-
۱۴۰۳-۱۱-۰۱ ۱۰:۴۱
«الهه رضایی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«تلویزیون» در مقایسه با «فضای مجازی» و «شبکههای اجتماعی» عقبمانده است
سینماپرس: «الهه رضایی» مجری و گوینده پیشکسوت برنامه های تلویزیونی با اشاره به کم کاری و ضعف عملکرد سازمان صدا و سیما در حوزه کودک و نوجوان گفت: واقعیت این است که رسانههای ما به ویژه تلویزیون، در مقایسه با فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، عقب ماندهاند. با آمدن اینترنت و شبکههای اجتماعی، تلویزیون نتوانست خودش را بهطور کامل بهروز کند و انگار اصلاً بچهها و نوجوانها برای مسئولین رسانه ملی اهمیتی ندارند.
-
۱۴۰۳-۱۱-۰۱ ۱۰:۴۰
«امیرحسین شریفی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«انحصارگرایی» است که باعث شده فیلمهای خوب و ارزشی ساخته نشود/ برخی افراد وجود دارند که همزمان «چندین پروژه» را جلو میبرند!
سینماپرس: امیرحسین شریفی تهیه کننده سینما با بیان این مطلب که انحصارگرایی سینمای کشورمان را در آستانه نابودی قرار داده است گفت: طبیعتاً این انحصارگرایی است که باعث شده فیلم های خوب و ارزشی ساخته نشوند و سلیقه های مختلف نادیده گرفته شود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۳۰ ۱۰:۴۶
«ابراهیم اصغری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«مدیران» از «رسالت فرهنگی سینما» غافل شدهاند/ اولویتهای فردی در «سینما» غالب شده/ «سینما» باید با یک «نگاه کلان» مدیریت شود
سینماپرس: «ابراهیم اصغری» تهیه کننده سینما در انتقاد نسبت به حاکمیت تفکر سودجو و نگاههای صرفا اقتصادی در زمینه تولیدات فرهنگی و هنری گفت: به کالای فرهنگی نباید تنها از جنبه اقتصادی دیده شود، بلکه باید جنبه فرهنگی آن نیز مورد توجه قرار گیرد. هر تولید و هر کالایی باید از نظر اقتصادی مقرون بهصرفه باشد، اما سینما که یکی از مهمترین اجزای تولیدات فرهنگی است، باید بهگونهای مدیریت شود که علاوه بر جنبه اقتصادی، بعد فرهنگی آن نیز لحاظ شود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۳۰ ۱۰:۴۵
«هما خاکپاش» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«انحصارگرایی» در «سینما» مدت ها است شروع شده/ عده اندکی در «سینما» درآمدهای میلیاردی دارند و از سوی دیگر بخش کثیری بیکار و خانه نشین هستند!
سینماپرس: «هما خاکپاش» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص انحصارگرایی تهیه کنندگان و استفاده از تعداد معدودی اهالی سینما در پروژه ها و از سوی دیگر بیکاری طیف گسترده ای از سینماگران با سینماپرس گفتگو کرد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۰۹:۵۶
«رضا ابوفاضلی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
متأسفانه «تلویزیون» آنطور که باید از کسانی که پرورش داده حمایت نمیکند/ نمیتوان یکباره با همه «قطع ارتباط» کرد و همه چیز را به «نسل جدید» سپرد!
به گزارش سینماپرس: «رضا ابوفاضلی» ضمن بررسی عوامل کوچ بسیاری از اهالی تلویزیون به پلتفرم های نمایش خانگی گفت: دستمزدهای گزافی که در این پلتفرمها پرداخت میشود، باعث شده کمتر کسی به سمت تلویزیون برود. تلویزیون نمیتواند با این دستمزدها رقابت کند و به همین دلیل، حتی افرادی که پیشتر برای تلویزیون کار میکردند، حالا به سمت پلتفرمهای خصوصی کوچ کردهاند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۰۹:۵۶
«مسعود سخاوت دوست» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در دنیای امروز «ماندگاری» به یک اولویت تبدیل نشده است/ «هوش مصنوعی» و «ابزارهای دیجیتال» فرآیند «خلق هنر» را تغییر دادهاند
به گزارش سینماپرس: «مسعود سخاوت دوست» آهنگساز برجسته سینمای کشور با مرور عوامل عدم ماندگاری موسیقی متن فیلم های سینمایی و تلویزیونی در سال های اخیر کفت: پیشرفت فناوری و تغییرات اقتصادی باعث شده که تولید آثار هنری، به ویژه موسیقی، به سمت کاهش هزینهها و استفاده از تکنیکهایی مثل موسیقی الکترونیک و سمپلهای آماده برود. این روند در رقابت تهیهکنندگان و آهنگسازان برای بهرهوری بیشتر با هزینه کمتر، منجر به کاهش کیفیت و توجه به جزئیات در آثار شده است.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۹ ۰۹:۵۵
«رئیس سابق انجمن منشیان صحنه» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
تمام کشورهای دنیا تلاش میکنند تا در آثار سینماییشان «فرهنگی غنی» از خود به جهانیان ارائه دهد اما «تولیدات سینمایی» ما رو به «سقوط» است!
سینماپرس: «زینت رضا» با بیان این مطلب که فرهنگ از طریق تصاویر سینما و رسانه ها به جامعه القا می شود گفت: تمام کشورهای دنیا تلاش می کنند تا آثار سینمایی شان فرهنگی غنی از خود به جهانیان ارائه دهد اما تولیدات سینمایی ما رو به سقوط است و این اتفاق می تواند تبعات منفی بسیاری را برای کشور ما در درازمدت داشته باشد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۶ ۱۰:۱۹
«مهوش وقاری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«رسالت سینما» عوض شده است/ «شایستهسالاری» از بین رفته است/ متأسفانه نسل جدید هنرمندان «ماندگار» نیستند و میآیند و میروند!
به گزارش سینماپرس: «مهوش وقاری» بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون با بیان این مطلب که دلم نمیخواهد وارد مسائل سیاسی شوم، اما انگار سینما هم مثل سیاست کشورمان شده است، گفت: اگر گروهی نمیتوانند اوضاع را درست کنند، چرا مدام تکرار میشوند؟ سیاستگذاران سینما، چه در خانه سینما و چه در سازمان سینمایی، وقتی موفق نبودهاند، چرا تغییری در روش خود نمیدهند و همان مسیر قبلی را ادامه میدهند؟
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۶ ۱۰:۱۸
کارگردان «شمارش معکوس» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
هر وقت «مدیران سینما» تصمیم بگیرند و در واقع مصر باشند «جریان تولیدات سینما» میتواند به جایگاه مطلوب و تاثیرگذار فرهنگی برسد
سینماپرس: «اکبر حر» نویسنده و کارگردان سینما با تاکید بر این مطلب که در سالهای اخیز تولیدات حمایت شده توسط نهادها و آثاری که با بودجه های فرهنگی ساخته میشود، کارهای پرمحتوا و زمینه سازی نبودهاند. یادآور شد: هر وقت مدیران سینما تصمیم بگیرند و در واقع مصر باشند، جریان تولیدات سینما میتواند به جایگاه مطلوب و تاثیرگذار فرهنگی برسد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۱۴:۴۰
به مناسبت ولادت «امام علی» علیه السلام؛
نیم قرن غفلت در ترسیم «الگویی» که برای همیشه تاریخ بشریت جاودان و قابل استفاده است
سینماپرس: میتوان «علی علیهالسلام» را به عنوان «الگو» و «اسوه» با خود داشته باشیم، مشروط بر اینکه سیره «علی علیهالسلام» و رفتار «علی علیهالسلام» را مثل سرمشق مورد توجه قرار دهیم. سرمشقی که متاسفانه در تولیدات فرهنگی و بالاخص فیلمها و سریالهای تولید شده در طی یک دهه اخیر، حتی از کوچکترین انعکاس و بازنمایی برای عموم جامعه مسلمان ایران برخوردار نبوده است!
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۱۰:۵۴
«محمدتقی فهیم» در یاداشتی اختصاصی در «سینماپرس» مطرح کرد:
«دبیر جشنواره فیلم فجر» پاسخگو باشد؛ «رئیس سازمان سینمایی» دخالت کند!
سینماپرس: «محمدتقی فهیم» در یاداشتی با عنوان «دبیر جشنواره فیلم فجر» پاسخگو باشد؛ «رئیس سازمان سینمایی» دخالت کند!» ضمن انتقاد از برخی حاشیهسازیهای آسیبزننده به وجهه و اعتبار «چهل و سومین جشنواره فیلم فجر» نوشت: معمولا هر اعمال نفوذی که دبیران جشنوارهها بخواهند انجام دهند، در مقطع بررسی و دعوت به کار هیاتهای انتخاب و داوری انجام میگیرد و پس ازاین دبیر یا هر شخص و مقام دیگر به خود حق دخالت و تغییر و کلا اعمال اتوریته نمیدهند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۴ ۱۰:۵۳
«مهدی صباغ زاده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«صادرات کالای فرهنگی» قطعاً به نفع کشور است/ امیدوارم مسئولان «وزارت ارشاد» در خصوص «صادرات تولید فرهنگی» کمی دغدغه و همت داشته باشند
سینماپرس: «مهدی صباغ زاده» تهیه کننده و کارگردان سینما با بیان اینکه صادرات کالای فرهنگی به دنیا قطعاً به نفع کشور است متذکر شد: امروزه فیلم های ما در خارج از کشور بدون اینکه کسی به تهیه کنندگان پول بدهد پخش می شوند و به دلیل فقدان ارتباطات بین المللی کسی نمی تواند جلوی آن ها را بگیرد. کسی به داد این قضیه نمی رسد و این اتفاق بسیار تلخ است.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۳ ۰۹:۵۹
«دبیر اجرایی کنفرانس بینالمللی افق نو» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
امروز دیگر «مجاهدات» در «میدان جنگ کلاسیک» نیست/ ما در «میدان نظامی» شکست نخوردیم بلکه در «میدان نرم» و «امنیتی» ضربه خوردیم!
به گزارش سینماپرس: «غلامرضا منتظمی» با بیان اینکه امروز دیگر مجاهدات در میدان جنگ کلاسیک نیست و دشمنان ما از سقوط سوریه انگیزه بیشتری پیدا کردهاند و برای مقابله با ایران و محور مقاومت، هزینههای بسیار بیشتری خواهند پرداخت تصریح کرد: اگر وزارتخانهها، شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهادهای مختلف فرهنگی کشور نتوانند این تهدیدات را درک کنند، مسئولیت مستقیم شکستها و آسیبهایی که به کشور وارد میشود بر عهده آنها خواهد بود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۳ ۰۹:۵۸
کارگردان «چاق و لاغر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در دنیای امروز روی «سینمای کودک و نوجوان» سرمایه گذاریهای جدی میشود/ برخی افراد که در «سینمای کودک ایران» کار میکنند اصلاً با «دنیای کودکان« کمترین ارتباطی ندارند
سینماپرس: «امیرحسین قهرایی» کارگردان سینما و تلویزیون با انتقاد از کسانی که برای کودکان و نوجوانان کار می کنند اما به دنیای آن ها باور ندارند و با آن ها همراه نیستند گفت: برخی افراد که در سینمای کودک کار می کنند اصلاً با دنیای کودکان کمترین ارتباطی ندارند! برای برخی از این افراد کار کردن برای کودکان و نوجوانان مهم نیست؛ به آن ها سناریویی پیشنهاد می شود و همینجوری سردستی می روند و فیلمی می سازند. ممکن است اگر به آن ها سناریویی تاریخی، اکشن یا اجتماعی هم پیشنهاد بشود بروند و بسازند!
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۲ ۱۱:۲۹
«رییس امناء هیات اسلامی هنرمندان» در راستای از فرمایشات اخیر «امام خامنهای» نوشت:
مجوز دادن به «تولیدات هنری» که با «سیاه نمایی» روحیه ناامیدی و یاس را در جامعه تزریق می کند نه تنها یک «جنایت فرهنگی» بلکه یک «خیانت ملی-میهنی» است
سینماپرس: «جواد شمقدری» ریاست جامعه اسلامی هنرمندان با اشاره به فرمایشات اخیر «امام خامنهای» در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام نوشت: یاس آفرینی، هراس افکنی و اختلاف اندازی همان طور که رهبری فرمودند از ابزارهای شیطان است که گاه بدست سلبریتی های نادان و گاه سیاستمداران مزدور و کارشناسان وابسته و غربزده در اذهان جامعه تزریق میشود. وظیفه هنر انقلابی است تا در تقابل با این ابزارها، به تبیین درست شرایط بپردازد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۲۲ ۱۱:۲۷
کارگردان «آن دو» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«تولیدات دفاع مقدسی» در انحصار گروههای خاصی است/ نوعی «مافیا» در این زمینه وجود دارد که مسیر را برای دیگران سختتر کرده است
سینماپرس: «مرتضی رحیمی» در نقد انحصار بوجود آمده در سینمای دفاع مقدس بیان داشت: به نظر میرسد برخی از تولیدات دفاع مقدسی در انحصار گروههای خاصی است. این گروهها با بودجههای کلان، فیلمهایی در حوزه دفاع مقدس تولید میکنند و حمایتهای ویژهای دریافت میکنند. این مسئله نشان میدهد که نوعی مافیا در این زمینه وجود دارد که مسیر را برای دیگران سختتر کرده است.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۱:۰۸
«داود بیدل» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
عدم پاسخگویی بسیاری از «مدیران فرهنگی» در نهادها و ارگان ها باعث شده تا ضمن «انحصارگرایی» در تولیدات سینمایی «کیفیت پایینی» را نیز در این آثار شاهد باشیم
سینماپرس: «داود بیدل» کارگردان سینما در خصوص انحصارگرایی تهیه کنندگان و استفاده از تعداد معدودی اهالی سینما در پروژه ها و از سوی دیگر بیکاری طیف گسترده ای از سینماگران با سینماپرس گفتگو کرد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۱:۰۷
«محمدحسین فرح بخش» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
خطری که این دوره از «جشنواره فیلم فجر» را تهدید می کند مسأله «نفوذ» است/ اعضای «شورای سیاستگذاری» به دنبال «نفوذ» و «ترور تفکر» در فرهنگ کشور هستند/ «فریدزاده» را فرد بدی نمیبینم!
به گزارش سینماپرس: «محمد حسین فرح بخش» با بیان این مطلب که دولت قبلی نیز از نظر فرهنگی به سینما و فرهنگ کشور صدمات جبرانناپذیری وارد کرد، تصریح نمود: وزیر ارشاد قبلی، آقای اسماعیلی و آقای خزایی، سینما را نابود کردند. این گروه جدید که آمدهاند، از گروه قبلی هم خطرناکترند. آنها به دنبال نفوذ و ترور تفکر در فرهنگ کشور هستند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۹ ۱۱:۰۶
کارگردان «ارث مادری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«رژیم مصرف رسانهای» افراد آنقدر پر شده که دیگر فرصتی برای توجه به «آثار تأثیرگذار» باقی نمیماند/ «جشنوارههای بینالمللی» میتوانند خط «تولیدات سینمایی» یک کشور را در جهت مشخصی «هدایت» کنند
به گزارش سینماپرس: «محسن آقایی» با اشاره به تاثیر جشنواره های معتبر بین المللی در خط دهی فکری مستندسازان، بیان داشت: جشنوارههای بینالمللی و جشنوارههایی که برای فیلمسازان اهمیت زیادی دارند، تأثیر شگرفی بر مسیر فیلمسازی یک کشور دارند. به حدی که میتوانند خط تولیدات سینمایی یک کشور را در جهت مشخصی هدایت کنند. این اتفاق دقیقاً برای کشور ما افتاده است.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۱۱:۰۹
«اسماعیل فلاحپور» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در حوزه «سینما» و «پلتفرم» انحصارگرا هستیم/ «انحصارگرایی» انحرافی است که جلوی توسعه «سینمای ملی» را می گیرد
سینماپرس: «اسماعیل فلاح پور» کارگردان سینما با بیان این مطلب که گویا فراموش کرده ایم که یکی از معضلات سینمای ایران در سالیان دراز این است که ما در ژانرهای مختلف کار نمی کنیم گفت: سینمای مان تنها به دو سه قسم فیلم می پردازد. یا به کمدی های جفنگ و مبتذل می پردازیم که تنها دست عده ای سازنده است یا شوت می کنیم به سمت سینمای سیاه و تلخ و سرشار از خشونت اغراق شده اجتماعی که باز آن نوع سینما هم دست عده ای افراد خاص است و گویا دکان ها از قبل مشخص شده اند!
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۱۱:۰۸
«جهانگیر الماسی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
تأسیس «تعاونیهای هنری» با نظارت «دولت» تنها راه برون رفت از معضلات شدید «معیشتی هنرمندان» است
سینماپرس: جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان پیشکسوت سینما با بیان اینکه تأسیس تعاونی های هنری با نظارت دولت تنها راه برون رفت از معضلات شدید معیشتی هنرمندان است تصریح کرد: چه افراد فنی و تکنیکی و چه افراد هنری مانند بازیگران و کارگردانان و نویسندگان باید در ذیل تعاونی های فرهنگی و هنری فعالیت کرده و با یکدیگر در ارتباط باشند. این اتفاق باعث می شود اولاً این گروه ها قدرت بگیرند و در ثانی هیچ کسی بیکار نماند و اگر کسی هم بیکار است بتوان از درون خود این تعاونی ها به او مدد رساند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۱۱:۰۷
«منصور سهرابپور» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
به هیچ عنوان دنبال «رکورد زدن» نیستم/ مهمترین مسأله ما این بود که «فیلم خوب» بسازیم و بتوانیم «مخاطب» را با سینما آشتی دهیم
سینماپرس: «منصور سهراب پور» تهیه کننده فیلم سینمایی «زودپز» که این روزها در حال اکران است در خصوص این اثر سینمایی با سینماپرس به گفتگو نشست.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۷ ۱۰:۲۴
کارگردان «در آغوش درخت» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در شرایط فعلی ترجیح میدهم در مورد کنار گذاشتن «در آغوش درخت» توسط «اسکار» اظهار نظر نکنم/ تمام تلاشمان را انجام دادیم!
به گزارش سینماپرس: «بابک خواجه پاشا» در خصوص لزوم شناخت کودکان و نوجوانان برای ساخت آثار با کیفیت سینمایی اظهار کرد: شناخت صحیح بچهها و ساختن الگوهایی که برایشان جذاب باشد، چندان پیچیده نیست. اگر این شناخت بهدرستی انجام شود، میتوان آثار ماندگار و تاثیرگذاری خلق کرد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۷ ۱۰:۲۳
«مهشید افشارزاده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینما» دچار «لودگی» شده/ دیگر زمان آن رسیده که «سینما» از «انحصار» عدهای معدود خارج شود و همه «اهالی سینما» بتوانند کار کنند
سینماپرس: «مهشید افشارزاده» بازیگر وکارگردان سینما با تأکید بر اینکه امروزه بزرگترین و برترین نام ها در گوشه های خانه های شان نشسته اند متذکر شد: این باعث تأسف است که نسل جدید کشور نتوانسته از موهبت تولید آثار توسط چنین افرادی برخوردار شود. وقتی مفاخر و بزرگان ما بیکار و خانه نشین شده اند و نمی توانند آثاری تولید کنند که باعث تقویت روحیه ملی شود جوان ما به سمت فرهنگ غرب و دیدن فیلم های غربی گرایش پیدا می کند چرا که این انبوه آثار سطحی و سخیف او را راضی نمی کند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۷ ۱۰:۲۲
«منوچهر زنده دل» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«دوبله» به شکل درست کار بسیار سختی است/ مخاطب از دوبلههای ضعیف خسته میشود/ جامعه تشنه آثار «دوبلهشده باکیفیت» است
به گزارش سینماپرس: «منوچهر زنده دل» دوبلور و صداپیشه نام آشنای کشور در خصوص علل ضعف هنر دوبله در سال های اخیر بیان کرد: در حال حاضر، برخی پلتفرمها برای اینکه سریعتر آثار دوبلهشده را آپلود کنند، به رقابتی بیکیفیت وارد شدهاند. این روش نمیتواند بینندههای زیادی را جذب کند. نتیجهاش این است که مخاطب از دوبلههای ضعیف خسته میشود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۶ ۱۰:۲۹
«عضو هیئت رئیسه خانه سینما» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بودجه «وزارت ارشاد» بسیار کمتر از آن چیزی است که اعلام میشود/ بیشتر فعالیتهای «وزارتخانهها» در زمینه فرهنگی به کارهای کوتاهمدت و تبلیغاتی محدود میشود
به گزارش سینماپرس: «علیرضا حسینی» در انتقاد به تغییرات پیوسته در بدنه مدیریتی عرصه فرهنگی کشور بیان کرد: چرا باید در کل کشور، افراد به این شکل تغییر کنند؟ در اکثر کشورها، معاونین باید به ترتیب جای مدیری که می رود. نباید تغییر مدیریتی به گونه ای باشد که یک اتوبوس بیاید و دیگری برود. ما همچنان این مشکل را داریم. این فقط آفت سینما یا فرهنگ و هنر نیست؛ این آفتی است که در کل کشور وجود دارد.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۶ ۱۰:۲۸
کارگردان «هزار و یک داستان» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینمای کودک» تنها وسیلهای برای «سرگرمی» نیست بلکه بستری است برای «پرورش» ذهنیت، تخیل و هویت فرهنگی «نسل آینده»!
به گزارش سینماپرس: «ریحانه کاووش» کارگردان انیمیشن با بیان اینکه کودکان، بیش از آنکه از آموزشهای مستقیم تأثیر بگیرند، تحت تأثیر تجربههای بصری و داستانی هستند گفت: سینمای کودک هزینه نیست، بلکه سرمایهای برای آینده است. اگر امروز با تکیه بر ظرفیتهای فرهنگی و طبیعی کشور، محتوایی غنی و ارزشمند برای کودکان تولید کنیم، آیندهای خواهیم داشت که در آن نسلی آگاه، خلاق و پیوندخورده با ریشههای فرهنگی خود پرورش خواهد یافت.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۶ ۱۰:۲۲
«عضو انجمن صنفی برنامه ریزان سینما» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
سرمایههای گرانبهای انسانی در «سینما» در حال از دست رفتن هستند/ نیازمند قانونگذاری در خصوص میزان کارکرد افراد در «تولیدات سینمایی» هستیم
سینماپرس: «گلچهره دانش» عضو انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینما با بیان اینکه دستمزدهای نامتعارف به شدت افزایش یافته اما بخش کثیری از اهالی سینما از حداقل درآمد بی بهره ماندهاند تصریح کرد: دلیل اصلی این اتفاق تهیه کنندگانی هستند که اصلاً برایشان اصل سینما مهم نیست و فقط به منافع کلان اقتصادی خودشان توجه می کنند.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۵ ۱۰:۵۶
به مناسبت سالروز «شهادت حضرت امام هادی سلام الله علیه»؛
الگوی بینظیر در عرصه «جهاد تبیین»
سینماپرس: در سالروز «شهادت حضرت امام هادی سلام الله علیه» قرار داریم؛ امام بزرگواری که اگر چه در سن چهل و دو سالگی به شهادت رسیدند اما زندگی ایشان میتواند به عنوان الگوی بینظیر در عرصه «جهاد تبیین» مورد توجه و تمسک واقع شود.
-
۱۴۰۳-۱۰-۱۵ ۱۰:۳۳
«مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید «کانون» محوریت ساخت آثار «کودک و نوجوان» را در دست بگیرد و سایر دستگاهها مانند «فارابی» و «حوزه هنری» را پای کار بیاورد!
به گزارش سینماپرس: «حامد علامتی» در خصوص نقش کانون پرورش فکری در جریان تولید آثار سینمایی کودک و نوجوان گفت: باید کانون محوریت ساخت آثار کودک و نوجوان را در دست بگیرد و سایر دستگاه ها مانند فارابی و حوزه هنری را پای کار بیاورد. در واقع کانون در این مقوله نقش حاکمیتی را اجرا می کند و از بقیه نهادها برای تحقق این امر کمک خواهد گرفت.