چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۴

در یادداشت اختصاصی «حبیب الله بهمنی» مطرح شد؛

«سپاه» به یک «تفکر» و یک «فرهنگ» تبدیل شده است/ قوه عاقله «سپاه» به خوبی می‌داند که برای حفظ و ارتقای آگاهی ملت و آزادگان جهان، نمی‌توان به بخش‌های ناتوان و پراکنده فرهنگی که بجای هم افزائی هرکدام توان دیگری را خنثی می‌کند تکیه نمود

حبیب الله بهمنی

سینماپرس: «حبیب الله بهمنی» از چهره‌های شناخته شده جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی همزمان با فرارسیدن سالروز تأسیس «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» با بیان این مطلب که سپاه به یک تفکر و یک فرهنگ تبدیل شده است، نوشت: قوه عاقلۀ سپاه به خوبی می‌داند که برای حفظ و ارتقای آگاهی ملت و آزادگان جهان، نمی‌توان به بخش‌های ناتوان و پراکنده فرهنگی که بجای هم افزائی، هرکدام توان دیگری را خنثی می‌کند، تکیه نمود. قدرت فرهنگی تحقق پیدا نمی‌کند مگر آنکه مناطق و خاکریزهای اشغال شده توسط دشمن بازپس گرفته شوند.

سالروز تأسیس «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» امسال از رنگ و بویی متفاوت و حماسی برخوردار شده است و این روز بزرگ، مقارن گردیده با ایامی که ملت بزرگ ایران و پاسداران غیور انقلاب، همچنان در گیر و دار آزمونی دشوار و تاریخ‌ساز با عنوان «جنگ رمضان» می‌باشند و حالا همزمان با فرارسیدن دوم اردیبهشت‌ماه، «حبیب الله بهمنی» نویسنده، تهیه کننده و کارگردان پیشکسوت عرصه سینمای دفاع مقدس و از چهره‌های شناخته شده جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در یادداشت اختصاصی که در اختیار خبرگزاری سینماپرس قرار داده است از چهره جدید سپاه در گام دوم انقلاب اسلامی نوشت.

متن یادداشت «حبیب الله بهمنی» به این شرح است:

سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به سبز پوشان جان برکف و ملت ایران تبریک می‌گویم.

سپاه نهادی است که از درون تکبیرهای کوچه پس کوچه های شهرها و روستاها و از میان مساجد و حسینیه ها و از دل خانه‌های ملت بیدار ایران جوشید و مسئولیت حفاظت از انقلاب اسلامی را بر عهده گرفت.

این نهاد مردمی و انقلابی نمونۀ یک تشکیلات پویای برخاسته از ارادۀ انقلابی توده‌های مردم محسوب می‌شود. سالهای ابتدائی پیروزی انقلاب اسلامی و فروپاشی نظام شاهنشاهی و ارکان نظامی آن، طمع دشمنان را برای تجزیۀ ایران تحریک نمود تا از شکل گیری یک قدرت جدید منطقه‌ای و جهانی جلوگیری نماید. هدف آنها این بود که با حذف ایران از معادلات قدرت، با آسودگی به غارت منابع سرشار نفت و گاز و دیگر منابع ایران و غرب آسیا ادامه دهند.

مطلوب غارتگران این بوده و هست که در ایران نادانی و جهل حاکم باشد و اندیشه‌های مردم از حد خور و خواب و شهوت بالاتر نرود. نظام وابسته شاهنشاهی، این روند جهل را بخوبی برای آنها تأمین می‌کرد. در چنین شرایطی بود که انقلاب اسلامی پرچم استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را بلند کرد.
شعار عدالت طلبی، ظلم ستیزی و ادعای انقلاب اسلامی ایران، گرگهای منطقه‌ای و جهانخواران را برآشفت. انواع و اقسام توطئه‌های سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و نظامی یکی پس از دیگری و یا با شکلی ترکیبی علیه ملت ایران به اجرا درآمد. خنجر زدنهای از پشت به شکل‌های مختلف و پی‌درپی از سوی بظاهر انقلابیون و در واقع مزدوران آمریکا و صهیونیزم، مقدمات مقابله با انقلاب اسلامی محسوب می‌شوند. بعد از آن، اجرای کودتاهای نظامی، برپانمودن آشوبهای اجتماعی، تحرکات تجزیه طلبانه مزدوران، تجاوزات نظامی حزب بعث، تا حملات مستقیم نظامی به ایران. اما ملت ایران همچنان پایدار و استوار ایستاد و نه تنها این حملات را یکی پس از دیگری دفع نمود بلکه دشمنان را به گوشۀ رینگ برد. این همه اتفاق نمی‌افتاد مگر با درایت رهبران کبیر و شهید انقلاب اسلامی، هوشیاری و رشادت و فداکاری تک‌تک آحاد ملت ایران.

تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بدستور امام خمینی رحمت الله علیه، یکی از مهمتریم رویدادهای تاریخ ایران محسوب می‌شود. زیرا این تأسیس نه تنها در زمان خود نجات بخش بود بلکه نوید بخش گسترش روح انقلاب اسلامی درون ملت‌های آزادۀ جهان نیز گردید.

سپاه در کنار ارتش متحول شده و انقلابی توانست سال‌های سال تهدید نوچه‌ها و مزدوران جهانخواران را از سر ملت ایران دفع کند. تا حدی که توان آنها آنقدر تحلیل رفت که خود آمریکای جهانخوار مجبور شد پرده‌های ریاکاری و ادعاهای حقوق بشری را کنار بزند. آمریکا با تجاوزات مستقیم، خوی زیاده خواهی و سلطه طلبی‌اش علیه ایران عزیز ما را عیان ساخت.

سپاه عزیز ما در سالیان خدماتش به ملت ایران و مظلومان جهان، خدمات زیادی داشته‌اند که باید در موردشان کتاب‌ها نوشت. اما به نظر من یکی از مهمترین دستاوردهای آن، افشای چهرۀ منافقانۀ مدعیان حقوق بشر نزد افکار عمومی جهانیان بوده است.

آنها در جنگ دوازده روزه دیده بودند که در برابر دفاع جانانه و پاسخ‌های محکم سپاه به تجاوزاتشان کم خواهند آورد، لذا در تجاوز بعدی خود به جنایات‌هائی روی آوردند که در مسیر خود بایستی در اوج تجاوز انجام می‌دادند. آنها جنگ تحمیلی سوم را با حملات ناجوانمردانه به کودکان بی دفاع یک مدرسه و ترور رهبر عزیزمان آغاز نمودند. بیماران بیمارستان‌ها و خانه و کاشانۀ مردم، و روی آوردن به انهدام زیر ساختهای کشورمان را زمانی آغاز نمودند که دیدند پیش بینی‌های احمقانه‌شان درست از آب درنیامد. آنها به بن بستی محکم و نفوذ ناپذیر برخوردند و تا این لحظه در گرداب خود آفریده مشغول دست و پا زدن هستند.

آگاهی ملت ایران و آزادگان جهان از محصولات مقاومت است. مقاومتی که سپاه قدرتمند و ارتش قهرمان ما در جنگ تحمیلی سوم آفریدند. آنچه سپاه به طور خاص آفریده، قبل از آنکه آزادی بخش باشد، آگاهی بخش بوده‌ است. این آگاهی از مهمترین دستاوردهائی بوده است که موجب می‌شود آزادگان جهان علیه مستکبرین و شیاطین مفسده ساز بپا خیزند.

امروز دیگر همه می‌دانند که سپاه فرد نیست. زیرا همه دیدند که چگونه خیل فرماندهان سپاه به یاران شهید خود پیوستند. اما سپاه ماند و با قدرت و صلابت راهشان را پی‌گرفت. زیرا سپاه به یک تفکر و یک فرهنگ تبدیل شده است. فرهنگی که نه تنها در ایران بلکه به عنوان الگوی موفقی برای ایستادگی ملتها و نجاتشان از یوغ زورمداران و زرسالاران و مزوران حامی آنها در میان توده‌های جهانی نهادینه شده است.

آنچه امروز ایران عزیز ما و دستاوردهای انقلاب اسلامی را تهدید می‌کند، نه نیروی نظامی دشمن است و نه محاصرۀ اقتصادی آنها. ملت ایران نشان داده است که چقدر در دفع این نوع حملات مبرز و کارآزموده است. امروز قوۀ عاقلۀ سپاه عزیز ما بخوبی می‌داند که بزرگترین دستاورد انقلاب و سپاه یعنی همان آگاهی است که توسط مزدوران مستکبرین تهدید می‌شوند. تنگۀ احد انقلاب اسلامی آگاهی توده‌های مردم است که با لشکریان رسانه‌ها و انواع ابزار فرهنگی تهدید می‌شوند.

قوۀ عاقلۀ سپاه به خوبی می‌داند که برای حفظ و ارتقای آگاهی ملت و آزادگان جهان، نمی‌توان به بخشهای ناتوان و پراکنده فرهنگی که بجای هم افزائی، هرکدام توان دیگری را خنثی می‌کند، تکیه نمود. قدرت فرهنگی تحقق پیدا نمی‌کند مگر آنکه مناطق و خاکریزهای اشغال شده توسط دشمن بازپس گرفته شوند. مطمئناً حافظان انقلاب اسلامی ایران عزیز به خوبی می‌دانند که ارزش قلم یک مؤمن یا کافر اگر از ارزش یک موشک بیشتر نباشد، کمتر از آن نیست. هرچند حوزۀ عملیاتی متفاوتی داشته باشند. آنها بخوبی می‌دانند که کار ارزشمند موشکها انهدام مواضع دشمن است. اما کار قلمها و دوربینها فتح منطق‌ها و فتح دلهاست.

بدون هدایت خداوند موشک‌ها به هدف نمی‌نشینند. هدایت خداوند نیز از دعای مستجاب دل‌های مؤمن محقق خواهد شد. اینها اسباب و وسایل خداوند هستند که در کنار یکدیگر می‌توانند جبهۀ نور را بر ظلمت پیروز گردانند. ان شاءالله.

حبیب الله بهمنی دوم اردیبهشت ۱۴۰۵

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.