سه‌شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۹

بزرگداشت «گشتاسب شهیدی آملی» در فرهنگسرای سرو

 بزرگداشت «گشتاسب شهیدی آملی» در فرهنگسرای سرو

سینماپرس: فرهنگ سرای سرو روز جمعه ۲۱ دی ماه، میزبان نمایشگاه آثار متنوع هنری و جشن زاد روز ۸۰ سالگی هنرمندخودآموخته «گشتاسب شهیدی آملی» خواهد بود.

به گزارش سینماپرس، روز جمعه ۲۱ دی ماه، ساعت ۱۷ تا ۲۰ عصر میزبان نمایشگاه آثار متنوع هنری و جشن زاد روز ۸۰سالگی هنرمند خود آموخته "گشتاسب شهیدی آملی" خواهد بود این برنامه با مشارکت فرهنگ سرای سرو، موزه امام علی (ع) و نشریه تندیس با حضور دوستداران فرهنگ و هنر در نگارخانه فرهنگ سرای سرو برگزار می شود.

گشتاسب شهیدی آملی در تاریخ ۲۵ دی ماه ۱۳۱۷ در اسپه کلا آمل متولد شد و در سال۱۳۴۳ در آمل ازدواج کرده و ماحصل آن ۴ فرزند(۲دختر و ۲پسر) و ۹ نوه است. ایشان بازنشسته کانون هنری ارتش می باشد.

اگر تاکنون از حوالی پیچ شمیران تهران و مشخصا از خیابان روشندلان گذشته باشید، حتی اگر سال‌ها پیش یا عبوری گذرا بوده باشد، تردیدی ندارم که تصویر یک مغازه در خاطرتان مانده، مغازه‌ای که هیچ شباهتی با مغازه‌های معمول ندارد، زیر زمینی دو طبقه با طاق‌های ضربی آجری. نام مغازه نیز عجیب و سوال‌برانگیز است: " موزه هنرهای ماندگار" و همزمان بر سردر آن این شعر خودنمایی می‌کند:

این زیرزمینی است که در روی زمین نیست / در روی زمین بهتر از این زیرزمین نیست

فریاد و هیاهو همه در روی زمین است / اینجا که رسیدی خبر از روی زمین نیست

این مکان متعلق به پیرمردی است که روز جمعه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۷  قدم به هشتاد سالگی زندگی می‌گذارد. نامش گشتاسب شهیدی آملی و هنرمندی خودآموخته است. هنرمندی که به قول خودش به دنیا آمده تا هنروری نماید. نقاشی کند، خط بنویسد، مجسمه بسازد، شعر بگوید و بیشتر از هر چیز، مهربانی بفروشد.روی چوب خوشنویسی می‌کند، روی چوب نقاشی می‌کند. با چوب مجسمه می‌تراشد و از تراشه‌های چوب، میز و تابلو می‌سازد. عصاهایی که تراشیده حقیقتا جذاب و دیدنی هستند. و اینها فقط گوشه ای از هنرنمایی اوست. می‌گوید به بوی چوب معتادم و محال است شغل چوب‌فروشی را با طلافروشی معاوضه کنم!

علاقه مندان برای دیدن نمایشگاه آثار این هنرمند می‌توانند تا ۳۰ دی به فرهنگسرای سرو به نشانی خیابان ولی‌عصر(عج)، بالاتر از بوستان ساعی، کوی ساعی دوم مراجعه کنند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.