چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۱

به کارگردانی «لیدا معینی»؛

«چشم در راه» به اکران آنلاین رسید

مستند «چشم در راه»

سینماپرس: مستند «چشم در راه» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی لیدا معینی از امروز چهارشنبه ۶ آبان‌ماه در پلتفرم هاشور اکران آنلاین می‌شود.

به گزارش سینماپرس، مستند «چشم در راه» با موضوع موسیقی سنتی و تلفیقی و با محوریت مسعود شعاری به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی لیدا معینی، از ساعت ۱۷ روز چهارشنبه ۶ آبان‌ماه در هاشور به نمایش درمی‌آید.

این مستند ۵۱ دقیقه‌ای که در سال ۱۳۹۱ تولید شده، به معرفی مسعود شعاری و فعالیت‌های او در حوزه موسیقی سنتی و فیوژن (تلفیقی) می‌پردازد و مخاطبان را با بخشی از جهان موسیقایی این هنرمند آشنا می‌کند.

علاقه‌مندان به سینمای مستند و موسیقی ایرانی می‌توانند از روز چهارشنبه ۶ آبان‌ماه، ساعت ۱۷، مستند «چشم در راه» را از در بخش اکران هاشور تماشا کنند.

عوامل این مستند عبارتند از: تهیه‌کننده، کارگردان و نویسنده: لیدا معینی، تحقیق و پژوهش: دکتر محمدحسین فیلم، صدابرداری و میکس: پرویز آبنار، نور و تصویر: روزبه رایگا، تدوین: حمید نجفی راد و با حضور: مسعود شعاری، فرحناز صاحب قلم و سینا شعاری.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.