نمایش همه
  • مقام معظم رهبری ۱۳۹۲-۱۲-۱۶ ۱۲:۱۰

    از ضرورت مرزبندی با دشمن تا جریان‌شناسی مدیران سینمایی/ پاسخگوی نگرانی‌ رهبر انقلاب چه کسانی هستند؟

    ارزیابی تولیدات فرهنگی و سینمایی ایران در اینکه در طول دهه‌های گذشته به چه نسبتی تقویت فرهنگ اسلامی و ترویج روحیات انقلابی را در بر داشته و مدیران پیشین تا چه میزان در این مسیر استراتژیک و مورد تایید نظام گام برداشته‌اند، اساسا موضوعی است که با میزان مرزبندی عقیدتی با مواضع و اندیشه‌های جبهه دشمن در داخل و خارج کاملا در ارتباط مستقیم است.

  • سر در خانه سینما ۱۳۹۲-۱۲-۱۵ ۱۳:۰۵

    اتهامات تکراری یک مدیر خشمگین! / مدیرعامل خانه‌سینما چرا از روشنگری«سینماپرس» می‌هراسد؟

    مدیر عامل خانه سینما این روزها به دلیل ضرورت تمکین از نامه امریه جناب ایوبی به عنوان نماینده دولت در ممانعت از برگزاری مجمع عمومی و انتخابات هیأت مدیره جدید، به حدی سرخورده و عصبانی شده است که متاسفانه قادر به کنترل سخنان خود پیرامون رسانه های قانونمندی چون سینماپرس در جمع خبرنگاران نمی باشد.

  • پوستر فیلم شیار143 و فیلم چ ۱۳۹۲-۱۲-۱۱ ۱۰:۲۵

    پاره نگاتیوهای "آپاراتچی"

    از حسادت به "شیار 143" تا مرزبندی های حجت الله خان/ ماجرای فیلمسازانی که از ضد انقلاب بودن خود بی خبرند!

    چی می شد بجای همدلی با سینماگرای غیر قانونی و غیر همسو با مردم زحمتکش سیاست زده، یه دو کلمه هم محض دلخوشی از فیلم "شیار 143" حرف می زدید و بجای "تهدید های نامحسوس" حداقل گله ها رو از دل ابراهیم جان عزیز در می آوردید؟

  • خانه سینما - شورای صنفی نمایش ۱۳۹۲-۱۲-۰۷ ۱۱:۴۳

    رفتار متناقض با شورای صنفی نمایش و خانه سینما

    تبعیض دولت یازدهم در حمایت از استقلال فعالیتهای صنفی/ وقتی که"قانون" در سینما قربانی می شود!

    آیا وقتی که در مجموعه مقررات و قوانین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کوچکترین اشاره‌ای به دخالت دولت در بحث نمایش فیلم‌های سینمایی نشده، بهتر نبود سازمان سینمایی که همواره در طول شش‌ماه گذشته به خصوص در مورد "خانه‌سینما" شعار حمایت از استقلال سینماگران را سرداده است، از دخالت مستقیم در یک شورای کاملا صنفی پرهیز می‌کرد؟

  • ایوبی ۱۳۹۲-۱۲-۰۳ ۱۲:۰۹

    6 ماه از مدیریت حجت الله ایوبی گذشت

    وعده‌های غلوآمیز زیر ذره‌بین سینماگران هوشمند/ توصیه‌های دلسوزانه به یک رییس که نیت خیر دارد اما...!

    مرحوم" سیف الله داد" و "جواد شمقدری" تنها سینماگرانی بودند که در جایگاه شما قرار داشتند و در میان همین سینماگران باهوش، یکی به واسطه مرگ زود هنگام، خوشنام باقی ماند ودیگری به بهانه" خانه سینما" نزد برخی مخالفان تمامیت خواه، بدنام! واگرنه هر یک بر مبنای سوابق و گفته‌های منتشر شده، در سال‌های مدیریتی خود به واسطه همین سینماگران هم مورد انتقاد بودند و هم تمجید!

  • آرم سی وسومین جشنواره فیلم فجر* ۱۳۹۲-۱۲-۰۲ ۱۳:۲۰

    نگاهی موضوعی به همه آنچه که در جشنواره فیلم فجر دیده شد

    فیلمنامه‌های ضعیف، دغدغه‌های شخصی و فیلم‌هایی که تماشاگر را جذب نمی‌کنند

    تنوع موضوعی یکی از موارد امسال جشنواره فیلم فجر بود که از چشم‌های تیزبین دور نماند هر چند که به خاطر فیلمنامه‌های به شدت ضعیفی که برای تولید انتخاب شده بود اکثر فیلم ها جذابیتی برای دیدن نداشتند چه رسد به این که مورد تحلیل محتوایی قرار گیرند. به نظر می‌رسد سنگینی بار اکران سال آینده بر دوش چند فیلم نظیر «چ» و «شیار 143» باشد.

  •  نشست فرهادتوحیدی سخنگوی خانه سینما با خبرنگاران ۱۳۹۲-۱۲-۰۲ ۱۱:۳۳

    به بهانه اظهارات روشنگرانه فرهاد توحیدی

    ثبت"انجمن فرهنگی" بجای"صنف"برای خانه سینمایی ها اثبات شد/ پاسخگوی دو سال بی هویتی اهالی سینما کیست؟

    جای سوال این است که چرا در طول این مدت مدام با افکار عمومی فعالان سینمایی کشوردر پوشش حق خواهی و دفاع از آنها بازی شده و انگار تنها این دوستان بی اطلاع از مسائل حقوقی، در فکر منافع و مطامع سیاسی خود در برابر دولت گذشته بوده اند؟؟

  • محمدی ۱۳۹۲-۱۱-۲۹ ۱۰:۱۰

    طنز روز / پاره نگاتیوهای "آپاراتچی"

    حکايت قداره کشی مصلحتی«شاه بابا»ی سينمای ايران و دلبری برای دولت تدبير و اميد!؟

    نه به اون حجب و حیا و نه به این پرده دری!...اون شناختی که سینمایی‌های قدیم از شما و سابقه‌تون دارن میگه، آدمایی مثل شما بی‌خود و بی‌جهت جیغشون در نمیاد...سیرمونی هم که ندارین، تو رو به همون خدایی که می‌پرستین بذارین دیگران هم تو سینما نون بخورن، اینکه یه دفعه داغ کردی و ترمز بریدی و شدی مدافع سینما، خدایی واسه ما گوشه‌نشین‌های این سینما خنده‌داره!

  • مدیران حوزه هنری ۱۳۹۲-۱۱-۲۸ ۱۲:۰۱

    تسلیم یا مقابله انقلابی در برابر فشارها؟

    حوزه هنری، سینما و مدیرانی که برای "تغییر"بر سر دو راهی قرار گرفته‌اند!؟

    حوزه هنری این روزها در ادامه نشست‌های "سینمای انقلاب" به نقد سیاست‌های سینمایی و آثار تولید شده خود نیز وارد شده و رسانه منتسب به سازمان تبلیغات اسلامی نیز به نوعی در تأیید این روند نقدها را به تفصیل منتشر می کند. به نظر می‌رسد مدیران ارشد حوزه هنری ، خود به این نتیجه رسیده‌اند که باید تغییراتی در سیاست‌ها و حتی مدیریت فعلی سینمایی حوزه رخ دهد و به تعبیری شاید در برابر برخی فشارها بر سر دو راهی قرار گرفته‌اند!؟

  • ایوبی-رضاداد ۱۳۹۲-۱۱-۲۷ ۱۰:۱۲

    "فرار به جلو"ی برخی مدیران جشنواره سی و دوم

    "نفاق" و دورویی یا حمایت شجاعانه از حق و قانون/ مدیران سینمایی برای تحقق "اعتدال" به کدام سو می روند؟

    چه شده است که مدیران فرهنگی دولت تدبیر و امید، در حمایت تلویحی از یک اثر سینمایی، اینگونه سیاست" فرار به جلو" را اتخاذ کرده و با انداختن تقصیر بر گردن برخی رسانه ها و مراکز قانون مدار، در صدد تطهیر خود در بین سینماگران هستند؟! مگر نه اینکه جلوگیری از رفتارهای فراقانونی برخی سینماگران، عین اجرای "عدل" است در جهت حفظ حقوق سایر سینماگرانی که با رعایت فرایندهای قانونی مبادرت به کسب مجوز تولید فیلم می نمایند و بی دغدغه فیلم خود را در معرض نمایش عمومی قرار می دهند؟

  • برج میلاد در جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۲-۱۱-۲۶ ۱۰:۴۵

    مروری بر جشنواره سی و دوم فیلم فجر

    فیلم‌های تلخ، تافته‌های جدابافته و مسئولانی که جای محتوای فیلم‌ها نگران بی‌حرمتی به فیلم‌سازان هستند!

    جشنواره سی و دوم فیلم فجر ویترین خوبی برای نمایش دغدغه‌های فیلمسازان نسل‌های مختلف از طرفی و از سویی دیگر نشان دادن ماهیت برخی هنرمندان داعیه دار فرهنگ‌مدار بود ضمن این که بیشتر فیلم‌ها از مضامین تلخ و سیاه رنجور بودند.

  • برج میلاد در جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۵:۰۲

    آیا رضاداد در تیم اجرایی خود تجدید نظر می کند؟

    حاشیه های دوره سی و دوم فیلم فجر/ نگاهی به نقاط قوت و ضعف رییس یک "کاخ"!

    سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در حالی با مراسم اختتامیه و اهدای جوایز به برگزیدگان بکار خود پایان داد که جدا از برخی کاستی های اساسی در سیاستگذاری و برنامه ریزی های کلان جشنواره که بعدها پیرامون آن خواهیم نوشت، در بخش اجرا نیز نسبت به دوره های گذشته با نواقص و اشکالات و در عین حال برخی محاسن روبرو بود.

  • ایوبی و جنتی ۱۳۹۲-۱۱-۲۰ ۱۲:۲۸

    نمایش فیلمهای حامی فتنه به چه قیمت؟!

    بی‌پروایی ناشیانه در صدور مجوز نمایش/ مدیران ارشاد پاسخگوی فیلم‌های مسئله‌دار باشند

    حال نوبت به دولت تدبیر و امید و مدیران جدید است که به واقع مسئولیت صدور مجوز نمایش تولیدات را بر عهده دارند. مدیران سینمایی دولت قبل معتقدند اجازه تولید در چارچوب قوانین، اوج تعامل، جذب حداکثری و توجه به همه طیف ها و اندیشه های سینمایی بوده است حتی اگر انتقادات تند اجتماعی و سیاسی در آنها نهفته باشد.

  • نمایی ار فیلم روز رستاخیز به کارگردانی احمدرضا درویش ۱۳۹۲-۱۱-۱۹ ۱۲:۴۰

    یادداشت یک خواننده؛

    «رستاخیز» و ضرورت ورود یک دادستان مدعی العموم

    ضروریست که پروژه هایی مثل فیلم سینمایی «رستاخیز» حتما از جایی بعنوان نگاه محتوایی، مجوز بگیرند. قطعا حوزه محترم علمیه در مورد مشکلات ایجاد شده باید پاسخگو باشد و کم کاری خود را بپذیرد.

  • پرویز پرستویی و آهو خردمند در فیلم سینمایی «مهمان داریم» به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور ۱۳۹۲-۱۱-۱۷ ۱۶:۲۵

    نگاهی متفاوت به «مهمان داریم»؛

    "مهمان" مردگان فیلم "عسگرپور" کیست؟!

    سرانجام «مهمان داریم» ساخته مهدی عسگرپور و به تهیه کنندگی منوچهر محمدی در ششمین روز جشنواره فیلم فجر امسال در برج میلاد به نمایش در آمد، فیلمی که از روزهای نخست به دلیل اختلاف نظر حوزه هنری و جامعه صنفی تهیه کنندگان بر سر چگونگی طی شدن مراحل کسب مجوز پروانه ساخت، سرانجام با وساطت جواد شمقدری رییس سابق سازمان سینمایی و در قالب مجموع طرح ها و فیلمنامه های پیشنهادی حوزه هنری موفق به دریافت مجوز از شورای پروانه ساخت گردید.

  • شیار 143 ۱۳۹۲-۱۱-۱۷ ۱۳:۱۳

    یادداشت علی سلطانی برای «شیار 143»؛

    خانم آبيار خيالتان راحت، فيلم شعاری نشد!

    علی سلطانی، از منتقدان سینمای ایران است که درباره فیلم سینمایی «شیار 143» ساخته نرگس آبیار معتقد است که فیلم او شعاری نبود.

  • حاشیه های جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۲-۱۱-۱۷ ۱۱:۰۲

    همراه با سی‌ودومین جشنواره فیلم فجر؛

    "قرنطینه"ای بنام"کاخ جشنواره" برای پذیرایی ازنمایندگان افکار عمومی!

    این روزها خبرنگاران و نمایندگان رسانه های گروهی به سبک و سیاق سالهای گذشته در برج میلاد مشغول تماشای فیلمهای سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر هستند، فیلمهایی که به زعم برخی، تلخ و سیاهند و به تعبیر برخی ضعف ساختاری دارند و به نظر گروهی دیگر عامل رونق جشنواره امسال شده اند.

  • بنی اعتماد ۱۳۹۲-۱۱-۱۴ ۰۱:۵۳

    دو اظهارنظر قابل تامل در یک روز؛

    از رجز خوانی رخشان بنی‌اعتماد برای مدیران جدید تا حساب و کتاب امير سيدزاده از توليدات سينمايى ايوبى!

    به حدی ماهیت کلام این بانوی فیلمسازواضح است که به نظر میرسد تکلیف اعضای شورای پروانه ساخت به عنوان تنها مرجع رسمی و فانونی کشور برای صدور مجوز فیلمسازی، از همین ابتدای تغییر دولت وروی کار آمدن مدیران جدید سازمان سینمایی با این سینماگر به تعبیر ایشان"خود تحریم" کاملا روشن است و نیاز به تجزیه و تحلیل ندارد.کافیست کسی نخواهد به ایشان بابت فیلمها و سوژه هایشان مجوز ندهد و آنگاهست که حسابش با کرام الکاتبین است!

  • ایوبی -رضا داد-سیمرغ ۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۱۱:۱۷

    پاره نگاتیوهاى"آپاراتچى"

    اندر حکايت سيمرغى که در عزا و عروسى سر بريده مى شود!؟

    حرف بزنیم میگن تو دولت تدبیر و امید چقدر نق میزنی، چیزی هم نگیم که دور از جون خفه میشیم، شما ببین اگه ناحق میگیم بگو پیر شدیم هوش و حواس نداریم، دیگه ساکت میشیم تا مبادا حرفامون به کسی بر میخوره، ولی خدایی، با انصاف و وجدانت اگه دیدی حق با منه، ایوبی و رضاداد رو دیدی سلام منو بهشون برسون و بگو خیلی زبل و ناقلا هستین، خودشون میدونن داستان چیه!

  • نشست فیلم « هبس دختران فریاد نمی زنند» در جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۷:۱۶

    اقدام تامل برانگیز مدیران فیلم فجر

    حذف جلسات پرسش و پاسخ"فیلم اولی" ها، مهر سکوت بر دهان فیلمسازانی که با حرفهای جدید به سینما آمده اند!

    ایکاش فیلم اولی ها هم می توانستند در این جشن بزرگ سینمایی ایران اجازه سخن گفتن داشته باشند نه اینکه با حذف جلسات نشست پرسش و پاسخ برای آنان این شائبه پدید آید که شاید باز هم مسئولین ترجیح داده اند مهر سکوتی بر لب فیلمسازان جوان بزنند!

  • جوایز جشنواره ۱۳۹۲-۱۱-۰۶ ۱۰:۰۸

    آیا جایزه "حقوق بشر اسلامی" در جشنواره فیلم فجر به سرنوشت"افق نو" و کنفرانس "هالیوودیسم" دچار خواهد شد؟!

    جایزه "حقوق بشر اسلامی" در جشنواره فیلم فجر می تواند فرصتی باشد تا نه تنها سینمای ایران بلکه جایگاه ایران را در کشورهای منطقه و جهان اسلام به عنوان مأمنی برای احقاق حقوق کشورهای مسلمان معرفی کند و از طرفی تکانی اساسی به نگرش مردم و حتی سینماگران در مورد حقوق بشر دهد. در واقع غفلت از پرداختن به "حقوق بشر اسلامی" یعنی محروم کردن جمهوری اسلامی ایران از قدرت رسانه ای همچون سینما برای خودنمایی در عرصه های بین المللی.

  • سیمرغ ۱۳۹۲-۱۱-۰۴ ۱۰:۵۸

    گذری کوتاه بر فیلم‌های دوره سی و دوم

    عقلانيت و وجدانم آرزوست/ سینما و "حقیقت"هایی که به عمد فراموش می‌شوند!

    می‌خواهم سینما زبان بگشاید و از رازها سخن بگوید. ازهر چه ناپاکی، از هر چه پشت پرده، از هر چه زشتی ... و فیلمهایی که بوی خیانت می دهند و سهمیه! کن، ونیز، برلین و اسکار را از آن خود می کنند... حقیقت، گویا کارش با سینما تمام شده! در واقع تاریخ می نویسد به دروغ و جمعی بی هنر بر او مهر تایید می شوند. قصد من آشکارگی است. در جهان پرگوی، شلوغ و مصرف‌زده‌ امروز که علیه تمرکز و تذکر است، تمرکز و تذکر برای همه خوش حالانی که نسبتشان با واقعیت یک موقعیت توهمی است!

  • محمد بهشتی ۱۳۹۲-۱۰-۱۸ ۱۰:۲۰

    پاره نگاتیوهای آقای "آپاراتچی"

    اندر احوالات سید محمد خان بهشتی و داستان اتوبوس و نهنگ و گوسفند و دمبه!؟

    بذار اهالی سینما و فرهنگ و هنربه درد خودشون بسوزند و بسازند که نه تقصیر شمقدری و احمدی نژاده، نه تقصیر سیف الله خان مرحوم وجعفری جلوه و ایضا محمد حسن خان پزشک و ضرغامی و فریدزاده ...خودت بهتر میدونی 30 سال پیش اون روزایی که مردم گیر جنگ و بمب و موشک و دست و پای قطع شده بچه هاشون بودن، چه سنگ بنایی گذاشته تو این سینما و چه جاده خاکی رفتین که حالا حالاها کسی نمیتونه این راه غلط رو برگردونه به جاده اصلی!

  • تندیس جشنواره ۱۳۹۲-۱۰-۱۳ ۰۰:۴۸

    نگاهی به شتابزدگی و بی‌مبالاتی تولید در سینمای ایران

    وقتی سینماگران به هر قیمتی می‌خواهند در فیلم فجر باشند!

    جشنواره فیلم فجر ویترین سینمای ایران است و پذیرفتنی است که همه فیلم ها بخواهند وارد این ویترین شوند اما این تبدیل به سنتی غلط شده است که یک ماه مانده به فجر همه فیلم ها کلید زده می شوند. وقتی قرار است فیلمی ساخته شود خب چرا در زمان مناسب و با تمرکز لازم ساخته نمی شود؟ مگر نه اینکه کار در زمان کم کیفیت را کاهش می دهد؟ فیلمساز چگونه می تواند در این شرایط فیلم بسازد؟ و اساسا چرا حاضر می شود با هر شرایطی فیلم بسازد؟

  • aaa ۱۳۹۲-۱۰-۰۸ ۱۰:۴۴

    "ماکیاولیسم سینمایی" و شعبده‌بازانی که دروغ از کلاه در می‌آورند!

    نمونه های بارز تاثیر رفتارهای ماکیاولی، این روزها هنگام برخی انتصابات مبهم در بخش های مختلف سینمای ایران و ترویج انواع اتهام زنی‌های همزمان به مدیران قبلی سینما جهت انحراف اذهان عمومی و اخیرا نیز در لایه های پنهان برگزاری محمع عمومی کانون فیلمنامه‌نویسان که به انجام یک انتخابات عاری از توافقات و روال قانونی انجامید، از سوی برخی سینماگران نه چندان فعال ولی سهم خواه سینما بوضوح مشاهده شده است.حال ادامه این رفتارهای نه چندان اخلاقی در کجا و در چه مقطع دیگری از زمان قرار است در فرایند فعالیتهای سینمایی کشور بکار گرفته شود، روشن نیست.

  • قدس-انقلاب اسلامی ۱۳۹۲-۱۰-۰۸ ۱۰:۴۱

    سخنی با متولیان جشنواره فیلم فجر

    جشنواره سی و دوم و دغدغه های سینمایی نظام و رهبری/ اولویت انتخاب فیلمها کدام است؛ موضوع ، تکنیک یا سینماگر؟

    در کنار موضوعات مرسوم سینمایی، تاکیدات مقام معظم رهبری بر اهتمام به تولیدات سینمایی با موضوع دفاع مقدس، تاریخ و ارزشهای انقلاب اسلامی، جریان مقاومت و موضوع جهانی فلسطین و بیداری اسلامی می‌تواند بهترین نقشه راه برای اولویت‌بندی انتخاب آثار سینمایی توسط هیات انتخاب جشنواره امسال باشد تا مبادا زحمات دلسوزان متعهد سینمای ایران برای تولیدات سخت آثاری با این موضوعات که متاسفانه با اقبال کمی همواره از سوی اهالی سینما مواجه است نادیده گرفته شود.

  • شورای عالی-ایوبی-قهوه فرانسوی ۱۳۹۲-۰۹-۲۵ ۱۱:۱۱

    نگاهی به اهمیت و لزوم وجود شورای عالی سینما؛

    ایوبی و شورای عالی سینما با طعم قهوه فرانسوی!

    شورای عالی سینما یکی از مهمترین تشکیلات است که به دلیل نزدیک بودنش با دولتمردان می‌تواند نگاه مسئولان کشور به سینما را به عنوان یک هنر صرف تغییر دهد و سینمای ایران را همچون سینماهای صنعتی درگیر تصمیم‌گیری های کلان کشوری کند. چیزی که سینمای کشور برای وارد شدن به جنگ نرم به آن نیاز دارد و به نظر می‌رسد به رغم تلاش‌های انجام شده تا به حال از آن محروم بوده است.

  • سینما و حقوق شهروندی ۱۳۹۲-۰۹-۲۴ ۰۰:۴۹

    سینمای ایران و پرداخت ناعادلانه حقوق شهروندی!

    توجه به مفهوم "حقوق شهروندی" یکی از رهیافت های فرهنگی است که در این روز ها مورد توجه رئیس جمهور روحانی بوده و با انتشار پیش نویس منشورحقوق شهروندی اهتمام به این امر مهم را در مرکز توجهات قرار داده است.حال باید دید سینما تا چه حد می‌تواند آزادانه به نمایش "حقوق شهروندی" بپردازد و مهمتر از همه آنکه سینمای کم رمق ایران با آن داستان های تکراری از آدم های تکراری چه زمانی میل به نمایش این مفاهیم را خواهد داشت؟

  • دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با رهبرانقلاب ۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۱:۳۳

    یادداشت سعید الهی به بهانه دیدار روز گذشته رهبری

    شورای عالی انقلاب فرهنگی، انفعال یا اقتدار،کدامیک؟!

    سینماپرس- شورای عالی انقلاب فرهنگی نهاد بسیار مهمی است که رهبر معظم انقلاب همواره توجه ویژه ای بر مصوبات و فعالیت های آن داشته اند و دیدار روز گذشته ایشان با اعضای این شورا و صحبتهایشان موید این قضیه است. اما آیا مصوباتی که بر کاغذ حک می شوند ضمانت اجرایی دارند یا همانجا به تاریخ می پیوندند؟

  • مدیران سسینمایی*** ۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۰

    سخنی خودمانی با اهالی محجوب و مظلوم سینما

    بودجه یکسال سینمای ایران، قربانی بی‌تدبیری مدیرانی که دخل و خرج خود را نمی‌شناسند!؟

    در حالی که سینما به تعبیر دوستان منتقد، حال و هوای خوبی ندارد و ترمیم و بهبود آن بی‌تردید نیازمند اجرای طرح‌های کلان زیرساختی در سینما و در کنار آن رونق گیشه‌ها از طریق افزایش و یا بهینه‌سازی تولیدات ارزشمند سینمایی در دوران جناب ایوبی است چرا باید رقم پیشنهادی سازمان سینمایی مجلس با کاهش حدود 30 درصد نسبت به زمان دولت دهم ارائه شود؟ یا به عبارتی چرا باید رقم 135 میلیارد تومان زمان شمقدری در بودجه 92 با کسر 35 میلیارد تومان به یکباره به رقمی معادل 100 میلیارد تومان توسط ایوبی در بودجه 93 تبدیل شود و تقلیل یابد؟ مگر نه اینکه در سینما تا بودجه مناسب نباشد نمی‌توان کاری از پیش برد؟