سه‌شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۲

هجدهمین جشن حافظ برگزیدگان خود را شناخت

پوستر هجدهمین جشن حافظ

سینماپرس: هجدهمین جشن دنیای تصویر «حافظ» شب گذشته در مرکز همایش های برج میلاد با اجرای احسان کرمی برگزار شد.

به گزارش سینماپرس، هجدهمین جشن «حافظ» شب گذشته دوشنبه ۲۲ مرداد  با حضور جمع کثیری از هنرمندان و مدیران فرهنگی در مرکز همایش های برج میلاد برگزار و برندگان تندیس حافظ معرفی شدند.

در ابتدای این مراسم آهنگ«ایران» سالار عقیلی به همراه تصاویری از کشور ایران به نمایش درآمد. سپس ایمان معلم روی صحنه آمد و به دو زبان فارسی و انگلیسی به حضار خوشامد گفت.

امید معلم دبیر هجدهمین جشن «حافظ» در سخنانی گفت: ما این جشن را هرسال برگزار می‌کنیم، برای زنده نگه داشتن یاد علی معلم و مطرح کردن این موضوع که آدم‌ها جایگزینی ندارند. ضمن آنکه این جامعه نیازمند همدلی بیشتر است. جشن «حافظ» سعی دارد به عنوان یک جشن خصوصی، روحیه همدلی بین مردم و اهالی تلویزیون و سینمایی را حفظ کند.

معلم سپس به معرفی هیات داوران هجدهمین  جشن «حافظ» پرداخت: علیرضا مجمع، امیررضا نوری پرتو، کسری ولایی، امید معلم، خسرو دهقان، جواد طوسی، آذر معماریان، آرش خیروی، هیوا مسیح، محمدرضا لطفی و امیر پوریا هیات داوران هجدهمین جشن «حافظ» را تشکیل می‌دهند.

اجرای این مراسم برعهده احسان کرمی است. وی پس از خوشامدگویی گفت که اینک هجدهمین جشن سینمایی و تلویزیون حافظ را شروع می کنیم. سپس رضا یزدانی روی صحنه آمد و چند قطعه از آهنگ های خود را به صورت زنده اجرا کرد.

این مراسم با اهدای جوایز نشان «کیارستمی» آغاز شد که جایزه نشان «کیارستمی» به اصغر یوسفی‌نژاد برای فیلم «ائو» (خانه) تعلق گرفت.

اصغر یوسفی نژاد ضمن دریافت جایزه خود گفت:بسیار خرسندم برای دریافت این جایزه. در سینمای ایران ساده زیست تر از عباس کیارستمی ندیده ام. از همسرم برای این که در ساخت این فیلم بسیار کمکم کرد تشکر می کنم.

برنده بهترین مستند هجدهمین جشن حافظ، مستند «صفر تا سکو» ساخته سحر مصیبی شد و تندیس «یک عمر فعالیت نوشتاری» هم به هیوا مسیح رسید.

سحر مصیبی ضمن دریافت جایزه خود گفت: این اولین جایزه من است. از مهتاب کرامتی که بسیار کمکم کرد تشکر می کنم، اگر او نبود من نمی توانستم این مستند را کارگردانی کنم.

هیوا مسیح هم ضمن دریافت تندیس خود گفت:من جلوی روی خود هنرمندان را نمی بینم، من جلوی رویم تاریخ را می بینم. علی معلم همواره علاقه مند بود که همه ما با محبت در کنار هم باشیم. بیایید همواره با محبت در کنار هم باشیم و در کنار هم بمانیم. من یکی از کتاب های خودم که بسیار به آن علاقه مند هستم را به علی معلم تقدیم می کنم.

سپس بزرگداشت دکتر رفیعی برگزار شد.

علی رفیعی نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما ضمن تشکر از برگزارکنندگان جشن «حافظ» گفت: من نه کار هنری کرده‌ام، نه خلاق بودم؛ بیشتر عمر هنری من در ممنوعیت گذشت. تعداد کارهای بر صحنه نیامده من بیشتر از کارهای اجرا شده‌ام است.

در ادامه آذر معماریان روی صحنه آمد و گفت: یک بار دیگر به شما سلام می‌کنم و بسیار خوشحالم که دعوت ما برای این جشن را قبول کردید. امسال دومین سالی است که ما بدون علی در حال برگزاری این جشن هستیم. می‌دانید که او منتقد بود و متعلق به خانواده کوچک سینما. از شما خواهش می‌کنم امشب خوش باشیم و یکدیگر را تشویق کنیم.

در این مراسم «رگ خواب» با ۶ جایزه برنده اصلی شب بود. «لاتاری» با سه و «خفه‌گی» با دو جایزه، دیگر فیلم‌های طلایی شب بودند.

در بخش سریال‌ها هم رقابت نزدیک «پایتخت ۵» و «شهرزاد» روی عدد سه به تساوی رسید. همچنین جایزه بهترین چهره تلویزیونی با رای مردم برای سومین سال پیاپی به مهران مدیری اهدا شد.

هیات داوران هم در دو جایزه ویژه از محمدحسین مهدویان برای ساخت «لاتاری» و پرویز پورحسینی برای بازی در «قاتل اهلی» تجلیل به عمل آوردند.

محمدحسین مهدویان ضمن دریافت جایزه خود اظهار کرد: بسیار خوشحالم بابت دریافت این جایزه. تقریباً تمام برنامه ای که برای فیلم سینمایی«لاتاری» در ذهن داشتیم محقق شد.

نکته قابل توجه تغییرات عمده در تاریخ و رکوردهای جشن حافظ بود. «رگ خواب» با ۶ جایزه بعد از «لیلا» دومین فیلم پرافتخار تاریخ حافظ است و مهران مدیری هم حال با ۶ جایزه در کنار اصغر فرهادی پرافتخارترین چهره تاریخ حافظ است.

فهرست کامل برگزیدگان هجدهمین جشن حافظ به شرح زیر است:

جوایز بخش سینما:

بهترین فیلم: رگ خواب (تهیه‌کننده: حمید نعمت‌الله)

بهترین کارگردانی: فریدون جیرانی (خفه‌گی)

بهترین فیلمنامه: معصومه بیات (رگ خواب)

بهترین بازیگر زن: لیلا حاتمی (رگ خواب) و پریناز ایزدیار (ویلایی‌ها)

بهترین بازیگر مرد: هادی حجازی‌فر (لاتاری) و کوروش تهامی (رگ خواب)

بهترین فیلمبرداری: مسعود سلامی (خفه‌گی)

بهترین تدوین: جمشید گوهری و سجاد پهلوان‌زاده (لاتاری)

بهترین موسیقی متن: سهراب پورناظری (رگ خواب)

بهترین موسیقی ترانه: همایون شجریان (رگ خواب)

بهترین دستاورد فنی و هنری: فیلشاه (اجرای انیمیشن)

بهترین فیلم مستند: صفر تا سکو (سحر مصیبی)

نشان عباس کیارستمی: ائو (اصغر یوسفی‌نژاد)

جایزه ویژه هیات داوران: پرویز پورحسینی برای بازی در (قاتل اهلی) و محمدحسین مهدویان برای کارگردانی (لاتاری)

جوایز بخش تلویزیون:

بهترین سریال: پایتخت ۵ (تهیه‌کننده: الهام غفوری)

بهترین کارگردان: حسن فتحی (شهرزاد)

بهترین فیلمنامه: محسن تنابنده ( پایتخت ۵)

بهترین بازیگر زن درام: رویا نونهالی (شهرزاد)

بهترین بازیگر مرد درام: مهدی سلطانی (شهرزاد)

بهترین بازیگر زن کمدی: رویا میرعلمی (لیسانسه‌ها ۲)

بهترین بازیگر مرد کمدی: بهرام افشاری ( پایتخت ۵)

بهترین چهره تلویزیونی: مهران مدیری (دورهمی)

تقدیرها:

جایزه یک عمر فعالیت پربار هنری (تندیس علی معلم): علی رفیعی

جایزه یک عمر فعالیت پربار نوشتاری: هیوا مسیح

فیلم سینمایی رگ خواب با شش جایزه اصلی در بخش سینما و مجموعه های پایتخت ۵ وشهرزاد در بخش تلویزیون و سریالهای تلویزیونی بیشترین جوایز را بدست آوردند. 

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.