سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵

در شرایط فقدان مشروعیت «شورای صنفی نمایش»؛

«زن و بچه» از اول مردادماه روی پرده می‌رود

فیلم سینمایی «زن و بچه»

سینماپرس: در شرایطی که با خروج از شورای صنفی نمایش، مصوبات این شورا فاقد مشروعیت گردیده و در نتیجه برای اعلام رسانه‌ای اکران فیلم‌های جدید، خبری از ابن شورا نیست، دست‌اندرکاران چند فیلم از نمایش فیلم‌هایشان در مردادماه خبر می‌دهند.

به گزارش سینماپرس، اگرچه خبری از پایان حاشیه‌های شورای صنفی نمایش پس از بیانیه خروج کانون کارگردانان از ابن شورا منتشر نشده و از جلسه‌های اخیر این شورا نیز مصوبه‌ای مبنی بر اعلام قراردادهای اکران در اختیار رسانه‌ها قرار نگرفته، قرار است از مردادماه چند فیلم کمدی، جنگی و اجتماعی راهی اکران شوند.

براین اساس فیلم «زن و بچه» سعید روستایی که اوایل خردادماه در جشنواره کن رونمایی شد و قرار بود از ۱۸ تیرماه در داخل کشور اکران شود، با تعویق تاریخ نمایش عمومی پس از جنگ ۱۲ روزه، از اول مردادماه روی پرده سینماها می‌رود.

در این فیلم که چند روز دیگر در جشنواره بین‌المللی ملبورن نیز نمایش داده می‌شود، پریناز ایزدیار، پیمان معادی، فرشته صدرعرفایی، سحر گلدوست، سها نیاستی و حسن پورشیرازی بازی کرده‌اند.

با اکران این فیلم حسن پورشیرازی که این روزها با فیلم «پیرپسر» تحسین بسیاری از منتقدان و تماشاگران سینما را برانگیخته، با دو فیلم میزبان مخاطبانش خواهد بود.

بجز «زن و بچه»، گویا قرار است فیلم کمدی «مرد عینکی» به کارگردانی کریم امینی و تهیه‌کنندگی ابراهیم عامریان نیز از یکم مرداد به اکران اضافه شود که بهرام افشاری بازیگر اصلی آن است.

همچنین فیلم دفاع مقدسی «اتاقک گلی» به کارگردانی محمدعلی عسگری و تهیه‌کنندگی داود صبوری و جمال شورجه که خرداد امسال پروانه نمایش آن صادر شد، از هشتم مردادماه راهی اکران می‌شود.

این فیلم در چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر چهار سیمرغ بلورین از جمله جایزه بهترین کارگردان فیلم اولی و جایزه ویژه هیات داوران را گرفت.

در «اتاقک گلی» به کارگردانی محمد عسگری و با مشاوره مجید مجیدی، تورج الوند، آناهیتا افشار، تینو صالحی، فریدون حامدی، هادی شیخ‌الاسلامی، سعید دشتی و سعید زارعی بازی کرده‌اند. این فیلم روایتی است عاشقانه که در جریان عملیات مرصاد رخ می‌دهد.

علاوه بر این فیلم‌ها، از هفته گذشته دو فیلم «آنجا همان ساعت» به کارگردانی سیروس الوند و «زعفرانیه ۱۴ تیر» به کارگردانی علی هاشمی روی پرده سینماه رفته‌اند.

در حال حاضر فیلم‌های کمدی پیشتاز فروش در گیشه سینماها هستند اما در یک هفته گذشته فیلم غیرکمدی «پیرپسر» از دیگر فیلم‌های در حال اکران، پرفروش‌تر بوده و برخی پخش‌کننده‌ها امیدوارند در ادامه استقبال مخاطبان از این فیلم اجتماعی، اکران «زن و بچه» به رونق فیلم‌های اجتماعی در سینما کمک کند.

«پیرپسر» در یک هفته اخیر حدود ۲۲۵ هزار بلیت فروخته و فیلم بعدی پرفروش کمدی «صددام» است که کمتر از ۱۰۰ هزار بلیت فروخته است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.