شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱

«سید جواد هاشمی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

«جمهوری اسلامی ایران» در برابر هیچ فشار و زورگویی «تسلیم» نخواهد شد/ با قدرت و استواری در کنار یکدیگر بایستیم/ «صهیونیست‌ها» هرگز «خیر» ما را نمی‌خواهند

تجمع انقلابی بیعت با ولایت 20 اسفند 1404

سینماپرس: «سید جواد هاشمی» با باین این مطلب که جمهوری اسلامی ایران در برابر هیچ کشوری کوتاه نمی‌آید و در برابر هیچ فشار و زورگویی تسلیم نخواهد شد. گفت: امروز باید با قدرت و استواری در کنار یکدیگر بایستیم. با وجود همه مشکلاتی که در جامعه به‌وجود آمده است، لازم است تسویه‌حساب‌های شخصی و جناحی را کنار بگذاریم و با نگاه به آینده‌ای روشن، به لطف خدا به مرحله‌ای برسیم که تندروی‌ها کنار گذاشته شود و همه بتوانیم با آرامش در کنار هم زندگی کنیم. هر فرد با ذهنیت و باور خود بتواند در فضایی سالم گفت‌وگو کند و اختلافات را پشت سر بگذاریم؛ مشروط بر آنکه مفهوم ظرفیت اعتراض و شأن ایرانی بودن را درک کنیم.

«سید جواد هاشمی» بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس در واکنش به جنگ تحمیلی رمضان اظهار داشت: بی‌تردید قلدران بی‌خِرَدِ آن‌سوی دنیا برای آنکه تکلیف کشور ما را به‌زعم خود روشن کنند، به مرزهای آبی ایران آمده و اطراف منطقه را با پایگاه‌هایی مملو از تسلیحات پر کرده‌اند. هیچ ایرانی در هیچ نقطه از جهان مگر آنکه ایرانی نباشد و تنها خود را ایرانی نشان دهد هرگز ورود بیگانگان به خاک کشور یا تخریب زیرساخت‌ها، تأسیسات صنعتی و حتی نظامی ایران را نمی‌پذیرد.

او ادامه داد: بی‌شک جمهوری اسلامی ایران در برابر هیچ کشوری کوتاه نمی‌آید و در برابر هیچ فشار و زورگویی تسلیم نخواهد شد. امروز باید با قدرت و استواری در کنار یکدیگر بایستیم. با وجود همه مشکلاتی که در جامعه به‌وجود آمده است، لازم است تسویه‌حساب‌های شخصی و جناحی را کنار بگذاریم و با نگاه به آینده‌ای روشن، به لطف خدا به مرحله‌ای برسیم که تندروی‌ها کنار گذاشته شود و همه بتوانیم با آرامش در کنار هم زندگی کنیم. هر فرد با ذهنیت و باور خود بتواند در فضایی سالم گفت‌وگو کند و اختلافات را پشت سر بگذاریم؛ مشروط بر آنکه مفهوم ظرفیت اعتراض و شأن ایرانی بودن را درک کنیم.

این هنرمند با بیان این مطلب که اعتراض در جای خود امری پذیرفته است، به شرطی که به‌درستی انجام شود و امکان آن به‌صورت شایسته فراهم گردد؛ تصریح نمود: تحقق این امر می‌تواند زمینه وفاق و همبستگی ملی در برابر دشمنان خارجی را فراهم سازد دشمنانی که هیچ‌گاه خواهان خیر و صلاح ملت ایران نبوده‌اند. روشن است که صهیونیست‌ها هرگز خیر ما را نمی‌خواهند و باید باور کنیم که ترامپ یک صهیونیست تندرو و جاهل است که جهان را به ورطه جنگ کشانده است.

«سید جواد هاشمی» در پایان این گفت و گو خاطرنشان ساخت: به باور من، این جنگ دیرپا نخواهد بود، زیرا با توجه به موقعیت ژئوپلیتیکی ایران، تنگه هرمز و منطقه خاورمیانه، ادامه جنگ به‌سوی ویرانی اقتصادی جهان پیش خواهد رفت. اقتصاد جهانی ناگزیر در گرو ثبات خاورمیانه و همین منطقه است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.