سه‌شنبه ۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰

«سید حسام‌الدین نواب‌صفوی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

این «جنگ» به ما «تحمیل» شد/ چرا ما باید از داشتن «سلاح هسته‌ای» منع شویم؟

حسام نواب صفوی

سینماپرس: «سید حسام‌الدین نواب‌صفوی» با اشاره به نقش موثر هنرمندان در شرایط جنگی، گفت: در چنین شرایطی، یک هنرمند نمی‌تواند کاری انجام دهد. باید خیلی پیش‌تر از این از هنرمندان دعوت می‌شد تا صحبت کنند. حتی اگر یک هفته قبل از این اتفاقات از ما دعوت می‌کردند، هنرمندان می‌توانستند آمادگی ذهنی به مردم بدهند. اما حالا دیگر نمی‌شود کاری کرد.

«سید حسام‌الدین نواب‌صفوی» بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس، در واکنش به جنگ تحمیلی امریکا و اسرائیل علیه ایران، بیان کرد: اصولاً جنگ چیز بدی است، اما این جنگ نابرابر، ناجوانمردانه و از نوع جنگ‌های هوایی است. به هر حال، باید تحمل کرد، چاره‌ای نیست.

وی افزود: در ایران و جهان، جنگ‌های زیادی اتفاق می‌افتد و تأسف‌برانگیز است که هنوز صد سال از جنگ جهانی نگذشته، اما شورای امنیت عملکرد ضعیفی داشته و ما شاهد چنین جنگ‌هایی هستیم، مخصوصاً جنگی که برای ما رخ داده؛ ما اصلاً قصدی برای شروع نداشتیم و این جنگ به ما تحمیل شده است.

بازیگر فیلم های سینمایی «نهنگ عنبر» و «منشی خصوصی من» در پاسخ به این نقد که «عملکرد ضعیف ایران در عرصه دیپلماسی و مذاکره کشور را به سوی جنگ کشانده است» اظهار داشت: این‌ها صرفاً بهانه است. ایرانی آن‌قدر باهوش است که اگر می‌خواست، تا الان هفتاد تا بمب ساخته بود یا می‌توانست از کره شمالی بمب اتم بگیرد.

وی تاکید کرد: این ادعا واقعاً خنده‌دار است. فقط بهانه‌ای بود برای بمباران ایران. ما به‌راحتی می‌توانستیم از آقای کیم جونگ اون پنج کلاهک هسته‌ای بگیریم، چون متحد ماست. اما ایرانی آن‌قدر زیرک هست که اگر می‌خواست، صدها بمب می‌ساخت. این‌ها فقط بهانه است و بازی سیاسی‌ای است که علیه ما راه انداخته‌اند.

نواب صفوی با اشاره به نقش موثر هنرمندان در شرایط جنگی، تصریح نمود: در چنین شرایطی، یک هنرمند نمی‌تواند کاری انجام دهد. باید خیلی پیش‌تر از این از هنرمندان دعوت می‌شد تا صحبت کنند.

وی متذکر شد: حتی اگر یک هفته قبل از این اتفاقات از ما دعوت می‌کردند، هنرمندان می‌توانستند آمادگی ذهنی به مردم بدهند. اما حالا دیگر نمی‌شود کاری کرد.

این بازیگر در واکنش به صدور بیانیه هایی که از سوی اپوزوسیون بر علیه ایران صادر می شود؛ اظهار داشت: من آدمی حقوقی هستم و برایم دلیل و مدرک مهم است. حرف و شعار برای من ارزشی ندارد. محکوم کردن و این چیزها واقعاً مضحک است. الان کشورهای همسایه ما اسرائیل را محکوم می‌کنند، اما جنگنده‌های پیشرفته دارند و می‌توانند در اختیار ما قرار دهند که این کار را نمی کنند. پس بیانیه چه معنایی دارد؟ صرفاً یک‌سری افراد در لندن و آمریکا نشسته‌اند و محکوم می‌کنند. این کارها چه نتیجه‌ای دارد؟ چه چیزی را تغییر می‌دهد؟

وی تاکید کرد: اتفاقی که افتاده، این است که چرا ما باید از داشتن سلاح هسته‌ای منع شویم؟ چرا پاکستان، روسیه و کشورهای دیگر مجاز به داشتن آن هستند، اما ما نه؟ ما که آغازگر جنگ نبودیم.

«سید حسام‌الدین نواب‌صفوی» در پایان این گفت و گو خاطرنشان کرد: در واقع شاید اشتباه ما همین بوده که آغازگر نبودیم؛ چون هر از گاهی باید چیزی از قابلیت‌هایمان را نشان می‌دادیم. به نظر من در این شرایط، این حرف‌ها اصلاً اهمیتی ندارد و اصلاً شنیده نمی‌شود، چون چیزی که مهم است، عمل است؛ و ایران تا الان نشان داده که چیزی از آن‌ها کم ندارد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.