یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶

با گذشت بیش از یک سال؛

چرا «شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی وزارت» به تعطلات بلند مدت در «دولت چهاردهم» رفته است!

شورای پاسداشت زبان فارسی

سینماپرس: شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیش از یک سال است که تشکیل جلسه نداده است.

به گزارش سینماپرس، شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متشکل از ۱۲ دستگاه نظیر وزارت کشور، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت اقتصاد و دارایی، فرهنگستان زبان و ادب فارسی، نیروی انتظامی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان صدا و سیما و شهرداری تهران است که ریاست آن را وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برعهده دارد و دبیری‌اش نیز بر عهده معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

این شورا مستند به قانون ممنوعیت به‌کارگیری اسامی، عناوین و اصطلاحات بیگانه، وظیفه هماهنگی، نظارت، ارزیابی و ساماندهی را در موضوع پاسداشت زبان فارسی به عهده دارد.

شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی، جلسات خود را با حضور نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌های عضو برگزار و سپس مصوبات مربوطه را که خود در حکم قانون است، برای اقدام بعدی به مبادی مربوطه ابلاغ می‌کند.

آخرین جلسه شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی خرداد ۱۴۰۳ و در دولت سیزدهم برگزار شده بود. با گذشت بیش از ۱۳ ماه این شورا جلسه‌ای تشکیل نداده است و مشخص نیست جلسه بعدی آن چه زمانی برگزار خواهد شد.

در این زمینه مسئولان مربوطه بخشی از موضوع را به علت تغییرات دولت و به تبع وزارت ارشاد دانستند اما درباره این تاخیر طولانی پاسخ مشخصی ندادند.

*ایسنا

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.