شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۰

گیتی قاسمی:

از همان روزهای ابتدایی در پویش «جان‌فدا» ثبت‌نام کردم/ پدرم در زمان جنگ تحمیلی هشت ساله مدت‌ها اسیر بود

گیتی قاسمی

سینماپرس: بازیگر سریال «زیرخاکی» گفت: من و پدرم از همان روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی سوم در پویش «جان‌فدا» ثبت‌نام کرده‌ایم.

به گزارش سینماپرس، گیتی قاسمی، بازیگر سینما و تلویزیون در ویژه برنامه «من ایرانم» شبکه نسیم در واکنش به ثبت‌نام ۳۰ میلیون نفری مردم برای نقش‌آفرینی در مقابله با دشمن آمریکایی-صهیونیستی در پویش «جان‌فدا» گفت: من از همان روزهای ابتدایی در پویش «جان‌فدا» ثبت‌نام کردم و به پدرم گفتم نگران نباش، من بجای شما خواهم رفت. پدرم گفت آفرین! روی ترامپ را کم کن. او خیلی‌ها را اذیت می‌کند. تو شیردختر من هستی. البته بعدها فهمیدم خودش هم در «جان‌فدا» ثبت‌نام کرده است.

قاسمی ادامه داد: پدرم در زمان جنگ تحمیلی هشت ساله مدت‌ها اسیر بود. پدرم آن زمان در حال جابه‌جایی خودروی مهمات بود، که ترکش خورد و همانجا اسیر شد. از آنجایی که ایشان در کمپ‌های خصوصی صدام اسیر بود، برای مدت‌ها فکر می‌کردیم مفقودالاثر است. تقریباً نزدیک به ۳ سال اسارت ایشان طول کشید. پدرم می‌گفت اوایل تصور نمی‌کردیم که بتوانیم از آنجا خلاص شویم، تا اینکه قطعنامه امضا شد و اسرا آزاد شدند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.