چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۰

رییس صداوسیما مطرح کرد:

برنامه اصلی دشمنان این است که امید را کاهش دهند/ سریال‌ها را برای مخاطبان جهانی بسازیم

علی عسکری رییس رسانه ملی در نشست با عوامل ساخت مجموعه های نمایشی سیما

سینماپرس: رییس رسانه ملی در نشست با عوامل ساخت مجموعه های نمایشی سیما بر اهمیت ساخت مجموعه‌های تلویزیونی مطابق استانداردها و بر مبنای امیدآفرینی تأکید کرد.

به گزارش سینماپرس، عبدالعلی علی عسکری رییس رسانه ملی در نشست با عوامل ساخت مجموعه های نمایشی سیما که شب گذشته ۶ آذرماه به منظور رونمایی از یادداشت رهبر معظم انقلاب درباره فیلم و سریال تلویزیونی برگزار شده بود، اظهار کرد: از زحمات آقای میرباقری و همکارانشان تشکر می کنم که کاری که با آسیب مواجه شده بود امروز در شرایط بهتری قرار گرفته است و البته تا رسیدن به نقطه مطلوب همچنان فاصله داریم.

 رییس رسانه ملی تصریح کرد: جا دارد از بزرگواری و لطف رهبر معظم انقلاب که یک انسان فرهیخته، دانشمند و هنرشناس هستند و به موضوع رسانه و فیلم و سریال که از گونه های بسیار اثرگذار و سطح بالای رسانه ای است پرداختند، تشکر کنم.

علی عسکری با بیان اینکه کلیدواژه اصلی بحث رهبر انقلاب که در جمله اول نیز بیان کردند این است که امروز جنگ رسانه و جنگ نرم را قطعی و انکارناپذیر بدانیم، افزود: این در حالی است که برخی افراد هنوز به این قائل نیستند و به این یقین نرسیدند که ما در جریان یک جنگ بزرگ و یک حادثه بزرگ ملی قرار داریم.

وی افزود: ما باید بتوانیم با یک کار ماهرانه در نویسندگی و تهیه و تولید نمایشی خوب و اثرگذار به بهترین کیفیت برسیم و به هدفگذاری خود دست یابیم.

رییس رسانه ملی در ادامه به بحث امید اشاره کرد و گفت: امید امر بسیار پیچیده ای است، دشمنان اگر یک چیز را تهدید می کنند امید به آینده است و همیشه ادبیات فروپاشی و تزریق ناامیدی را نسبت به کشور ما پیگیری می کنند.

 وی بر همین اساس تصریح کرد: ما که خودمان کلی اطلاعات از کشورمان داریم اگر ۲ ساعت به شبکه های ضدانقلاب نگاه کنیم باید پنجره را باز کنیم تا ببینیم در خیابان چه خبر است. آنها اینگونه موثر کار می کنند و آینده را تخریب می کنند، از این رو ایجاد امید بحث بسیار مهمی است.

برنامه اصلی دشمنان این است که امید را کاهش می دهند، بعد یاس ایجاد می‌کنند و سپس شورش به وجود آورندعلی عسکری با تاکید بر اینکه آن ها می‌دانند ما در چه شرایطی هستیم، چه محاسن و چه معایبی داریم، یادآور شد: برنامه اصلی دشمنان این است که امید را کاهش می دهند، بعد یاس ایجاد می‌کنند و سپس شورش به وجود آورند. امسال برنامه آمریکا، رژیم اسراییل و هم پیمانانشان در منطقه این بود که در ایران شورش ایجاد کنند و آسیب های سنگینی به وجود آورند و ادبیات فروپاشی را به حد اعلای خود برسانند.

وی بر استفاده درست و هوشمندانه از فضای مجازی تأکید و تصریح کرد: برای مثال در آتش سوزی چندی پیش در کالیفرنیای آمریکا یک جسد یا صحنه دلخراش  دیده نشد اما کافی بود یک آتش سوزی کوچک در ایران صورت گیرد تا صحنه های وحشتناکی در فضای مجازی منتشر شود. این ناشی گری است و باید فضای مجازی را با شرایط و ضوابطی بکار بگیریم که بیشترین منفعت را برای مردم داشته باشد.

علی عسکری در ادامه سخنان خود درباره موضوع پشتیبانی هم یادآور شد: یک زمانی سازمان صدا و سیما یک شبکه و نیم داشت با یک درصد بودجه کشور اداره می شد و امروز تعداد زیادی شبکه تلویزیونی و رادیویی فعالیت می کنند و ما دنبال این هستیم تا فقط ۷ دهم درصد بودجه کشور در اختیار سازمان صدا و سیما قرار بگیرد یعنی ۳/۹۹ درصد به سایر دستگاه ها اختصاص یابد و ۷ دهم درصد به رسانه ملی با این همه فشار و ماموریت بزرگی که دارد اختصاص پیدا کند.

وی اظهار کرد: یک زمانی می گفتند فلان کشور می گوید به رسانه ها پول که نمی دهیم هیچ، از آنها پول هم می گیریم که بنده گفتم احتمال زیاد رسانه های آن کشور هر کدام مزدور جایی هستند و از آمریکا و اسرائیل و انگلیس یا جاهای دیگر پول می گیرند با هدفی مشخص.

رییس سازمان صداوسیما به شبکه اطلاع رسانی انگلستان اشاره کرد و افزود: این هزینه فقط یک شبکه آنهاست که چند برابر کل بودجه ماست که از دولت می گیریم و البته بیشتر اوقات هم محقق نمی شود.

وی با تاکید بر اینکه رسانه پرهزینه است، افزود: ما از جهت تامین منابع مالی در شرایط خیلی مطلوبی قرار نداریم و اینکه گفته میشود تبلیغ خودش درآمد می‌آورد باید بگویم تامین حدود ۱۸۰۰ میلیارد تومان در این شرایط بازار، برعهده خود سازمان است و این خیلی کار سخت و تقریباً نشدنی است.

بودجه فیلم و سریال را ۱۰۰ درصد پرداخت میکنیم

رییس رسانه ملی به تلاش سازمان صداوسیما در شرایط سخت اقتصادی برای تامین منابع مالی فیلم و سریال تلویزیونی اشاره کرد و افزود: ما بودجه فیلم و سریال را ۱۰۰ درصد پرداخت می کنیم. با اینکه پارسال دولت خیلی از بودجه ما را نداد و در تاریخ بی نظیر بود که بودجه جاری ما را هم کم کردند، ولی ما از بودجه فیلم و سریال کم نگذاشتیم.

وی تصریح کرد: البته باید اذعان کنیم شرایط اقتصادی کشور بسیار سخت و منابع دولت هم محدود است و باید با همین شرایط پیش رویم.

صادرات فیلم و سریال ایرانی

وی با بیان اینکه ما که سریال‌ساز قابل توجه در دنیا هستیم چرا نمی توانیم فروش جهانی داشته باشیم و باید به این موضوع جواب داد، گفت: در همین راستا کمیته ای تشکیل دهید و اصلا قواعد بازی را دربیاورید، آرام آرام به سمت صادرات فیلم برویم این هم یک نوع صادرات است که وقتی محصولی را تولید می کنیم برای منطقه و جهان باشد نه فقط برای ایران.

رییس رسانه ملی در همین راستا تاکید کرد: هر کسی در ایران سریالی تولید کرد که هم در ایران دیده شد و توانست در خارج هم بفروشد، درصدی از فروشش برای خودش خواهد بود.

علی عسکری با بیان اینکه ما قهرمان های زیادی داریم که در دوران دفاع مقدس و یا عرصه دفاع از حریم اهل بیت (ع) متجلی شده اند، گفت: ایران کشور قهرمانی و پهلوانی است و باری که خداوند بر دوش ملت ایران در مقابل آمریکا، اسرائیل و نظام سلطه گذاشته تا کنون کسی جرات و توان آن را در کره زمین نداشته است. قهرمان زیاد داریم البته باید آنها را کشف کرد شرکت های دانش بنیان هر کدام یک قهرمان هستند ما به آنها نپرداختیم و چهره های مختلف هنری، ورزشی و علمی ما نیز قهرمانی از جنس مردم به شمار  می روند.

رییس رسانه ملی درباره فیلمنامه نویسی نیز خاطرنشان کرد: بذر اصلی برای هر چیزی نویسندگی، فکر و اندیشه است. از این جا باید همه چیز شکل بگیرد از این رو باید به فیلمنامه‌نویسان توجه کنیم. به پیشکسوتان نیز به گونه ای دیگر توجه کنیم و در عین حال بدانیم مسئولیت همه ماست کنار خودمان نسل بعد را پرورش دهیم و در کنار حمایت از پیشکسوتان، توانمندها را کشف کنیم تا به عرصه بیایند، آن‌ها باید این کشور را اداره کنند و در این عرصه هم زیباترین فیلمنامه ها را بنویسند.

علی عسکری در پایان اظهار کرد: کسانی که در عرصه فیلم و سریال هستند پهلوانان و قهرمانان اصلی در جنگ رسانه ای دشمن به شمار می‌روند و ان شاءلله شما بتوانید نقش خود را ایفا کنید و همه ملت از برکات وجودی و هنر شما استفاده کنند و فردایی بهتر از گذشته داشته باشیم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.