دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳

به کارگردانی «محمود کلاری»؛

«تابستان همان سال» اواخر شهریور به گیشه می‌آید

فیلم سینمایی «تابستان همان سال»

سینماپرس: فیلم «تابستان همان سال» برای اکران از اواخر تابستان آماده می‌شود.

به گزارش سینماپرس، علی اوجی، تهیه‌کننده «تابستان همان سال» که به تازگی برای فیلم «شوهر ستاره» هم پروانه نمایش گرفته، در گفت‌وگویی با ایسنا بیان کرد:‌ از میان این دو فیلم؛ «تابستان همان سال» به کارگردانی محمود کلاری در اولویت اکران قرار دارد و درنظر داریم آن را از اواخر شهریورماه در سینماها نمایش دهیم.

«تابستان همان سال» دومین ساخته سینمایی محمود کلاری - فیلمبردار سرشناس سینما - است که در جشنواره فجر سال ۱۴۰۲ در بخش‌های متعددی نامزد دریافت جایزه شد و سه سیمرغ بلورین هم گرفت.

در این فیلم علی شادمان، مهرو نونهالی، فریبا نادری، پژمان بازغی و سمیرا حسن‌پور بازی کرده‌اند.

اوجی درباره اکران فیلم «شوهر ستاره» به کارگردانی ابراهیم ایرج‌زاد نیز گفت:‌ این فیلم فعلا در مرحله پخش بین‌المللی برای شرکت در جشنواره‌های خارجی است و احتمالا در پاییز امسال به اکران عمومی می‌رسد.

او همچنین درباره آخرین وضعیت فیلم جدید مسعود کیمیایی بیان کرد:‌ سناریو در حال تکمیل است و تلاش می‌کنیم در آینده‌ای نزدیک فیلم را کلید بزنیم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.