کل اخبار:65
-
۱۳۹۷-۰۴-۱۶ ۱۰:۳۳
نگاهی به فیلم سینمایی «خاله قورباغه»؛
وقتی نوستالژی فدای سطحی نگری می شود!
سینماپرس: سیدرضا منتظری/ «گلنار» همچنان یکی از فیلم های فراموش نشدنی کودکان و نوجوانان دهه های ۶۰ و ۷۰ است! شخصیت های واقعی و عروسکی این فیلم همچنان در میان مخاطبان سینمای کودک آن روزها محبوب هستند و دست اندرکاران «خاله قورباغه» نیز با آگاهی از این مسأله سعی داشتند تا با بهره گیری از شخصیت «خاله قورباغه» که به نوعی قهرمان و ناجی «گلنار» محسوب می شد، فیلم جدیدی ساخته و موجی را در سینمای کودک کشور آغاز کنند که نسل دیروز و امروز از آن استقبال کنند، غافل از آنکه سطحی نگری، فقر فیلمنامه، آشنا نبودن با ذائقه کودکان امروزی و مواردی شبیه به این نه تنها باعث شده تا نوستالژی کودکان و نوجوانان دیروز به طور کل از بین برود که کودکان امروز هم رغبتی برای تماشای این فیلم از خود نشان نمی دهند!
-
۱۳۹۷-۰۴-۰۶ ۱۲:۵۹
سینماپرس و سال ها اعتراض سینماگران نسبت به وضعیت نامناسب سینمای کودک؛
توجه به سینمای کودک «شعار» یا «واقعیت»؟!/ چرا فقط مافیا برای تولید آثار سینمای کودک بودجه های میلیاردی می گیرند؟
سینماپرس: سینماگران کشور طی سال های گذشته به کرات اعتراض خود را نسبت به وضعیت بغرنج سینمای کودک ابراز کردند؛ از اعتراض نسبت به عملکرد منفعلانه شورای راهبردی سینمای کودک و حضور سوء استفاده گرانه برخی افراد در این شورا و به بی توجهی برای حمایت از تولید آثار سینمایی کودک تا انتقاد از نحوه اکران فیلم های کودک و نوجوان که باعث شکست شدیدشان در گیشه می شود؛ اما مسئولان و مدیران سینمایی ترجیح داده اند بر مدار گذشته با گسترش باندبازی در سینما، تنها رفقای شان را از خود راضی نگه دارند.
-
۱۳۹۷-۰۱-۱۳ ۱۰:۲۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش سوم/پاییز ۹۶
انتقادهای دامنه دار نسبت به وضعیت بغرنج سینمای کشور/ از انتظارت سینماگران تا انتقاد به عدم توجه به روایت آثار تاریخی، مذهبی و دفاع مقدسی
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: انتظارات سینماگران از عملکرد مسئولان سازمان سینمایی، مشکلات عدیده سینمای دفاع مقدس و بی توجهی مسئولان به این سینمای ارزشمند، واکنش اهالی سینمای کشور به زمزمه انحلال انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، تحلیل وضعیت مستندسازی در سینمای کشور و ... بوده است.
-
۱۳۹۷-۰۱-۰۴ ۰۶:۵۲
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش دوم/تابستان ۹۶
از انتقاد به بلاتکلیفی ثبت صنوف سینمایی و وضعیت بغرنج سینمای کودک تا لزوم توجه سینماگران ارزشی به فرمان «آتش به اختیار»
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در تابستان سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: بلاتکلیفی ثبت قانونی برخی صنوف سینمایی، مشکلات عدیده سینمای کودک و تصنعی بودن شورای راهبردی سینمای کودک، انتظارات اهالی سینما از دولت دوازدهم در حوزه فرهنگ و هنر، واکنش سینماگران به زیاده خواهی های گروهک «هنر و تجربه»، نظرات سینماگران ارزشی در رابطه با فرمان آتش به اختیار مقام معظم رهبری و ... بود.
-
۱۳۹۶-۱۲-۱۸ ۱۱:۲۵
بررسی جایگاه «مادر» در سینما؛
حسرت برای بی توجهی به شخصیت «مادر» اصیل ایرانی در آثار سینمایی و تلویزیونی/ سینماگران از مطرح ترین بازیگران نقش «مادر» می گویند
سینماپرس: سیدرضا منتظری/ همزمان با میلاد دخت نبی اکرم، حضرت فاطمه زهرا (س) نگاهی به فعالیتها و زندگی بازیگران زنی داشته ایم که در طول سالهای گذشته افتخار نقش آفرینی در جایگاه یک مادر را در آثار سینمایی داشته اند و ضمناً از سینماگران سوأل کرده ایم که بهترین «مادر سینمای ایران» از نظر آن ها چه کسی است؟
-
۱۳۹۶-۱۱-۱۰ ۱۴:۰۴
۳۵ سال همراه با جشنواره فیلم فجر/ بخش پایانی
عبور از دروازه تاریخ و رسیدن به شکوه، و بازگشتی رو به عقب در سالهای اخیر و جشنواره پیش رو!/ مروری بر دوره های بیست و پنجم تا سی و پنجم جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: سیدرضا منتظری/ جشنواره فیلم فجر مهمترین اتفاق سینمایی کشور است که در آن سرنوشت یک سال سینما مشخص می شود؛ جشنواره ای که اینک در آستانه ۳۶ سالگی اش قرار دارد. برای شناخت هرچه بهتر فراز و نشیب های این جشنواره به مرور ۳۵ دوره برگزاری آن پرداخته شده است.
-
۱۳۹۶-۱۱-۰۶ ۱۱:۱۶
۳۵ سال همراه با جشنواره فیلم فجر/ بخش سوم
حیران در پیچ و خم سیاست زدگی تا رسیدن به هزارتوی معناگرایی!/ مروری بر دوره های هفدهم تا بیست و چهارم جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: سیدرضا منتظری/ جشنواره فیلم فجر مهمترین اتفاق سینمایی کشور است که در آن سرنوشت یک سال سینما مشخص می شود؛ جشنواره ای که اینک در آستانه ۳۶ سالگی اش قرار دارد. برای شناخت هرچه بهتر فراز و نشیب های این جشنواره به مرور ۳۵ دوره برگزاری آن پرداخته شده است.
-
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۱:۴۰
۳۵ سال همراه با جشنواره فیلم فجر/ بخش دوم
عبور از غبار برای رسیدن به تکامل و اندیشه حضور در عرصه سینمای جهان/ مروری بر دوره های نهم تا شانزدهم جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: سیدرضا منتظری/ جشنواره فیلم فجر مهمترین اتفاق سینمایی کشور است که در آن سرنوشت یک سال سینما مشخص می شود؛ جشنواره ای که اینک در آستانه ۳۶ سالگی اش قرار دارد. برای شناخت هرچه بهتر فراز و نشیب های این جشنواره به مرور ۳۵ دوره برگزاری آن پرداخته شده است.
-
۱۳۹۶-۱۰-۲۹ ۰۸:۲۳
۳۵ سال همراه با جشنواره فیلم فجر/ بخش نخست
از تولد و تردید تا غنی شدن و امید/ مروری بر دوره های اول تا هشتم جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: جشنواره فیلم فجر مهمترین اتفاق سینمایی کشور است که در آن سرنوشت یک سال سینما مشخص می شود؛ جشنواره ای که اینک در آستانه ۳۶ سالگی اش قرار دارد و کمتر کسی می توانست در سال ۱۳۶۱ پیش بینی کند که این جشنواره به مهمترین رویداد سالانه سینمای ایران بدل شود.
-
۱۳۹۶-۰۹-۲۶ ۱۱:۱۱
میزگرد بررسی فیلم «انزوا»/ بخش نخست
عباس میرزایی: سینمای امروز ما سرشار از دروغ و ریاکاری است/ جعفری: ما چطور جوابگوی خون هایی باشیم که برای به ثمر نشستن انقلاب اسلامی بر زمین ریخته شده است؟
سینماپرس: کارگردان فیلم سینمایی «انزوا» که مدتی است اکران آن در سینماهای سراسر کشور آغاز شده با انتقاد از مسئولان فرهنگی و سینمایی کشور برای نداشتن سیاست گذاری های اصولی اداره این حوزه مهم گفت: سینمای امروز ما سرشار از دروغ و ریاکاری است و ما با فیلم های مبتذلی که می سازیم بر ضد اهداف انقلابی حرکت می کنیم و این بسیار بد است، ما انقلاب کردیم که ابتذال در سینمای کشور نداشته باشیم اما امروز سینمای ما خود ابتذال است و جشنواره فجر هم از فیلم های ضد انقلاب حمایت می کند؛ همچنین تهیه کننده این اثر سینمایی نیز با انتقاد از ضعف مسئولان فرهنگی کشور با طرح یک پرسش اظهار داشت: ما چطور می توانیم جوابگوی خون هایی باشیم که برای به ثمر نشستن انقلاب اسلامی به روی زمین ریخته شده؟
-
۱۳۹۶-۰۸-۱۳ ۰۹:۴۹
میزگرد بررسی فیلم «ایتالیا ایتالیا»/ بخش پایانی
کاوه صباغ زاده: اغلب فیلم هایی که طی سال های اخیر در سینما تولید می شوند سیاه و تلخ هستند/ مهدی صباغ زاده: دوره سوپراستارها به سر رسیده است
سینماپرس: کاوه صباغ زاده کارگردان فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» با بیان اینکه اغلب فیلم هایی که طی سال های اخیر در سینمای ما تولید می شوند سیاه و تلخ هستند و این اصلاً خوب نیست اظهار داشت: من واقعاً هیچ وقت از درام های اجتماعی خوشم نیامده و نمی آید و اصلاً دوست ندارم که در فیلمسازی ام به آن سمت و سو بروم؛ در بهترین حالت ممکن شاید من گاهی اوقات بتوانم بیننده درام های تلخ اجتماعی باشم. اینکه برخی از فیلمسازان جوانی که طی این سال ها به سینما ورود پیدا کرده اند در صدد تقلید و پیروی از سینمای آقای فرهادی بوده اند و خواسته اند ادای ایشان را در فیلمسازی دربیاورند اصلاً نمی پسندم.
-
۱۳۹۶-۰۸-۰۸ ۰۹:۵۷
میزگرد بررسی فیلم «ایتالیا ایتالیا»/ بخش نخست
کاوه صباغ زاده: در پی آن بودم تا شیوه غلط مدیریت سینما را در فیلمی ثبت کنم/ مهدی صباغ زاده: بی عدالتی های پشت پرده فارابی برای من روشن شد!
سینماپرس: تهیه کننده فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» که مدتی است اکران آن در سینماهای سراسر کشور آغاز شده با انتقاد از مسئولان فرهنگی و سینمایی کشور برای عدم حمایت از آثار کارگردانان اول تأکید کرد: بی عدالتی های پشت پرده فارابی و کل نهادهای دیگر سینما در زمان ساخت «ایتالیا ایتالیا» بیش از هر زمان دیگری برای من روشن شد؛ همچنین کارگردان این اثر سینمایی که سال ها در انتظار تولید اولین فیلمش بوده با بیان اینکه آنچه به شدت برای من اهمیت داشت این موضوع بود که شیوه غلط مدیریت سینما که گیر و گرفتاری های بسیاری را برای فیلم اولی ها به وجود می آوردند در تاریخ سینمای کشور ثبت شود تأکید کرد: ساخت این فیلم برای من دشواری های زیادی را به همراه داشته است.
-
۱۳۹۶-۰۷-۱۵ ۱۰:۴۶
نشست بررسی فیلم «ملی و راه های نرفته اش»/ بخش پایانی
میلانی: ایده های فیلم هایم را از کسانی می گیریم که اسرار زندگی شان را در اختیارم می گذارند/ منتظری: سوژه فیلم های شما جهانشمول نیست!
سینماپرس: تهمینه میلانی کارگردانی فیلم سینمایی «ملی و راه های نرفته اش» همزمان با اکران جدیدترین اثر سینمایی خود تصریح کرد: ایده های فیلم هایم را از کسانی می گیریم که داستان ها و اسرار زندگی شان را در اختیارم می گذارند؛ نظریات کارشناسی نشده برخی از مسئولان فرهنگی کشور و احتمالا ًحسادت فیلمسازان ناموفق که مدام در پی یافتن دلیل منفی رشد برخی از فیلمسازان هستند، موجب به وجود آمدن واژه هایی نظیر «سیاه نمایی» شده است در صورتی که پرداختن به این نوع مسائل سیاهی نیست!
-
۱۳۹۶-۰۷-۱۲ ۱۰:۴۶
میزگرد بررسی فیلم «دریاچه ماهی»/ بخش پایانی
دوستی: همه سانس های مرده سینماها مدالش بر گردن فیلم من آویزان است/ رسانه ها قلم به ناحق نزنند/ آذین: ویژگی شخصیت ها به درستی متجلی نشده است
سینماپرس: کارگردان فیلم سینمایی «دریاچه ماهی» با انتقاد از عدم اکران مناسب فیلمش تأکید کرد: همه سانس های مرده سینماها مدالش بر گردن فیلم من آویزان است و با ابراز گلایه از مسئولان فرهنگی کشور خواستار توجه به فیلمش شد؛ همچنین جبار آذین و سیدرضا منتظری این اثر سینمایی را از لحاظ ساختار و محتوا مورد ارزیابی قرار دادند و تأکید کردند «دریاچه ماهی» از منظر ساختار و محتوا از ضعف هایی رنج می برد.
-
۱۳۹۶-۰۷-۱۰ ۱۰:۰۸
نشست بررسی فیلم «مَلی و راه های نرفته اش»/ بخش نخست
میلانی: برخی از منتقدان سینما با ژست های روشنفکری، تاریک فکر هستند/ تمام تلاشم را به کار بردم تا در فیلمم یک بحث مهم علمی را دراماتیزه کنم
سینماپرس: تهمینه میلانی کارگردان سینما که همواره در آثارش به موضوعات مرتبط با مسائل زنان از نگاه خویش پرداخته، همواره با مخالفان و موافقانی روبرو بوده و همین باعث شده تا نام این سینماگر به عنوان فیلمسازی جنجالی در سینمای کشور مطرح شود. «مَلی و راه های نرفته اش» جدیدترین اثر سینمایی این فیلمساز است که مدتیست اکران آن در سینماهای سراسر کشور آغاز شده و موضوع خشونت خانگی را دستمایه خود قرار داده است.
-
۱۳۹۶-۰۷-۰۵ ۰۸:۴۲
میزگرد بررسی فیلم «دریاچه ماهی»/ بخش نخست
دوستی: منتقدانی که نه وارث دین بودند و نه شریعت فیلم مرا مورد حمله قرار داده اند/ دفاع مقدس قطعه مهمی از تاریخ معاصر کشورمان است
سینماپرس: کارگردان فیلم سینمایی «دریاچه ماهی» که اثری در ژانر سینمای دفاع مقدس است و مدتی است اکران آن در سراسر کشور آغاز شده با انتقاد شدید از مسئولان فرهنگی و سینمایی کشور برای عدم حمایت شان از آثار ارزشی و استراتژیک واکنش تندی نسبت به منتقدان سینما که نقدهای تندی را در رابطه با فیلمش عنوان کرده اند نشان داد و با تأکید بر اینکه منتقدانی که نه وارث دین بوده اند و نه شریعت فیلم مرا مورد حمله قرار داده اند خواستار حضور منتقدانی هدفمند در سینمای کشور شد و جبار آذین منتقد مدافع این اثر سینمایی نیز تأکید کرد: امروزه باندهای مافیایی منفعتی برای تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس ندارند و به همین دلیل موانع زیادی برای این دسته از فیلم ها و فیلمسازان ایجاد می کنند.
-
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۰:۱۶
میزگرد بررسی فیلم «فصل نرگس»/ بخش پایانی
صرف سرگرم کننده بودن کاذب مردم را به سمت سینمای هجو سوق داده است/ منتقدان و اهالی رسانه کمی منصف تر باشند
سینماپرس: نگار آذربایجانی کارگردانی فیلم سینمایی «فصل نرگس» همزمان با اکران جدیدترین اثر سینمایی تصریح کرد: امیدوارم منتقدان و اهالی رسانه کمی منصف تر باشند و با دیدگاه های بازتری فیلم ها را مورد بررسی قرار دهند. سینما برای من ارزشمند است و تأکید دارم اگر کسی سینما را برای درآمد و ثروت اندوزی می خواهد بهتر است سالن زیبایی راه اندازی کند!
-
۱۳۹۶-۰۵-۲۴ ۱۱:۳۲
میزگرد بررسی فیلم «فصل نرگس»/ بخش نخست
صباغ سرشت: در حال حاضر شاهد یک جنگ روانی شدید در سینما هستیم/ آذربایجانی: افراد روشنفکر به دلایل خرافی مانع از اهدای عضو نزدیکان شان می شوند
سینماپرس: عوامل فیلم سینمایی «فصل نرگس» که با موضوع اهدای عضو مدتی است روی پرده سینماها رفته با تأکید بر اینکه فیلم ما دغدغه زندگی دارد و می تواند منجر به فرهنگ سازی برای اهدای عضو در جامعه شود خواستار توجه بیشتر دستگاه ها و نهادهای مختلف دولتی به این نوع فیلم ها شدند و بر لزوم ساخت آثار مناسبی در این حوزه تأکید کردند و از سوی دیگر با انتقاد از مناسبات اکران فیلم در سینماهای کشور جریان سازی برخی از فیلم ها در رابطه با رکوردزنی های مکررشان را بازی های کثیف و روانی برشمردند و خواستار مداخله جدی دستگاه های ذیربط برای جلوگیری از این جریان شدند.
-
۱۳۹۶-۰۴-۱۶ ۱۰:۴۲
گفتگوی سینماپرس با دبیر سی امین جشنواره فیلم کودک؛
رضاداد: التهابات ۳ سال اخیر در سی امین جشنواره فیلم کودک کاهش پیدا کرد/ این جشنواره نباید تبدیل به جشن شود
سینماپرس: علیرضا رضاداد دبیر سی امین جشنواره فیلم های کودک و نوجوان همزمان با برگزاری این رویداد سینمایی معتقد است: یکی از مهمترین دستاوردهای این دوره جشنواره فیلم کودک این بود که التهابات به وجود آمده طی ۳ سال اخیر از جمله جا به جایی مکان برگزاری، تفکیک بخش کودک و نوجوان از یکدیگر و همسویی بیشتر فیلم ها با مخاطبان کاهش پیدا کرد.
-
۱۳۹۶-۰۴-۱۶ ۱۰:۲۱
گفتگو با کارگردان ۲ فیلم در جشنواره کودک؛
قناعت: فاصله نسل ها کم شده و فیلمسازان سینمای کودک باید همپای پیشرفت های جهانی جلو روند/ بودجه میلیاردی متضمن خوب بودن یک اثر نیست
سینماپرس: حسین قناعت کارگردان سینمای کودک و نوجوان که با ۲ فیلم سینمایی «دزد و پری۲» و «قهرمانان کوچک» در سی امین جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان حضور دارد معتقد است: فاصله نسل ها کم شده و جهان مرتباً در حال پیشرفت است و فیلمسازان سینمای کودک همپای پیشرفت های جهانی باید جلو بروند.
-
۱۳۹۶-۰۴-۱۲ ۰۵:۲۳
میزگرد بررسی فیلم «زیر سقف دودی»/ بخش پایانی
درخشنده: به همه کاراکترهای فیلمم حق می دهم/ مجد: سینما می تواند برای حل کردن مشکلات متعدد در جامعه موثر باشد
سینماپرس:پوران درخشنده کارگردان فیلم سینمایی «زیر سقف دودی» همزمان با اکران فیلمش تصریح کرد: من به همه کاراکترهای فیلمم حق می دهم. آدم ها باید خودشان را در موقعیت های دیگران بگذارند تا بتوانند طرف مقابل شان را هم محق بدانند. من طرح مسأله می کنم و این مخاطبان فیلم هستند که اگر از شرایط این چنینی در رنج هستند باید دست به اصلاح خود بزنند.
-
۱۳۹۶-۰۴-۰۳ ۰۴:۳۸
میزگرد بررسی فیلم «زیر سقف دودی»/ بخش نخست
درخشنده: سینما برای من عبادت است/ مجد: مشاوره فیلمساز با روانشناس و جامعه شناس باعث باورپذیری اثر اجتماعی است
سینماپرس: پوران درخشنده فیلمساز مطرح سینمای اجتماعی ایران تنها فیلمسازی است که همواره در آثار انسانی اش به موضوعات مرتبط با بهزیستی اهتمام نشان داده و طی سال های اخیر با ساخت فیلم های خود ثابت کرده که دغدغه آدم های فراموش شده در جامعه را دارد و برای ساخت فیلم هایش از بطن زندگی و جامعه موضوعات را استخراج می کند. «زیر سقف دودی» جدیدترین اثر سینمایی این بانوی فیلمساز که مدتی است اکران آن در سینماهای سراسر کشور آغاز شده موضوع بسیار مهم طلاق عاطفی در جامعه را بیان می کند.
-
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۷:۲۵
۴ سال بی تدبیری در حوزه فرهنگ و هنر/ بخش پنجم
۴ سال حضور باندهای مافیایی و انحصارطلب در سینما، برگزاری جشنواره های بی هویت و بریز و بپاش های اشرافی و تصمیم گیری های نابخردانه
سینماپرس: در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست با نیم نگاهی به مصاحبه های انجام شده اهالی سینما به این نتیجه می رسیم که بی تدبیری، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه سینمایی، حضور باندهای مافیایی و انحصارطلب در سینما، برگزاری جشنواره های بی هویت و بریز و بپاش های اشرافی و تصمیم گیری های نابخردانه و لحظه ای توسط مدیران سینمایی، به اضمحلال رفتن سینمای کودک و... واقعیتهایی غیر قابل انکار در دولت یازدهم است.
-
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۲:۲۷
۴ سال بی تدبیری در حوزه فرهنگ و هنر/ بخش چهارم
۴ سال هتاکی به سینماگران، دریافت حقوق های نجومی مدیران دولت تدبیر و امید و رکود و بیکاری در بین اهالی سینما و آحاد افراد جامعه
سینماپرس: در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست با نیم نگاهی به مصاحبه های انجام شده اهالی سینما مشخص می گردد بی تدبیری، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه سینمایی، هتاکی به سینماگران توسط مسئولان سازمان سینمایی و تهدید و ارعاب شدید آن ها برای انجام مصاحبه های انتقادی، رفتار دیکتاتوری روابط عمومی های زیرمجموعه سازمان سینمایی با رسانه های منتقد، دریافت حقوق های نجومی مدیران دولت تدبیر و امید و رکود و بیکاری در بین اهالی سینما و آحاد افراد جامعه دستاوردهای دولت یازدهم است!
-
۱۳۹۶-۰۲-۲۵ ۱۰:۱۵
۴ سال بی تدبیری در حوزه فرهنگ و هنر/ بخش دوم
۴ سال بی توجهی به سینمای کودک و مقاومت، انحلال شورای عالی سینما، برباد دادن بودجه های سینمای کشور و بی توجهی به دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ
سینماپرس: در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با نیم نگاهی به مصاحبه های انجام شده اهالی سینما به این نتیجه می رسیم که بی تدبیری، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه سینمایی، بیکاری مفرط اهالی سینما و خانه نشینی هنرمندان برجسته و مطرح سینمای کشور عاید سینماگران شده است.
-
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۴:۳۲
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش دوم تابستان ۹۵
از انتقاد به وضعیت شورای راهبردی سینمای کودک و بی توجهی به سینمای مقاومت و دفاع مقدس تا تحلیل وضعیت فیلم مستند و کوتاه
سینماپرس: اهم گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل تابستان سال ۹۵ مربوط به مسائلی همچون بازتاب سخنان رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و طرح مسأله ولنگاری فرهنگی، تحلیل وضعیت مستندسازی و فیلم کوتاه در کشور و انتظارات اهالی سینما از مدیران خانه سینما بود ضمن آنکه در ۲ میزگرد مجزای سینمای کودک و سینمای مقاومت، سینماگران با حضور در خبرگزاری سینماپرس به گفتگو نشستند.
-
۱۳۹۵-۰۵-۳۱ ۱۱:۵۹
میزگرد سینمای کودک و نوجوان؛ مشکلات و راهکارها/ بخش پایانی
پیشنهاداتی برای نجات سینمای کودک/ ایوبی باید اعضای شورای راهبردی سینمای کودک را تغییر دهد/ شعار دولت تدبیر و امید جهت هم راستایی دستگاه های دولتی تو خالی از آب در آمد
سینماپرس: چرا به فیلمنامه های ارسالی برخی از سینماگران حوزه کودک توجه نمی شود؟ چرا فیلم اولی ها به سمت سینمای کودک نمی آید؟ بسیاری از اعضای شورای راهبردی سینمای کودک بی دلیل در این شورا حضور دارند، کدامشان به درد سینمای کودک خورده اند؟ این ها همه سوألاتی است که سینماگران شناخته شده حوزه کودک و نوجوان در میزگردی در خبرگزاری سینماپرس نسبت به مسئولان سینمای کشور و به خصوص اعضای شورای راهبردی سینمای کودک مطرح کردند و خواستار توجه جدی آن ها به وضعیت بحرانی این گونه مهم سینمایی شدند.
-
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۱:۰۰
سینمای دفاع مقدس؛ وظایف و نیازها
دلاوری، اسطوره سازی و تکرار کهنه کلیشه ها و یا اکشن، حادثه پردازی و درام/ سینمای جنگ در ایران از چه کمبودهایی رنج می برد؟
سینماپرس: سیدرضا منتظری/ برگزاری چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت در مهرماه سال جاری پس از یک دوره وقفه باعث شد نگاهی داشته باشیم به چرایی پیشرفت سینمای جنگ در جهان و مهجور ماندن سینمای دفاع مقدس در کشورمان؛ سینمایی که در سال های آغازین دفاع مقدس توانسته بود سهم زیادی از تولیدات را به خود اختصاص داده و مخاطبان زیادی را برای تماشای این فیلم ها به سالن های سینما بکشاند اما طی بیش از یک دهه اخیر عدم تولید آثار متنوع و مخاطب پسند در این زمینه و همینطور ساخت فیلم های نازل در این حوزه باعث شده تا کمتر میلی برای پیگیری این سینما از سوی مخاطب وجود داشته باشد.
-
۱۳۹۵-۰۵-۲۶ ۱۱:۳۷
میزگرد سینمای کودک و نوجوان؛ مشکلات و راهکارها/ بخش دوم
از اظهارنظر قنبری درباره دبیر شورای راهبردی کودک تا دفاع قناعت/ عدم کارکرد شورای راهبردی کودک و انتقاد به تفکیک جشنواره فیلم کودک و نوجوان/ دخالت مدیریتی به سینمای کودک آسیب رسانده است
سینماپرس: منافع تا کجا؟ چرا این امکانات به سایر فیلمسازان حوزه کودک داده نمیشود؟ اگر قرار بود شورای راهبردی سینمای کودک اینقدر تقلیل پیدا کند که بدل به یک شورای درجه یک تصویب فیلمنامه شود چرا اسمش شورای راهبردی سینمای کودک شد؟ این ها همه سوالاتی است که سینماگران حوزه کودک و نوجوان در میزگردی در خبرگزاری سینماپرس نسبت به مسئولان سینمای کشور و به خصوص اعضای شورای راهبردی سینمای کودک مطرح کردند و خواستار توجه جدی آن ها به وضعیت بحرانی این گونه مهم سینمایی شدند.
-
۱۳۹۵-۰۵-۲۳ ۱۱:۱۶
میزگرد سینمای کودک و نوجوان؛ مشکلات و راهکارها/ بخش اول
چرا شورای راهبردی سینمای کودک برنامه و سیاست خود را اعلام نمی کند؟/ آدم های فسیل نمی توانند برای سینمای کودک تصمیم گیری کنند/ سینمای کودک الان نیاز به مرثیه خوانی دارد
سینماپرس: ابراهیم فروزش، فریال بهزاد، رهبر قنبری، نادره ترکمانی، غلامرضا آزادی و حسین قناعت ۶ چهره فعال سینمای کودک به دعوت خبرگزاری سینماپرس و با حضور در «میزگرد سینمای کودک و نوجوان؛ مشکلات و راهکارها» با مدیریت سیدرضا منتظری منتقد سینما به طرح دیدگاه ها، نظرات و تحلیل خود نسبت به فضای فعلی حاکم بر سینمای کودک و نوجوانان پرداختند و در این مسیر ضمن نقد عملکرد شورای راهبردی سینمای کودک طی یک سال و نیم گذشته خواستار توجه جدی سایر نهادها و دستگاه های مرتبط با حوزه کودک و نوجوان به این گونه مهم سینمایی شدند.