کل اخبار:45
-
۱۳۹۷-۰۳-۰۶ ۱۲:۲۷
چه کسی «ناصر ملکمطیعی» را ممنوعالتصویر کرد؟
سینماپرس: محمد بهشتی در مصاحبهای که مجله پنجره داشته است چنین میگوید: این جماعت (بازیگران سینمای پیش از انقلاب) توبه کردند و ما هم پذیرفتیم که در ایران بمانند و کار کنند؛ اما بعد دیدیم مگر میشود مخاطب سینما تکتک فیلمهای قبلی را از یاد ببرد؟ به همین خاطر مجبور شدیم تمام مصادیق سینمای قبل از انقلاب را پاککنیم و درنهایت تصمیم این شد که این افراد کار نکنند.
-
۱۳۹۷-۰۳-۰۱ ۱۶:۲۱
معرفی موزه سینما به عنوان موزه برتر کشور
سینماپرس: در دوره یازدهم معرفی موزه های برتر کشور، موزه سینمای ایران از بین ۷۰ موزه بر اساس شاخص نگهداری و حفاظت در میان موزه های دولتی موزه برتر شناخته شد.
-
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۱:۴۰
۳۵ سال همراه با جشنواره فیلم فجر/ بخش دوم
عبور از غبار برای رسیدن به تکامل و اندیشه حضور در عرصه سینمای جهان/ مروری بر دوره های نهم تا شانزدهم جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: سیدرضا منتظری/ جشنواره فیلم فجر مهمترین اتفاق سینمایی کشور است که در آن سرنوشت یک سال سینما مشخص می شود؛ جشنواره ای که اینک در آستانه ۳۶ سالگی اش قرار دارد. برای شناخت هرچه بهتر فراز و نشیب های این جشنواره به مرور ۳۵ دوره برگزاری آن پرداخته شده است.
-
۱۳۹۶-۱۰-۲۹ ۰۸:۲۳
۳۵ سال همراه با جشنواره فیلم فجر/ بخش نخست
از تولد و تردید تا غنی شدن و امید/ مروری بر دوره های اول تا هشتم جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: جشنواره فیلم فجر مهمترین اتفاق سینمایی کشور است که در آن سرنوشت یک سال سینما مشخص می شود؛ جشنواره ای که اینک در آستانه ۳۶ سالگی اش قرار دارد و کمتر کسی می توانست در سال ۱۳۶۱ پیش بینی کند که این جشنواره به مهمترین رویداد سالانه سینمای ایران بدل شود.
-
۱۳۹۵-۰۸-۰۸ ۱۷:۲۲
سیدضیاءالدین دری با نگارش یادداشتی خطاب به عبدا.. اسفندیاری بیان کرد
این سینما به یک آفت مبهم عقیدتی مبتلاست/ عناصر فارابی دهه ۶۰ برای آینده خود و با پول بیت المال آزمون و خطا می کردند
سینماپرس: گفته های عبدا.. اسفندیاری از مدیران سینمایی دهه ۶۰ فارابی در برنامه اینترنتی «کات» و انتشار متن این گفته ها و بروز ادعاهایی از سوی وی درباره سیدضیاءالدین دری کارگردان سینما و تلویزیون، این گفته ها با واکنش دری مواجه شد.
-
۱۳۹۵-۰۷-۱۷ ۱۳:۵۵
سید محمد بهشتی:
اشتباهاتی داشتیم که عذرخواهی میکنیم/ دولت روحانی به فرهنگ نپرداخت/ هر فیلمی که تولید میشود نباید نمایش داد
سینماپرس: سید محمد بهشتی که انتقادات زیادی به دوران مدیریت وی در دهه ۶۰ بر سینما وارد است در گفتگویی ضمن پذیرفتن تلویحی اشتباهات خود گفت: ما یک اشتباهاتی در زمانی مرتکب شدیم حالا عذرخواهی میکنیم. من که راه بازگشت ندارم.
-
۱۳۹۵-۰۷-۱۳ ۱۵:۲۳
تحلیل عملکرد مدیریتی در بنیاد سینمایی فارابی
پایهگذاری سینمایی مغایر با نگاه مردم/ حمایتهای شائبهدار فارابی از سازندگان مسئلهدار!
سینماپرس: نوع حمایت فارابی نسبت به آثار دفاع مقدسی آن جا قابل تامل است که در میان حمایت های ناچیز نسبت به چند اثر دفاع مقدسی می توان به افراد مورد حمایت فارابی رسید که شناسنامه کاری شان کاملا در مغایرت با سینمای دفاع مقدس بوده است!
-
۱۳۹۵-۰۷-۱۳ ۱۱:۳۹
مخملباف همواره دیکتاتور بود؛ چه آن زمان چه الان!/ نه انوار و بهشتی به سینما کمک کردند و نه زم در حوزه هنری
سینماپرس: سیدضیاءالدین دری کارگردان و نویسنده آثاری نظیر “کلاه پهلوی” و “کیف انگلیسی” در گفتگویی با برنامه اینترنتی “کات” به مرور برخی از وقایع مهم سینمای ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته است.
-
۱۳۹۵-۰۷-۱۲ ۰۹:۳۵
نقدی به رفتار نهادهای صاحب سرمایه در سینما
پولهای «بنیاد سینمایی فارابی» کجا خرج میشود؟
سینماپرس: با مدیریت علیرضا تابش در بنیاد فارابی البته تلقی پشتپرده بودن بهشتی جدیتر شد به هر روی این بنیاد با ادعای حمایت از اهالی فرهنگ و هنر امروز دست رد به سینه کارگردانان شاخص میزند و همانطور که مورد سوال بسیاری از منتقدان جریان فعلی سینما است، «معلوم نیست پولها کجا خرج میشود!»
-
۱۳۹۵-۰۷-۱۱ ۱۲:۵۰
اعتراف بهشتی به جرم خود در مدیریت سینمای دهه ۶۰؛
بهشتی: نمیدانم چرا جرم من مشمول زمان نمیشود!/ ترجیح میدهم فیلم مبتذل ایرانی نمایش بدهیم!
سینماپرس: محمد بهشتی که انتقادات زیادی به دوران مدیریت وی در دهه ۶۰ و پایه گذاری سینما توسط وی وارد است در گفتگویی ضمن پذیرفتن تلویحی اشتباهات خود در اظهار نظری عجیب گفت: حتی اگر فیلم مبتذل نشان داده بشود ترجیح این است که یک فیلم ایرانی مبتذل نشان داده شود.
-
۱۳۹۵-۰۶-۲۳ ۱۲:۲۶
حسین فرحبخش عنوان کرد:
نظرم با نظر فراستی درباره سینما یکی است/ چه کسانی داوود رشیدی را ممنوعالکار کرده بودند؟
سینماپرس: کارگردان فیلم «آبنبات چوبی» گفت: همین دار و دسته خاتمی در ارشاد که برای تشییع جنازه داوود رشیدی رفتند در 2 مرحله او را ممنوعالکار کرده بودند و به وی تهمتهای اخلاقی زدند!
-
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۱:۵۹
میزگرد سینمای کودک و نوجوان؛ مشکلات و راهکارها/ بخش پایانی
پیشنهاداتی برای نجات سینمای کودک/ ایوبی باید اعضای شورای راهبردی سینمای کودک را تغییر دهد/ شعار دولت تدبیر و امید جهت هم راستایی دستگاه های دولتی تو خالی از آب در آمد
سینماپرس: چرا به فیلمنامه های ارسالی برخی از سینماگران حوزه کودک توجه نمی شود؟ چرا فیلم اولی ها به سمت سینمای کودک نمی آید؟ بسیاری از اعضای شورای راهبردی سینمای کودک بی دلیل در این شورا حضور دارند، کدامشان به درد سینمای کودک خورده اند؟ این ها همه سوألاتی است که سینماگران شناخته شده حوزه کودک و نوجوان در میزگردی در خبرگزاری سینماپرس نسبت به مسئولان سینمای کشور و به خصوص اعضای شورای راهبردی سینمای کودک مطرح کردند و خواستار توجه جدی آن ها به وضعیت بحرانی این گونه مهم سینمایی شدند.
-
۱۳۹۵-۰۵-۲۶ ۱۱:۳۷
میزگرد سینمای کودک و نوجوان؛ مشکلات و راهکارها/ بخش دوم
از اظهارنظر قنبری درباره دبیر شورای راهبردی کودک تا دفاع قناعت/ عدم کارکرد شورای راهبردی کودک و انتقاد به تفکیک جشنواره فیلم کودک و نوجوان/ دخالت مدیریتی به سینمای کودک آسیب رسانده است
سینماپرس: منافع تا کجا؟ چرا این امکانات به سایر فیلمسازان حوزه کودک داده نمیشود؟ اگر قرار بود شورای راهبردی سینمای کودک اینقدر تقلیل پیدا کند که بدل به یک شورای درجه یک تصویب فیلمنامه شود چرا اسمش شورای راهبردی سینمای کودک شد؟ این ها همه سوالاتی است که سینماگران حوزه کودک و نوجوان در میزگردی در خبرگزاری سینماپرس نسبت به مسئولان سینمای کشور و به خصوص اعضای شورای راهبردی سینمای کودک مطرح کردند و خواستار توجه جدی آن ها به وضعیت بحرانی این گونه مهم سینمایی شدند.
-
۱۳۹۵-۰۵-۲۵ ۱۰:۴۷
رسالت گمشده (۶)
صنعت سینمای ایران و دولت های شبه سوسیالیت سوم و چهارم/ بررسی زمینه های ایجاد بیگانگی در سینمای ایران نسبت به آرمان های انقلاب اسلامی
سینماپرس: محمدرضا شاه حسینی/ صنعت سینمای ایران که به دلیل ساختار تکنیکی خود به صورت سنتی در احاطه ی جریانات چپ فکری قرار داشت، با حضور شخصیتی همچون انوار به عنوان معاون سینمایی و همچنین مدیریت بهشتی به عنوان یکی از چهره های مرتبط با موسوی در تاسیس نهادهای سینمایی پس از انقلاب و به طور کل تدوین سیاست های کلی سینمایی کشور توسط این زوج مدیریتی و اتخاذ استراتژی سینمای گلخانهای و ... موجب شد تا نه تنها بخش وسیعی از صنعت سینمای ایران متوجه اهداف اصیل انقلاب اسلامی و بازگو نمودن آن به زبان هنر نشوند، بلکه به بیراهه ای با عنوان سینمای اجتماعی کشیده شود.
-
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۰:۵۹
تحلیل عملکرد بنیاد سینمایی فارابی و ارایه راهکار از منظر سینماگران؛
لزوم توجه به منافع ملی و دینی، تقویت سینمای استراتژیک، بروزرسانی تجهیزات سینمایی، حضور مدیری متعهد/ جلوگیری از عملکرد فرسایشی و حمایت های سیاسی و بر اساس روابط، و انحلال شوراهای بدون کارایی فیلمنامه
سینماپرس: تعدادی از سینماگران کشور با تأکید بر اینکه حمایت ویژه از تولیدات سینمای استراتژیک و دینی، بازیابی نقشه راه سینمای کشور، عدم پشتیبانی از برخی گرایش های سیاسی و جناحی و انتصاب مدیری لایق و شایسته؛ راه های نجات بنیاد سینمایی فارابی به عنوان مهمترین نهاد سینمایی کشور است خواهان توجه ویژه مدیران سینمایی به این نهاد سینمایی شدند و برخی از آنان با تاکید بر این مطلب که بخش اعظمی از بودجه سینمای کشور برای حقوق کارمندان این بنیاد صرف می شود خواهان رسیدگی فوری به وضعیت آن شدند.