چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰

برای حضور در رقابت بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶؛

«چیزهایی که می‌کُشی» نماینده رسمی صنعت سینمای «کانادا» شد

فیلم سینمایی «چیزهایی که می‌کُشی»

سینماپرس: فیلم سینمایی «چیزهایی که می‌کُشی» ساخته علیرضا خاتمی نماینده کانادا در بخش بهترین فیلم بین‌المللی اسکار نودوهشتم شد.

به گزارش سینماپرس، کانادا، فیلم سینمایی «چیزهایی که می‌کُشی» ساخته علیرضا خاتمی کارگردان ایرانی-کانادایی را به عنوان نماینده خود راهی رقابت بهترین فیلم بلند بین‌المللی نود و هشتمین دوره جوایز اسکار نمود.

فیلم سینمایی «چیزهایی که می‌کُشی» درامی ترکی است و درباره یک استاد دانشگاه می‌باشد که زندگی خصوصی‌اش پس از مرگ مادرش به تدریج از هم می‌پاشد. این مرد که در آمریکا زندگی می‌کند و تحت‌تأثیر مرگ مشکوک مادرش در ترکیه قصد انتقام گرفتن از پدرش را دارد، برای این کار مرد باغبانی را استخدام می‌کند اما دچار تردید می‌شود و نمی‌داند کار درستی انجام می‌دهد یا نه.

این فیلم که اولین بار در ساندنس به نمایش درآمد و جایزه کارگردانی را برد، با بازی اکین کوچ، ارکان کولچاک کوستندیل، هازار ارگوچلو و ارکان کسال، ۸ سال پیش ساخته شده و در آن به ۲ زبان ترکی و فارسی صحبت می‌شود.

شایان ذکر است که نود و هشتمین دوره جوایز اسکار در تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۲۶ (۲۵ اسفند) در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد. فهرست کوتاه اسکار ۱۶ دسامبر (۲۵ آذر) منتشر و اسامی نامزدها ۲۲ ژانویه (۳ بهمن) اعلام می شود. آخرین مهلت ارسال برای رقابت در بخش فیلم‌های بلند بین‌المللی ۱ اکتبر (۹ مهر) است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.