-
۱۴۰۳-۱۲-۲۲ ۱۱:۰۶
«پرویز فارسیجانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«رسانه ملی» «مخاطبان» خود را از دست داده است/ «نهادهای نظارتی» یا «ساکت» هستند یا صرفاً نقش «تماشاگر» را ایفا میکنند!
سینماپرس: دکتر «پرویز فارسیجانی» با انتقاد نسبت به اهمال کاری نهادهای نظارتی در بررسی عملکرد صدا و سیما گفت: در دورههای پیشین، حساسیت نهادهای نظارتی به حدی بود که کوچکترین تخلفی در رسانه ملی یا حتی در فیلمهای سینمایی، با واکنشهای جدی از سوی شورای نظارت، مجلس، مجلس خبرگان، حوزههای علمیه و مراجع تقلید روبهرو میشد. اما امروز، بهرغم گسترش خطاها و چالشها، این نهادهای نظارتی ساکت ماندهاند. این سکوت، نشانه چیست؟ نشانهای از بحران مدیریتی در حوزه فرهنگ، چه در بخش سیاستگذاری و هدایت و چه در بخش نظارت و ارزیابی. نتیجه آن هم چیزی جز سرگردانی مخاطبان و بروز آسیبهای فرهنگی و اجتماعی نیست.
-
۱۴۰۳-۱۲-۲۲ ۱۱:۰۵
«محمود پاک نیت» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«نویسندگان» خوب «حمایت» نمیشوند/ اگر «متن خوب» وجود داشته باشد حتی اگر «عوامل سازنده» هم متوسط باشند «کار» باز هم «موفق» خواهد شد
سینماپرس: بازیگر پیشکسوت و مطرح سینما و تلویزیون با بیان این مطلب که در تولیدات فیلم و سریال همه چیز به متن خوب برمیگردد و اگر یک متن خوب وجود داشته باشد، حتی اگر عوامل سازنده هم متوسط باشند، کار باز هم موفق خواهد شد، گفت: نویسندگان خوب حمایت نمیشوند و این باعث میشود که سازندگان بیشتر به دنبال پر کردن زمان باشند تا خلق اثر خوب و قصد دارند کار ارزان بسازند و همین موضوع باعث کاهش تماشاگران میشود.
-
۱۴۰۳-۱۲-۲۱ ۱۱:۰۵
به بهانه سالروز رحلت «ام المومنین» سلام الله علیها؛
غفلت ادامهدار در الگوسازی از بانوی مظلوم و غریبی که «فرهنگ جاهلی» را به «فرهنگ عقلانی» تبدیل نمود
سینماپرس: دهم ماه مبارک رمضان سالروز رحلت حضرت «خدیجه طاهره» سلام الله علیها است؛ بانویی گرانقدری که نه تنها طبق فرموده قرآن کریم ام المومنین است؛ بلکه مادر ۱۲ امام شیعه محسوب میشود و با این همه متاسفانه در طی ۴۵ سال گذشته هیچ فیلم و سریالی را نمیتوان به یاد آورد که به بازخوانی ابعاد شخصیتی این بانوی با عظمت پرداخته باشد.
-
۱۴۰۳-۱۲-۲۱ ۱۱:۰۵
«عبدالله باکیده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
تا زمانی که سینمای ما «تغییرات اساسی» در فرهنگ و محتوا نداشته باشد امید چندانی به نمایش و «اکران جهانی» نداریم
سینماپرس: «عبدالله باکیده» با انتقاد از وضعیت و شرایط صنعتی سینمای کشور گفت: تا زمانی که سینمای ما تغییرات اساسی در فرهنگ و محتوا نداشته باشد، امید چندانی به نمایش و اکران جهانی نداریم و تنها باید به موفقیتهای داخلی بسنده کنیم. همچنین که دیدید، فیلمهایی که به فرهنگ اصیل ایرانی پرداختهاند، با استقبال خوبی مواجه نشدهاند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۲۰ ۱۰:۵۳
«تورج نصر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«دوبله» دیگر صرفه اقتصادی ندارد/ هنوز «هوش مصنوعی» نتوانسته جایگزین گویندگان واقعی شود/ «م. ر» بزرگترین لطمه را «هنر دوبلاژ» زد!
سینماپرس: «تورج نصر» با بیان این مطلب که یکی از بزرگترین ضربههایی که دوبله ایران خورده، کاری بود که «م. ر» انجام داد؛ بیان کرد: او بزرگترین لطمه را به این هنر زد. بعد از آن، شاگردهایش مثل قارچ سر برآوردند و هرکدام کلاسهای آموزش دوبله راه انداختند. نتیجهاش چه شد؟ الان حدود ۶۰۰ نفر دوبلور زیرزمینی داریم که کارشان فقط ترجمه است، آن هم بدون نگارش درست، بدون رعایت فاعل و مفعول، بدون استاندارد. متأسفانه مردم هم زود عادت میکنند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۲۰ ۱۰:۵۱
«محمد جعفری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای مستند» سینمای پربینندهای نیست/ «مستندسازان ایرانی» نمیتوانند «درآمد» خود را تأمین کنند و باید «جذب سرمایهگذار» شوند
سینماپرس: «محمد جعفری» با اشاره به محدودیتهای سینمای مستند در زمینه انتشار و اکران گفت: سینمای مستند به طور کلی سینمای پربینندهای نیست و برخلاف سینمای اکران، چندان در معرض دید قرار نمیگیرد. حتی آنتن تلویزیون هم به اندازه کافی به مستندها اختصاص داده نمیشود، در حالی که تعداد زیادی مستند در حال ساخته شدن هستند. این در حالی است که در کشور ما با بحرانهای محیط زیستی، مشکلات درمانی، معضلات بهداشتی، بحران آب و حتی مسائل مربوط به نان و راهها روبهرو هستیم. آیا از طریق مستند نمیتوانیم این مشکلات را به تصویر بکشیم و به جامعه معرفی کنیم؟
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۹ ۱۱:۱۸
«رئیس انجمن کارگردانان سینمای مستند» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مشکل اصلی «اقتصاد سینمای مستند» این است که «پایداری» ندارد و در عمل «غیرواقعی» و «ناکارآمد» است/ «سینمای مستقل» یعنی تولید بدون وابستگی به «سرمایههای کلان دولتی» یا «خصوصی»!
سینماپرس: «مهرداد زاهدیان» با اشاره به وضعیت اقتصاد سینمای مستند گفت: مشکل اصلی اقتصاد سینمای مستند این است که اقتصاد پایداری ندارد و در عمل، غیرواقعی و ناکارآمد است. اگر بتوان فیلم مستندی تولید کرد که در بازار عرضه شود و خودش را تأمین کند، آنوقت میتوان به سمت یک سینمای مستقل حرکت کرد. اما در حال حاضر، چنین شرایطی وجود ندارد. همانطور که اشاره شد، وضعیت مستند صنعتی ما بسیار ضعیف است.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۹ ۱۱:۱۷
«فرهاد بشارتی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
دلیل اینکه سینمای ما همچنان در «فضای رئال» حرکت میکند و کمتر به ژانرهای «سورئال»، «فانتزی»، «اکشن» یا «حماسی» میپردازد عمدتاً «مسائل مالی» است!
سینماپرس: «فرهاد بشارتی» با بیان این مطلب که سینما فقط برای تفریح نیست، بلکه باید مخاطب را به فکر وادارد، گفت: دلیل اینکه سینمای ما همچنان در فضای رئال حرکت میکند و کمتر به ژانرهای سورئال، فانتزی، اکشن یا حماسی میپردازد، عمدتاً مسائل مالی است. تولید اینگونه فیلمها نیازمند دکورهای عظیم و جلوههای ویژه پیشرفته است که هزینههای سنگینی به همراه دارد. حتی با فناوریهای جدید هم این هزینهها کاهش چندانی نداشتهاند. این مشکل مشابه چالشهای انیمیشنسازی در ایران است، که آن هم بسیار پرهزینه است.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۸ ۰۹:۵۳
«مسعود سخاوتدوست» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
جذابیتهای «موسیقی غربی»، پروپاگاندا و حمایتهای رسانهای باعث شده است که «موسیقی ایرانی» ضعیفتر به نظر برسد/ «تهیهکنندگان» باید «موسیقی ایرانی» را جدیتر در آثار خود جای دهند
سینماپرس: «مسعود سخاوت دوست» با اشاره به لزوم جدی گرفته شدن عنصر موسیقی در آثار و تولیدات سینمایی و تلویزیونی، گفت: رسانهها باید بیشتر وارد عمل شوند و تهیهکنندگان نیز موظفاند که تنها به رفع تکلیف نپردازند، بلکه باید موسیقی ایرانی را جدیتر در آثار خود جای دهند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۸ ۰۹:۵۲
«اکبر حر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای کشور» نهتنها بازتابی از «مسیر انقلاب اسلامی» ندارد بلکه در جهتی کاملاً متفاوت پیش میرود/ «جریان نفوذ» به دنبال «هدایت سینما» در مسیری خاص است
سینماپرس: «اکبر حر» با اشاره به این مطلب که انقلاب اسلامی در مسیر ظهور حرکت میکند، گفت: سینمای کشورمان نهتنها بازتابی از این مسیر ندارد، بلکه در جهتی کاملاً متفاوت پیش میرود. این وضعیت نهتنها مطلوب نیست، بلکه حتی ممکن است مطابق با خواستههای دشمن باشد، که این خود یک خطر بسیار جدی است.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۷
«مهدی سجادهچی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در کشور ما «سرمایه» تصمیم میگیرد چه فیلمهایی ساخته شوند/ دیگر «سینمایی» که مبتنی بر «فیلمنامه» باشد نداریم
سینماپرس: «مهدی سجاده چی» با انتقاد از تنزل جایگاه فیلمنامه در صنعت سینمای کشور گفت: در کشور ما راه برای تولید فکر و خلاقیت کاملاً بسته است و ۱۰۰ درصد سرمایه، چه دولتی و چه خصوصی، تصمیم میگیرد چه فیلمهایی ساخته شوند. این شرایط باعث شده حتی کارهای زیرزمینی نیز تقریباً از ارزش تهی باشند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۶
«سعید شیخزاده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
امروزه «دوبله» در ژانرهای مختلفی انجام میشود/ کم کم داریم صاحب «صداهای ماندگاری» از یک «نسل جدیدتر» میشویم
سینماپرس: سعید شیخ زاده» با بیان این مطلب که کم کم داریم صاحب صداهای ماندگاری از یک نسل جدیدتر میشویم، گفت: تمام این پیشرفتها مدیون پیشکسوتانی چون آقای والیزاده است که تجربیات خود را به نسل جدید منتقل کردند. در کنار این عزیزان، استادان و دوستان دیگر هم نقش مهمی در آموزش داشتند. بسیاری از همین بچهها اکنون با تلاش و علاقهمندانه، آموختههایشان را در عمل پیاده میکنند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۴ ۱۱:۲۱
«سیروس کهوری نژاد» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«هنرهای نمایشی» نهتنها یک «پدیده فرهنگی» بلکه یک «صنعت» است/ برای رشد و پویایی «تئاتر» باید هم به جنبههای هنری و هم به مسائل مالی و حمایتی آن توجه داشت
سینماپرس: بازیگر کهنهکار تئاتر، سینما و تلویزیون با بیان این مطلب که اگر میانگین بگیریم، در طول سال حداقل با ۵۰۰ تا ۶۰۰ نمایش طرف هستیم و این یک اتفاق جدی در کشور است و نقش مهمی در فرهنگسازی دارد.، گفت: حال اگر از این ۵۰۰ نمایش، ۱۰۰ مورد از آنها فرهنگی باشند و ۴۰۰ نمایش دیگر به شکل غیرفرهنگی اجرا شوند، مشخص میشود که چه اتفاق بزرگی در حال رخ دادن است و چقدر ضدفرهنگ در جامعه رواج پیدا میکند. در چنین شرایطی، دیگر نباید گلایه کرد که چرا وضعیت فرهنگی اینگونه شده است!
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۴ ۱۱:۲۱
کارگردان انیمیشن «ژولیت و شاه» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
من سعی کردهام نگاه مستند و واقعبینانهای داشته باشم/ کجای «دوران قاجار» از نظر تاریخی و سیاسی قابل افتخار است؟
سینماپرس: «اشکان رهگذر» در تبیین انگیزه انیمیشن «ژولیت و شاه» وچرایی اصرار این اثر برای عقب مانده نشان دادن جامعه و مفلوک نشان دادن انسان ایرانی، گفت: اگر دوران قاجار را بررسی کنیم و اتفاقات مهمی که در آن رخ داده است را بازنگری کنیم کجای آن دوره از نظر تاریخی و سیاسی قابل افتخار است؟ من سعی کردهام نگاه مستند و واقعبینانهای داشته باشم و نه صرفاً خوشبینانه!
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۳ ۱۰:۵۲
«بهروز افخمی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای ایران» همواره حیرتانگیز بوده است/ «سینمای ایران» در یک فضای باریک و محدود عمل میکند اما در همین فضا گاهی فیلمهایی شگفتانگیز و دیدنی ساخته میشود
سینماپرس: «بهروز افخمی» با بیان این مطلب که سینمای ایران همواره حیرتانگیز بوده است، گفت: حتی با وجود محدودیتهایی که به دلایل مختلف برای آن وجود دارد. با وجود این محدودیتها، سینمای ایران در یک فضای باریک و محدود عمل میکند، اما در همین فضا گاهی فیلمهایی شگفتانگیز و دیدنی ساخته میشود که نه تنها در ایران بلکه در سراسر دنیا قابل مشاهده است.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۳ ۱۰:۵۱
کارگردان «سونسوز» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
متأسفانه در «سینمای ایران» هنوز جا نیفتاده که برخی فیلمها باید «خطشکن» باشند/ نمیتوان فیلمی درباره «فرهنگ یک قوم» ساخت و «زبان» آن را نادیده گرفت
سینماپرس: «رضا جمالی» در انتقاد نسبت به عدم حمایت های دولتی و نهادی از سینمای شهرستان ها گفت: متأسفانه در سینمای ایران هنوز جا نیفتاده که برخی فیلمها باید خطشکن باشند. وقتی از من میپرسند چرا فیلمی به زبان آذری ساخته شده، این موضوع واقعاً انرژی آدم را میگیرد. اگر فیلمی موفق و تأثیرگذار باشد، چه به زبان کردی، چه به زبان آذری و چه به زبانهای دیگر، نباید نادیده گرفته شود
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۲ ۱۰:۵۷
«مدیرعامل موسسه سینماشهر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«تئاتریها» نسبت به تبدیل فضاها به «سینما» معترض هستند/ اصلاً فکرش را نمیکردم به «سینما شهر» برسم
سینماپرس: «حبیب ایل بیگی» با بیان این مطلب که تعداد زیادی از مجتمعهای فرهنگی در شهرهای مختلف وجود دارند که قشر تئاتر نسبت به تبدیل این فضاها به سینما معترض هستند؛ گفت: آنها معتقدند که سالنهای تئاتر به سینما تبدیل شدهاند، در حالی که این سالنها تنها فضای موجود برای اجرای موسیقی، نمایش و سایر فعالیتهای هنری هستند. بنابراین، باید با دقت و احتیاط بیشتری نسبت به استفاده از مجتمعهای فرهنگی تصمیمگیری کنیم و رویکردی اتخاذ کنیم که نیازهای تمامی حوزههای فرهنگی و هنری را در نظر بگیرد.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۲ ۱۰:۳۶
«رویا افشار» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مگر میشود برای «زنان» جایگاه و حدی قائل شد/ آنها فوقالعادهاند!
سینماپرس: «رویا افشار» در خصوص افول جایگاه و نگاه جنسیتی به زن در اغلب تولیدات سینمایی سالهای اخیر، گفت: مگر میشود برای زنان جایگاه و حدی قائل شد؟ آنها فوقالعادهاند. شاید موانعی وجود داشته باشد، اما وقتی زنان بخواهند فعالیت کنند، طبیعتاً به همان مسیر میروند. اگر این موانع برداشته شود، شرایط به شکل بهتری رقم خواهد خورد.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۱ ۱۰:۰۱
«مهدی فیوضی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
کاری که «سلحشور» انجام میداد، «ترسیم آرمانها» با «ریشهی قرآنی» بود/ به عقیده من «نشان سلحشور» آمده است که «آرمانها» را معرفی و تبیینکند
سینماپرس: «مهدی فیوضی» نویسنده و کارگردان سینما همزمان با برگزاری نخستین آئین اهدای «نشان سلحشور» گفت: به عقیده من «نشان سلحشور» آمده است که آرمانهایی چون حیات طیّبه را معرفی و تبیینکند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۱۱ ۱۰:۰۰
تهیهکننده «اسفند» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینما» زمانی معنی پیدا میکند که با «مردم» ارتباط برقرار کند/ حال امروز «مردم» ما مساعد نیست و این مسأله بر «سینما» هم تأثیر میگذارد
سینماپرس: «مهاجر توحید پرست» با بیان این مطلب که سینما زمانی معنا پیدا میکند که با مردم ارتباط برقرار کند. بیان کرد: نمونههای موفقی در سینمای دفاع مقدس داریم که توانستهاند با مردم ارتباط برقرار کنند، اما برخی فیلمها به دلیل حال و هوای مردم، چندان مورد استقبال قرار نمیگیرند. واقعیت این است که حال امروز مردم ما مساعد نیست، و این مسأله بر سینما هم تأثیر میگذارد.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۸ ۲۰:۱۹
با حضور جمعی از هنرمندان و فرهیختگان عرصه فرهنگ و هنر؛
آئین اهدای «نشان سلحشور» برگزار شد/ نخستین «نشان سلحشور» به «علی غفاری» برای خلق «پیشمرگ» رسید
سینماپرس: همزمان با نهمین سالگرد درگذشت مرحوم «فرج الله سلحشور»، آئین اهدای نخستین «نشان سلحشور» در بعدازظهر روز چهارشنبه ۸ اسفندماه و با حضور جمعی از هنرمندان و فرهیختگان عرصه فرهنگ و هنر در محل آرامگاه این هنرمند متعهد در جوار امامزادگان باغ فیض تهران برگزار شد.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۸ ۱۶:۵۴
پیام «وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی» به نخستین آئین اعطای «نشان سلحشور»؛
صالحی: «نشان سلحشور» تأکیدی بر مسیر سینمایی است که با نگاه به «اندیشه» و «هویت» شکل میگیرد/ امید است که این حرکت مشوقی برای «هنرمندانی» باشد که «دغدغه معنا و اثرگذاری» دارند
سینماپرس: «سید عباس صالحی» در پیامی به نخستین آئین اعطای «نشان سلحشور» اظهار داشت: «فرجالله سلحشور» از جمله هنرمندانی بود که سینما را بستری برای بیان مفاهیم متعالی و الهی قرار داد. او با باور به ظرفیتهای فرهنگ و هنر، کوشید روایتهای قرآنی را با بیانی بصری و جذاب به مخاطبان ایرانی و بینالمللی عرضه کند و از این مسیر، پیوند میان هنر و معرفت را تحکیم بخشد.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۸ ۱۱:۱۲
به بهانهی سالگرد درگذشت پرمخاطبترین فیلمساز تاریخ سینمای ایران؛
از زنگ خطر انحراف در «میراث سلحشور» تا تلاش «جریان نفوذ» برای رسمیت بخشیدن به پدیده «تفسیر به رای»!
سینماپرس: امسال نیز سالگرد درگذشت فرج الله سلحشور، کارگردان خوشنام و نستوه کشورمان در حالی سپری می شود که هنوز به شایستگی این هنرمند انقلابی مورد بزرگداشت قرار نگرفته است. کسی که خدمت زیادی به جهانی شدن سینمای ایران کرد و با یوسف پیامبر، آمار شگرفی در جذب مخاطب جهانی بجا گذاشت. کسی که ثابت کرد، داستانهای قرآن تا چه اندازه کشش دارند و تا چه حد میتوانند در ترویج معارف دینی کارآمد باشند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۸ ۱۰:۲۳
« ایوب آقاخانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
تعداد بیشماری «فیلمساز بیکیفیت» داریم/ خیلی از پروژهها با وجود بهرمندی جدی از خیلی از امکانات مالی و ریالی و اقتصادی نتیجه غیرقابل دفاعی ارائه دادند
سینماپرس: «ایوب آقاخانی» با انتقاد نسبت به ورود فیلمسازان بی کیفیت که عامل افول سینمای کشور شدهاند؛ تصریح نمود: امروز تعداد بیشماری فیلمساز بیکیفیت داریم. ما فیلم ساز دانش نیاموخته که با تهیه کنندگانی که کار خودشان را خیلی جدی نمیگیرند و مسئلهشان مسئله سینما یا فرهنگی مملکت نیست و فقط مسئله را به عنوان یه پروژه اقتصادی نگاه میکنند با معاونت همدیگر دست به تولید پروژههایی میزنند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۸ ۱۰:۰۸
«جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
هنوز به سطح یک «سینمای استراتژیک» نرسیدهایم/ نباید به آنچه تاکنون تولید شده بسنده کنیم/ همه «نهادها» باید در یک «پازل بزرگ فرهنگی» نقشآفرینی کنند
سینماپرس: سردار سرتیپ پاسداران «حاج علی فضلی» با بیان این مطلب که موفقیت ما در کارهای گروهی بیشتر است، خاطرنشان ساخت: اگر از رویکردهای جزیرهای فاصله بگیریم و به یک همافزایی ملی برسیم، آثار تولیدی ما اثربخشتر خواهد شد. نباید هر مجموعهای تصور کند که بهتنهایی باید یک اثر کامل را از صفر تا صد تولید کند؛ بلکه همه نهادها باید در یک پازل بزرگ فرهنگی نقشآفرینی کنند تا به نتایج مطلوب برسیم
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۷ ۱۰:۴۱
تهیهکننده «پسر دلفینی۲» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
هدف ما فراتر از «تولید» یک اثر «انیمیشن» است/ بهدنبال ساخت اثری هستیم که تأثیر عمیق و ماندگاری بر «مخاطب» داشته باشد
سینماپرس: «محمد امین همدانی» با بیان این مطلب که انیمیشن زبان جهانی دارد و از این نظر، هیچ مرزی نمیشناسد. گفت: این خصوصیت، انیمیشن را به ابزاری قدرتمند برای دستیابی به مخاطبانی در سرتاسر جهان تبدیل کرده است. با رعایت استانداردهای جهانی و استفاده از استراتژیهای بازاریابی هوشمندانه، انیمیشنها میتوانند در بازارهای بینالمللی به خوبی عرضاندام کنند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۷ ۱۰:۴۱
«کارن همایونفر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«هنرمند» داریم اما «هنربان» نداریم/ با بحران «کمبود اساتید» مواجهایم/ بعضی از سندهایی که امضا میشوند هیچوقت اجرا نمیشوند
سینماپرس: «کارن همایونفر» موزیسین برجسته و پرکار کشور با بیان این مطلب که متاسفانه الان با بحران کمبود اساتید مواجهایم، گفت: اساتید بزرگ یا بازنشسته شدهاند، یا دیگر در میان ما نیستند. گروههای میانسال هم بیشتر در حال کسب درآمد هستند. گروههای جدید هم تجربه تدریس ندارند و نمیتوانند دانش خود را به درستی منتقل کنند، حتی اگر خودشان با استعداد باشند. تدریس و هدایت یک دانشجو، بهویژه در هنر، کار سادهای نیست. استاد باید بتواند دیدگاه و آیندهی هنری دانشجو را شکل دهد، و این تنها از عهدهی یک استاد با تجربه برمیآید.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۶ ۰۹:۱۵
«مجید مظفری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
کار پیشنهاد میشود اما بهندرت قبول میکنم/ اگر کار خوب باشد، پیشکسوتها هم حضور پیدا میکنند
سینماپرس: مجید مظفری در خصوص دلایل به حاشیه رانده شدن پیشکسوتان در تولیدات سینمایی کشور گفت: تولیدکنندگان آثار سینمایی کمی به اصطلاح جوان بازی می کنند، اما مشکل از بازیگر نیست؛ مشکل به تهیهکننده، تماشاگر، سرمایهگذار، انتخاب کارگردان و نویسنده برمیگردد.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۶ ۰۹:۱۴
کارگردان «ترک عمیق» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بازگشت «سرمایه» برای «آثار اجتماعی» در شرایط کنونی چالش بزرگی است/ «سینماداران» نگران خالی ماندن سالنهایشان هستند
سینماپرس: «آرمان زرین کوب» با بیان این مطلب که بازگشت سرمایه برای آثار اجتماعی در شرایط کنونی سینمای ایران چالش بزرگی است؛ گفت: فضای حاکم بر سینما بیشتر به سمت کمدی متمایل شده، چرا که سینماداران نگران خالی ماندن سالنهایشان هستند.
-
۱۴۰۳-۱۲-۰۵ ۱۰:۳۷
دلنوشته «جواد شمقدری» همزمان با تشییع پیکر مطهر شهید «سید حسن نصرالله»؛
راه و مکتب «سید حسن نصرالله» همان راه «عاشورایی» و «حسینی» است/ «هنر» و مشخصا «سینما» نتوانست همراه و همطراز «نقش مقاومت» در همه این سالها بدرخشد!
سینماپرس: همزمان با تشییع پیکر مطهر شهید «سید حسن نصرالله» در لبنان، «جواد شمقدری» با انتشار متنی در فضای مجازی و بیان این مطلب که سید حسن نصرالله امروز در تاریخ ظهور جاودانه شد و قطعا راه و مکتب او که همان راه عاشورایی و حسینی است، نوشت: هنر و مشخصا سینمای ما نتوانست همراه و همطراز نقش مقاومت در همه این سالها بدرخشد. نتوانست پس از ۱۴ ماه نبرد سنگین و رویارویی اشکار جبهه حق با باطل و نبرد جانانه مقاومت در غزه و لبنان را ببیند و زیبایی آن را در قاب هنری خود به نمایش بگذارد.