چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۹

علیرام ‌نورایی:

«گاندو» می ‌خواست پرده از برخی حقایق بردارد و طبیعی است که با واکنش ‌های بعضا تندی هم مواجه شود

علیرام نورایی

سینماپرس: علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون درباره اینکه تا به حال چندین بار نقش جاسوس را ایفا کرده، گفت: هر کاراکتر یک سری ویژگی های مخصوص به خودش را دارد و لزوماً همه جاسوس ها شبیه هم نیستند.

به گزارش سینماپرس، علیرام ‌نورایی تاکنون سه بار در نقش جاسوس جلوی دوربین رفته است؛ در فیلم «قلاده های طلا» و سریال های «ماتادور» و «گاندو ۱». او در سریال گاندو ۱ به کارگردانی جواد افشار ایفاگر نقش فرهاد حقی (مهران عربی) است؛ جاسوسی که در پوشش خبرنگار و مدرس خبرنگاری فعالیت می‌ کند. نورایی در این گفت و گو تاکید می‌ کند که قرار نبوده در گاندو نقش جاسوس را بازی کند و در ابتدا برای ایفای یکی از ماموران امنیتی در نظر گرفته شده بوده؛ اما به دلیل فعالیت همزمانش در یک سریال دیگر و مشغله کاری، نقشی کوتاه ‌تر یعنی همین فرهاد حقی به او سپرده شده است. با این حال او تاکید می ‌کند هر نقشی ویژگی ها و خصوصیات مخصوص به خودش را دارد و همه جاسوس ها شبیه هم نیستند. این بازیگر، گاندو را از جمله سریال های پرمخاطب تلویزیون در سال های اخیر بر می‌ شمرد و تاکید می ‌کند این مجموعه توانسته با توجه به موضوع خاصش با طیف وسیعی از مخاطبان ارتباط بگیرد. به گفته نورایی، از آنجا که تاکنون سریال‌ های زیادی با موضوعات امنیتی اطلاعات ساخته نشده است، مردم از تماشای چنین آثاری استقبال می‌ کنند.

او علت اصلی انتقادات و هجمه‌ های فراوان به گاندو را هم حقیقت گویی این سریال عنوان می‌ کند و می‌ گوید چنین واکنش‌ هایی طبیعی است و جای تعجب چندانی ندارد. پول کثیف، جابربن حیان، از نفس افتاده، شاید برای شما هم اتفاق بیفتد، قفسی برای پرواز، هوش سیاه، ماتادور، جاده چالوس، محکومین، سارق روح، از یاد رفته ها و روزهای ابدی از جمله سریال هایی هستند که نورایی در آنها به ایفای نقش پرداخته است.

شبکه آی فیلم به تازگی سریال گاندو ۱ به کارگردانی جواد افشار و با نقش‌آفرینی بازیگرانی همچون داریوش فرهنگ، وحیدرهبانی، پیام دهکردی، فرهاد قائمیان، محمدرضا شریفی نیا، لیلا اوتادی، سارا خوئینی ها، آزیتا ترکاشوند، پندار اکبری، نگار عابدی و صالح میرزا آقایی را بر روی آنتن خود داشت که پخش قسمت های انتهایی آن، همزمان شد با نمایش سریال گاندو ۲. به همین بهانه گفت و گویی داشته ایم با علیرام نورایی بازیگر نقش فرهاد حقی در این مجموعه نمایشی.

**از بازپخش سریال گاندو ۱ در شبکه آی ‌فیلم مطلع بودید؟

-بله. خبر داشتم؛ اما متاسفانه به علت مشغله کاری نتوانستم سریال را ببینم. از طریق فضای مجازی بازخوردهای خیلی خوبی از این بازپخش گرفتم. مخاطبان زیادی گاندو را تماشا می ‌کردند و سریال را دوست داشتند.

**گاندو سومین همکاری شما با جواد افشار پس از سریال‌ های پول کثیف و جابربن حیان است. از این همکاری رضایت داشتید؟

-بله، جواد افشار کارگردان کاربلد و خوش ذوقی است. او خوب می داند که چطور یک سریال را به سرانجام برساند. وقتی مرا به دفترش دعوت کرد تا درباره سریال گاندو صحبت کنیم، همزمان در کار «نفوذ» (روزهای ابدی) آقای شمقدری بازی داشتم؛ اما با توجه به لطف همیشگی ای که به من دارند، قرار شد همزمان درگاندو هم مشغول شوم. البته نقشی که در ابتدا برای من در نظر گرفته بودند، چیز دیگری بود؛ اما به علت بازی ام در روزهای ابدی و لزوم حفظ گریمی که در آن سریال داشتم، نقش فرهاد حقی یا همان مهران عربی به من سپرده شد.

**اتفاقا سوال بعدی هم در همین ارتباط بود. شما در گاندو نقش جاسوس را بازی می کنید که شبیه آن را در کارهای قبلی تان از جمله قلاده ‌های طلا و ماتادور هم به عهده داشتید. نگران نیستید که در قالب چنین نقش ‌هایی کلیشه شوید؟

-همانطور که گفتم قرار بود نقش دیگری را در گاندو بازی کنم و کاندیدای یکی از ماموران اطلاعاتی- امنیتی بودم؛ اما به دلیل درگیر بودنم در سریال دیگری، در نهایت نقش یکی از جاسوس ها به من رسید. البته این موضوع را هم باید در نظر داشت که هر کاراکتر یک سری ویژگی های مخصوص به خودش را دارد و لزوماً همه جاسوس ها شبیه هم نیستند. نقشم در گاندو هم اگر چه جزو شخصیت های اصلی و محوری قصه نیست؛ اما به هر حال تاثیرگذاری خودش را دارد. خودم دوست داشتم نقش دیگری را در گاندو ایفا کنم؛ اما شرایط این اجازه را نداد.

**از نتیجه کار راضی بودید؟

-بله، گاندو جزو سریال های پرمخاطب تلویزیون در سال‌های اخیر بود. موضوع این سریال هم خاص بود و با این وجود، توانست با مردم ارتباط خوبی بگیرد.

**چه دلایلی را برای این موفقیت در برقراری ارتباط با مخاطب متصور هستید؟

-فکر می‌کنم موضوع این سریال نقش اصلی را در جذابیت برای مخاطبان بازی می کرد. تاکنون سریال های زیادی با موضوعات امنیتی _ اطلاعاتی ساخته نشده است و برای مردم تازگی دارد. بحث امنیت برای همه اهمیت دارد. البته روایت جذاب قصه هم در استقبال مخاطبان تاثیر زیادی داشت. عوامل سریال گاندو توانسته بودند یک موضوع مهم و حساس را در قالب قصه ای جذاب و کاراکترهای واقعی و باورپذیر برای مخاطب روایت کنند و همین عامل، جذب بیننده و همراهی با اثر را به دنبال داشت.

**نظرتان درباره هجمه‌ ها و انتقاداتی که به این سریال شد، چیست؟

-گاندو می ‌خواست پرده از برخی حقایق بردارد و طبیعی است که با واکنش ‌های بعضا تندی هم مواجه شود. مهم مردم هستند که از برخی حقایق مطلع شوند و از سریال هم استقبال خیلی خوبی کردند. به هر حال، هر سریالی با یک‌سری بازخوردهای مثبت و منفی مواجه می ‌شود و این اصل کلی درباره گاندو با توجه به موضوع امنیتی اش پررنگ تر بود. گاندو به موضوعاتی می‌ پرداخت که بازگو کردنش برای بعضی ها خوشایند نبود و سعی کردند با هجمه هایشان چهره سریال را برای مخاطب مخدوش کنند که استقبال مردم نشان داد در این کار موفق نبوده‌اند.

**خودتان با چه بازخوردها و واکنش‌هایی از سوی مخاطبان مواجه شدید؟

-مردم سریال را دوست داشتند و بازخوردهای خیلی مثبتی دریافت کردم که واقعاً دلگرم‌ کننده بود. البته بودند کسانی که انتقادات تند و حتی فحاشی هم می کردند. این بازخوردها برایم چیز عجیب و دیگری نیست و به نوعی برایم عادی شده است. پیش از گاندو در زمان اکران فیلم‌های پایان نامه و قلاده های طلا هم با واکنش‌های تند و مغرضانه ای مواجه شده بودم.

**بیننده سریال های شبکه آی فیلم هستید؟

-اصولا فرصت زیادی برای تماشای تلویزیون ندارم؛ اما اگر فرصتی باشد آی فیلم از جمله اولویت ‌هایم است. خبر دارم که آی ‌فیلم مخاطبان جهانی دارد و به حسن نظر و سلیقه مدیران و دست اندرکاران این شبکه تبریک می‌گویم.

**این روزها مشغول چه کاری هستید؟

-در یک سریال بازی دارم؛ اما از آنجایی که قرار شده فعلاً خبری رسانه ‌ای نشود، نمی‌توانم درباره آن صحبت کنم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.