سبک زندگی امریکایی

کل اخبار:66

  • برایان کرانستون ۱۳۹۹-۱۰-۱۳ ۱۰:۵۱

    برایان کرانستون:

    متأسفانه در محیطی خشن حضور داریم/جوامع ما سخت‌تر، بی‌درک‌تر، کمتر شکیبا و نابخشنده‌تر شده‌اند

    سینماپرس: بازیگر «برکینگ بد» در مصاحبه‌ای به مناسبت سال نو از ایده «فرهنگ تحریم» انتقاد کرد.

  • مترو گلدوین مایر ۱۳۹۹-۱۰-۰۵ ۲۰:۳۷

    فروش کمپانی «مترو گلدوین مایر»؛

    غرش۹۰ ساله شیر فرهنگی آمریکا در جهان خاموش می‌شود

    سینماپرس: استودیوی هالیوود MGM (مترو گلدین مایر) با قیمت ۵ میلیارد دلار به فروش می رسد.

  • سند 2030 ۱۳۹۹-۰۸-۲۱ ۱۰:۱۷

    جولان تقی‌زاده ها در سینمای کودک و نوجوان

    وقتی سینمای کودک و نوجوان به ابزاری برای اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ مبدل می شود

    سینماپرس: سال هاست که سینمای کودک و نوجوان به موجودیتی سرگشته و بی  هویت مبدل گردیده است و این همه را می توان به وضوح در موعدهای برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ملاحظه نمود. جشنواره ای که اساسا دیگر معین نیست به دنبال چه بوده و چه مقصود و مقصدی را در عرصه تولیدات کودک و نوجوان دنبال می کند!

  • آرنولد شوارتزینگر در فیلم کنان ۱۳۹۹-۰۸-۰۳ ۱۲:۴۷

    عمل قلب «آرنولد شوارتزنگر»؛

    ابر قهرمان آمریکایی ها زیر تیغ جراحی رفت!

    سینماپرس: آرنولد شوراتزنگر پس از انجام عمل قلب، تصویری از خودش منتشر کرد تا تأکید کند پس از این عمل حال عمومی مساعدی دارد.

  • فاکس نیوز ۱۳۹۹-۰۴-۱۳ ۱۱:۰۰

    به اتهام تجاوز جنسی؛

    اخراج مجری و عضو ارشد تحریریه فاکس نیوز

    سینماپرس: «اد هنری» مجری معروف شبکه فاکس نیوز به اتهام تعرض و تجاوز جنسی در محیط کار اخراج شد.

  • استخراج ۱۳۹۹-۰۲-۲۴ ۱۴:۳۶

    نقدی بر فیلم سینمایی استخراج (Extraction) (۱)

    ‌الگوی تکراری شورش و انتقام و خراب‌شهر اسلامی

    سینماپرس: فیلم سینمایی استخراج (Extraction) با استفاده از مایه‌های عاطفی و ترسیم منجی گونه از یک ارتشی مزدور آمریکایی، به‌شدت مخاطب را با این منجی لیبرال سمپاتیک می‌کند.

  • سلبریتی و نفوذ ۱۳۹۹-۰۲-۱۷ ۱۱:۴۷

    معضلی به نام سلبریتی (۲)

    چرایی سازناکوک سلبریتی ها در شرایط نفوذ فرهنگی

    سینماپرس: خدمت سلبریتی ها به صاحبان قدرت و بالاخص سرمایه داران در جهان امروز امری طبیعی است؛ اما در ایران این موضوع به نوعی با طعم خیانت همراه می شود. به آن دلیل که قبیله ای خاص از این جماعت سعی می کنند تا به عنوان اهرم فشار غرب عمل نمایند. اهرم فشاری که در موعدهای مختلفی همچون فتنه ۱۳۸۸ و همچنین فتنه ۱۳۹۸ حضوری علنی و جدی پیدا می کند و به صورتی هماهنگ و در قالبی منسجم سعی بر شوراندن جامعه در راستای اهداف دیکته شده ای دارد که بعضا از سطح فهم و درک عموم این سلبریتی ها بالاتر است!

  • سلبریتی ۱۳۹۹-۰۲-۱۰ ۱۳:۱۶

    معضلی به نام سلبریتی (۱)

    پیشگامان هویت مخدوش هنری

    سینماپرس: سال هاست که عموم مردم ایران اسلامی سوال های بسیاری را در رابطه با رفتار هنرمندان و یا به اصلاح سلبریتی ایرانی در فکر و بعضا گفتار خود می پرورانند. سوال های بسیاری که عموما بر این محور است که چرا و چگونه می شود عده ای با یدک کشیدن عنوان سلبریتی به خود اجازه می دهند تا در همه حیطه های اخلاقی، دینی، اقتصادی، محیط زیست و سیاسی ورود پیدا نمایند!

  • امام خامنه ای ۱۳۹۹-۰۱-۲۱ ۱۱:۲۸

    امام خامنه ای:

    «انتظار فرج» امید و تحرک است/ ملت ایران در آزمون کرونا خوش درخشید

    سینماپرس: سخنرانی تلویزیونی امام خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی با ملت ایران به مناسبت روز نیمه شعبان از لحظاتی پیش آغاز شد.

  • به خاطر می سپاریم ۱۳۹۸-۱۰-۲۵ ۱۲:۱۳

    نوید انقلاب فرهنگی در عرصه فرهنگ و هنر؛

    کشف گروهان سری نفاق در خانه های پوشالی/ مردم به خاطر می سپارند!

    سینماپرس: به راستی در این پروپاگاندا و در این جنگ رسانه ای قرار است چه عاید این قبیله ی قلیل همیشه مدعی شود که اینچنین به اسم تمامی اهالی فرهنگ و هنر از درون دیوارهای بلند کانون ها و خانه های انحصاری خود بیانیه می دهند؟ البته باید توصیه کرد که ای جماعت اندک سهمتان از غنیمت هرچه که هست فقط خود را ارزان نفروشید!

  • سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» ۱۳۹۸-۱۰-۱۱ ۱۱:۲۴

    اندر احوال سیزدهمین دوره از جشنواره سینماحقیقت (۳)

    مستندسازی در مسیر هویت ملی یا اهداف بیگانگان؟/ وقتی به بهانه‌ی نقد اجتماعی، فلاکت ترسیم می‌شود!

    سینماپرس: برخی از تولیدات سینمایی که با بودجه و امکانات دولتی و حاکمیتی تولید و عرضه می شود، ضمن تزریق غم و اندوه به مردم و طیف مخاطبان خود، در راستای اهداف بیگانگان و به عنوان آلت دست قدرت های جهانی انجام وظیفه می نمایند. پس باید تا دیر نشده تدبیری اندیشید و به شناسایی جریاناتی پرداخت که به عنوان نقطه اتصال سینماگران ایرانی با بیگانگان عمل می نمایند، پرداخت.

  • تسخیر لانه جاسوسی ۱۳۹۸-۰۸-۱۴ ۱۲:۱۶

    چهل سال پس از ۱۳ آبان ۵۸

    آیا لانه‌های فرهنگی آمریکا هم تسخیر می‌شود؟!

    سینماپرس: باید انقلابی دیگر رقم زد و این بار به تسخیر سفارت ایالات متحده آمریکا در عمق وجود برخی کارگزاران و متولیان فرهنگی کشور مبادرت ورزید و از این مسیر مانع نفوذ اقدامات سازمان‌یافته در تولیدات فرهنگی همچون هنر، سینما، کتاب و تئاتر شد. انقلابی فراگیر که به معنی بستن فضای فرهنگی کشور نبوده و رویکرد اصلی آن مواجهه با ولنگاری فرهنگی و صیانت از حقوق فرهنگی ملت مسلمان ایران است.

  • جنگ ستارگان ۱۳۹۸-۰۷-۲۰ ۰۹:۰۴

    با نگاهی به مجموعه سینمایی«جنگ ستارگان»؛

    اساطیر و شوالیه‌های مسیحی-بودایی منجیان غرب جدید

    سینماپرس: جام مقدس، حافظ و انتقال‌دهنده مسیحیت و منجی آخرالزمانی غرب است که قهرمان آن با اتکا به «نیروی درون» خود باید به مصاف و جدال با شر برود. هالیوود در ترویج این فرهنگ نقش بسیار مهمی داشته است.

  • فیلم سینمایی «مرد دو پیکر» ۱۳۹۸-۰۷-۱۹ ۰۷:۵۴

    سبک زندگی آمریکایی؛

    آمریکا و ارقام نجومی آگهی‌های بازرگانی

    سینماپرس: فیلم سینمایی «مرد دو پیکر»(Gemini Man) با بازی «ویل اسمیت» با 9 میلیون و 370 هزار دلار معادل 108 میلیارد تومان رتبه نخست پرهزینه‌ترین آگهی تلویزیونی را به خود اختصاص داد.

  • از مارول تا «ماما میا» ۱۳۹۸-۰۷-۱۹ ۰۷:۴۴

    انتقاد از خود؛

    وقتی «جنیفر آنیستون» هم به «دنیای مارول» می تازد

    سینماپرس: به دنبال انتقادهایی که به تازگی درباره دنیای مارول و فیلم‌هایش انجام شده، جنیفر آنیستون جدیدترین چهره‌ای است که معتقد است مارول، سینما را تنزل داده است.

  • تَکرار تاریخ ۱۳۹۸-۰۵-۱۶ ۱۱:۲۱

    تِکرار یا تَکرار تاریخ (۱)

    نقش عمو سیبیلوهای خَیِر در پروژه‌های نفوذ

    سینماپرس: حوزه اقتصاد را قطعا می‌بایست به عنوان یکی از اصلی‌ترین و اساسی‌ترین حوزه‌های تاثیرگذار فردی و اجتماعی قلمداد نمود که در بهترین صورت ممکن می‌تواند به محفلی برای پیگیری پروژه نفوذ جریانی و شبکه‌ای در بستر یک جامعه مبدل گردد. موضوعی که به سرعت فرایند تغییر باورها را موجب شده و اسباب تغییر آرمان‌ها و همچنین تغییر نگاه‌ها و در نهایت تغییر سبک زندگی را برای فرد و اجتماع به همراه می‌آورد.

  • اندر احوال سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر (۳) ۱۳۹۸-۰۲-۲۵ ۱۱:۰۲

    اندر احوال سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر (۳)

    جولان تقی‌زاده‌ها در جشنواره جهانی/ وقتی یک محفل به مسیری برای نفوذ فرهنگی مبدل می شود

    سینماپرس: سرگشتگی و بی هویتی جشنواره جهانی فیلم فجر به معنی بی کاری و عدم استفاده قدرت های مرموز فرهنگی و جریانات مختلف نفوذی، از پتانسیل چنین رویداد مهم سینمایی در ایران اسلامی نیست و قطعا این مهم در بازبینی دقیق فیلم‌های این دوره از جشنواره و سنجش آن با دستورالعمل های ابلاغی نظام لیبرالیسم قابل مشاهده است.

  • فیلم «آرزوی مرگ» (Death Wish) ۱۳۹۷-۰۸-۰۲ ۱۰:۲۸

    نقدی بر فیلم «آرزوی مرگ»؛

    مرفهین بی‌درد باید بکشند و فقرا باید کشته شوند! + عکس

    سینماپرس: در ۴۴ سال گذشته جامعه خشونت طلب آمریکا، تغییر خاصی پیدا نکرده و برای اجرای عدالت همچنان باید به روش «غرب وحشی» اداره شود.

  • ریس ویترسپون ۱۳۹۷-۰۷-۲۳ ۲۰:۳۳

    تلاش برای ساخت یک سریال ضدایرانی در شبکه ABC

    سینماپرس: ریس ویترسپون بازیگر آمریکایی قصد دارد تهیه کننده یک سریال کمدی با موضوع سبک زندگی یک خانواده ایرانی- آمریکایی شود.

  • جک رایان (۲) ۱۳۹۷-۰۷-۱۱ ۱۱:۰۴

    تحلیلی بر سریال شِبه استراتژیک جک رایان (۲)

    مصوبان اف.‌ای.‌تی.‌اف (FATF) در نقش عَمله‌ی نِظام جک رایان

    سینماپرس: سریال جک رایان (Jack Ryan) را می بایست سریالی شبه استراتژیک قلمداد نمود که به صورتی ویژه دو خط اصلی را دنبال می کند؛ نخست ترسیم پیچیدگی های حمایت های مالی و گردش مالی تروریست ها که نقش آنالیست ها را در جنگ امنیتی آینده ضروری می سازد و دوم ترسیم تروریست بودن تمامی مسلمانان و حمایت مالی گسترده سایر مسلمانان از ایشان تصویرسازی شده است.

  • حوزه هنری در لانگ شات ۱۳۹۷-۰۶-۱۴ ۱۱:۲۱

    حوزه هنری در لانگ شات (۲)

    وقتی پای موش‌های سکه‌خوار به حوزه باز می شود

    سینماپرس: حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی نیز متاثر از مدیریت مرموز دهه شصت و بالاخص جریان فرهنگی معلوم الحال آن دوران قرار گرفت و به مرور با آرمان های نهادی خود در طراز هنر انقلاب اسلامی زاویه پیدا کرد و در این میان جدا شدن و در مواردی اخراج تعدادی از هنرمندان انقلابی و سوق یافتن بخشی از بازماندگان از ایشان به سمت سرمایه داری دو موضوع مهمی است که حوزه هنری در دهه نخست عمر خود با آنها مواجه شد.

  • حوزه هنری در لانگ شات ۱۳۹۷-۰۶-۰۷ ۱۱:۰۶

    حوزه هنری در لانگ شات (۱)

    نگاهی به شکل گیری حوزه هنری و ضرورت توجه به هنر در انقلاب

    سینماپرس: حوزه هنری یکی از زیرمجموعه های سازمان تبلیغات اسلامی است که از سال ۱۳۶۰ هجری شمسی، فعالیت خود را به طور رسمی آغاز نموده و اکنون در این مجال به بهانه تغییر رییس سازمان تبلیغات اسلامی به بررسی کارنامه این نهاد هنری در سال های اخیر و نقاط قوت و ضعف آن می پردازیم.

  • استودیو های فیلم سازی یهود ۱۳۹۷-۰۴-۳۱ ۱۲:۲۸

    جای پای یهود در صنعت سینمای جهان

    سینماپرس: یهودی‌های مهاجر در دهه ۱۹۲۰ بدون هیچ قید و بندی نسبت به اعتقادات مذهبی مردم آمریکا فیلم می‌ساختند و ارزش‌های سنتی جامعه را از بین می‌بردند.

  • تابوشکنی به سبک سینمای رضا قزاق ۱۳۹۷-۰۴-۲۰ ۱۰:۴۷

    تابوشکنی مرحله ای در سینمای ایران (۲)

    تابوشکنی به سبک سینمای رضا قزاق

    سینماپرس: با نگاهی به تاریخ اجتماعی اوایل قرن چهاردهم ایران، می‌توان به صورت جدی بر این مسئله تاکید داشت که حتی جامعه آن‌ روزهای ایران با نمایش‌های بی‌پروا که با سبک زندگی اسلامی و ایرانی او سازگار نبود و در بسیاری از موارد همراه با تابو شکنی بود؛ مشکل جدی داشته، اما سرانجام این تابوشکنی‌ها تا جایی ادامه پیدا کرد که در دهه‌های ۱۳۴۰ و ۱۳۵۰ هجری شمسی، نمایش صحنه‌های غیراخلاقی و مفسده‌آمیز و یا قصه‌هایی که رکن اساسی آن‌ها فحشا و روابط نامشروع بود، پرده تمام سینماها را اشغال کرده بود.

  • تابوشکنی مرحله ای در سینمای ایران (۱) ۱۳۹۷-۰۳-۳۰ ۱۲:۳۳

    تابوشکنی مرحله ای در سینمای ایران (۱)

    سینمایِ شهوت برانگیز یا شهوت برانگیزیِ سینما؟!

    سینماپرس: صنعت سینما از نخستین سال‌های ورود خود به ایران، اساس کار خود را برای جذب مخاطب، بر اصل تابوشکنی قرار داده است؛ تابوشکنی‌ای که به صورت مرحله‌ای گسترده می‌شود و این همه در حالی است که گذر از تابوهای اخلاقی و دینی مهمی که نشان از برنامه‌های پنهان و آشکار قدرت های سلطه گر، در دوران قبل از انقلاب اسلامی داشته و با  سوء مدیریت نهادهای متولی سینمایی در دوران پس از انقلاب، شرایط فرهنگی و بالاخص سینمایی کشور را امروزه به وادی ولنگاری فرهنگی کشانده است.

  • به کجا چنین شتابان 9 ۱۳۹۷-۰۳-۰۹ ۱۱:۰۰

    به کجا چنین شتابان (۹)

    حماقت یا حمایت فرهنگی؛ مساله این است!/ وقتی بی عرضگی و ناتوانی مدیران، امنیت و استقلال فرهنگی جامعه را مخدوش می کند

    سینماپرس: نهادینه سازی مولفه های غربگرایی، زندگی سکولار و اباحی گرایی از یکسو و بی توجهی به استقلال فرهنگی، اقتصادی و نظامی کشور، ارتقای فرهنگ عمومی جامعه و آرمان های انقلاب مردم ایران از سوی دیگر توصیف بهتری از فرهنگسازی سینمای جمهوری اسلامی است، در نسبت با تعاریف رویایی، اغراق آمیز و خلاف واقعی که مدیران سینمایی از تاثیرگذاری های این سینما ارائه می دهند.

  • به کجا چنین شتابان 8 ۱۳۹۷-۰۳-۰۲ ۱۱:۴۷

    به کجا چنین شتابان (۸)

    مدیریت مدبرانه و گُل و بُلبُل جلوه دادن فضای ولنگاری فرهنگی

    سینماپرس: نقش کلی فرهنگ و هنر و بالاخص صنعت سینمای ایران در گسترش مفاسد و آسیب های اجتماعی، نقشی مغفول مانده است. در دهه های اخیر صدها فیلم اجتماعی با ادعای انعکاس واقعیات جامعه و مشکلات مردم ساخته شده و این همه در حالی است که به سختی می توان فیلمی را یافت که بر مشکلات قشری که آنها را سوژه کرده است، اثر مثبتی داشته باشد.

  • به کجا چنین شتابان 7 ۱۳۹۷-۰۲-۲۶ ۱۱:۱۷

    به کجا چنین شتابان (۷)

    اتلاف عُمر مردم در اجرای سلیقگی قوانین فرهنگی

    سینماپرس: در سال ۱۳۹۶ هجری شمسی، هفت فیلم صدرنشین گیشه، بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان فروش داشتند، اما این فیلم ها چه تأثیری در بهبود فرهنگ عمومی جامعه داشته اند؟ آیا متولیان رسمی امر هنر و بالاخص سینما در وزارت ارشاد و بویژه معاونت نظارت و ارزشیابی حاضرند به جامعه توضیح دهند که بالغ بر ده ها میلیون ساعت از عمر جامعه اسلامی ایران که در سال ۱۳۹۶، صرف تماشای آثار هجو و بعضا مبتذل و بی خاصیت شده، چه فوایدی را برای جامعه و مخاطبان این آثار در پی داشته است؟

  • به کجا چنین شتابان 2 ۱۳۹۶-۱۲-۰۲ ۱۰:۲۳

    به کجا چنین شتابان (۲)

    راضی سازی همگان زیر سایه مدیریت منافقانه فرهنگی

    سینماپرس: مدیران فرهنگی در حداقل چهار دولت سیاست راضی سازی همگان را دنبال و به تبع آن سعی کردند بخش زیادی از هنرمندان غیرمتعهد را راضی نماید، در حالی که این سیاست نتیجه ای جز وقیح تر شدن و طلبکاری مضاعف جریان منوالفکر غالب بر عرصه فرهنگ و هنر، نادیده گرفتن حقوق فرهنگی مردم مسلمان ایران و جلوگیری از رشد و پویایی هنرمندان متعهد نداشته است.

  • رسانه ملی و نفوذ خزنده مُجریان رقاص ۱۳۹۶-۱۱-۱۱ ۱۳:۱۱

    چرا رسانه ها انسان مسلمان ایرانی را رقاص می خواهند! (۴)

    رسانه ملی و نفوذ خزنده رقص در برنامه ها/ وقتی نفوذ فرهنگی از کودکان شروع می شود

    سینماپرس: پس از تحلیل محتوایی رقص، انواع آن و مفاهیم دینی؛ تاریخچه ورود رقص به ایران در دوران پهلوی مورد بررسی قرار گرفت و به تحولاتی که در عرصه رقص و موسیقی با تحقق انقلاب اسلامی روی داد اشاره ای شد تا زمینه سازی های صورت گرفته در زمینه رجعت فرهنگی پس از انقلاب مشخص گردد. حال در ادامه این فرآیند نقش جریان رفورمیست (اصلاح طلب) و بالاخص حاکمیت تکنوکرات های فرهنگی بر عرصه رسانه ملی در ترویج سبک زندگی غربی مورد تحلیل قرار گرفته است.