راهبردی سینمای کودک و بی توجهی به سینمای مقاومت و دفاع مقدس تا تحلیل وضعیت فیلم مستند و کوتاه
سینماپرس: اهم گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل تابستان سال ۹۵ مربوط به مسائلی همچون بازتاب سخنان رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و طرح مسأله ولنگاری فرهنگی، تحلیل وضعیت مستندسازی و فیلم کوتاه در کشور و انتظارات اهالی سینما از مدیران خانه سینما بود ضمن آنکه در ۲ میزگرد مجزای سینمای کودک و سینمای مقاومت، سینماگران با حضور در خبرگزاری سینماپرس به گفتگو نشستند.
-
۱۳۹۵-۱۲-۲۲ ۱۲:۳۵
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/بهار ۹۵
از انتقاد نسبت به جداسازی بخش های ملی و جهانی جشنواره فجر تا بیان انتظارات از مدیران فرهنگی/مهمترین گفتگوهای سینماپرس در بهار ۹۵
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۵ مربوط به مسائلی همچون تفکیک و جداسازی جشنواره فیلم فجر، انتظارات سینماگران از مسئولان فرهنگی کشور، سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری، جایگاه مطالعه و کتاب خوانی در حوزه تولید آثار تصویری و توقعات هنرمندان از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و رئیس جدید رسانه ملی بود.
-
۱۳۹۵-۰۸-۰۸ ۱۷:۲۲
سیدضیاءالدین دری با نگارش یادداشتی خطاب به عبدا.. اسفندیاری بیان کرد
این سینما به یک آفت مبهم عقیدتی مبتلاست/ عناصر فارابی دهه ۶۰ برای آینده خود و با پول بیت المال آزمون و خطا می کردند
سینماپرس: گفته های عبدا.. اسفندیاری از مدیران سینمایی دهه ۶۰ فارابی در برنامه اینترنتی «کات» و انتشار متن این گفته ها و بروز ادعاهایی از سوی وی درباره سیدضیاءالدین دری کارگردان سینما و تلویزیون، این گفته ها با واکنش دری مواجه شد.
-
۱۳۹۵-۰۷-۲۲ ۱۲:۴۰
سوالاتی که همزمان با محرم باید از مدیران رسانه ملی پرسید؛
چرا نیروهای کارآمد رسانه ملی منزوی شده اند؟!
سینماپرس: امسال که محرم را از دست دادیم؛ اگر واقعا مدیران رسانه ملی به اهل بیت عشق می ورزند از همین حالا زمینه توجه به پروژه های تاریخی کاربلدانی همچون داوود میرباقری و سیدضیاءالدین دری را فراهم کنند.
-
۱۳۹۵-۰۷-۱۳ ۱۱:۳۹
مخملباف همواره دیکتاتور بود؛ چه آن زمان چه الان!/ نه انوار و بهشتی به سینما کمک کردند و نه زم در حوزه هنری
سینماپرس: سیدضیاءالدین دری کارگردان و نویسنده آثاری نظیر “کلاه پهلوی” و “کیف انگلیسی” در گفتگویی با برنامه اینترنتی “کات” به مرور برخی از وقایع مهم سینمای ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته است.
-
۱۳۹۵-۰۶-۱۰ ۱۱:۰۷
در پی درگذشت هنرمند فقید سینمای کشور عنوان شد؛
دری: داوود رشیدی نسبت به کارش بسیار متعصب بود/ مفتخرم که آخرین بار استاد بازیگری سینمای ایران مقابل دوربین من ایفای نقش کرد
سینماپرس: سیدضیاء الدین دری کارگردان سینما و تلویزیون کشور در پی درگذشت زنده یاد داوود رشیدی بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر کشور گفت: داوود رشیدی نسبت به کارش بسیار متعصب بود و قطعاً به همین دلیل مجموعه آثاری که وی در آن ها نقش آفرینی کرده است در تاریخ هنر کشور ماندگار شده اند.
-
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۰:۵۹
تحلیل عملکرد بنیاد سینمایی فارابی و ارایه راهکار از منظر سینماگران؛
لزوم توجه به منافع ملی و دینی، تقویت سینمای استراتژیک، بروزرسانی تجهیزات سینمایی، حضور مدیری متعهد/ جلوگیری از عملکرد فرسایشی و حمایت های سیاسی و بر اساس روابط، و انحلال شوراهای بدون کارایی فیلمنامه
سینماپرس: تعدادی از سینماگران کشور با تأکید بر اینکه حمایت ویژه از تولیدات سینمای استراتژیک و دینی، بازیابی نقشه راه سینمای کشور، عدم پشتیبانی از برخی گرایش های سیاسی و جناحی و انتصاب مدیری لایق و شایسته؛ راه های نجات بنیاد سینمایی فارابی به عنوان مهمترین نهاد سینمایی کشور است خواهان توجه ویژه مدیران سینمایی به این نهاد سینمایی شدند و برخی از آنان با تاکید بر این مطلب که بخش اعظمی از بودجه سینمای کشور برای حقوق کارمندان این بنیاد صرف می شود خواهان رسیدگی فوری به وضعیت آن شدند.
-
۱۳۹۵-۰۴-۱۹ ۱۰:۲۱
عملکرد بنیاد سینمایی فارابی از منظر سینماگران/۲
دری: فارابی باید نهادی برای تولید فیلم های مبتنی بر منافع و ارزش های ملی و دینی باشد/ اگر قرار است این بنیاد به سمت اجرای عدالت نرود باید تعطیل شود
سینماپرس: سیدضیاء الدین دری کارگردان مطرح سینما و تلویزیون کشور در رابطه با عملکرد بنیاد سینمایی فارابی گفت: فارابی باید نهادی برای تولید فیلم های مبتنی بر منافع و ارزش های ملی و دینی باشد، متأسفانه ما در طول سال تنها شاهد تولید یکی دو فیلم متوسط یا خوب توسط این نهاد سینمایی هستیم که در آن ارزش های ملی و دینی حفظ شده است که آن فیلم ها هم به نوعی با آژان کشی تولید می شوند.
-
۱۳۹۵-۰۳-۰۸ ۱۱:۱۳
توقعات هنرمندان از رئیس جدید رسانه ملی؛
تأسیس اتاق فکر تخصصی، دور شدن از انجام کارهای عجله ای، تدبیر برای تزریق بودجه مکفی و توجه ویژه به فرهنگ و معارف اسلامی خواسته اصلی اهالی تلویزیون!
سینماپرس: تعدادی از دست اندرکاران سرشناس و مطرح تلویزیون همزمان با انتصاب عبدالعلی علی عسگری به عنوان رئیس جدید رسانه ملی، تأسیس اتاق فکر تخصصی، دور شدن از انجام کارهای عجله ای، تدبیر برای تزریق بودجه مکفی به سازمان و توجه ویژه به فرهنگ و معارف اسلامی و... را جزو اولویت های اصلی ایشان برشمردند و خواستار بهبود در روند مدیریتی این نهاد بسیار مهم شدند.
-
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۲:۱۶
توقعات هنرمندان از رئیس جدید رسانه ملی/ ۱
دری: رئیس جدید رسانه ملی باید در پی تأسیس یک اتاق فکر تخصصی باشد/ آقایان! رسانه ملی تنها محلی برای سریال سازی نیست!
سینماپرس: سیدضیاء الدین دری کارگردان شهیر سینما و تلویزیون در پی انتصاب علی عسگری به عنوان رئیس جدید رسانه ملی گفت: توصیه مهم و جدی من به ایشان این است که اولاً برای انجام کارهای خود هیچ گونه عجله ای نداشته باشند و سپس با تدبیر در پی تأسیس یک اتاق فکر تخصصی باشند تا از این طریق بتوان برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت را برای اداره سازمان صدا و سیما تدوین کرد.
-
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۷:۰۶
به بهانه تجلیل در جشنواره فیلم فجر عنوان شد؛
ضیاءالدین دری: انضباط و آگاهی از دلایل موفقیت«رضا کیانیان» در عرصه بازیگری است
سینماپرس: سیدضیاء الدین دری کارگردان سینما و تلویزیون به بهانه بزرگداشت رضا کیانیان بازیگر مطرح سینما، تلویزیون و تئاتر در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر گفت: رضا کیانیان بازیگر توانمندی است و معدل رضا کیانیان در عرصه هنر بازیگری بسیار خوب است.
-
۱۳۹۴-۱۰-۱۳ ۲۰:۲۱
سینماگران و هیأت انتخاب جشنواره فجر؛
تاکید بر توجه به مفاهیم انقلابی، پرهیز از دیدگاههای سلیقهای و حذف آثار مسئلهدار از جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: تعدادی از سینماگران و منتقدان شناخته شده کشور توجه ویژه و جدی هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر به مفاهیم ارزشی و انقلابی و دوری گزیدن از دیدگاه های سلیقه ای را مهمترین رویکرد دست اندرکاران این جشنواره برشمرده و خواستار عدم حضور فیلم های مسئله دار و شبهه برانگیز در این دوره از جشنواره شدند.
-
۱۳۹۴-۱۰-۱۲ ۰۹:۱۷
سینماگران و هیأت انتخاب جشنواره فجر/۶
ضیاالدین دری: برای حذف دیدگاههای سلیقهای از جشنواره فیلم فجر باید شکل برگزاری آن تغییر کند
سینماپرس: سیدضیاء الدین دری کارگردان سینما و تلویزیون همزمان با آغاز به کار هیأت انتخاب سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر معتقد است برای حذف نگاههای سلیقه ای باید شکل برگزاری آن تغییر کند.