شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵

با حکم سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی؛

«آزاده انصاری» دبیر سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد

آزاده انصاری

سینماپرس: با حکم سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، آزاده انصاری دبیر سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد.

به گزارش سینماپرس، رضا مردانی سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، طی حکمی آزاده انصاری را به عنوان دبیر سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان معرفی کرد.

آزاده انصاری کارگردان و تهیه کننده تئاتر ایرانی است که فعالیت های متعددی در زمینه نمایش، به ویژه نمایش عروسکی و موزیکال داشته است. وی مدرس دانشگاه و داوری چندین جشنواره بین المللی و کارگردانی نمایش‌هایی مانند «ماکاندو» و «ماه پیشونی» را بر عهده داشته و از فعالان حوزه تئاتر کودک و نوجوان به شمار می‌رود.

جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همواره تلاش دارد تا با پشتوانه تجربیات ارزشمند دوره های پیشین و استفاده از هنر وزین تئاتر و با یاری هنرمندان فردای روشن‌تر و پرامیدتری را برای فرزندان شایسته ایران ترسیم کند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.