شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۵

روی آنتن شبکه دو سیما؛

«مطبخ» تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی را مرور می کند

غذاهای ایرانی

سینماپرس: برنامه «مطبخ» با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراک‌های اصیل ایرانی از شنبه تا پنجشنبه هفته جاری از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

به گزارش سینماپرس، برنامه «مطبخ» که با هدف شناخت هر چه بیشتر غذاهای اصیل و ذائقه ایرانی تولید شده ضمن معرفی تاریخچه هر غذا، مسیر تکامل هر خوراک، تمایل ذائقه ایرانی به غذاهای سنتی و ... گفتگویی با سرآشپزان پیشکسوت و فعالان این عرصه ترتیب داده است.

همچنین در ۲ قسمت پایانی این برنامه که چهارشنبه و پنجشنبه با عنوان «ذائقه ایرانی» روانه آنتن می‌شود از میان ۵۲ غذای اصیل ایرانی محبوب‌ترین غذاهایی که بیشترین اقبال از سوی ذائقه ایرانی را به دست آورده‌اند، معرفی می‌شوند.

«مطبخ» به تهیه‌کنندگی حسام اسلامی، کارگردانی حسین نشاطی و نویسندگی نیما انیسی از شنبه ۲۵ تا پنجشنبه ۳۰ آبان ساعت ۲۱ از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.