یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۲

رئیس سازمان سینمایی:

بدون وجود «سینما» و زیرساخت‌های استاندارد تحقق «اهداف کلان فرهنگی» امکان‌پذیر نیست!

بزرگداشت 3 نفر از سینماگران روز دهم فیلم فجر 20 بهمن 1404؛ رائد فریدزاده

سینماپرس: رئیس سازمان سینمایی با تاکید بر اهمیت جایگاه کلان‌شهر مشهد در سبد فرهنگی کشور، از برنامه این سازمان برای تقویت زیرساخت‌های سینمایی خبر داد و توسعه فرهنگی را زیربنای تحقق توسعه اقتصادی برشمرد.

به گزارش سینماپرس، رائد فریدزاده عصر روز شنبه ۲۸ شهریورماه در مراسم بهره برداری پردیس سینمایی پدیده شاندیز در شهرستان طرقبه -شاندیز با اشاره به ضرورت حضور فعال بدنه تخصصی سازمان در استان‌ها گفت: بدون وجود سینما و زیرساخت‌های استاندارد، تحقق اهداف کلان فرهنگی امکان‌پذیر نیست و همکاران ما در سازمان سینمایی با تمام توان برای ارتقای این جایگاه تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به آمار بالای استقبال شهروندان مشهدی از سینما، بیان کرد: مشهدی‌ها در زمره بیشترین سینماروها در کشور هستند. این استقبال بی‌نظیر در شهری که ریشه در خاکِ تمدن‌ساز دارد و پیوند میان بارگاه منور رضوی و مفاخری چون فردوسی، هویت فرهنگی و هنری ما را شکل داده، اتفاقی نیست.

وی با اشاره به نیاز جامعه به افزایش شور و نشاط اجتماعی افزود: امیدوارم با هم‌افزایی تمامی نهادهای مسئول، شاهد گسترش بیش از پیش نشاط اجتماعی از طریق توسعه زیرساخت‌های سینمایی باشیم؛ چرا که معتقدیم توسعه فرهنگی به عنوان زیربنا، پیش‌نیاز اصلی برای دستیابی به توسعه پایدار اقتصادی است.

مدیر عامل گروه شرکتهای پدیده شاندیز در این مراسم هم گفت: پردیس سینمایی پدیده درمجموعه مرکز خرید، تفریح و سرگرمی پدیده شاندیز واقع شده و تنها سینمای فعال شهر شاندیز است.

علی حقانی بیان کرد: هدف از راه‌اندازی این پردیس، توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و تفریحی منطقه، تکمیل سبد خدمات مجموعه پدیده و ایجاد یک مقصد جامع برای خانواده‌ها و گردشگران است.

وی افزود: عملیات اجرایی پروژه از تیرماه ۱۴۰۴ آغاز شد و پس از حدود ۱۰ ماه در اردیبهشت ۱۴۰۵ به پایان رسید.

حقانی اظهار کرد: این پردیس سینمایی دارای ۶ سالن نمایش با ظرفیت مجموع ۵۸۸ نفر است. این مجموعه به تجهیزات روز نمایش فیلم، سیستم صوت و تصویر استاندارد، سامانه تهویه مطبوع، سیستم اعلام حریق و زیرساخت‌های ایمنی و نظارتی مجهز شده است.

معاون فرهنگی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: برای گشایش این سینما تلاش‌های زیادی توسط استانداری و شخص استاندار انجام شد.

حجت الاسلام علی عسکری افزود: امید است به مرور شاهد گشایش و فعالیت همه بخشهای شرکت‌های پدیده شاندیز در راستای جذب گردشگر باشیم.

وی با بیان اینکه در ساخت سریال ولایت عشق به آقای فخیم زاده کمک کردیم و گشایش های خاصی ایجاد شد، ابراز امیدواری کرد: افتتاح این سینما هم آغازگر بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی شرکت‌های پدیده شاندیز باشد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی هم در این مراسم با قدردانی از خدمات سینماگران استان از جمله امیراطهر سهیلی، موفقیت‌های وی و توفیقات فیلمسازان جوان استان در پویش «روایت وطن» قدردانی کرد و آنها را ستود.

حسین مسگرانی اظهار کرد: فیلمسازان جوان ما تصاویر ماندگاری در جنگ‌های تحمیلی۱۲ روزه، ۴۰ روزه و نیز مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد ثبت کردند که جای قدردانی دارد.

وی از رییس سازمان سینمایی کشور خواست که فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در سال جاری در سینمای پدیده شاندیز نیز مانند سایر سینماها به اکران گذاشته شود.

ناصر روئین تن، سازنده و مدیر سینمای پدیده شاندیز نیز در این مراسم از دغدغه‌ها و روند ساخت این مجموعه سخن گفت. در ادامه برخی از بازیگران سینما و تلویزیون که در این مراسم حضور یافته بودند، مباحثی مطرح کردند.

میرطاهر مظلومی بازیگر سینما و تلویزیون هم در این مراسم گفت: وقتی چراغی از سینما روشن می شود، به نوعی چراغی رو به رویا، خیال و اندیشه و زندگی روشن می شود.

وی افزود: احداث این مجموعه سینمایی و این شکوه خلق شده در اینجا بر عرصه فرهنگ و هنر این شهر تاثیر ویژه خواهد داشت.

فاطمه گودرزی بازیگر مطرح کشورمان نیز در این مراسم با گلایه از مسوولان حوزه سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: زمانی برای برگزاری جشنواره ای در خصوص مادران و بانوان رفت و آمدهای زیادی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتم اما به نتیجه ای نرسید و وزارتخانه هیچ کمکی نکرد، فقط بخش خصوصی به اجرای آن جشنواره کمک کرد.

وی ابراز امیدوای کرد: مسوولان با کمکهای به موقع خود مسیر را برای فعالیت بانوان در سینما هموار کنند.

احمد نجفی؛ بازیگر سریال کارآگاه علوی نیز گفت:راه اندازی این سینما ه اقتصاد فرهنگ کمک شایانی می کند، افرادی که در این راه قدم برمی دارند، گام بلندی در مسیر اعتلای این مملکت برمی دارند.

احمد نجفی افزود: ما ایرانی‌ها همان قدر که فرهنگی هستیم، شجاع هم هستیم. سربازان ونیروهای مسلح ما از فرهنگ و حرمت این خاک، ملت و مملکت دفاع می کنند، من فرزند خرمشهر هستم و جنگ را می فهمم و امیدوارم همه ما قدردان سربازان مملکت در جبهه باشیم.

در این مراسم بازیگرانی از جمله مینا وحید، مهران رجبی، فاطمه گودرزی، نفیسه روشن، امید زندگانی، افشین سنگ چاپ، احمد نجفی و هنرمندان خراسانی برجسته سینما حضور داشتند.

پس از پایان این مراسم نخستین فیلم سینمای پدیده شاندیز برای عموم مردم به نمایش درآمد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.