-
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۱:۵۸
انتقاد از عدم تعیین تکلیف مدیریت «بنیاد سینمایی فارابی»؛
همچنان مشخص نیست تصمیمسازان برای «سازمان سینمایی» در «دولت چهاردهم» چه زمانی قصد دارند تا «بنیاد سینمایی فارابی» را از بلاتکلیفی خارج کنند!
سینماپرس: «محمدرضا شاهحسینی» سردبیر سینماپرس با انتقاد از عدم تعیین تکلیف مدیریت «بنیاد سینمایی فارابی» نوشت: تقریبا ۳ ماه است که از تعیین سرپرست برای اداره مهمترین رکن حمایت از فیلمسازی در کشور یعنی «بنیاد سینمایی فارابی» میگذرد و حالا پس از اتمام «جشنواره فیلم فجر» این بنیاد بیش از هر زمانی نیازمند برنامهریزی برای «سال جدید سینمایی» است.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۱:۵۷
«حامد عزیزی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«دوبله حرفهای» هزینه دارد/ «صاحبان پلتفرمها» به دنبال این هستند که محصول «ارزان» را بخرند و با «بالاترین قیمت» بفروشند!
سینماپرس: «حامد عزیزی» با انتقاد نسبت به پلتفرم ها و تاثیر آن در افت کیفیت دوبلاژ کشور، گفت: بحثی که مطرح است، خستگی و فرسودگی فعالان این حوزه است. در گذشته، وزارت ارشاد برای نمایش یک فیلم، تنها یک پروانه صادر میکرد، اما حالا برای یک فیلم، گاهی ۲۸ دوبله مختلف تولید میشود، و جالب اینجاست که این کار به گروههای حرفهای هم سپرده نمیشود. دلیلش مشخص است: هزینه پایینتر. برخی صاحبان پلتفرمها به دنبال این هستند که محصول ارزان را بخرند و با بالاترین قیمت بفروشند. تفاوت این رویکرد با یک کارتل مواد مخدر چیست؟! این در واقع یک کارتل فرهنگی است!
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۱:۵۶
«مدیر دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«زبان فارسی» چیزی بیشتر از «کلمات» است/ از سالهای آینده تصمیم داریم که توجهمان را از «سینما» به سایر حوزهها معطوف کنیم
به گزارش سینماپرس: «ناصر فیض» با اشاره به هدفگذاری دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری در عرصه فرهنگ و هنر و بالاخص سینما گفت: به دنبال آن هستیم که این پیام را منتقل کنیم که زبان فارسی چیزی بیشتر از کلمات است؛ این زبان یک هویت است که باید در تمامی ابعاد زندگی به آن توجه شود. ما نمیخواهیم زبان فارسی دچار آسیب شود یا در معرض نفوذ و تغییرات بیمورد قرار بگیرد. نگرانی ما بیشتر از بحث کلمات و اصطلاحات است. در حقیقت، تهدید زبان فارسی از مهمترین مسائل است.
-
۱۴۰۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۳۶
با صدور یک بیانیه؛
«هیات اسلامی هنرمندان» تحلیل و ارزیابی خود از «چهل و سومین جشنواره فیلم فجر» را منتشر کرد
سینماپرس: «هیات اسلامی هنرمندان» در قالب بیانیهای ارزیابی و تحلیل خود از کم و کیف برگزاری و همچنین تولیدات سینمایی عرصه شده در «چهل و سومین جشنواره فیلم فجر» را در معرض عموم افکار عمومی قرار داد.
-
۱۴۰۳-۱۱-۳۰ ۱۰:۱۹
کارگردان انیمیشن «افسانه سپهر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
محتوای تولیدشده ما هنوز به «سطح جهانی» نرسیده/ بیشتر انیمیشنها برای «جذب مخاطب» یا از شوخیهای سطحی استفاده میکنند یا با موزیکال کردن فیلم سعی دارند آن را جذابتر کنند
سینماپرس: «مهرداد محرابی» با بیان این مطلب که در سینمای جهان، انیمیشنها معمولاً دو گروه بزرگسال را درگیر میکنند و در این میان یک دسته که واقعاً به این صنعت علاقه دارند و یک دسته که بهعنوان همراه کودکان به سینما میروند، گفت: در ایران، بیشتر انیمیشنها صرفاً برای کودکان ساخته میشوند و برای جذب مخاطب، یا از شوخیهای سطحی استفاده میکنند یا با موزیکال کردن فیلم سعی دارند آن را جذابتر کنند. اما مشکل اصلی این است که محتوای تولیدشده ما هنوز به سطح جهانی نرسیده و نمیتوان گفت که در همین وضعیت، میتواند تمام نیازهای مخاطب نوجوان را پوشش دهد.
-
۱۴۰۳-۱۱-۳۰ ۱۰:۱۸
«دبیرکل هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بیش از سایر دورهها کوشیدیم که «جشنواره تجسمی فجر» را به میان «مردم» ببریم/ «نتایج اجتماعی» فعالیت هنرمندان برای این دوره از «جشنواره» بسیار مهم است
سینماپرس: «بهرام کلهرنیا» با بیان این مطلب که در دوره کنونی با شوق بسیار جدی بیش از شاید سایر دورهها کوشیدیم که جشنواره را به میان مردم ببریم، گفت: نشانههای آشکار آنرا در تنوع مکانهایی که انتخاب شده میتوانید ببینید. سابق بر این این همه چیز در فرهنگستان صبا و یا گاهی اوقات در بعضی جاهای کوچک دور هم جمع میشد. ما آن مرکزیت را به هم زدیم و کوشیدیم که در فضاهای متفاوت شهری در هر شکل و میزانی که برای ما فراهم شد. کما اینکه تعداد نمایشگاههای پیشبینی شده و فضاهای پیشبینی شده که در برنامهریزی اولیه پیشبینی شد بسیار بیش از این چیزی است که امروز داریم بهره میبریم. در این مسیر هم بعضی گرفتاریها و دشواریهایی دست ما رو بست.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۹ ۱۰:۳۹
«شهاب حسینی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
به عنوان یک «بازیگر» باید مراقب باشم که تعادل بین «زندگی شخصی» و «ارتباط با جامعه» را حفظ کنم/ نمیتوانم در برج عاج بنشینم و دربارهی دغدغههای مردم عادی سخن بگویم
سینماپرس: «شهاب حسینی» با بیان این مطلب که به عنوان یک بازیگر، باید مراقب باشم که تعادل بین زندگی شخصی و ارتباطم با جامعه را حفظ کنم، گفت: این فاصلهای که میان برخی سلبریتیها و جامعه ایجاد شده، دو علت دارد از یکسو، برخی چهرهها سبک زندگی متفاوتی را به نمایش میگذارند و از سوی دیگر، جامعه نیز در برخی موارد رفتارهایی با سلبریتیها داشته که به نوعی گل به خودی تلقی می شود. به هر حال، هنرمندان محصول همین جامعه هستند.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۹ ۱۰:۳۷
«حسن ساجدی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مشکلی که در مسیر «جهاد تبیین» وجود دارد گمشدن ارتباطات و انسجام میان نیروهای انقلابی است/ هیچ نهادی بهصورت جدی وظیفه «سازماندهی نیروهای رسانهای» را برعهده نمیگیرد
سینماپرس: «حسن ساجدی» با اشاره به عدم انسجام نیروهای انقلابی حاضر در عرصه فرهنگ و هنر گفت: اکمیت در تلاش برای شفافسازی و تبیین وظایف خود، سالهاست که از جهاد تبیین سخن میگوید. رهبری تأکید دارند که جهاد تبیین یک وظیفه شرعی و ضروری است. اما مشکلی که در این مسیر وجود دارد، گمشدن ارتباطات و انسجام میان نیروهای انقلابی است.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۸ ۱۰:۱۰
«هوشنگ توکلی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بر طبق «قانون اساسی» این وظیفه «دولت» است که تصمیم بگیرد چه آثاری باید ساخته شود تا به «رشد فکری و فرهنگی جامعه» کمک کند/ در «دوره خاتمی» به طور ناشیانه این مسئولیت به «بخش خصوصی» سپرده شد
سینماپرس: «هوشنگ توکلی» با بیان این مطلب که در حوزه مسائل فرهنگی بر طبق قانون اساسی، این وظیفه به عهده دولت است که تصمیم بگیرد چه آثاری باید ساخته شود تا به رشد فکری و فرهنگی جامعه کمک کند، گفت: در دوره آقای خاتمی، اشتباهی رخ داد و مسئولیتهایی که در قانون اساسی به آن پرداخته شده بود، به درستی انجام نشد و متاسفانه به طور ناشیانه این مسئولیت به بخش خصوصی سپرده شد، که در بسیاری از مواقع خودشان یا عوامل آنها از این وضعیت منافع بردند.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۸ ۱۰:۰۸
تهیهکننده «ترک عمیق» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینما» باید «چرخه اقتصادی» خود را حفظ کند/ این دیدگاه که باید جلوی فروش «فیلمهای کمدی» را گرفت اشتباه است/ بازگشت به «تلویزیون» بسیار دشوار شده است
سینماپرس: «محسن چگینی» با انتقاد نسبت به جبهه گیری هایی که سینمای کمدی با آن مواجه است؛ گفت: در مورد فیلمهای کمدی و فیلمهایی که امروزه فروش بالایی دارند و سینمای ایران را تسخیر کردهاند، فکر میکنم این دیدگاه که باید جلوی فروش آنها را گرفت، اشتباه است. سینما باید چرخه اقتصادی خود را حفظ کند، زیرا این چرخه باعث رشد سینماداری میشود و سینماداری نیز به افزایش فرصت اکران برای فیلمهای متعدد کمک میکند. بنابراین، ما باید از این روند استقبال کنیم.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۸ ۱۰:۰۵
کارگردان «۱۹۶۸» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
سینمای ما «بیمار» است چون سرمایهاش از منابعی مثل «پول نفت» یا «حمایتهای خارجی» تأمین میشود/ حلقه مفقوده سینمای ما «مخاطب» است
سینماپرس: «امیر مهدی پوروزیری» با بیان این مطلب که ما دو نوع فیلم میسازیم، یکی برای جشنوارههای خارجی و دیگری برای پروپاگاندای داخلی، گفت: در این میان، آثار دولتی نگران بازگشت سرمایه خود نیستند، چون سود در خود تولید است و دسته دوم هم از طریق جشنوارههای خارجی یا حمایتهای خاص تأمین میشود. به همین دلیل، حضور مخاطب در سینما اهمیت چندانی پیدا نمیکند.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۷ ۱۰:۳۴
«پرواز همای» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«موسیقی ایرانی» بصورت آکادمیک و علمی در حال پیشرفت است/ از «سند ملی موسیقی» اطلاعی ندارم/ خودمان باید «موسیقی» را بسازیم
سینماپرس: «پرواز همای» با بیان این مطلب که در زمینه موسیقی من نسبت به هیچ کسی انتقاد ندارم، خاطرنشان ساخت: خودمان باید موسیقی را بسازیم، خودمان را بسازیم و قطعاً راه همیشه برای پیشرفت در آینده هموار خواهد بود.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۷ ۱۰:۳۳
«معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید بتوانیم در تعامل مستمر با «وزارت ارشاد» و «سازمان سینمایی» ایدهها و مفاهیم فرهنگی را به آثاری متناسب با ظرفیتهای سینما، تلویزیون، انیمیشن و سایر صنایع خلاق تبدیل کنیم
سینماپرس: «مریم جلالی» با اشاره به تعاملات صورت گرفته با وزارت ارشاد برای تولید آثار سینمایی، گفت: سند ملی صنایع دستی را تدوین کردهایم و در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رساندهایم. یکی از نهادهایی که در این سند نقش دارد، وزارت ارشاد و سازمان سینمایی است. باید بتوانیم در تعامل مستمر، ایدهها و مفاهیم فرهنگی را به آثاری متناسب با ظرفیتهای سینما، تلویزیون، انیمیشن و سایر صنایع خلاق تبدیل کنیم.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۷ ۱۰:۳۳
کارگردان «بازی خونی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«تولید فیلم» و «بستر نمایش» آن با یکدیگر همخوانی ندارند/ این عدم تناسب باعث میشود که «سینما» به سمت بحران و ورشکستگی حرکت کند
سینماپرس: «حسین میرزامحمدی» با بیان این مطلب که مهمترین رکن بقا و پایداری سینما، اقتصاد آن است؛ گفت: سینما باید از لحاظ مالی پایدار باشد تا چرخه آن به درستی بچرخد. در دوران پساکرونا، فیلمهای کمدی توانستند سینما را نجات دهند، اما اگر این روند ادامه نیابد، سینمای غیرکمدی ممکن است با چالشهای جدی روبهرو شود.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۴ ۱۰:۰۹
«عضو هیات داوران جشنواره فیلم فجر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
داوریهای این دوره را یکی از بهترین و کارشناسیترین داوریها میدانم/ «سینما» خانه من است/ هر زمان که فرصت پیدا کنم به «خانه اصلیام» بازمیگردم!
سینماپرس: «سید عزت الله ضرغامی» با اشاره به پیشینه خود در دبیری جشنواره فیلم فجر در سالهای ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵ هجریشمسی گفت: با توجه به اینکه در جشنوارههای قبلی دبیر بودم، داوریهای این دوره را یکی از بهترین و کارشناسیترین داوریها میدانم. هماهنگی بین داوران وجود داشت، نه به این معنا که عقاید حرفهایشان یکسان بود، بلکه از این جهت که به صحبتهای یکدیگر گوش میدادند.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۴ ۱۰:۰۸
کارگردان «شاه نقش» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای ایران» با محدودیتهای مالی و فرهنگی زیادی روبهروست/ «مافیای پخش» باعث شده بسیاری از فیلمها به درستی دیده نشوند
سینماپرس: «شاهد احمدلو» در انتقاد نسبت به عملکرد مافیای پخش در صنعت سینمای ایران گفت: در بحث اکران، مافیای پخش و انحصارطلبی باعث شده بسیاری از فیلمها، حتی انیمیشنها، به درستی دیده نشوند. چرا؟ چون سازوکاری برای مقابله با این مسئله وجود ندارد و هر تلاشی هم که صورت بگیرد، با مقاومت مواجه میشود.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۳ ۱۱:۱۲
«جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
از «نظر کمی» عملکرد قابلقبولی در «سینما» داشتهایم اما از «نظر کیفی» نیاز به بررسی و دقت بیشتری وجود دارد
سینماپرس: سردار پاسدار «سید قاسم قریشی» با بیان این مطلب که وجود سلایق مختلف در حوزه تولیدات سینمایی انقلاب و دفاع مقدس مشروط بر اینکه اصل امانتداری رعایت شود و روایتها به شکلی صحیح و مستند ارائه شود ایرادی ندارد، بیان داشت: مشکل اصلی این است که گاهی برخی افراد بدون شناخت کافی و از فاصلهای زیاد، سعی در بازنمایی یک موضوع دارند. در چنین شرایطی، احتمال ارائه اطلاعات نادرست و ایجاد فاصله با واقعیت افزایش مییابد. اما اگر کارها با دقت، تحقیق و بررسی عمیق انجام شود، تنوع دیدگاهها و پرداختن به موضوعات از زوایای مختلف، میتواند اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۳ ۱۱:۰۹
«محمدتقی فهیم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
دیگر نمیتوانیم شکل «مدیریت فرهنگی» موجود را به «انقلاب» نسبت دهیم/ «انقلاب» باید در حوزه «فرهنگ» و «سبک زندگی ایرانی» باشد
سینماپرس: «محمدتقی فهیم» با بیان این مطلب که من فکر میکنم اگر نهادها و سازمانهای فرهنگی حاکمیت تغییرات مدیریتی جدی نداشته باشند، در آینده دوباره با وضعیت مشابهی روبهرو خواهیم شد؛ تصریح نمود: اتفاقاتی که در چند ماه اخیر افتاد، این رکود، خمیدگی و بلاتکلیفی در موضعگیریها نتیجه چند سال درجا زدن و فقدان فعالیت مؤثر در حوزههای تبلیغاتی و رسانهای است. چند سالی است که رسانههای ما بهندرت وارد مباحث تئوریک و تحلیلهای جدی درباره مواضع انقلاب میشوند. بحثهایی که پیرامون اسلام مورد نظر رهبران انقلاب و تقابل آن با ایدئولوژیهای دیگر مانند لیبرالیسم اقتصادی و فرهنگی کمتر مطرح میشود.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۳ ۱۱:۰۸
«ابوالفضل همراه» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
یک نوع «مافیا» در «تولید» شکل گرفته که اینبار به جای «مافیای پخش» در «پشت صحنه» حضور دارد
سینماپرس: «ابوالفضل همراه» با بیان این مطلب که متاسفانه قبلاً چیزی به نام «مافیای پخش» داشتیم و همیشه میشنیدیم که تهیهکنندگان از این شکایت میکردند، گفت: طی سالهای اخیر، اتفاق جدیدی در حوزه تولید افتاده است. یک نوع «مافیا در تولید» شکل گرفته که اینبار به جای پخش، در پشت صحنه حضور دارد. افرادی با گروههای خاص خودشان تیم جمع میکنند و این تیمها معمولاً یا جلوی دوربین هستند یا پشت دوربین. برخی میگویند کار تیمی خوب است و مشکلی ندارد، ولی وقتی این تیمگرایی تبدیل به انحصارطلبی میشود، دیگر ما با یک مشکل جدی مواجه میشویم.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۲ ۱۸:۳۳
«چهل و سومین جشنواره ملی فیلم فجر» به ایستگاه پایانی خود رسید؛
«پیشمرگ» بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد/ سیمرغ بلورین بهترین فیلم به «زیبا صدایم کن» رسید
سینماپرس: آیین اختتامیه «چهل و سومین جشنواره ملی فیلم فجر» در روز سهشنبه ۲۲ بهمنماه و با حضور «سید عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «رائد فریدزاده «رئیس سازمان سینمایی، «منوچهر شاهسواری» دبیر این دوره و جمعی از اهال سینما و رسانه در محل «برج میلاد» برگزار شد.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۲ ۱۲:۰۶
نیم نگاهی به فیلم سینمایی «خدای جنگ»؛
تصویرسازی غیرواقعی از «پدر موشکی ایران» و ارایه چهرهای مخدوش از تفکر «ما میتوانیم»
سینماپرس: «خدای جنگ» عنوان یکی دیگر از تولیدات سینمایی عرضه شده در گونه «سینمای استراتژیک» و در این دوره از «جشنواره فیلم فجر» است.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۲ ۰۸:۵۱
نیم نگاهی به فیلم سینمایی «۱۹۶۸»؛
اثری که نادانسته در مسیر اهداف رسانهای «رژیم صهیونیستنی» گام برمیدارد
سینماپرس: «۱۹۶۸» عنوان اثری در گونه «سینمای استراتژیک» است که بیش از هر چیز بر ضد خود مبدل شده است.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۱ ۰۹:۳۱
«جهانبخش سلطانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید «خنده» در «تولیدات کمدی» سمت و سوی مشخصی داشته باشد و «آرمان فرهنگی» در آن نهفته باشد که تأثیرگذار باشد
سینماپرس: «جهانبخش سلطانی» با انتقاد از وضعیت آشفته تولیدات کمدی در کشور گفت: باید بیایم جلوی دوربین و به جای رقاص و مسائل سطحی، علتهای اساسی ناراحتی جامعه را بررسی کنیم و بر اساس شناختی که داریم، مردم را به سلامتی، تندرستی و شادابی دعوت کنیم. رسالت هنر و هنرمند این است که به سلامتی و تندرستی دعوت کند، اما این دعوت باید سمت و سوی مشخصی داشته باشد، باید ریشهدار باشد و اثری ماندگار بگذارد.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۱ ۰۹:۲۹
«شفیع آقامحمدیان» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نوعی «شبه کودتای فرهنگی» اتفاق افتاده/ «نهادهای تولیدکننده فیلم» نیازمند تغییر در راهبرد و استراتژیها هستند!
سینماپرس: «شفیع آقامحمدیان» با بیان اینکه ما باید برای یک بار هم که شده از خودمان سوأل کنیم اهداف نظام در کدامیک از این فیلم ها نمود دارد؟ تصریح کرد: بنده معتقدم امروز زمان آن رسیده که پس از شنیدن فرمایشات اخیر حضرت آقا در راهبردهای مان تغییر ماهوی و اساسی ایجاد کنیم؛ در واقع تمام نهادهای تولیدکننده فیلم نیازمند تغییر در راهبرد و استراتژی های شان هستند!
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۰ ۲۱:۱۶
نیم نگاهی به فیلم سینمایی «شوهر ستاره»؛
اثری «فمینیستی» که به مواجهه با «دین» رفته و به «اتوریته خدا» معترض میشود!
سینماپرس: «شوهر ستاره» عنوان یک اثر «فمینیستی غلیظ» است که در آغاز مخاطب خود را با کلیشههای سنتی مظلومیت زن مسلمان ایرانی مواجه میسازد.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۰ ۱۸:۳۵
نیم نگاهی به فیلم سینمایی «پیشمرگ»؛
اثری با ریتم مناسب و نسبتا پرکشش برای تصویرسازی از یک «قهرمان ملی»
سینماپرس: «پیشمرگ» عنوان یکی دیگر از تولیدات حاضر در گونه «سینمای استراتژیک» است که به سراغ تصویرسازی از زندگی شهید «سعید قهاری» میرود.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۰ ۱۲:۱۷
نیم نگاهی به فیلم سینمایی «ماریا»؛
«فیلم کوتاه» کش آمده که «سینماییسازی» شده است
سینماپرس: «ماریا» عنوان یک «فیلم کوتاه» کش آمده و «سینماییسازی» شده است که داستانی نیمبلند و با لایههای سیاسی را روایت میکند.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۰ ۱۰:۱۶
«معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در ارتش «قرارگاه جهاد فیلم و سریال» را تشکیل دادیم/ «صداوسیما» در پخش محتواها کوتاهی کرده است
به گزارش سینماپرس: امیر سرتیپ «یوسف قربانی» با بیان این مطلب که در ارتش، قرارگاه جهاد فیلم و سریال را تشکیل دادیم، یعنی ارتش در این زمینه کمکاری نکرده، بیان داشت: به نظر میرسد که این صداوسیماست که در پخش این محتواها کوتاهی کرده است.
-
۱۴۰۳-۱۱-۲۰ ۱۰:۱۳
تهیهکننده «۱۹۶۸» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
ورود «سرمایههای نامطلوب» یکی از چالشهای جدی «سینمای ایران» است/ «سازمان سینمایی» باید قاطعانه با این نوع سرمایهگذاریها برخورد کند
به گزارش سینماپرس: «ایرج محمدی» با بیان این مطلب که سینما یک صنعت فرهنگی است و اگر نظارتی بر سرمایههای نامطلوب نباشد، آسیب جدی خواهد دید. گفت: سازمان سینمایی باید قاطعانه با این نوع سرمایهگذاریها برخورد کند تا از آسیب به بدنه فرهنگی سینما جلوگیری شود.
-
۱۴۰۳-۱۱-۱۹ ۲۲:۱۳
نیم نگاهی به فیلم سینمایی «موسی کلیمالله (ع)»؛
تنزل یک اثر «استراتژیک قرآنی» به مستمسکی برای ترسیم «مظلومیت بنی اسرائیل»
سینماپرس: فیلم سینمایی «موسی کلیمالله (ع)» روایتی درام پردازی شدهی ذهنی و سلیقهای و در آمیخته با تفاسیر توراتی است که متاسفانه از اتکای لازم به قرآن و احادیث شیعه برخوردار نیست.