چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۵

ویژه خبرنگاران و روزنامه نگاران اکران می‌شود؛

«یه حبه قند» در فرهنگسرای رسانه

یه حبه قند

کلینیک رسانه فرهنگسرای رسانه، اولین برنامه اکران خصوصی، ویژه خبرنگاران و روزنامه نگاران را به فیلم «یه حبه قند» اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری سینمای ایران به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، در این برنامه خبرنگاران و اعضای هیئت تحریریه نشریات به همراه خانواده، به تماشای آخرین ساخته رضا میرکریمی، خواهند نشست.

داستان «یه حبه قند» در یک خانه باغ قدیمی شکل می گیرد که سکوت آن با ورود مهمانانی در هم می شکند. چهار دختر این خانه به همراه همسر و فرزندانشان برای عروسی خواهر کوچکترشان پسندیده به یاری مادر شتافته اند. این اقامت برای خواهران و باجناق ها شاید دردسر باشد ولی برای بچه ها تحقق یک آرزوی بزرگ است. در این فیلم بازیگران مطرح سینمای ایران از جمله نگار جواهریان، رضا کیانیان ، فرهاد اصلانی، ریما رامین فر و هدایت هاشمی به ایفای نقش پرداخته اند.

این برنامه چهارشنبه 11 آبان ماه ساعت 21:30 در سینمای آزادی برگزار خواهد شد.


انتهای پیام/ ح گ/ ا ک

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.