کل اخبار:83
-
۱۳۹۹-۰۷-۱۴ ۱۰:۰۷
انتظارات اهالی سینما از هیأت مدیره جدید خانه سینما چیست؟
از انتقاد به ناکارآمدی این نهاد صنفی تا تأکید بر باندبازی و سیاسی کاری در خانه سینما/ به فکر هنرمندان بی پناه و درمانده باشید!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران کشور در پی آغاز فعالیت هیأت مدیره جدید خانه سینما با بیان اینکه خانه سینما عملاً نهادی بی فایده شده تأکید کردند: باید از مدیران خانه سینما سوأل کرد چرا در این ایام کرونایی تدبیر و چاره ای برای رفع گوشه ای از بحران زندگی هنرمندان نداشته اند؟؛ خانه سینما هیچ گونه خدمات صنفی به اعضای خود ارائه نمی کند و عنوان نهاد صنفی را با خود به یدک می کشد!
-
۱۳۹۹-۰۷-۰۷ ۱۰:۴۰
انتظارات از هیأت مدیره جدید خانه سینما/۷
گیتی: خانه سینما باید مأمن و پناهگاهی امن برای اهالی سینما باشد نه جایی برای غرض ورزی و انتقام جویی!
سینماپرس: حسین گیتی عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران در پی معرفی هیأت مدیره جدید خانه سینما گفت: خانه سینما باید مأمن و پناهگاهی امن برای اهالی سینما باشد نه جایی برای غرض ورزی و انتقام جویی؛ خانه سینما به عنوان جامعه اصناف سینمای ایران باید از حقوق اعضای خود حمایت کند، باید در پی آن باشد که مشکلات اعضای خود را برطرف کند اما متأسفانه ما همواره شاهد کاستی های به شدت پررنگی در خصوص عملکرد مدیران قبلی این نهاد بوده ایم که علیرغم شعارها و وعده ها هیچ وقت اصلاح نشده است.
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۱ ۱۱:۲۱
ضعف سریال های نوروزی نشأت گرفته از چیست؟
فقدان استراتژی، پیشروی در مسیری مغایر با اهداف انقلاب اسلامی، بی توجهی به فرهنگ ملی و سبک زندگی ایرانی-اسلامی، تقلید و کپی کاری دلایل افول تولیدات تلویزیونی!
سینماپرس: پس از پخش سریال های نوروزی ۹۹ که با انتقادات جدی از سوی مخاطبان، کارشناسان و منتقدان روبرو شد، تعدادی از هنرمندان سینما و فعالان فرهنگی با تأکید بر اینکه فقدان استراتژی در سازمان صدا و سیما و پیشروی در مسیری مغایر با اهداف نظام و انقلاب اسلامی باعث افول جدی برنامه های نمایشی رسانه ملی شده است تأکید کردند سریال های نوروز ۹۹ سنخیتی با فرهنگ ملی و سبک زندگی ایرانی-اسلامی نداشتند.
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۵ ۱۱:۴۰
یک گزارش خواندنی؛
سال ها انتقاد چهره های سینما نسبت به خانه سینما/ تا کی قرار است خانه سینما محلی برای شاه نشینان و سیاسی کاری های شان باشد؟!
سینماپرس: سال ها است بخش عظیمی از چهره های سینمای کشور نسبت به خانه سینما انتقاد و اعتراض دارند اما متأسفانه گویا مدیران سازمان سینمایی و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خوابند و صدای فریاد و دادخواهی سینماگران را نمی شوند!
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۳ ۱۰:۵۶
سریال های نوروزی از منظر اهالی سینما/۳
گیتی: سریال های نوروزی هیچ سنخیتی با فرهنگ ملی و سبک زندگی ایرانی-اسلامی نداشتند/ ایده گرفتن از سریال های سخیف ترکیه ای باعث شرمساری است!
سینماپرس: حسین گیتی منتقد پیشکسوت سینما پس از اتمام پخش سریال های نوروز ۱۳۹۹ گفت: سریال های نوروزی هیچ سنخیتی با فرهنگ ملی و سبک زندگی ایرانی-اسلامی نداشتند؛ باعث بهت و حیرت است که چطور در یکی از این سریال ها برخی موقعیت ها و سکانس های فیلم های پیش از انقلاب اسلامی بازسازی شده و فیلمنامه نویس و کارگردان تن به چنین تقلید مشمئزکننده و پیش پاافتاده ای داده اند!
-
۱۳۹۸-۱۱-۰۸ ۱۰:۰۹
کارشناسان و سینماگران مطرح کردند:
جشنواره فیلم فجر را دریابید!/ تأکید بر وظیفه این رویداد سینمایی برای ترویج، تبیین و صدور شعائر انقلاب اسلامی
سینماپرس: تعدادی از کارشناسان فرهنگی و سینماگران در آستانه برگزاری سی و هشتیمن جشنواره فیلم فجر با انتقاد نسبت به تمامی مواردی که باعث افول و نزول این رویداد سینمایی شده است تأکید کردند: جشنواره فیلم فجر نشانی از ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی ندارد و این در حالی است که وظیفه اصلی این رویداد سینمایی که در ایام الله دهه فجرانقلاب اسلامی برگزار می شود ترویج، تبیین و صدور شعائر انقلاب اسلامی است.
-
۱۳۹۸-۱۰-۲۱ ۱۱:۱۵
مهمترین رویداد سینمایی کشور از نگاه اهالی سینما/۶
گیتی: اضافه کردن بخش خارج از مسابقه خواسته اکثریت اهالی سینما و منتقدان است/ چه اشکالی دارد اگر تعداد بیشتری فیلم در جشنواره اکران شود؟
سینماپرس: حسین گیتی منتقد پیشکسوت سینما در آستانه برگزاری سی و هشتیمن جشنواره فیلم فجر با انتقاد شدید نسبت به افول این رویداد سینمایی گفت: جشنواره فیلم فجر با اهمیت ترین رویداد سینمایی کشور و مورد توجه یکایک سینماگران و سینمادوستان است و باید با تدبیر و درایت ویژه مسئولان بسیار باشکوه و پررونق برگزار شود از این رو اضافه کردن بخش خارج از مسابقه خواسته اکثریت اهالی سینما و منتقدان است و امیدواریم که برای یک بار هم که شده مسئولان برگزاری جشنواره گوش شنوایی داشته باشند.
-
۱۳۹۸-۰۹-۱۷ ۰۹:۴۱
انتقاد سینماگران نسبت به یک طرح ضدصنفی؛
انتقاد به رفتارهای دیکتاتورمآبانه و باندی حاکم بر خانه سینما/ به جای حذف سینماگران به فکر تأمین معیشت و حل مشکلات عدیده صنفی باشید!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران در خصوص بحران های عجیب در خانه سینما و بحث غربالگری صنوف خانه سینما، با انتقاداز مدیران این نهاد تصریح کردند: مدت ها است سلایق شخصی بر کلیت خانه سینما حاکم شده، رفتار مسئولان خانه سینما دیکتاتورمآبانه و بر اساس نگاه های باندی و سیاسی است. این نهاد صنفی محسوب نمی شود و دست اهالی سینما از آن کوتاه است!
-
۱۳۹۸-۰۹-۰۹ ۰۹:۴۹
غربالگری صنوف خانه سینما و نارضایتی عمومی سینماگران/۱۰
گیتی: حذف پیشکسوتان از صنوف خانه سینما ظلمی آشکار و غیرقابل بخشش است/ چرا به جای تدبیر برای رفع بحران ها و وضعیت معیشتی سینماگران چنین تصمیماتی اتخاذ می شود؟
سینماپرس: حسین گیتی منتقد پیشکسوت سینما در خصوص بحران های عجیب در خانه سینما و تشکیل تشکلی موسوم به «کمیته تطبیق» برای غربالگری صنوف خانه سینما که نارضایتی عمومی سینماگران را در پی داشته است گفت: حذف پیشکسوتان از صنوف خانه سینما برخلاف اساسنامه و ظلمی آشکار و غیرقابل بخشش است؛ من معنای اینکه تعدادی از سینماگران با همکاران خود چنین رفتارهایی را می کنند متوجه نمی شوم و معتقدم رفتارها و تصمیمات سلیقه ای در خانه سینما باید از بین برود.
-
۱۳۹۸-۰۷-۱۳ ۰۹:۵۲
غلبه ضدارزش ها در آثار سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار؛
از تأکید بر لزوم اقدام نهادهای نظارتی در خصوص محتوای آثار سینمایی تا انتقاد به انفعال مدیران فرهنگی/ هشدار سینماگران در مورد بازگشت به سینمای فیلمفارسی
سینماپرس: طی سال های اخیر فیلم های بی ارزش، مبتذل و یا سیاه نما رواج پیدا کرده که نه تنها پیامی مثبت برای مخاطبان ندارند بلکه بعضاً در تقابل آشکار با ارزشها هستند؛ در این خصوص تعدادی از هنرمندان و متخصصان فرهنگی و جامعه شناس تأکید کردند مدیران فرهنگی در خواب غفلت فرو رفته اند و بهتر است نهادهای نظارتی نسبت به ابتذال محتوایی آثار سینمایی ورود کنند!
-
۱۳۹۸-۰۵-۲۲ ۱۱:۱۲
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۸
گیتی: فقدان مدیران باسواد، اندیشمند و سینماشناس باعث وفور تولید فیلم های سبک و مبتذل شده است/ می خواهند جامعه را از تفکر و عقلانیت دور کنند!
سینماپرس: حسین گیتی منتقد پیشکسوت سینما در خصوص لزوم اصلاح محتوای آثار توسط سازمان سینمایی گفت: فقدان مدیران باسواد، اندیشمند و سینماشناس باعث وفور تولید فیلم های سبک و مبتذل شده است؛ طی سال های اخیر ما فقط شاهد جا به جایی مدیران در حوزه فرهنگ و هنر و بالاخص در سینما بوده ایم که هیچ کدامشان کاری بلد نیستند، دور خودشان می چرخند و سینما را ورطه نابودی و ابتذال کشانده اند.
-
۱۳۹۸-۰۴-۲۸ ۱۱:۲۵
فراموش کاری آقای دبیر و یک یادآوری!
آقای دبیر! اهالی رسانه ۲ سال نسبت به کوچک و خنثی سازی جشنواره فجر انتقاد و اعتراض کرده اند؛ گوش شنوا دارید؟!
سینماپرس: ابراهیم داروغه زاده که به تازگی با معاونت پرحاشیه خود در سازمان سینمایی خداحافظی کرده، به تازگی با تغییر رویکردی عجیب نکاتی قابل تأمل در خصوص روند برگزاری جشنواره فیلم فجر اعلام کرده؛ جشنواره ای که به زعم بسیاری از کارشناسان، منتقدان و اهالی رسانه طی سال های اخیر با افت شدید در حوزه محتوایی و اجرایی روبرو بوده و ضعف های آشکار آن بارها مورد انتقاد شدید قرار گرفته است اما گویا وی گوش شنوایی برای شنیدن این اعتراضات و انتقادات نداشته است!
-
۱۳۹۸-۰۲-۰۸ ۱۳:۴۸
یک منتقد در گفتگو با سینماپرس:
اعتبار رسانه ملی نزد مردم با ساخت سریال های نازل و بی دغدغه از بین رفته است
سینماپرس: حسین گیتی منتقد پیشکسوت سینما درباره سریال های نوروز ۹۸ گفت: سریال های نوروزی ۹۸ یکی از دیگری ضعیف تر بودند؛ متأسفانه رسانه ملی مدت ها است که مرتباً چه در زمینه برنامه سازی و چه در زمینه سریال سازی عقبگرد جدی دارد و ما شاهد تولید آثار ارزنده و قابل توجه در آن نیستیم، این اتفاق در حالی است که در دهه های گذشته برخی آثار شاخص تلویزیون باعث می شد تا خیابان ها خلوت شود و مردم دیدن برنامه های جذاب تلویزیون را از دست ندهند.
-
۱۳۹۸-۰۱-۲۰ ۱۱:۱۸
سینماپرس و یک گزارش جالب/ بخش اول
تلخ و شیرین های سینماگران در سال ۹۷/ تورم، وضعیت بد معیشتی جامعه و اهالی سینما تلخ ترین اتفاقات سال
سینماپرس: یکی از علایق دوستداران سینما اطلاع از حال و هوای هنرمندان محبوب خویش است اینکه چه اتفاقاتی را در طول زندگی خود سپری نموده است. همزمان با سال نو سینماپرس تلخ و شیرینی های زندگی برخی از سینماگران ایرانی در سال ۹۷ را از ایشان سوأل کرده و با رضایت آنان در معرض دید مخاطبان خود قرار داده است.
-
۱۳۹۸-۰۱-۱۸ ۰۹:۳۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش چهارم/زمستان ۹۷
از بررسی ابتذال و هنجارشکنی در تئاتر و سینما تا ابهام در ثبت اجباری صنوف در وزارت کار/ دستاورد سینما در ۴۰ سالگی انقلاب چه بود؟
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل زمستان سال ۹۷ مربوط به مسائلی همچون: انتظارات سینماگران از مدیریت سینما، عملکرد هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر، ابتذال و هنجارشکنی در حوزه نمایش، ابتذال در سینمای ایران، نقش سینما در صحنه جنگ نرم، مطالبه از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر، سینمای ایران در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، ثبت اجباری صنوف خانه سینما در وزارت کار و ... بود.
-
۱۳۹۸-۰۱-۱۰ ۱۰:۵۱
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش سوم/پاییز ۹۷
از تأکید بر مهجوریت سینمای دفاع مقدس و مقاومت تا انتقاد از انفعال مسئولان در قبال ورود پول های کثیف به سینما
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۷ مربوط به مسائلی همچون: مهجوریت سینمای دفاع مقدس، انفعال سینما و تلویزیون در حوزه تولید آثار تاریخی و مذهبی، پول های کثیف در سینما و بی توجهی متولیان سینما، نفوذ فرهنگی و وادادگی مدیران، اهمیت سینمای مقاومت و... بود.
-
۱۳۹۸-۰۱-۰۳ ۰۹:۳۰
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش دوم /تابستان ۹۷
از انتقاد به سیاسی کاری خانه سینما تا بررسی جایگاه رسانه های سینمایی و بحران در سینمای کودک!
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل تابستان سال ۹۷ مربوط به مسائلی همچون: پخش فوتبال در سینماها، سیاسی کاری مسئولان خانه سینما، لزوم اصلاح فرآیندهای آموزشی در سینما، بررسی عملکرد رسانه های سینمایی و روابط عمومی ها از منظر اهل قلم، بحران در سینمای کودک و نوجوان، بلاتکلیفی مدیریت سینما با جشنواره فیلم فجر و... بود.
-
۱۳۹۷-۱۲-۲۵ ۱۰:۰۴
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/ بهار ۹۷
از انتقاد سینماگران به وضعیت بحرانی اقتصادی و ناکارآمدی دولت تا تحریم افطاری رئیس جمهور و انتقادات گسترده نسبت به عملکرد خانه سینما
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۷ مربوط به مسائلی همچون: جایگاه هنر انقلاب در سینما، مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت، جشنواره جهانی فیلم فجر، سریال های نوروزی، جایگاه مطالعه در تولید آثار فرهنگی، راهکار حمایت از کالای ایرانی در سینما، انتقاد نسبت به بی توجهی سینما در مواجهه با رویدادهای دفاع مقدس، تصمیم گیری های غلط سازمان سینمایی و... بود؛ همچنین در بهار ۹۷ اتفاقات مهمی همچون: تحریم گسترده افطاری رئیس جمهور توسط اهالی فرهنگ و هنر صورت گرفت که سینماپرس موشکافانه به این مسأله پرداخت.
-
۱۳۹۷-۱۱-۲۲ ۰۹:۲۱
مطالبه اهالی سینما و کارشناسان فرهنگی از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر؛
انتقاد به باندبازی، دوپاره کردن و خنثی سازی مهمترین رویداد سینمایی کشور/ تأکید بر توجه به فیلم های استراتژیک و ارزشی
سینماپرس: به بهانهی برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تعدادی از اهالی سینما و کارشناسان فرهنگی با انتقاد از اتفاقاتی که سال های اخیر در روند برگزاری این رویداد افتاده تأکید کردند: باندبازی، رفیق بازی، دوپاره کردن و خنثی سازی جشنواره همگی باعث تضعیف جشنواره شده؛ آن ها همچنین خواستار توجه مسئولان به فیلم های استراتژیک و ارزشی شدند و تأکید کردند فیلم های سیاه نما، ضد ارزش و تلخ نباید در سینما ترویج شوند.
-
۱۳۹۷-۱۱-۱۹ ۱۴:۰۸
مطالبه از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر/۲۳
گیتی: مسئولان برگزارکننده جشنواره گوش شنوا ندارند و اشتباهات خود را تکرار می کنند
سینماپرس: حسین گیتی منتقد پیشکسوت سینما همزمان با برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر گفت: مسئولان برگزارکننده جشنواره گوش شنوا ندارند و اشتباهات خود را تکرار می کنند؛ آن ها با ندانم کاری های شان جشنواره را کوچک و یخ زده کرده اند، به فیلم های بی ارزش توجه می کنند و از سوی دیگر صدای انتقاد و اعتراض های سینماگران و اهالی رسانه را نمی شنوند و این اتفاقات همگی باعث افول این رویداد سینمایی شده است.
-
۱۳۹۷-۰۷-۲۴ ۱۱:۲۴
جشنواره فیلم فجر از منظر اهالی رسانه و منتقدان- بخش اول
از انتقاد به کوچک و خنثی سازی جشنواره انقلاب تا تأکید بر ضرورت ادغام بخش های ملی و جهانی/ وقتی همگان به محل برگزاری جشنواره و جداسازی اهالی رسانه و سینما معترضند
سینماپرس: جمعی از اهالی رسانه و منتقدان در آستانه برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با انتقاد به سیاست کوچک سازی و خنثی سازی جشنواره انقلاب طی سالهای گذشته، تأکید داشتند این جشنواره باید با شکوه و عظمت کامل برگزار گردد؛ این دسته از اهالی رسانه تأکید داشتند بنا به نظر بخش اعظمی از اهالی سینمای کشور در کانون ها، انجمن ها و نهادهای مختلف جشنواره های ملی و جهانی باید با یکدیگر ادغام شوند.
-
۱۳۹۷-۰۵-۱۷ ۱۰:۵۵
عملکرد رسانه های سینمایی و روابط عمومی ها از منظر اهل قلم؛
انتقاد به دور شدن رسانه ها از عملکرد تخصصی و بی توجهی به سواد رسانه ای/ وقتی مافیا و باند بازی در روابط عمومی ها جولان دارد/ سینما بدون رسانه متعهد به سمت ابتذال می رود
سینماپرس: ۱۷ تن از منتقدان، اهالی رسانه و کارشناسان سینمای کشور همزمان با ۱۷ مرداد که به عنوان روز خبرنگار نامگذاری شده است با انتقاد از وضعیت فعلی رسانه های تخصصی سینمایی و روابط عمومی های سینما تأکید کردند: حواشی، باندبازی و دروغ پردازی، قلم فروشی و حمایت از فیلم های سطحی و نازل و رانت خواران اتفاقاتی است که در برخی رسانه ها و روابط عمومی ها جریان دارد و بسیار زننده است؛ شبه روشنفکران و رسانه های وابسته به دولت مردم را به رسانه بی اعتماد کردند.
-
۱۳۹۷-۰۵-۰۶ ۱۰:۵۵
بررسی عملکرد رسانه های سینمایی و روابط عمومی ها از منظر اهل قلم/۱۲
گیتی: این روزها افراد متخصص خانه نشین شده اما افراد بی استعداد و وابسته به جریان های خاص در رسانه ها و روابط عمومی ها جولان می دهند
سینماپرس: حسین گیتی منتقد سینما در رابطه با عملکرد غلط برخی رسانه های تخصصی سینمایی و روابط عمومی های نهادهای گوناگون مرتبط با سینما گفت: این روزها افراد متخصص، باسواد و باتجربه خانه نشین شده اما در عوض افراد بی استعداد اما وابسته به جریان های خاص در رسانه ها و روابط عمومی ها جولان می دهند؛ این وضعیت و همچنین ظهور و بروز کانال های متعدد در فضای مجازی و اینکه هرکسی از گرد راه نرسیده خود را منتقد و خبرنگار سینما می داند بسیار دردآور است و این وظیفه مسئولان فرهنگی است که تدبیری اساسی برای این ماجرا اندیشه کنند.
-
۱۳۹۷-۰۲-۲۲ ۱۰:۴۹
بررسی جایگاه مطالعه در حوزه تولید آثار فرهنگی؛
فقدان مطالعه در بین مدیران فرهنگی ضربه اصلی به فرهنگ و هنر است/ مطالعه برای هنرمند ضروری است
سینماپرس: همزمان با برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی با بیان اینکه حضور مدیران کم سواد، ناپخته و بی دانش در سینما بزرگترین ضربه را به فرهنگ و هنر وارد ساخته تأکید کردند رسانه ها «شایسته سالاری» را در سینمای کشور پیگیری نمایند.
-
۱۳۹۷-۰۲-۱۸ ۱۱:۲۳
جایگاه مطالعه در تولید آثار فرهنگی/۴
گیتی: اغلب مدیران سینمایی و سینماگران فاقد مطالعه هستند/ فیلمنامه های بی سر و ته باعث می شوند تا سینما و فرهنگ رو به اضمحلال رود
سینماپرس: حسین گیتی منتقد سینما همزمان با برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در رابطه با جایگاه مطالعه میان هنرمندان در تولید آثار فرهنگی گفت: اغلب مدیران سینمایی و سینماگران فاقد سواد، دانش، خردورزی و مطالعه هستند اما کبر و خودخواهی و غرور سراپای شان را فرا گرفته و خودشان این گونه فکر می کنند که همه چیز تمامند و نیاز به هیچ گونه مطالعه و اندیشه ای هم ندارند.
-
۱۳۹۷-۰۱-۱۷ ۱۱:۳۲
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش چهارم/زمستان۹۶
از تأکید بر لزوم انجام کارهای فرهنگی بصیرت افزا تا انتقادهایی به برگزاری بی رونق و کمرنگ جشنواره فیلم فجر
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: جایگاه تحقیق و پژوهش در تولید آثار تصویری، انجام کارهای بصیرت افزا در سینما، سینما و حماسه عظیم ۹ دی، انتظارات از مدیرعامل جدید انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، نسبت جشنواره فیلم فجر با انقلاب اسلامی، کمرنگ شدن جشنواره فیلم فجر از منظر سینماگران و یخ زدگی و بی رونقی جشنواره بود.
-
۱۳۹۷-۰۱-۱۳ ۱۰:۲۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش سوم/پاییز ۹۶
انتقادهای دامنه دار نسبت به وضعیت بغرنج سینمای کشور/ از انتظارت سینماگران تا انتقاد به عدم توجه به روایت آثار تاریخی، مذهبی و دفاع مقدسی
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: انتظارات سینماگران از عملکرد مسئولان سازمان سینمایی، مشکلات عدیده سینمای دفاع مقدس و بی توجهی مسئولان به این سینمای ارزشمند، واکنش اهالی سینمای کشور به زمزمه انحلال انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، تحلیل وضعیت مستندسازی در سینمای کشور و ... بوده است.
-
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۵
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/بهار ۹۶
از انتقاد به بیکاری، بی عدالتی، تبعیض، خانه نشینی، فقر و رکود تا انتقاد از جداسازی بخش های ملی و جهانی جشنواره فجر و بی توجهی به رویدادهای انقلاب در سینما
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۶ مربوط به مسائلی همچون: دیدگاه هنرمندان درباره سریال های نوروزی، تفکیک و جداسازی جشنواره فیلم فجر، تحلیل سینماگران از شعار سال، ضرورت تقویت جایگاه هنر انقلاب اسلامی، ضرورت مطالعه و کتاب خوانی در حوزه تولید آثار تصویری، بی توجهی به رویدادهای انقلاب و دفاع مقدس در سینما، قاچاق آثار سینمایی و انفعال مدیران، بررسی افزایش قیمت بلیت سینماها و همچنین بررسی عملکرد غیرصنفی مسئولان خانه سینما بود.
-
۱۳۹۶-۱۲-۱۹ ۱۰:۲۳
جشنواره سی و ششم از نظر سینماگران؛
بی رمقی و کم رونقی، مهندسی شدن جشنواره و کمبود آثار ارزشی، دستاورد ۳۶ام/ برخی فیلم های حاضر موجب وهن انقلاب و نظام اسلامی شد
سینماپرس: تعدادی از اهالی سینما پس از اتمام سی و ششمین جشنواره فیلم فجر تأکید کردند: بی رمقی و کم رونقی، مهندسی شدن جشنواره، بی توجهی به آثار ارزشی از جمله واقعیات جشنواره سی و ششم بود و متأسفانه برخی فیلم های به نمایش درآمده در این جشنواره موجب وهن انقلاب و نظام اسلامی شد، جشنواره ای که فیلم های حاضر در آن مروج رابطه های نامشروع، به سخره گرفتن شعارهای انقلاب باشد هیچ قرابتی با نظام و انقلاب اسلامی ندارد!
-
۱۳۹۶-۱۱-۲۸ ۱۰:۴۹
سینماگران و جشنواره بی رمق، کمرنگ و یخ زده فجر!/۱
گیتی: کم کردن تعداد فیلم ها جشنواره را به شدت از رونق انداخت/ خود مدیران هم در حین برگزاری جشنواره سی و ششم به مشکلات متعدد اعتراف کردند
سینماپرس: حسین گیتی منتقد سینما پس از اتمام سی و ششمین جشنواره فیلم فجر که به زعم بسیاری از اهالی رسانه، منتقدان و سینماگران جشنواره ای بی رمق، کمرنگ و یخ زده بود گفت: روزگاری جشنواره فیلم فجر شکوه و رونق بسیاری داشت، همه سینماگران، منتقدان و حتی مردم عادی در طول سال روزشماری می کردند تا این جشنواره که بزرگترین جشنواره ملی و فرهنگی کشور در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بود از راه برسد اما متأسفانه سیاست های نادرست مدیران و کم کردن تعداد فیلم ها جشنواره را به شدت از رونق انداخت.