یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱

نشست خبری فیلم «آرامبخش» برگزار شد؛

رشوند: این یک قصه حقیقی است / اولویت با همخوانی نقش بوده اما اقتصاد سینما هم اهمیت داشته است

نشست خبری قایق سواری در تهران 18 بهمن 1404

سینماپرس: نشست خبری فیلم «آرامبخش» به کارگردانی سعید زمانیان دومین فیلم از روز نهم جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

به گزارش سینماپرس، نشست خبری فیلم «آرامبخش» دومین فیلم از روز نهم جشنواره فیلم فجر تنها با حضور تهیه‌کننده اثر و با اجرای وحید رونقی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

محمد رشوند روز یکشنبه در نشست خبری این فیلم ضمن همدردی با غم و اندوه مردم ایران، از جواد گنجی یاد کرد که از عوامل فیلم بود و اظهار کرد: از نظر رسالت حرفه‌ای در نشست حاضر شده‌ام و روزی با حضور همه عوامل در برابر رسانه‌ها حاضر خواهد شد.

او درباره علت انصراف الناز شاکردوست و سعید زمانیان، سکوت کرد.

رشوند درباره انتخاب بازیگران و علاقه به فروش گفت: اولویت با همخوانی نقش بوده اما اقتصاد سینما هم اهمیت داشته است.

وی با بیان اینکه در انتخاب فیلمنامه دقت می‌کنم و آن را می‌خوانم، اظهار کرد: رفتارهای آرام در فیلم سایکوتیک نیست، او دلسوز است، ما کشوری آوانگارد هستیم در سال ۱۳۹۲ این قانون تصویب شده است و موضوع بسیار اهمیت دارد.

او افزود: ما پیش‌بینی‌ می‌کردیم که متهم شویم به همراهی مردان درباره موفق شدن این اهداف اما این یک قصه حقیقی است و یک نمونه واقعی از آن وجود دارد.

رشوند درباره پروسه تحقیق و پژوهش گفت: ما داستان با دراماتیزه کردیم زیرا نمی‌خواستیم آن روند طولانی سرپرستی گرفتن را بازگو کنیم، داستان آرام را بازگو کردیم. این نوعی اعتراض به مهر استبدادگونه است که می‌خواهد محبت باشد اما انسان را خفه‌ می‌کند.

تهیه‌کننده «آرامبخش» بیان کرد: آرام، آرامش زندگی‌اش را در کنار ارغوان بودن می‌بیند و این حداقل نیاز اوست اما پدر او هرگز کوتاه نمی‌آید.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.