-
۱۴۰۴-۰۴-۲۴ ۱۱:۱۱
«رئیس هیئت مدیره انجمن موسیقی تئاتر» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
متأسفانه سندهای چشمانداز «تئاتر» و «موسیقی» به صورت غیرکارشناسی و صرفاً کپیبرداری از نمونههای مشابه خارجی تهیه شدهاند و هیچ توجهی به شرایط و واقعیتهای داخلی نشده است
سینماپرس: «سعید ذهنی» با بیان این مطلب که متأسفانه سندهای چشمانداز به صورت غیرکارشناسی و صرفاً کپیبرداری از نمونههای مشابه خارجی تهیه شدهاند و هیچ توجهی به شرایط و واقعیتهای داخلی نشده است، گفت: در جلسهای که با حضور معاون هنری وزیر ارشاد داشتیم، متذکر شدم که جای تعجب است وزارت ارشاد سندهای چشمانداز تئاتر و موسیقی را تدوین میکند و از ما میخواهد نظرات خود را اعلام کنیم، در حالی که برعکس باید این تشکلها و صنوف هنری باشند که سندهای تخصصی و کارشناسی را تهیه کنند و وزارتخانه صرفاً نظارت داشته باشد.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۴ ۱۱:۰۹
«رضا فیاضی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
باید «قدرتمند» باشیم/ اگر «دفاع» نکنیم «آسیب» خواهیم دید/ اگر یک «چهره شناختهشده» از حملات رژیم صهیونیستی و ایالات متحده ابراز انزجار نکند، چگونه میتوان او را یک «ایرانی» دانست؟
سینماپرس: «رضا فیاضی» با بیان این مطلب که هر فردی، در هر جایگاهی که قرار دارد، موظف است از وطنش دفاع کند و نسبت به اتفاقاتی که در کشورش رخ میدهد، حساس باشد. اگر غیر از این باشد، واقعاً نمیتوان نام انسان بر او گذاشت، گفت: اگر یک چهره شناختهشده در قبال جنگ سکوت کند، از تجاوز، از حملات رژیم صهیونیستی و ایالات متحده ابراز انزجار نکند، چگونه میتوان او را یک ایرانی دانست؟
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۳ ۱۰:۳۲
«احمد سلیمانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«هنر تئاتر» هنری «انسانساز» است/ در کشور ما نه برای آثار مرتبط با «جنگ» و نه برای هیچ نوع گفتمان هنری دیگر «پشتوانه» قابل توجهی وجود ندارد
سینماپرس: «احمد سلیمانی» با تاکید بر واقعه نگاری و مستندسازی رخدادهای جنگ دوازده روزه در عرصه هنرهای نمایشی تصریح کرد: بدون شک، هنرهای نمایشی بستری مناسب برای پرداختن به موضوعات مختلف است، اما نیازمند زمان است تا تاریخنگاری و مستندسازی صورت گیرد. با وجود اینکه جنگ تحمیلی هشت سال به طول انجامید، در بسیاری از بخشها وقایعنگاری دقیقی انجام نشده است.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۳ ۱۰:۳۰
«شعله شریعتی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در «شبکه نمایش خانگی» هیچ ضابطهی یکدستی وجود ندارد و شرایط برای همه یکسان نیست/ کسانی که نفوذ بیشتری دارند، طبیعتاً دست بازتری دارند!
سینماپرس: شعله شریعتی با انتقاد از وضعیت شبکه های نمایش خانگی اظهار داشت: در شبکه نمایش خانگی هیچ ضابطهی یکدستی وجود ندارد و شرایط برای همه یکسان نیست. کسانی که نفوذ بیشتری دارند، طبیعتاً دست بازتری دارند و میتوانند پروژههایی متنوعتر و جسورانهتر را تولید کنند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۲ ۱۱:۵۲
«آرش تاج تهرانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
فضای فعلی بهگونهای است که عمدتاً فیلمها برای «تفریح» و «سرگرمی» ساخته میشوند/ چنین آثاری چیزی به «مردم» ارائه نمیدهند و عایدی خاصی برای آنها نخواهند داشت
سینماپرس: «آرش تاج تهرانی» با انتقاد از فضای مدیریتی سینمای ایران اظهار داشت: فضای فعلی بهگونهای است که عمدتاً فیلمها برای تفریح و سرگرمی ساخته میشوند. این، البته، یکی از کارکردهای سینماست، اما همه آن نیست!
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۲ ۱۱:۵۱
«محسن اردستانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
حفظ «وحدت» ایجاد شده نیازمند «برنامهریزی دقیق» و «حمایتهای مالی» مدیران است/ «مستندسازان» باید پیش از هر چیز «عرق ملی» داشته باشند
سینماپرس: «محسن اردستانی» با اشاره به لزوم ساخت مستند در ژانرهای مختلف آن با محوریت جنگ تحمیلی دوازده روزه، گفت: در حال حاضر، بسیاری از مستندسازانی که در این حوزه فعالیت کردهاند، همچنان مشغول به ساخت مستند هستند، اما انتظار دارم مستندسازان اجتماعی با نگاهی اجتماعی به این موضوع بپردازند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۱ ۱۱:۱۱
نیمنگاهی به لزوم مراقب از جولان «شبکه نفوذ» در دوران آتش بس (۱)
غفلت از شبکه نفوذ فرهنگی و رسانهای دشمن آمریکایی و صهیونی!
سینماپرس: یکی از خطرناکترین ابزارهای «دشمن» در سه مرحله پیش و حین و پس از هر درگیری نظامی و تقابل مستقیم سختی، «نفوذ فرهنگی و رسانهای» است.
-
۱۴۰۴-۰۴-۲۱ ۱۰:۵۴
«نگار فروزنده» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در شرایط «پساجنگ» وظیفهٔ «هنرمندان» این است که در جهت «بازسازی روحیهٔ اجتماعی» نقش ایفا کنند
سینماپرس: «نگار فروزنده» با بیان این مطلب که با توجه به وضعیت فعلی، مردم بیش از هر زمان دیگری نیاز دارند اثری ببینند که برای لحظاتی آنها را از فشار روانی رها کرده و احساس شادی در آنها ایجاد کند؛ گفت: در شرایط پساجنگ، زمانیکه جامعه دچار نوعی خلسهٔ روحی و روانی است، وظیفهٔ هنرمندان این است که از طریق خلق آثاری شادتر، امیدبخشتر و تسکیندهندهتر در جهت بازسازی روحیهٔ اجتماعی نقشی ایفا کنند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۸ ۱۱:۲۹
«آتش تقیپور» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سکوت» جایز نیست/ زمان «محافظهکاری» گذشته است/ در این شرایط باید افراد «صریح» و «بیپرده» سخن بگویند/ سردارانی که شهید شدند و از دست رفتند سرمایههای ما بودند
سینماپرس: آتش تقی پور با بیان این مطلب که در این شرایط باید افراد صریح و بیپرده سخن بگویند تحت هر شرایطی. سکوت، جایز نیست. زمان محافظهکاری گذشته است، گفت: اگر ما خواهان نابودی اسرائیل هستیم، چرا تا این حد صبر کردیم؟! چرا صبر کردیم تا چهرههایی چون سنوار و سید حسن نصرالله را ترور کنند تا نوبت به ما برسد؟! پس چرا تنها به شعار دادن اکتفا میکنیم؟! شعار کافی است! اکنون زمان عمل است!
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۷ ۱۰:۴۵
در پی مصاحبه «رئیس جمهور پزشکیان» با چهره رسانهای نزدیک به «دونالد ترامپ»؛
گلایه تُند «جواد شمقدری» از عملکرد ضعیف و اشتباه «حلقه مشاوران رسانهای رئیس جمهور»/ چرایی تنظیم «پیام تسلیم» در پس «درگیری نظامی»!
سینماپرس:«جواد شمقدری» ریاست جامعه اسلامی هنرمندان با انتشار رشته پیامی در صفحه ویراستی خود به عملکرد ضعیف و ناقص «حلقه مشاوران رسانهای رئیس جمهور» در فرایند تنظیم ادبیات ریاست جمهوری و واژگان استفاده شده توسط ایشان و همچنین زبان بدن و ... در مصاحبه با «تاکر کارلسون» که موجب شد تا نوعی پیام سازش و تسلیم در میانه درگیری نظامی را به مخاطبان جهانی این گفتگو مخابره نماید، واکنش نشان داد و نوشت: وقتی هدف محوری تجاوز رژیم جعلی اسرائیل از ترور دانشمندان و فرماندهان نظامی و مردم عادی و کودکان و زنان، براندازی جمهوری اسلامی ایران بوده، این حلقه مشاوران چرا هنوز به مذاکره میاندیشند؟!
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۷ ۱۰:۲۰
«رسول توکلی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«جنگ ۱۲ روزه» ثابت کرد که باید «وطنپرست» بود/ مهمترین وظیفه هر هنرمند در زمان حیاتش «ثبت وقایع» است/ «فطرت انسانی» است که بر «باورهای انسان» حاکم میشود
سینماپرس: «رسول توکلی» با بیان این مطلب که پرداختن به ذات رژیم اسرائیل، که در حدود ۷۰ سال گذشته برای مردم دنیا بهوضوح نمایان بوده و هست، نیازی به کنکاش چندانی ندارد؛ گفت: در چنین شرایطی، این فطرت انسانی است که بر باورهای انسان حاکم میشود. ثبت این رخدادها و همصدایی با طرفِ حق، از مهمترین وظایف اهالی هنر، در هر زمینه تخصصی، بوده و خواهد بود.
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۶ ۱۱:۰۲
«جهانبخش سلطانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بسیاری از فیلمها تا سالها در «حافظه مخاطبان» باقی میمانند چون «حقیقت» را با «زبان هنر» بیان کردهاند/ امروز در «حوزه سینما» امکانات کافی برای «تولید آثار» مؤثر و جریانساز وجود دارد
سینماپرس: «جهانبخش سلطانی» با بیان این مطلب که هنرمندان، اگر خواهان اثرگذاری واقعی هستند، باید بهصورت شفاف و قدرتمند، ماهیت واقعی رژیم صهیونیستی و نظام سلطه آمریکا را به تصویر بکشند، گفت: امروز در حوزه سینما امکانات کافی برای تولید آثار مؤثر و جریانساز وجود دارد؛ آثاری که میتوانند چهره واقعی سیاستمدارانی چون ترامپ را به تصویر بکشند و مخاطب را تا جایی پیش ببرند که پس از پایان فیلم، با مشتهای گرهکرده علیه اسرائیل کودککش و امپریالیسم خیانتکار آمریکا شعار دهند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۵ ۱۶:۲۲
به بهانه «عاشورا حسینی» سال ۱۴۴۷ هجریقمری؛
نمودی از واقعیت «یَا لَیْتَنِی کُنْتُ مَعَکُمْ» در حسینیهای به وسعت این «میهن خدایی»!
سینماپرس: امسال بانگ «یَا لَیْتَنِی کُنْتُ مَعَکُمْ فَأَفُوزَ مَعَکُمْ» به نحو ویژهای در این «میهن خدایی» بلند شد و مشخصا یکپارچگی «ملت مسلمان ایران» در فرایند «دفاع مقدس ۱۲ روزه» و حمایت قاطع از فرامین و منویات «سید علی الحسینی» نشان داد که «یَا لَیْتَنِی کُنْتُ مَعَکُمْ فَأَفُوزَ مَعَکُمْ» دیگر به یک استعداد فکری مبدل شده و «کاش با شما بودم» ماهیت خود را به عنوان جملهای صرفا برای لفاظی از دست داده است.
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۱ ۱۱:۳۳
«دبیرکل کنفرانس انتفاضه فلسطین» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«نهادهای فرهنگی» گرفتار روزمرگی شدهاند و فعالیتهایشان بر اساس عشق و اراده نیست/ بسیاری از افرادی که وارد نهادهای فرهنگی میشوند صرفاً برای کار روزمره است و انگیزهای فراتر ندارند
سینماپرس: سردار «سید مجتبی ابطحی» با انتقاد از عملکرد نهادهای فرهنگی و بیان این مطلب که هنوز به درستی باور نداریم که کارهای نرم و فرهنگی تا چه حد میتواند تأثیرگذار باشد، گفت: نهادهای فرهنگی دو مشکل عمده دارند؛ اول گرفتار روزمرگی شدهاند و دوم، فعالیتهایشان بر اساس عشق و اراده نیست. بسیاری از افرادی که وارد نهادهای فرهنگی میشوند، صرفاً برای کار روزمره است و انگیزهای فراتر ندارند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۱ ۱۱:۳۲
«شفیع آقامحمدیان» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
هجمهی سنگین و سازمانیافته از سوی «رسانههای خارجی» شدت یافته است/ برای مقابله با این موج گسترده و هدفمند بیش از هر زمان دیگری به «تولیدات فرهنگی» با کیفیت، عمیق و هوشمندانه نیاز داریم
سینماپرس: «شفیع آقامحمدیان» با اشاره به لزوم ساخت آثار سینمایی در مورد جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و بیان این مطلب که در چنین شرایطی، به احتمال زیاد شاهد ساخت فیلمهای سینمایی از سوی غرب، بهویژه هالیوود یا حتی رژیم صهیونیستی خواهیم بود و بنابراین، بر ماست که با تولید آثار قدرتمند فرهنگی و هنری، بهویژه در قالب سینمای داستانی و مستند، در برابر این موج دروغ ایستادگی کنیم، گفت: تحقق این اهداف نیازمند مدیرانی مطالبهگر و برنامهریز است؛ مدیرانی که طرح و ایده ارائه دهند، امکانات فراهم کنند و هنرمندان را امیدوارانه وارد میدان سازند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۰ ۱۰:۳۵
«جهانگیر الماسی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«ایران» بر این باور است که اخلاق، ارزش و ایمان، فراتر از ثروتاند/ این باور است که ما را از سقوط به ورطهی «حیوانصفتی» بازمیدارد
سینماپرس: «جهانگیر الماسی» با بیان این مطلب که «جنگ» بخشی از سرنوشت تاریخی ملت ایران بوده و هست، گفت: باید برای مردم توضیح داد که وقتی از «منافع ملی» صحبت میکنیم، دقیقاً از چه چیزی سخن میگوییم. حقیقت آن است که مردم ما، سالهاست تحت فشار جنگ، تحریم و هجمهی سنگین رسانهای قرار گرفتهاند. بسیاری از مفاهیم برایشان غبارآلود شده است. بسیاری حتی نمیدانند جنگ یعنی چه، و اساس دعوا بر سر چیست.
-
۱۴۰۴-۰۴-۱۰ ۱۰:۳۵
کارگردان مستند «فاطمی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
برخی «رسانهها» دچار آفت «اغراقگویی» شدهاند/ «ثبت» و «نمایش وقایع» بسیار کارآمد است اما آنچه زیربناییتر عمل میکند «آمادهسازی اذهان» و کاشتن «بذر آگاهی» در جامعه است
سینماپرس: «امیرحسین سیاح آذربایجانی» با بیان این مطلب که موضوع مهمتر، نیاز ما به فرهنگسازی پیش از وقوع بحرانها است، گفت: ثبت و نمایش وقایع بسیار کارآمد و ضروری است، اما آنچه زیربناییتر و بلندمدتتر عمل میکند، آمادهسازی اذهان و کاشتن بذر آگاهی در جامعه است. باید از طریق فرهنگسازی، زمینهسازی فکری و تاریخی انجام دهیم تا نسلهای آینده با بینش و آمادگی بیشتری با مسائل پیش رو مواجه شوند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۹ ۱۱:۰۷
«سید جواد هاشمی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
هیچ «هنرمندی» نباید دچار خطا شود و با «دشمن» همراه گردد/ اگر قرار باشد من بهخاطر «دفاع از ایران» فالوئر از دست بدهم «به جهنم»!
سینماپرس: «سید جواد هاشمی» با اشاره به ضعف جبهه فرهنگی و رسانهای کشور در مواجهه با دشمن صهیونی گفت: در حالی که نتانیاهو با به شهادت رساندن بیش از ۶۰ هزار کودک و غیرنظامی در غزه بهعنوان یک جنایتکار بینالمللی شناخته میشود، این پرسش مطرح است که چرا جمهوری اسلامی ایران نتوانسته افکار عمومی جهانی را به نفع خود تغییر دهد؟ این یعنی ما دچار شکست شدهایم؛ و دلیل این شکست، عدم بهرهبرداری از ظرفیتهای رسانهای در تعامل سازنده با هنرمندان مستقل و خلاق کشور است. به باور من، این نیز از جمله کمکاریهای نابخشودنی مسئولان است و باید اصلاح شود.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۹ ۱۱:۰۷
«مهرداد کوروشنیا» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در هیچ دورهای از تاریخ «کشورهای متخاصم» برای مردم و میهن ما «آزادی»، «استقلال» و «سربلندی» به ارمغان نیاوردهاند/ در کدام بخش از «شاهنامه» دیدهایم که مردم و سربازان ایرانی از کشورهای بیگانه یاری طلبیده باشند؟
سینماپرس: «مهرداد کوروشنیا» با اشاره به جنایات رژیم کودک کش صهیونی و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه مردم ایران، گفت: نقش اهالی فرهنگ در این جنگ باید همراه با عقلانیتی وطنپرستانه و با رویکردی فرهنگی و همدلانه نسبت به مردم و میهن باشد، نه با رفتاری که نشانههایی از عملگی و سرسپردگی به دشمن متخاصم در آن مشهود باشد.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۸ ۱۱:۳۴
«علی زهیری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
دیگر برای «بیعملی» و «روزمرگی» هیچ بهانه و مجالی باقی نمانده است/ «رسانه» در این روزها از «موشک» به مراتب «قدرتمندتر» عمل میکند
سینماپرس: «علی زهیری» با بیان این مطلب که ادیگر برای «بیعملی» و «روزمرگی» هیچ بهانه و مجالی باقی نمانده است، گفت: باید همه صدا و سیمای استانها موظف شوند با خروج از روزمرگی و فعالیتهای رفعتکلیفی، بدل شوند به قطبهای تعیینکننده و فرماندهی کلان عملیات رسانهای هر استان. نه فقط با نیروهای خود، بلکه با فرخوان به فعالین رسانه ای و همافزایی و بسیج ظرفیتهای مردمی، جوانان ، نوجوانان ، گروههای جهادی، دانشجویان و دانشآموزان، هیئتیها و حتی ظرفیتهای نهفته در دستگاههای دولتی و اجرایی هر استان را پای کار بیاروند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۸ ۱۱:۳۴
«محمدتقی فهیم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
برای تمام عناصر پیشرو اجتماعی و طرفدار صلح و انسانیت و... «وطن» اهمیت دارد/ وقتی پای «وطن» وسط است همه بحثها و اختلافات کنار میرود
سینماپرس: «محمدتقی فهیم» با بیان این مطلب که وقتی پای «وطن» وسط است همه بحثها و اختلافات کنار میرود، گفت: ما در گذشته اشتباهات زیادی کردیم. در سیاست گذاری ها و ریل گذاری های خط و مشی فرهنگی اشتباهات زیادی داشتیم. این نقد وجود خواهد داشت. اما در چنین شرایطی اگر کسی بخواهد با مطرح کردن نقدها جامعه را دچار انشقاق و تفرصه کند هیچ توجیهی ندارد.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۷ ۱۱:۲۴
«علیرضا افخمی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مهمترین مسئلهای که باید مدنظر قرار گیرد «جلب اطمینان مردم» نسبت به «رسانه» است/ «اطمینان» از طریق «راستگویی» و اتخاذ رویکردهای مبتنی بر «واقعیت» حاصل میشود
سینماپرس: «علیرضا افخمی» با بیان این مطلب که شیوه تبلیغاتی فعلی تلویزیون همان روشی است که پیشتر نیز دنبال میشده، گفت: با وجود انتقاداتی که نسبت به آن وارد است، در شرایط کنونی ناگزیر باید بر همان مسیر باقی بماند؛ تصریح نمود: در این میان، مهمترین مسئلهای که باید مدنظر قرار گیرد، ایجاد صداقت و جلب اطمینان مردم نسبت به رسانه است. این اطمینان از طریق راستگویی، پرهیز از اغراق و اتخاذ رویکردهای مبتنی بر واقعیت حاصل میشود.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۷ ۱۱:۲۴
«محمدرضا اسلاملو» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
در فرهنگ غالب غرب «اهالی رسانه و هنر» جایگاه تعریف شدهای دارند/ در جامعه ما تنها انتظاری که از این افراد میرفته این بوده که صرفاً «شعار» دهند!
سینماپرس: «محمدرضا اسلاملو» با بیان این مطلب که در فرهنگ غالب غرب، اهالی رسانه و هنر جایگاه تعریفشدهای دارند و بر موضعگیریهای آنان حساب میشود، گفت: اما در جامعه ما، از همان ابتدا چه خواسته و چه ناخواسته تنها انتظاری که از این افراد میرفته، این بوده که صرفاً شعار دهند، مواضع خود را اعلام کنند و سپس کنار بروند؛ گویی باقی مسیر را باید دیگران طی کنند. در حالیکه این افراد، تواناییها و ظرفیتهای بسیار بیشتری دارند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۴ ۱۰:۱۵
«سیدحامد حسینی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
الگوی «رسانههای دشمن» تصرف تدریجی «اذهان عمومی» است/ زمانی که «سید حسن نصرالله» را هدف قرار دادند برخی نمیدانستند که این اقدام تدارک «جنگ با ایران» است
سینماپرس: «سید حامد حسینی» با بیان این مطلب که برخی افراد ناآگاهانه و هیجانی تحت تاثیر رسانههای دشمن قرار گرفتند، گفت: آنچه بیش از همه مرا آزار میدهد، تکرار همان الگویی است که رسانههای دشمن در تمام این هفت جنگ پیاده کردند، یعنی تصرف تدریجی اذهان عمومی است. متأسفانه برخی از مردم با سطحینگری با این موضوع برخورد میکنند و از عمق فاجعهای که ممکن است در آینده متوجه آنها شود، بیخبرند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۴ ۱۰:۱۳
«ابراهیم اصغری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
رفتار«آمریکا» نشان داد که «اسرائیل» بهتنهایی توان مقابله با «ایران» را نداشت/ بسیاری از «تحولات احتمالی آینده» میتواند از پیش در «آثار هنری» بازتاب یابد
سینماپرس:«ابراهیم اصغری» با بیان این مطلب که مسئولان فرهنگی و سینمایی ما بسیار محافظهکارانه عمل میکنند؛ اظهار داشت: و مسئولان فرهنگی و سینمایی بسیاری موارد، از حضور در میدان عقب هستند در حالی که میبایست سالها پیش، چنین موضوعاتی در سبد تولیدات فرهنگی، هنری و سینمایی قرار میگرفت و بهطور جدی مورد حمایت واقع میشد. متأسفانه در برخی موارد مشاهده میکنیم که آثاری که رویکردی خنثی دارند یا به موضوعات غیر استراتژیک میپردازند، با حمایتهای گسترده تولید میشوند، اما آثار استراتژیک به حاشیه رانده میشوند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۳ ۱۱:۲۰
«سید حسامالدین نوابصفوی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
این «جنگ» به ما «تحمیل» شد/ چرا ما باید از داشتن «سلاح هستهای» منع شویم؟
سینماپرس: «سید حسامالدین نوابصفوی» با اشاره به نقش موثر هنرمندان در شرایط جنگی، گفت: در چنین شرایطی، یک هنرمند نمیتواند کاری انجام دهد. باید خیلی پیشتر از این از هنرمندان دعوت میشد تا صحبت کنند. حتی اگر یک هفته قبل از این اتفاقات از ما دعوت میکردند، هنرمندان میتوانستند آمادگی ذهنی به مردم بدهند. اما حالا دیگر نمیشود کاری کرد.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۳ ۱۱:۱۷
«سیروس میمنت» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«دشمن» بسیار کوچکتر از آن است که بتواند «جنگی فرسایشی» را پیش ببرد/ نباید «فریب» سخنان «دشمن» را بخوریم
سینماپرس: «سیروس میمنت» با اشاره به دفاع جانانه مردم ایران در مواجهه با جنگ تحمیلی رژیم کودک کش اسرائیل علیه ایران، گفت: این جنگ ادامهدار نخواهد بود. دشمن بسیار کوچکتر از آن است که بتواند جنگی فرسایشی را پیش ببرد. اما حتی در صورت ادامه نیز، من همچنان در کنار کشورم خواهم ایستاد.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۲ ۱۱:۳۳
«کاظم هژیرآزاد» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«رسانهها» در این مقطع «عملکرد ضعیفی» داشتهاند و دیر متوجه «اهمیت ماجرا» شدهاند/ باید «حیثیت ایرانی» خود را حفظ کنیم و در برابر «دشمن خارجی» متحد باقی بمانیم
سینماپرس: «کاظم هژیرآزاد» با بیان این مطلب که در حال حاضر، دشمن از طریق تبلیغات خود و با سوءاستفاده از اختلافات داخلی ما، سعی در تفرقهافکنی دارد؛ گفت: ما باید با تمام توان از برنامه هستهای خود حفاظت کنیم. آمریکا دقیقاً به دنبال آن است که این توانمندی، بهویژه توان موشکی ما را از ما بگیرد. اما ما باید از این قدرتها حفاظت کنیم و مسئولان کشور نیز موظفاند در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۲ ۱۱:۲۳
«مهدی شامحمدی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«ملت» ما در «موقعیتهای بحرانی» همواره فراتر از پیشبینیها ظاهر شدهاند/ نقش «مستندسازان»، «فیلمسازان» و «اصحاب رسانه» در این مقطع سنگینتر از همیشه است
سینماپرس: «مهدی شامحمدی» با بیان این مطلب که انقلاب اسلامی با حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، برای صد سال آینده بیمه شد؛ گفت: سطح همبستگی ملی که اکنون شاهد آن هستیم، بسیار بیسابقه است. ملت ما، در موقعیتهای بحرانی، همواره فراتر از پیشبینیها ظاهر شدهاند.
-
۱۴۰۴-۰۴-۰۱ ۱۱:۱۲
«شاهین باباپور» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
وقتی پای «جنگ» به میان میآید وظیفه «رسانه ملی» است که «هوشیاری مردم» را افزایش دهد و آنها را آماده نگه دارد/ در دوران «جنگ ایران و عراق» بهتر و هوشمندانهتر عمل کردیم
سینماپرس: «شاهین باباپور» در انتقاد نسبت به عملکرد رسانه ملی در فرایند «جنگ تحمیلی رژیم صهیونی بر علیه ایران» تا به امروز، گفت: در دوران جنگ ایران و عراق، با وجود اینکه آن جنگ برای ما اولین تجربه بود، بهتر و هوشمندانهتر عمل کردیم. اما در اینجا، کوتاهیهایی صورت گرفته است. شاید از نظر پوشش رسانهای نیز نباید این موضوع را به سادگی نگاه میکردیم؛ نه اسرائیل و نه آمریکا، حرفهای تهدیدآمیزشان بیاهمیت نیست. وقتی پای حمله و جنگ به میان میآید، وظیفه رسانه ملی است که هوشیاری مردم را افزایش دهد و آنها را آماده نگه دارد.