سینمای ایران

کل اخبار:3696

  • غلامرضا منتظری ۱۴۰۱-۰۷-۱۱ ۱۰:۴۷

    لزوم برخورد قاطع با سلبریتی های فتنه گر/۳

    منتظری: در خصوص امنیت کشور به هیچ وجه نباید با هیچ فردی تسامح داشت/ مجلس آمادگی دارد قوانین لازم را برای پیشگیری حوادثی که آسایش جامعه را به هم می زند وضع کند

    سینماپرس: دکتر غلامرضا منتظری نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص امینت کشور به هیچ وجه نباید با هیچ فردی تسامح داشته باشیم از این رو بنده به مسئولان فرهنگی و هنری اعلام می کنم اگر برای جلوگیری از برخی رفتارها و اظهارنظرها قوانین ناکارآمد دارند و یا خلأ قانونی در این حوزه احساس می کنند باید آن را با مجلس مطرح کنند تا کمسیون های تخصصی به این مسأله ورود کنند و با وضع قانون مناسب نگذارند برخی افراد امنیت کشور را دچار آسیب کنند چرا که امنیت مهمترین مسأله هر کشوری است و در سایه امینت و آرامش است که رشد و توسعه و تحول به وجود می آید.

  • سعید سیدزاده ۱۴۰۱-۰۷-۱۰ ۱۴:۴۹

    ضرورت توجه مدیران فرهنگی به سیاست‌های «برنامه هفتم»/۱

    سیدزاده: حرکت ما در عرصه فرهنگ برای رسیدن و تحقق آینده همراه و همگام نیست/ برای آنکه عرصه فرهنگ مطابق خواسته های رهبری حرکت کند باید جان بدهیم!

    سینماپرس: سیدسعید سیدزاده در پی ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص لزوم توجه مدیران فرهنگی نسبت به سیاست‌های کلی «برنامه هفتم» از جمله اعتلاء فرهنگ عمومی در جهت تحکیم سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، تقویت همبستگی و اعتماد به نفس ملی، ارتقاء هویت ملی و روحیه مقاومت گفت: بنده سال ها است پیگیر برنامه های ۵ ساله هستم که الآن هفتمین برنامه آن از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است؛ متأسفانه سال ها است مدیریت کشور در راستای تفکرات حضرت آقا پیش نمی رود و به همین علت چندان شاهد تحقق برنامه ها نبودیم و این برنامه ها عملیاتی نشده به نحوی که چندی پیش شنیدم از برنامه های دوره قبل حدود ۱۴ درصد عملیاتی شده ۲۲ درصد وارد گردونه اجرا شده و برای بقیه هیچ کاری صورت نگرفته است!

  • امین تارخ ۱۴۰۱-۰۷-۱۰ ۱۲:۳۸

    به مناسبت هفتمین روز درگذشت یک بازیگر سرشناس؛

    تارخ؛ هنرمندی برای همه نقش ها!

    سینماپرس: امین تارخ بازیگر مطرح سینما و تلویزیون دوم مهرماه دار فانی را وداع گفت و جامعه هنری ایران را در سوگ فرو برد. تارخ یکی از هنرمندان مطرح و ماندگار هنر بازیگری کشور است که فعالیت هنری خود را از پیش از انقلاب اسلامی آغاز کرد؛ تارخ علاوه بر ایفای نقش های مطرح و ماندگار در سینما و تلویزیون ایران، نخستین مدرسهٔ بازیگری را به نام «کارگاه آزاد بازیگری» را در تهران تأسیس کرد که بسیاری از بازیگران به نام سال های اخیر سینما و تلویزیون از مدرسه او فارغ التحصیل شده اند.

  • علی رویین تن ۱۴۰۱-۰۷-۰۹ ۱۰:۲۶

    درخواست تهیه کننده «بانک زده ها» از مدیران سینمایی؛

    رویین تن: وزارت ارشاد با توجه به شرایط کنونی جامعه و تعطیلی مکرر سالن های سینما باید به همه فیلم های در حال اکران کمک ویژه کند

    سینماپرس: علی رویین تن تهیه کننده و کارگردان سینما که این روزها فیلم «بانک زده ها» را در مقام تهیه کننده روی پرده دارد گفت: وزارت ارشاد با توجه به شرایط کنونی جامعه و تعطیلی مکرر سالن های سینما باید به همه فیلم های در حال اکران کمک ویژه کند؛ سینما در این برهه عملاً احتیاج به حمایت مستقیم از سوی متولیان حوزه فرهنگ و هنر دارد و اگر این اتفاق رخ ندهد بخش خصوصی دیگر به طور کل نمی تواند ادامه حیات دهد.

  • حسین قاسمی جامی ۱۴۰۱-۰۷-۰۹ ۱۰:۲۴

    ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس/۵

    قاسمی جامی: برای ساخت یک اثر دفاع مقدسی سال ها باید بدویم و وقت بگذاریم و در نهایت هم حمایت نمی شویم/ مدیران نباید با سلیقه خودشان نسل فیلمساز دفاع مقدس را نابود کنند

    سینماپرس: حسین قاسمی جامی کارگردان سینما همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در خصوص ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس گفت: برای ساخت یک اثر دفاع مقدسی سال ها باید بدویم و وقت بگذاریم و در نهایت هم حمایت نمی شویم!؛ این اتفاق در حالی است که مسئولان همواره وقتی مناسبت های دفاع مقدس فرا می رسند در خصوص اهمیت تولید آثار فرهنگی و سینمایی صحبت می کنند و وعده های خوبی برای تسهیل شرایط تولید در این عرصه می دهند!

  • رضا برجی ۱۴۰۱-۰۷-۰۹ ۱۰:۲۳

    لزوم برخورد قاطع با سلبریتی های فتنه گر/۲

    برجی: مماشات با سلبریتی هایی که مردم را تشویق به حضور در کف خیابان و آشوب کردند، خیانت به اسلام و کشور و خون شهدا است/ مسئولان فرهنگی و قضایی بدون اغماض برخورد شدید کنند

    سینماپرس: رضا برجی مستندساز درباره لزوم برخورد قاطع نهادهای فرهنگی و قضایی با سلبریتی های فتنه گر گفت: مماشات با سلبریتی هایی که مردم را تشویق به حضور در کف خیابان و آشوب کردند، خیانت به اسلام و کشور و خون شهدا است! این ها سال ها است برای خود حاشیه امنی درست کرده اند و فکر می کنند هر غلطی بکنند مسئولان چشم خود را روی خطای آن ها می بندند اما این بار نباید این چنین باشد و مسئولان وزارت ارشاد، سازمان سینمایی و قوه قضائیه باید تندترین برخورد را با آن ها داشته باشند.

  • فرشته روح افزا ۱۴۰۱-۰۷-۰۶ ۱۱:۰۸

    لزوم برخورد قاطع با سلبریتی های فتنه گر/۱

    روح افزا: مسئولان سازمان سینمایی فرش قرمز را از زیرپای سلبریتی های فتنه گر جمع کنند/ قوه قضائیه این افراد را محاکمه کند

    سینماپرس: دکتر فرشته روح افزا استاد دانشگاه، پژوهش گر حوزه و فعال فرهنگی در پی ناآرامی های اخیر و اظهارنظرهای جنجالی برخی شبه هنرمندان که مردم را دعوت به آشوب و اغتشاش می کردند درباره لزوم برخورد قاطع نهادهای فرهنگی و قضایی با سلبریتی های فتنه گر گفت: مسئولان سازمان سینمایی فرش قرمز را از زیرپای سلبریتی های فتنه گر جمع کنند و به هیچ یک از آثار آن ها اجازه حضور در جشنواره ها و اکران عمومی را ندهند؛ سینمای جمهوری اسلامی ایران به امثال کتایون ریاحی، باران کوثری، مهران مدیری و... هیچ نیازی نداشته و ندارد و این افراد باید برای همیشه ممنوع الکار، ممنوع التصویر و ممنوع الفعالیت شوند.

  • سخنرانی رضا ایرانمنش در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ۱۴۰۱-۰۷-۰۶ ۱۱:۰۵

    ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس/۴

    ایرانمنش: عدم کفایت برخی مدیران سینما و تلویزیون باعث مهجوریت سینمای دفاع مقدس شده است/ در انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و بنیاد روایت فتح چه خبر است؟

    سینماپرس: رضا ایرانمنش بازیگر سینما و تلویزیون همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در خصوص ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس گفت: عدم کفایت برخی مدیران سینما و تلویزیون باعث مهجوریت سینمای دفاع مقدس شده است.

  • محسن فاضلی ۱۴۰۱-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۴

    گرداب بی قانونی خانه سینما؛ استیصال سینماگران و انفعال مدیران/۳

    فاضلی: به دلیل بی توجهی و انفعال نهادهای نظارتی عده ای گستاخانه در خانه سینما ترکتازی می کنند/ تعطیل شدن این نهاد بهتر از وجود آن است!

    سینماپرس: محسن فاضلی عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران در خصوص تخلفات آشکار در نحوه انتخابات هیأت مدیره خانه سینما و انفعال مدیران نسبت به این اتفاق و از سوی دیگر وضعیت وخیم معیشتی، رفاهی و صنفی سینماگران گفت: به دلیل بی توجهی و انفعال نهادهای نظارتی عده ای گستاخانه در خانه سینما ترکتازی می کنند و گویا کسی هم حریف شان نیست! متخلفان در واقع از خلاء بی توجهی نهادهای ناظر سوءاستفاده می کنند و دیگر مثل گذشته تخلفات شان را در پشت پرده انجام نمی دهند و بی محابا و آشکارا دست به تخلف می زنند.

  • داوود بیدل در نشست خبری فیلم سینمایی «نمور» ۱۴۰۱-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۲

    کارگردان «نمور» در گفتگو با سینماپرس:

    زمان اکران «نمور» قاعدتاً ایده آل نیست/ فیلم ما برای مخاطبان سنی ۱۲ سال به بالا است

    سینماپرس: داود بیدل کارگردان سینما که این روزها فیلم سینمایی «نمور» را در حال اکران دارد گفت: بنده طبق تجربه عرض می کنم زمان اکران «نمور» قاعدتاً ایده آل نیست اما همین که به مرحله اکران رسید و در شرایطی قرار گرفت که مخاطبان بتوانند آن را تماشا کنند خوشحالم و امیدوارم این فیلم مورد استقبال مردم قرار بگیرد.

  • سخنرانی ابراهیم اصغری در مراسم اکران مردمی فیلم سینمایی «تک تیرانداز» ۱۴۰۱-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۰

    ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس/۳

    اصغری: برخی مدیران نهادهای انقلابی به جای حمایت از افسران جوان جنگ نرم پشت آن ها را خالی کرده اند!

    سینماپرس: ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در خصوص ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس گفت: متأسفانه باعث تعجب است که برخی مدیران نهادهای انقلابی به جای حمایت از افسران جوان جنگ نرم پشت شان را خالی کرده و تا بالاترین رده های فرماندهی هم کسی پاسخگو نیست!

  • علی قوی تن ۱۴۰۱-۰۷-۰۲ ۰۹:۴۹

    انتقاد کارگردان سینما از بی عدالتی در اکران؛

    قوی تن: مسئولان یک بازنگری اساسی در روند اکران «رویای سهراب» داشته باشند/ فارابی سرمایه گذار فیلم نیست!

    سینماپرس: علی قوی تن کارگردان فیلم سینمایی «رویای سهراب» با انتقاد از نحوه اکران سینماهای تهران گفت: متأسفانه فیلم مرا درو کردند! سینمادارانی که جز پول هیچ چیز دیگر را نمی بینند، آنها مواد تبلیغاتی این فیلم را که باید مانند دیگر فیلمها در سالن ورودی و اصلی در معرض دید عموم بگذارند انجام ندادند و سالنهای کم ظرفیت و سانس ساعتی که مردم سینما نمی روند به فیلم رویای سهراب دادند که باعث شده این فیلم شاعرانه در مورد زندگی سهراب سپهری شاعر محبوب مردم ایران در محاق برود و دیده نشود؛ این اتفاق در حالی است که بسیاری از مردم علاقمند به سهراب سپهری در فضای مجازی به بنده پیام می دهند و می گویند ما برای تماشای این فیلم به هر سینمایی می رویم هیچ سانسی به این فیلم تعلق ندارند! بنظر من اگر مسئولین فرهنگی نظری به این فیلم ملی بیندازند و برای احترام به مردم کشورمون و بویژه علاقمندان و دوستداران سهراب سپهری، بطور ویژه در سالروز تولد این شاعر فقید که نیمه مهرماه است اکران را در تعداد گسترده‌ای از سینماهای تهران داشته باشیم، حق مطلب را ادا کرده ایم.

  • میثم کزازی در نشست خبری فیلم سینمایی «شین» ۱۴۰۱-۰۷-۰۲ ۰۹:۴۸

    کارگردان «شین» در گفتگو با سینماپرس:

    دنبال فرمول های پولساز و ساخت فیلمی با قصه، فضا و بازیگران تکراری نبودم/ سینمای ایران یا در اختیار فیلم های تلخ با موضوع اعتیاد و خیانت است یا سرشار از کمدی های سطحی!

    سینماپرس: میثم کزازی کارگردان فیلم سینمایی «شین» که این روزها در حال اکران است گفت: بنده هرگز دنبال فرمول های پولساز و ساخت فیلمی با قصه، فضا و بازیگران تکراری نبودم! همه به خوبی می دانیم که یک سری فرمول پولساز برای سینما وجود دارد که فضا و بازیگر و قصه های شان تکراری است و سازندگان شان نمی خواهند ریسک کنند و در سینما تنها دنبال پول در آوردن هستند و به همین علت به آن سمت می روند اما من دید دیگری به سینما دارم و از این رو ترجیح دادم خود را از این فضا دور کنم!

  • ناصر شفق در هفتمین روز بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها ۱۴۰۱-۰۷-۰۲ ۰۹:۴۶

    ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس/۲

    شفق: مدیرانی می توانند سینمای دفاع مقدس را از مهجوریت نجات دهند که برخاسته از اصالت دوران جنگ باشند/ آنچه سینمای دفاع مقدس را متمایز می کند عنصر معنوی است

    سینماپرس: ناصر شفق بنیانگذار و مدیر عامل سابق انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در خصوص ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس گفت: تنها مدیرانی می توانند سینمای دفاع مقدس را از مهجوریت نجات دهند که برخاسته از اصالت دوران جنگ و طلایه دار دفاع مقدس باشند؛ این مدیر می تواند در سینمای دفاع مقدس تغییر به وجود آورد؛ ما باید دست آن ها را ببوسیم و به آن ها التماس کنیم که به میدان بیایند نه اینکه آن ها را کنار بگذاریم و بعد بگوییم نتوانستیم کاری برای سینمای دفاع مقدس انجام دهیم!

  • مهدی فقیه در نشست صمیمی هنرمندان سینمای دفاع مقدس ۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۱۱:۰۷

    ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس/۱

    فقیه: سینمای دفاع مقدس باید دارای بعد معنوی باشد؛ دنبال تولید فیلم های بیگ پروداکشن هالیوودی نباشید/ سینمای دفاع مقدس باید در شأن این واژه باشد نه محلی برای تجارت!

    سینماپرس: مهدی فقیه بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در خصوص ضرورت تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس گفت: سینمای دفاع مقدس باید دارای بعد معنوی باشد؛ دنبال تولید فیلم های بیگ پروداکشن هالیوودی نباشید! این اتفاق باعث می شود تولید این فیلم ها کاهش پیدا کند و از بعد معنوی دفاع مقدس در این آثار کمتر نشانی وجود نداشته باشد.

  • چهارمین روز سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۱۱:۰۶

    شنیده هایی از جشنواره فیلم کودک؛

    آیا جشنواره فیلم کودک به صورت مراسم در یکی از تالارهای هنری تهران برگزار می شود؟

    سینماپرس: در حالی که نزدیک به ۳ ماه از انتصاب سیدمهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به عنوان دبیر سی و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان می گذرد نه هنوز فراخوانی برای برگزاری این رویداد منتشر شده و نه فکری برای سینمای رو به مرگ «کودک و نوجوان» شده است! بر اساس برخی شنیده ها گویا مدیران جدید بنیاد سینمایی فارابی تصمیم گرفته اند بودجه بیت المال که برای برگزاری این رویداد کنار گذاشته شده را صرف برگزاری مراسم ۲-۳ روزه ای در یکی از تالارهای فرهنگی-هنری مطرح شهر تهران کنند!

  • کاوه صباغ زاده در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی ایتالیا ایتالیا ۱۴۰۱-۰۶-۲۹ ۱۱:۳۳

    گرداب بی قانونی خانه سینما؛ استیصال سینماگران و انفعال مدیران/۲

    صباغ زاده: خانه سینما دچار بی قانونی سیستماتیک شده و تخلفات آن به یک مورد محدود نمی شود/ نمی دانم علت سکوت مدیران وزارت ارشاد و سازمان سینمایی چیست؟

    سینماپرس: کاوه صباغ زاده کارگردان سینما در خصوص تخلفات آشکار در نحوه انتخابات هیأت مدیره خانه سینما و انفعال مدیران نسبت به این اتفاق و از سوی دیگر وضعیت وخیم معیشتی، رفاهی و صنفی سینماگران گفت: خانه سینما دچار بی قانونی سیستماتیک شده و تخلفات آن به یک مورد محدود نمی شود! گویا عدم اعمال قانون به یک رویه طبیعی در این نهاد بدل شده و این انتخابات اخیر ثابت کرد که قانون مندی در این نهاد وجود ندارد.

  • مهدی فیوضی ۱۴۰۱-۰۶-۲۹ ۱۱:۳۲

    لزوم مقابله با مروجان بی‌اخلاقی یا اخلاق لیبرالی در عرصه فرهنگی/۷

    فیوضی: مقابله با جریانات و سلبریتی هایی که تأثیر سوء بر جامعه دارند ضروری است/ ببینند چه جریاناتی دیالوگ های خود را در زبان سلبریتی ها می گذارند

    سینماپرس: مهدی فیوضی کارگردان سینما در پی اظهارات اخیر محمود سالاری معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص اینکه اگر هنرمندی بخواهد بی‌اخلاقی یا اخلاق لیبرالی را ترویج کند، دلیل ندارد دولت جمهوری اسلامی ایران از او حمایت کند اظهار داشت: مقابله با جریانات و سلبریتی هایی که تأثیر سوء بر جامعه دارند ضروری است و مسئولان فرهنگی باید آگاهانه پیگیر این اتفاقات باشند و حوزه فرهنگ را به خوبی رصد کنند و این جریانات را به خوبی بشناسند تا بتوانند در بزنگاه های حساس جلوی اقدامات آن ها را بگیرند.

  • توکلی-الماسی-اسلاملو-مسافرآستانه-حاجتمند-لاجوردی-فارسیجانی-شاهمرادی زاده-پوریامین-همراه-کریمی ۱۴۰۱-۰۶-۲۹ ۱۱:۲۶

    سینماگران از راهپیمایی اربعین می گویند:

    حرکتی عظیم، خارق العاده و آخرالزمانی که هنوز جایگاه مترقی خود را در سینما و تلویزیون نیافته است/ وقتی فقدان سواد رسانه ای، سرمایه سالاری و نفوذ فرهنگی به چشم می آید!

    سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور متذکر شدند: مدیر باید سواد رسانه داشته باشد، باید شناخت از ابزار داشته باشد در غیر این صورت دوران مدیریتش به بطالت می گذرد و عبث است؛ آن ها تأکید کردند: سینمای ایران هم منفعل شده و هم محتاط! دست اندرکاران آن احتیاط می کنند و به فرهنگ سازی بی توجهند؛ متأسفانه برخی افراد در سازمان های فرهنگی به ظاهر خود را خواهان توجه به مسائل دینی و عقیدتی نشان می دهند اما در اصل برنامه های دیگری دارند.

  • اکبر حر ۱۴۰۱-۰۶-۲۸ ۱۱:۰۹

    لزوم مقابله با مروجان بی‌اخلاقی یا اخلاق لیبرالی در عرصه فرهنگی/۶

    حر: مدیران اهل نفوذ در دهه ۶۰ پایه گذار شوم حضور مروجان بی اخلاقی و اخلاق لیبرالی در عرصه فرهنگی بودند

    سینماپرس: اکبر حر کارگردان سینما در پی اظهارات اخیر محمود سالاری معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص اینکه اگر هنرمندی بخواهد بی‌اخلاقی یا اخلاق لیبرالی را ترویج کند، دلیل ندارد دولت جمهوری اسلامی ایران از او حمایت کند اظهار داشت: مدیران اهل نفوذ در دهه ۶۰ پایه گذار شوم حضور مروجان بی اخلاقی و اخلاق لیبرالی در عرصه فرهنگی بودند و متأسفانه به همین علت نزدیک به چهار دسته است ما با این پدیده شوم در تمامی ارکان فرهنگ و هنر کشور مواجه هستیم.

  • چیستا یثربی ۱۴۰۱-۰۶-۲۸ ۱۱:۰۹

    فیلمنامه خوب؛ حلقه مفقوده سینمای ایران/۱۱

    یثربی: تا قبل از دهه ۹۰ فیلمنامه ارزش داشت اما رفته رفته تهیه کنندگان و کارگردانان ترجیح دادند همسر و فرزندان شان نگارش فیلمنامه ها را در دست بگیرند

    سینماپرس: دکتر چیستا یثربی مدرس دانشگاه، منتقد و فیلمنامه نویس سینما و کارگردان تئاتر در خصوص معضل فقدان فیلمنامه خوب در سینمای ایران گفت: تا قبل از دهه ۹۰ فیلمنامه ارزش داشت اما رفته رفته تهیه کنندگان و کارگردانان ترجیح دادند همسر و فرزندان و آشنایان شان نگارش فیلمنامه ها را در دست بگیرند و همین باعث شد تا سینمای ایران روز به روز بیشتر دچار افول و نزول شود! مردم به دلیل فیلم ها و قصه های ضعیف و تکراری ترجیح می دهند به سینما نروند و از سوی دیگر متولیان سینما نیز تدبیری برای توجه به فیلمنامه های ارزشمند ندارند.

  • سید ضیا هاشمی ۱۴۰۱-۰۶-۲۸ ۱۱:۰۷

    بی قانونی خانه سینما؛ استیصال سینماگران و انفعال مدیران/۱

    هاشمی: خانه سینما مدت ها است غرق در التهابات سیاسی و جهت گیری های حزبی شده!/ باید خانه سینما را به مسیر واقعی خودش برگردانیم

    سینماپرس: سیدضیاء هاشمی رئیس جامعه صنفی تهیه کنندگان گفت: ما باید خانه سینما را به مسیر واقعی خودش برگردانیم. طرح مسائل و مطالبه گری از خانه سینما به خصوص در حوزه های معیشتی و رفاهی موضوعی است که در این آشفته بازار به کل فراموش شده؛ این از اولویت ها و انتظارات همه سینماگران از مدیران و گردانندگان خانه سینما است.

  • عباس لاجوردی در نشست خبری فیلم سینمایی«جشن تولد» ۱۴۰۱-۰۶-۲۷ ۱۱:۵۲

    راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) در سینما و تلویزیون/۱۱

    لاجوردی: باید با تولید آثار فرهنگی و هنری عظمت راهپیمایی اربعین را به جهانیان نشان دهیم/ کوتاهی مسئولان فرهنگی در خصوص اربعین مسأله ای آشکار است

    سینماپرس: عباس لاجوردی کارگردان سینما در آستانه چهلمین روز شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در خصوص بی توجهی به راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) در سینما و تلویزیون گفت: ما باید با تولید آثار فرهنگی و هنری عظمت راهپیمایی اربعین را به جهانیان نشان دهیم؛ تولید و عرضه گسترده این آثار در جهان باعث می شود مردم دنیا در خصوص دین مبین اسلام و مذهب شیعه تحقیق کنند و به اسلام روی بیاورند و قطعاً ثواب این اتفاق مهم را بانیان تولید این آثار از آن خود می کنند.

  • قاسم زاده اصل-گمرکی-صالحی-توکل نیا-نیک بین-سبط احمدی-اسماعیلی-سالور-اطیابی-موتمن ۱۴۰۱-۰۶-۲۷ ۱۱:۵۱

    انتقاد سینماگران از آسیب های حوزه اکران؛

    انتقاد از بی عدالتی در اکران آثار سینمایی/ ورود بی رویه پول های سرگردان، سینما را با بحران روبرو کرده است

    سینماپرس: تعدادی از سینماگران مطرح کشور در خصوص آسیب های جدی حوزه اکران متذکر شدند: مافیای پیچیده حوزه اکران را در سیطره خود گرفته و عدالت در اکران رعایت نمی شود!؛ در حوزه اکران همه چیز بر اساس پنهان کاری درونی گروهی خاص جلو می رود و شفاف سازی جدی در این حوزه وجود ندارد! این دسته از سینماگران تأکید کردند: وقتی فلان پخش کننده مالک ۲۷ سالن است مدیران سینما را تحت فشار می گذارد تا چشم روی تخلفات او ببندند!

  • پاک سیما-زرین دست-فتاحی-روزبهانی-رمضانی فر-علامی-قاسمی-گیتی-معینی-پطروسی-دانش-اسماعیلی ۱۴۰۱-۰۶-۲۳ ۱۳:۱۴

    سینماگران و مشکلات دامنه دار صنفی؛

    ناامیدی سینماگران از خانه سینما/ انتقاد نسبت به بی عملی مدیران سینمایی در ارتباط با ناکارآمدی خانه سینما

    سینماپرس: تعدادی از سینماگران در خصوص مشکلات دامنه دار صنفی اهالی سینما متذکر شدند: مدیران خانه سینما از خود پرسش کرده اند اهالی سینما باید از کجا حق و حقوق صنفی خود را مطالبه کنند؟ اهالی سینما بی پشتوانه اند و مدیران سینمایی به دور از شعارهای رایج باید تدبیری برای رفع بحران معیشتی و زندگی آن ها داشته باشند؛ این سینماگران تأکید کردند: این نهاد متأسفانه رسمیت قانونی ندارد و شاید به همین علت است که طی سال های متمادی که از عمرش می گذرد هرگز نتوانسته حتی اندکی از دردهای اهالی سینما را التیام بخشد.

  • علی ژکان ۱۴۰۱-۰۶-۲۳ ۱۰:۳۱

    فیلمنامه خوب؛ حلقه مفقوده سینمای ایران/۱۰

    ژکان: قطعاً معضلات اساسی سینما به گردن فیلمنامه نویسان نیست/ ممیزی سلیقه ای باعث عدم تولید آثار خلاقانه و متنوع می شود

    سینماپرس: علی ژکان کارگردان و فیلمنامه نویس سینما در خصوص معضل فقدان فیلمنامه خوب در سینمای ایران گفت: اینکه برخی افراد همه اشکالات سینما را به دلیل فقدان فیلمنامه خوب می دانند برداشت درستی نیست؛ قطعاً معضلات اساسی سینما به گردن فیلمنامه نویسان نیست! مشکلات سینمای ما دلایل بسیار متعددی دارد که فیلمنامه نویسان در آن جایگاه چندانی ندارند.

  • مریم پوریامین ۱۴۰۱-۰۶-۲۳ ۱۰:۲۹

    راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) در سینما و تلویزیون/۱۰

    پوریامین: اربعین در فرهنگ شیعه یک دانایی بزرگ است/ هنر خود را با ساخت درامی زیبا از پیاده روی اربعینیان به رخ جهانیان بکشانید

    سینماپرس: مریم پوریامین عضو انجمن روزنامه نگاران مسلمان و منتقد سینما در آستانه چهلمین روز شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در خصوص بی توجهی به راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) در سینما و تلویزیون گفت: اربعین در فرهنگ شیعه یک دانایی بزرگ است؛ یک راه جدید که در آسمان همدلی می درخشد. روایت دیدنی که قدرت تصویر را می شکند و از پس همه صحنه ها برمی آید. میزانسنی که با شعور چیده شده و دکوپاژ منظمی که برای مخاطبش حیرت انگیز است.

  • محمدرضا شرف الدین ۱۴۰۱-۰۶-۲۲ ۱۱:۱۲

    لزوم مقابله با مروجان بی‌اخلاقی یا اخلاق لیبرالی در عرصه فرهنگی/۵

    شرف الدین: تمام مدیران فرهنگی و سینمایی و به ویژه کمیسیون فرهنگی مجلس باید جلوی جریانات لیبرال مسلک و سکولار در تمامی ارکان فرهنگی و هنری کشور را بگیرند

    سینماپرس: محمدرضا شرف الدین تهیه کننده سینما در پی اظهارات اخیر محمود سالاری معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص اینکه اگر هنرمندی بخواهد بی‌اخلاقی یا اخلاق لیبرالی را ترویج کند، دلیل ندارد دولت جمهوری اسلامی ایران از او حمایت کند اظهار داشت: کلام آقای سالاری عالی است اما من امیدوارم این اتفاق اجرایی شود نه اینکه در کلام این را بگویند و در عمل شاهد رفتاری در تضاد با این کلام باشیم؛ تمام مدیران فرهنگی و سینمایی و به ویژه کمیسیون فرهنگی مجلس باید جلوی جریانات لیبرال مسلک و سکولار در تمامی ارکان فرهنگی و هنری کشور را بگیرند و این خواسته تمامی هنرمندان دلسوز و دغدغه مند نظام اسلامی است.

  • علیرضا مرادی در چهارمین روز سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ۱۴۰۱-۰۶-۲۲ ۱۰:۱۸

    گفتگو در خصوص سیاه نمایی پایان ناپذیر جشنواره های جهانی علیه کشورمان؛

    مرادی: قطعاً تمام جشنواره های سینمایی جهان رویکرد سیاسی دارند و اگر کسی این اتفاق را تکذیب کند یاسینما را نمی شناسد یا اهداف جشنواره ها را نمی داند/ سایه سیاست بر سر جشنواره های خارجی گسترده شده است

    سینماپرس: علیرضا مرادی سردبیر فرهنگی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) که در هفتاد و نهمین جشنواره فیلم ونیز حضور داشت در خصوص حواشی حضور سینمای ایران در این رویداد سینمایی گفت: جشنواره‌های سینمایی جهان قطعا در کنار فعالیت‌های هنری خود رویکرد سیاسی هم دارند و اگر کسی این اتفاق را تکذیب کند یا سینما را نمی‌شناسد یا اهداف جشنواره‌ها را نمی‌داند؛ ما نباید فراموش کنیم که سیاستمداران ترجیح می دهند به هر نحو از دیگران از جمله هنرمندان بهره کشی کنند و شاید برای همین است که در برخی مقاطع فیلم‌هایی ضعیف که در آن ها سیاهی در مورد کشورمان دیده می‌شود را به اسم سینمای ایران در جشنواره های خود نمایش می دهند و آن ها را مهم و پررنگ و تأثیرگذار جلوه می دهند.

  • ماشاالله شاهمرادی زاده ۱۴۰۱-۰۶-۲۲ ۱۰:۱۶

    راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) در سینما و تلویزیون/۹

    شاهمرادی زاده: پرداختن به راهپیمایی عظیم اربعین در فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی از اوجب واجبات است/ این راهپیمایی تن استکبار جهانی را به لرزه درآورده!

    سینماپرس: ماشاالله شاهمرادی زاده بازیگر و کارگردان سینما در آستانه چهلمین روز شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در خصوص بی توجهی به راهپیمایی عظیم اربعین حسینی (ع) در سینما و تلویزیون گفت: پرداختن به راهپیمایی عظیم اربعین در فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی از اوجب واجبات است؛ وای بر ما که سال های سال است این راهپیمایی با حضور ده ها میلیون نفر از شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) برگزار می شود اما دست روی دست گذاشته ایم و آثار درخوری در سینما و تلویزیون در باب این حضور عاشقانه تولید نکرده ایم.