کل اخبار:129
-
۱۳۹۸-۰۵-۲۲ ۱۱:۱۲
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۸
گیتی: فقدان مدیران باسواد، اندیشمند و سینماشناس باعث وفور تولید فیلم های سبک و مبتذل شده است/ می خواهند جامعه را از تفکر و عقلانیت دور کنند!
سینماپرس: حسین گیتی منتقد پیشکسوت سینما در خصوص لزوم اصلاح محتوای آثار توسط سازمان سینمایی گفت: فقدان مدیران باسواد، اندیشمند و سینماشناس باعث وفور تولید فیلم های سبک و مبتذل شده است؛ طی سال های اخیر ما فقط شاهد جا به جایی مدیران در حوزه فرهنگ و هنر و بالاخص در سینما بوده ایم که هیچ کدامشان کاری بلد نیستند، دور خودشان می چرخند و سینما را ورطه نابودی و ابتذال کشانده اند.
-
۱۳۹۸-۰۵-۱۵ ۱۱:۲۵
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۷
معصومی: مسئولان نظارت و ارزشیابی باعث وفور فیلم های سخیف، مبتذل و مزخرف در سینما شده اند/ مردم برای اعتراض به وضعیت موجود به سینما نمیروند!
سینماپرس: پروانه معصومی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص لزوم اصلاح محتوای آثار توسط سازمان سینمایی گفت: ما نیاز به حضور افرادی متخصص، کارشناس و دلسوز داریم که دغدغه رشد و اعتلای فرهنگ و هنر را داشته باشند و با سخت گیری فراوان جلوی تولید آثار بی ارزش و نازل که امروزه بخش اصلی تولیدات سینمایی را تشکیل می دهند بگیرند.
-
۱۳۹۸-۰۵-۰۸ ۱۰:۰۰
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۶
اخلاقی راد: افراد کارنابلد سینما را به شدت تخریب کرده اند و ما ذره ذره به فساد در سینما نزدیک می شویم/ مدیران فرهنگی با نفس هنر غریبه هستند
سینماپرس: رضا اخلاقی راد بازیگر سینما در خصوص لزوم اصلاح محتوای آثار توسط سازمان سینمایی گفت: افراد کارنابلد سینما را به شدت تخریب کرده اند و ما ذره ذره به فساد در سینمای کشور نزدیک می شویم؛ متأسفانه این وضعیت آشفته نه تنها در سینما که در سایر حوزه های فرهنگی و هنری از جمله نقاشی، موسیقی و... هم وجود دارد و بنده معتقدم دست هایی در کار است که به صورت عمدی می خواهند فرهنگ و هنر را به ابتذال بکشند و آن را نابود کنند.
-
۱۳۹۸-۰۴-۳۱ ۰۹:۲۲
سرنوشت جشنواره سی و هشتم فیلم فجر چه خواهد شد؟
دبیری داروغه زاده در هاله ای از ابهام!؟/ معاون نظارت و ارزشیابی سابق سازمان سینمایی باید پاسخگوی چه مسائلی باشد؟
سینماپرس: در حالی که چندی پیش حسین انتظامی در پی تغییر و تحولات مدیریتی در زیرمجموعه های سازمان سینمایی برای ابراهیم داروغه زاده حکم دبیری سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر را صادر کرد، حضور وی در این سمت در هاله ای از ابهام است چرا که شنیده می شود برخی مقامات قضایی به صورت جدی نسبت به مسائل و معضلات ایجاد شده در زمان مدیریت او در سازمان سینمایی ورود پیدا کرده اند.
-
۱۳۹۸-۰۴-۲۵ ۱۲:۱۶
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۵
فارسیجانی: مسئولان سازمان سینمایی باید جلوی گسترده تر شدن ابعاد «ولنگاری فرهنگی» در سینما را بگیرند
سینماپرس: پرویز فارسیجانی مدیرکل سابق مطالعات و توسعه دانش و مهارت های سینمایی سازمان سینمایی در خصوص لزوم اصلاح محتوای آثار توسط سازمان سینمایی گفت: مسئولان موظفند با نظارت دقیق و برخورد جدی و قاطع با سینماگرانی که راهشان را کج می روند کاری کنند تا دیگر شاهد تولید و اکران انبوه فیلم های سخیف، مبتذل و ضداخلاقی نباشیم.
-
۱۳۹۸-۰۴-۲۴ ۱۱:۴۷
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۴
الماسی: جریان حاکم بر سینما فقط به فکر افزایش درآمد است و به همین دلیل آن را به سطحی ترین حالت ممکن رسانده است
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما در خصوص لزوم اصلاح محتوای آثار توسط سازمان سینمایی گفت: مسئولان و برخی سینماگران فقط به فکر افزایش درآمد سینما هستند و به همین دلیل آن را به سطحی ترین حالت ممکن رسانده اند؛ برخی از سینماگران به گفته خودشان حاضرند شلوارشان را هم پایین بکشند تا مردم را بخندانند و پولی به جیب بزنند؛ این وضعیت فاجعه بار برای هنرمندان اصیل و متعهد غیرقابل تحمل شده است.
-
۱۳۹۸-۰۴-۲۲ ۱۰:۴۱
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۳
بهمنی: در حوزه نظارت نیازمند مدیری هستیم که مبتنی بر تفکرات و ایدئولوژی انقلاب اسلامی عمل کند/ درهای سینما به روی فیلمسازان سطحی و مبتذل ساز باز شده است
سینماپرس: حمید بهمنی کارگردان سینما گفت: در حوزه نظارت نیازمند مدیری هستیم که مبتنی بر تفکرات و ایدئولوژی انقلاب اسلامی عمل کند؛ هر فیلمی در سازمان سینمایی نباید اجازه ساخت و نمایش بگیرد. متأسفانه ما بسیاری از اهداف و آرمان های انقلاب را فراموش کرده ایم و همین مسأله باعث شده روز به روز بیشتر در دام ابتذال گرفتار شویم.
-
۱۳۹۸-۰۴-۱۸ ۱۰:۳۲
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۲
آقامحمدیان: فقدان نظارت دقیق سبب ساز بروز فیلم های ضد ارزش شد/ برخی فیلم های امروز یادآور دوران کلاه مخملی ها هستند
سینماپرس: شفیع آقامحمدیان کارگردان سینما گفت: ما امروزه شاهد سقوط سریع سینما به دوران فیلمفارسی ها هستیم، برخی فیلم های امروز سینما یادآور دوران کلاه مخملی ها هستند، این اتفاق بسیار تلخ و ناراحت کننده است و تمامی سینماگران دغدغه مند، اخلاق مدار و متعهد را دچار نگرانی کرده است.
-
۱۳۹۸-۰۴-۱۷ ۱۰:۲۰
سازمان سینمایی و لزوم اصلاح محتوای آثار/۱
بهمنی: قوه قضائیه و دادستانی باید نسبت به تاراج فرهنگ واکنش جدی نشان دهند/ سینما به حال خود رها شده و مسئولان به وظایف شان عمل نمیکنند
سینماپرس: حبیب الله بهمنی کارگردان سینما در خصوص لزوم اصلاح محتوای آثار توسط سازمان سینمایی گفت: امروزه بحث محتوای آثار سینمایی بسیار مهم و جدی است؛ ما شاهد افول و نزول بی رویه محتوای محصولات سینمایی هستیم و مدیران سینمایی هم گویا دغدغه ای برای رفع این مشکلات ندارند.
-
۱۳۹۸-۰۴-۱۱ ۱۰:۱۵
ناکارآمدی برخی مدیران سینمایی و تشتت در سینما؛
از اعطای مجوز به فیلم های مبتذل و بی مایه تا خنثی کردن مهمترین رویداد سینمایی کشور/ وقتی آقای مدیر درهای سینما را برای سرمایه سالاران باز کرد!
سینماپرس: امروزه بخش عمده ای از اهالی سینما به ناکارآمدی و ضعف معاونت نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی آگاه هستند؛ مدیریتی که طی سال های اخیر، دستاوردی نداشته؛ و در مقابل ابهامات عملکردی همچون اعطای مجوز به فیلم های مبتذل، سخیف و بی مایه، خنثی و کوچک سازی جشنواره فیلم فجر به عنوان مهمترین رویداد سینمایی کشور، باز کردن درهای سینما به روی سرمایه سالارانی که تجربه و دانش سینمایی ندارند و ... از جمله مواردی است که این مدیر در انتظار برای خداحافظی در کارنامه خویش دارد!
-
۱۳۹۸-۰۴-۰۹ ۱۰:۳۰
انتظار سینماگران از رئیس سازمان سینمایی چیست؟
انتقاد به بی عدالتی، سرمایه سالاری و ابتذال در سینما/ تولیدات بی هویت و سرشار از شوخی های جنسی را برچینید!
سینماپرس: تعدادی از سینماگران انتظارات خود را از مدیریت سینمای کشور بیان داشتند؛ انتظاراتی جدی و قابل تأمل؛ از لزوم توجه ویژه به سینمای استراتژیک و پرهیز از تولید فیلم های بی هویت و سرشار از شوخی های جنسی گرفته تا تقاضای توجه ویژه به وضعیت بغرنج معیشتی سینماگران کشور؛ سینماگران یک صدا از حسین انتظامی درخواست کردند با درایت و دغدغه مندی هویت را به سینمای کشور بازگرداند!
-
۱۳۹۸-۰۳-۱۸ ۰۹:۴۲
انتقاد از جای خالی آرمان های انقلابی امام راحل (ره) در سینما؛
لزوم کوتاه کردن دست کاسبکاران، تاجران و انتلکتوئل ها از هنرهفتم و به کارگیری مدیران ارزشی و انقلابی و تقویت هنر متعهد
سینماپرس: دست اندرکاران و صاحب نظران فرهنگی و هنری در سینمای کشور خواستار ورود جدی نهادهای ناظر بر عملکرد دستگاه های فرهنگی به آشفته بازار سینمای ایران شدند و تأکید کردند یکی از دلایلی که امروزه سینما و عرصه فرهنگی و هنری از آرمان های حضرت امام (ره) فاصله گرفته عافیت طلبی و دنیا خواهی کسانی بوده که در این عرصه مشغول به کار و فعالیت هستند.
-
۱۳۹۸-۰۲-۳۱ ۱۸:۵۸
هشدار یک کارشناس فرهنگی
هویت بخشی به فیلم های مبتذل با اجرای طرح رده بندی سنی+فیلم
سینماپرس: سعید الهی کارشناس ارشد فرهنگی نسبت به تبعات اجرای طرح رده بندی سنی فیلم ها هشدار داد.
-
۱۳۹۸-۰۱-۲۷ ۱۶:۵۴
یک رخداد و چند نکته؛
هزینه روان مخدوش شده مخاطبان فیلم «رحمان ۱۴۰۰» را چه کسی پرداخت می کند؟
سینماپرس: امید سهرابی فعال رسانه ای با ارسال یک یادداشت به سینماپرس نوشت: سینمای ایران با دست فرمانی که پیش رو گرفته است، آینده خوشی را شاهد نخواهد بود، پیش از این یادداشت های بسیاری از متخصصان سینما درباره سینمای ایران در دوره کمدی های سخیف منتشر شد؛ اما نه تنها فیلمسازان کشورمان، بلکه مدیران کلان فرهنگ و هنر کشور هیچ توجهی به آن نکردند. به همین دلیل هم بعد از شکستن قبح های بسیار، امروز سینمای ایران به «رحمان ۱۴۰۰» رسیده ؛ نمی دانیم دیگر سینمای ایران به چه اندازه باید سخیف شود که مدیران فرهنگی و هنری کشورمان، فکری به حال آن کنند!
-
۱۳۹۸-۰۱-۲۵ ۱۴:۲۸
فرافکنی نابخشودنی در پایمالی حقوق فرهنگی مردم/ فرهنگ، خانواده و ارزش ها برای مدیران سینمایی پشیزی نمی ارزد؟!
سینماپرس: خبر غیرمنتظره، محیرالعقول و بسیار عجیب است؛ به یک باره بعد از گذشت نزدیک به یک ماه از اکران و فروش قابل توجه فیلمی سخیف و زننده با عنوان «رحمان ۱۴۰۰» مشخص می شود که این فیلم با نسخه ای که مجوز ندارد اکران شده؛ اتفاقی که باعث می شود همگان این سوأل را از خودشان بپرسند که چطور طی این مدت طولانی مسئولان سازمان سینمایی پرمدعا متوجه این اتفاق شوم نشده اند! این مسأله به قدری عجیب است که حتی شائبه همراهی برخی افراد در وزارت ارشاد و سازمان سینمایی را با متخلفان ضد فرهنگ و مافیای اکران به صورت جدی مطرح می کند.
-
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۱:۱۰
خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۴)
ظهور رئالیسم جادویی بر پرده نقره ای سینما/ وقتی حمال ها، تمدنی طلایی را به ولنگاری می کشانند
سینماپرس: ظهور و بروز جشن های چهل سالگی انقلاب اسلامی در عرصه سینمایی کشور اگر چه به واسطه تدابیر صورت گرفته در گزینش آثار نسبتا پاستوریزه و اعمال استراتژی سانسور مصلحتی و ... تنها از چاشنی ولنگاری فرهنگی برخوردار بود و ماهیت و عمق ابتذال موجود در آثار و تولیدات سینمایی را به نمایش نمی گذاشت؛ اما در واقع صورتی ویژه از استحاله فرهنگی را روایت می نمود.
-
۱۳۹۸-۰۱-۱۹ ۱۰:۱۳
خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۳)
وقتی تدبیرهای وارونه سینمای ایران را به وادی اسطوره کشی می کشاند
سینماپرس: سی و هفتمین دوره ی جشنواره ی فیلم فجر را می توان به جهت تقارن ویژه آن با جشن های چهل سالگی انقلاب اسلامی، جشنواره ای به یادماندنی دانست؛ جشنواره ای که نمودی از تدبیر مدیریتی جریان حاکم فرهنگی را بر پرده ی نقره ای سینما به نمایش گذاشت و بار دیگر نکات تلخ بسیاری را در مورد چگونگی تدبیرهای وارونه در عرصه فرهنگی و سینمایی کشور یادآور شد و در مجموع به ویترینی تمام عیار برای ترسیم شرایط عدول از ایدئولوژی و مبانی انقلاب اسلامی مبدل گردید.
-
۱۳۹۸-۰۱-۱۸ ۰۹:۳۹
سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش چهارم/زمستان ۹۷
از بررسی ابتذال و هنجارشکنی در تئاتر و سینما تا ابهام در ثبت اجباری صنوف در وزارت کار/ دستاورد سینما در ۴۰ سالگی انقلاب چه بود؟
سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل زمستان سال ۹۷ مربوط به مسائلی همچون: انتظارات سینماگران از مدیریت سینما، عملکرد هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر، ابتذال و هنجارشکنی در حوزه نمایش، ابتذال در سینمای ایران، نقش سینما در صحنه جنگ نرم، مطالبه از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر، سینمای ایران در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، ثبت اجباری صنوف خانه سینما در وزارت کار و ... بود.
-
۱۳۹۸-۰۱-۱۷ ۱۰:۱۹
انتقاد اهالی سینما نسبت به سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر؛
از ترسیم ویران شهر تا خانواده های از هم پاشیده/ چرا جشنواره سی و هفتم قرابتی با ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی نداشت؟
سینماپرس: تعدادی از اهالی سینما و کارشناسان و منتقدان پس از اتمام سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با انتقاد از مسئولان سینمایی تأکید کردند: این دوره از جشنواره فجر را می توان سال خیانت، ازدواج سفید و روابط نامشروع نامگذاری کرد و این برای سینمای ایران مایه شرمساری است! جشنواره فجر در ۴۰ سالگی انقلاب ایران اسلامی را به صورت «ویران شهر» نشان داد، اتفاقی شرم آور و ناراحت کننده که به هیچ عنوان در شأن جشنواره فیلم انقلاب نبود.
-
۱۳۹۷-۱۲-۲۵ ۱۳:۲۸
آمار تفکیکی فروش فیلم ها در سال ۹۷؛
شکست های پیش بینی نشده برای فیلم هایی با بودجه های عمومی/ وقتی فیلم های نازل در چرخه معیوب اکران پرفروش می شود!
سینماپرس: گیشه سینماها در سال جاری با شگفتی هایی همراه بود؛ از فروش نزدیک به ۴۰ میلیارد تومانی یک فیلم سینمایی به اصطلاح کمدی که اغلب سینماگران، منتقدان و اهالی رسانه آن را نازل ترین فیلم تاریخ سینمای ایران برشمرده اند تا شکست های پیش بینی نشده برای برخی از فیلم هایی که با بودجه های دولتی ساخته شده بودند! اما مهمترین نکته اینکه برخی از کارشناسان و صاحب نظران سینما بر این نظرند که اغلب فیلم های اکران شده در سال جاری جزو آثار سطحی و نازل هستند و هیچ دستاوردی برای سینمای کشور محسوب نمی شوند.
-
۱۳۹۷-۱۲-۱۵ ۱۰:۵۸
خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۱)
عدول از ایدئولوژی؛ دستاورد جشنواره فجر در چهل سالگی انقلاب اسلامی
سینماپرس: سی و هفتمین جشن یا جشنواره ی سینمای ایران نیز به پایان رسید و این در حالی بود که متاسفانه در فصل چهل سالگی انقلاب اسلامی، نه تنها دیگر خبری از موضوع صدور تفکر انقلاب اسلامی به زبان سینما نبود؛ بلکه مطالبه ی آرمان های بلند فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی نیز به نوعی کنار گذاشته شده و بانگ بُلند ایدئولوژی زدایی به گوش می رسید!
-
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۰:۳۸
در گفتگو با سینماگران و منتقدان مطرح شد:
سینما با گفتمان مردم و انقلاب اسلامی فاصله گرفته است/ روشنفکرنماها و دشمنی با ماهیت انقلاب/ وقتی دست سینما در جشن چهل سالگی خالی است!
سینماپرس: تعدادی از اهالی سینما همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره فیلم فجر با انتقاد از مسئولان و برنامه ریزان سینمای کشور تأکید کردند: هنرهفتم به صورت عامدانه توسط مدیران فشل شده است؛ این سینماگران خاطرنشان کردند: سینمای ما امروزه دارای ابتذال است به نحوی که در بسیاری از فیلم ها جز دیالوگ های بی ادبانه، حرکات رکیک و مشمئزکننده، روابط غیراخلاقی، خیانت زوجین و... چیزی نمی بینیم!
-
۱۳۹۷-۱۲-۰۶ ۱۰:۵۵
سینماگران و جشنواره فجر سی و هفتم/۳
محسنی نسب: در جشنواره سی و هفتم شاهد آثاری بودیم که حتی فرهنگ منحط غرب هم پذیرای آن ها نیست/ امروزه سینمای ما جایی برای ترویج فساد شده است
سینماپرس: محسن محسنی نسب کارگردان سینما پس از اتمام سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با انتقاد از مسئولان سینمایی و فیلم های حاضر در این رویداد گفت: مشکل اصلی سینمای ما فیلم ها است؛ سینما وظیفه اش ترویج فضائل اخلاقی است همانطور که در همه هنرها منتظریم این اتفاق بیفتد در سینما هم باید این گونه باشد اما امروزه سینمای ما جایی برای ترویج فساد شده است و بس!
-
۱۳۹۷-۱۲-۰۱ ۱۱:۴۰
ابتذال در سینمای ایران (۶)
وقتی ابتذال با فتنه ۸۸ گسترش پیدا می کند
سینماپرس: میراث برجای مانده از حدود سی سال حاکمیت جریان مرموز فرهنگی بر کشور موضوعی نبود که بتوان آن را به یکباره و با حضور دولتی متفاوت در سال ۱۳۸۴ هجری شمسی، تغییر و تحول داد. از طرف دیگر عدم توجه دولت نهم به موضوع فرهنگ که با حفظ و ابقای منابع انسانی معلوم الحال همراه بود، موجب گسترش ابتذال در عرصه تولیدات هنری و بالاخص در صنعت سینمای کشور شد.
-
۱۳۹۷-۱۱-۲۴ ۰۹:۵۷
ابتذال در سینمای ایران (۵)
وقتی رقابت سینماگران بر سر کسب مقام نخست ابتذال مُد می شود!
سینماپرس: ورود به دهه ۱۳۸۰ هجری شمسی، صنعت سینمای ایران نیز تحت تاثیر تغییرات سیاسی کشور دست خوش تغییراتی می شود و در این مقطع زمانی است که به نرمی شاهد ورود و گسترش شدید نوعی از ابتذال در لایه های زیرین آثار سینمایی می باشیم.
-
۱۳۹۷-۱۱-۲۲ ۰۹:۲۱
مطالبه اهالی سینما و کارشناسان فرهنگی از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر؛
انتقاد به باندبازی، دوپاره کردن و خنثی سازی مهمترین رویداد سینمایی کشور/ تأکید بر توجه به فیلم های استراتژیک و ارزشی
سینماپرس: به بهانهی برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تعدادی از اهالی سینما و کارشناسان فرهنگی با انتقاد از اتفاقاتی که سال های اخیر در روند برگزاری این رویداد افتاده تأکید کردند: باندبازی، رفیق بازی، دوپاره کردن و خنثی سازی جشنواره همگی باعث تضعیف جشنواره شده؛ آن ها همچنین خواستار توجه مسئولان به فیلم های استراتژیک و ارزشی شدند و تأکید کردند فیلم های سیاه نما، ضد ارزش و تلخ نباید در سینما ترویج شوند.
-
۱۳۹۷-۱۱-۲۰ ۱۱:۴۶
واکنش ها علما به جشنواره؛
انتقاد به اشرافی گری و ترویج ضدارزش ها در جشنواره فیلم فجر/ وقتی مدیریت فرهنگی فشل است
سینماپرس: طی روزهای اخیر و همزمان با برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تعدادی از علما و مراجع تقلید با انتقاد از این رویداد سینمایی تأکید کردند: باید توجه داشته باشیم این انقلاب برای برقراری ارزشها بوده، نه اینکه به نام جشنواره فجر ضدارزش ترویج شود.
-
۱۳۹۷-۱۱-۱۳ ۱۳:۱۰
فیلمنامه نویس «زهرمار» در گفتگو با سینماپرس:
قرار بود «زهرمار» را خودم کارگردانی کنم اما به من مجوز ندادند/ به فیلمنامه های کمدی در جشنواره های ایران و دنیا توجه چندانی نمی شود
سینماپرس: پیمان عباسی فیلمنامه نویس مطرح سینما که با فیلم «زهرمار» به کارگردانی جواد رضویان در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد گفت: قرار بود «زهرمار» را خودم کارگردانی کنم اما به من مجوز ندادند و من مجبور شدم فیلمنامه را تغییر بدهم و آن را بفروشم.
-
۱۳۹۷-۱۱-۱۰ ۱۲:۰۱
بُحران چهل سالگی سینما
سینما و آرمان هایی که دیده نمی شود!/ چه بودیم، چه شدیم و چه باید می شدیم؟!
سینماپرس: چهل سال پیش در چنین روزهایی، ایران آبستن وقایعی بود که سرنوشت منطقه و جهان را تحت تاثیر خود قرار داد اما امروز با نگاهی اجمالی به آثار و تولیدات سینمای ایران در موعد چهل سالگی انقلاب و در قالب جشنواره فیلم فجر؛ باید گفت متاسفانه کمتر نشانی از آرمان ها و شعائری که روزگاری ملت ایران در سودای رسیدن با آن انقلاب نمودند، در این آثار مشاهده می شود!
-
۱۳۹۷-۱۱-۰۳ ۱۱:۵۵
ابتذال در سینمای ایران (۴)
تجدید بنای ابتذال در سایه مدیریت مرموز فرهنگی/ از بسط ابتذال فکری تا شکل گیری ابتذال تصویری
سینماپرس: پوست اندازی عناصری که اوایل انقلاب به عنوان نیروهای خط امامی بر پیاده سازی تفکرات التقاطی سوسیالیستیِ چپ اصرار می ورزیدند، با حفظ ظاهر خود، در دهه دوم انقلاب به سرعت شکل گرفت و این موضوع در عرصه ی فرهنگ و هنر کشور با عملکرد جریان مرموز فرهنگی در بهمن ۱۳۶۹ هجری شمسی بروز یافت تا کیفیت و کمیت آثار سینمایی مبتذل در جشنواره فجر همان سال به وضوح قابل مشاهده باشد.