یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۱

به عنوان تهیه‌کننده؛

ده‌نمکی به سراغ تاریخ معاصر ایران رفت

مسعود ده نمکی در ششمین روز از چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر

سینماپرس: مسعود ده‌نمکی پس از ساخت آثاری در حوزه دفاع مقدس و موضوعات اجتماعی، این بار با پروژه‌ای متفاوت به سراغ تاریخ معاصر ایران رفته است. او در این پروژه نقش تهیه‌کننده را دارد.

به گزارش سینماپرس، ده‌نمکی در کنار احمد کاوری (کارگردان سریال)، سریال ۳۰ قسمتی «دیوار دفاعی» را برای سیمافیلم می‌سازد؛ مجموعه‌ای با روایتی حماسی و ملی که زندگی و تلاش یک تیم کارگری در منطقه اکتشافی نفت را در متن رویدادهای مهم کشور به تصویر می‌کشد؛ داستانی از ایثار، همدلی، مقاومت و دفاع از سرمایه‌های ملی.

«دیوار دفاعی» با تلفیق تاریخ، هیجان، مقاومت و درام، تلاش می کند فضایی متفاوت‌ را در عرصه پروژه‌های نمایشی تلویزیون رقم بزند.

«رستگاری» و «آزادی مشروط» آخرین سریال‌های ده‌نمکی برای تلویزیون هستند که در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ ساخته شدند. «رستگاری» یک مجموعه تلویزیونی ۳۱ قسمتی بود که در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ از شبکه دو سیما پخش شد و در ژانری متفاوت از کارهای قبلی این کارگردان، به مسائل ماورایی پرداخت.

کاوری هم کارگردانی فصل چهارم از مجموعه «بچه مهندس» را عهده‌دار بود.

ده‌نمکی درباره پذیرش تهیه‌کنندگی به جای کارگردانی در سریال جدید به ایسنا گفته است: با توجه به درگیری من با متن و فیلمنامه «اخراجی ۴»، تهیه‌کنندگی زمان کمتری می‌گیرد. پیشنهاد سیمافیلم این بود که تهیه‌کننده این کار باشم و من هم پذیرفتم.

موضوع این سریال به چالش کارگران صنعت نفت با انگلیسی‌ها در سال ۱۳۲۹ می‌پردازد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.