یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱

با اعلام ضمنی «مارلون واینز»؛

«آنا فاریس» و «رجینا هال» به «ترسناک ۶» بازمی‌گردند

آنا فاریس و رجینا هال

سینماپرس: «مارلون واینز» با انتشار عکسی در اینستاگرام تایید کر که «آنا فاریس» و «رجینا هال» بازیگران مطرح و شناخته شده فیلم سینمایی «ترسناک» برای ایفای نقش به «ترسناک ۶» می‌آیند.

به گزارش سینماپرس، آنا فاریس و رجینا هال، دو بازیگر مطرح و شناخته شده فیلم «ترسناک» که حضورشان در اولین نسخه این مجموعه، خاطراتی به‌یادماندنی از ترکیب طنز و وحشت خلق کرد، رسماً اعلام کردند که به فیلم «ترسناک ۶» بازمی‌گردند.

بر این اساس «مارلون واینز»، یکی از چهره‌های اصلی و از نویسندگان نسخه جدید این فیلم، در تاریخ «۱۵ اوت» (۲۴ مرداد) با انتشار تصویری از این دو بازیگر در صفحه اینستاگرام خود، موجی از شادی و هیجان در دل هواداران به راه انداخت. او در کنار عکس، تنها یک ایموجی چشم و عبارت مختصر (SM۶) نوشت که نشان می‌دهد دوران جدیدی از این سری محبوب در راه است.

بازگشت «آنا فاریس» و «رجینا هال»، برای بسیاری از عاشقان این مجموعه، خبری است که نوید تکرار موفقیت‌ها و حتی فراتر رفتن از آن را می‌دهد. این دو بازیگر با بازی‌های بامزه و شخصیت‌های ماندگار خود، به خوبی توانستند تعادل دقیق میان ترس و شوخی را حفظ کنند و اکنون بار دیگر قرار است با بازی در فیلم «ترسناک ۶»، مخاطبان را به دنیایی پر از هیجان، ترس‌های خنده‌دار و لحظات ناب سرگرمی دعوت کنند.

البته به نظر می‌رسد که این بازگشت به معنای آغاز فصل تازه‌ای از طنز و وحشت باشد که با حس نوستالژی همراه است؛ ترکیبی که بارها توانسته قلب طرفداران این ژانر را تسخیر کند. به‌زودی شاهد خواهیم بود که چگونه این دو ستاره محبوب بار دیگر به صحنه بازمی‌گردند تا چراغ فیلم «ترسناک» را روشن نگه دارند و ما را به سفری هیجان‌انگیز و مملو از لحظات خنده‌دار ببرند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.