سیدرضا منتظری

کل اخبار:170

  • سریال طوفان شن-شمقدری-حادثه طبس ۱۳۹۹-۰۲-۰۸ ۱۲:۳۲

    گفتگو با کارگردان «توفان شن»؛ به مناسبت سالروز حمله ناکام نظامی آمریکا به ایران/۲

    از هجمه شدید رسانه ای تا ایجاد ظن و تردید در اصل واقعه/ وقتی فیلم در آمریکا قاچاق شد!

    سینماپرس: جواد شمقدری رئیس پیشین سازمان سینمایی و کارگردان فیلم سینمایی «توفان شن» به مناسبت ۵ اردیبهشت و سالروز حمله ناکام نظامی آمریکا به ایران در گفتگو با سیدرضا منتظری در خصوص هجمه شدید رسانه های ایران و جهان علیه «توفان شن» و ایجاد ظن و تردید در خصوص اصل واقعه طبس سخن گفت و با انتقاد از شرایط کنونی سینمای کشور اظهار داشت: افسوس که طی این سال ها راجع به برخی موضوعات و سوژه های مهم از جمله مدافعان حرم کار ارزشمندی نشده است.

  • سریال طوفان شن-شمقدری-حادثه طبس ۱۳۹۹-۰۲-۰۶ ۱۱:۵۱

    گفتگو با کارگردان «توفان شن»؛ به مناسبت سالروز حمله ناکام نظامی آمریکا به ایران/۱

    وقتی سینمای جشنواره‌ای و معناگرا جای سینمای انقلاب را گرفت/ نقش آفرینان این انحراف چه کسانی بودند؟

    سینماپرس: جواد شمقدری رئیس پیشین سازمان سینمایی و کارگردان فیلم سینمایی «توفان شن» به مناسبت ۵ اردیبهشت و سالروز حمله ناکام نظامی آمریکا به ایران در گفتگو با سیدرضا منتظری با انتقاد شدید از کم کاری های صورت گرفته در حوزه سینمای انقلاب و دفاع مقدس از ترفندهای دشمنان نظام و انقلاب اسلامی برای خنثی سازی سینمای ایران و عملکرد غلط و ناصواب مدیران سینمایی دهه ۶۰ که پایه گذار بی توجهی به مضامین ارزشی و انقلابی بودند سخن گفت.

  • رضا منتظری ۱۳۹۹-۰۱-۲۴ ۰۲:۳۴

    در گفتگو با روزنامه «حمایت» عنوان شد؛

    منتظری: بودجه های جشنواره های فرهنگی و هنری را برای تأمین معیشت و رفاه هنرمندان صرف کنید/ گویا متولیان فرهنگی در انتظار معجزه اند!

    سینماپرس: سیدرضا منتظری در گفتگو با روزنامه حمایت در خصوص شیوع ویروس کرونا و بحران ایجاد شده در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری کشور بالاخص سینما و تئاتر و چگونگی برون رفت از این بحران اظهار داشت: سخن بنده با متولیان و سیاست گذاران فرهنگی این است که بودجه های جشنواره های فرهنگی و هنری را برای تأمین معیشت و رفاه هنرمندان صرف کنید!

  • سید عباس صالحی-وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۳۹۹-۰۱-۱۷ ۱۰:۰۹

    سخنی کوتاه با وزیر ارشاد؛

    وقتی چشم ها برای دیدن گسترش ابعاد فساد و ابتذال در سینما و شبکه نمایش خانگی بسته است/ آقای وزیر ریشه های بروز «ولنگاری فرهنگی» را بخشکانید!

    سینماپرس: در حالی که مدت های مدیدی است بسیاری از کارشناسان، صاحب نظران و دغدغه مندان حوزه فرهنگ و هنر تأکید می کنند که مدیران و متولیان فرهنگی به درستی به وظایف شان عمل نکرده و فقدان ریل گذاری اصولی مبتنی بر اهداف و ارزش های ملی، دینی و انقلابی توسط آن ها باعث بروز «ولنگاری فرهنگی» در عرصه های مختلف به ویژه سینما، تئاتر و شبکه نمایش خانگی شده است، به تازگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار توئیتی به یکی از سریال های نوروزی کنایه زده و از فیلمنامه آن انتقاد کرده است.

  • سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش دوم /تابستان ۹۸ ۱۳۹۹-۰۱-۰۶ ۱۰:۴۰

    سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش دوم /تابستان ۹۸

    از انتقاد نسبت به گروکشی دولت و فشار بر فعالان عرصه فرهنگ و هنر تا اعتراض به فقدان خدمات صنفی خانه سینما/ سینماگران از بی عدالتی در اکران گفتند

    سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل تابستان سال ۹۸ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: سریال های مناسبتی، انتظارات اهالی سینما از رئیس سازمان سینمایی، بررسی عدالت در اکران، فشار دولت بر فعالان عرصه فرهنگ و هنر در پی پخش سریال ارزشمند «گاندو»، اعتراض به فقدان خدمات صنفی خانه سینما، مشکلات سینمای کودک و نوجوان و... بود.

  • سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/بهار ۹۸ ۱۳۹۸-۱۲-۲۶ ۰۹:۲۹

    سینماپرس در سالی که گذشت؛ بخش اول/بهار ۹۸

    از اعتراض به خانه سینما برای عدم پاسخگویی در زمینه عیدی میلیاردی وزارت ارشاد تا تأکید بر جای خالی آرمان های انقلابی امام راحل (ره) در سینما

    سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۸ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انتقاد سینماگران نسبت به جشنواره جهانی فجر، جایگاه مطالعه و کتاب خوانی در حوزه تولید آثار تصویری، سرنوشت عیدی میلیاردی وزارت ارشاد به سینماگران، جای خالی آرمان های انقلابی امام راحل (ره) در سینما، چالشی به نام «سلبریتی ها»، وظیفه سینما و تلویزیون در خصوص «رونق تولید» به عنوان شعار سال و... بود.

  • جشنواره برلین* ۱۳۹۸-۱۲-۱۲ ۱۱:۴۱

    نگاهی کلی به هفتادمین جشنواره فیلم برلین؛

    از اهمیت اقتصادی برلیناله برای شهر برلین تا نگاه صرفا سیاسی مسئولان جشنواره به سینماگران ایرانی

    سینماپرس: هفتادمین جشنواره فیلم برلین در حالی به پایان رسید که نگاهی کلی به این رویداد سینمایی نشان از آن دارد که این دوره جشنواره با جنجال، انتقاد و خلوتی و استقبال اندک بی سابقه ای از سوی سینماگران و اهالی رسانه های بین المللی روبرو بوده است.

  • جشنواره فیلم برلین ۱۳۹۸-۱۲-۱۱ ۱۱:۰۲

    گزارش خبرنگار اعزامی سینماپرس؛

    در روزهای پایانی برلیناله ۷۰ چه گذشت؟/ از حضور هیلاری کلینتون و حرف‌های سیاسی در حاشیه جشنواره تا اعطای جوایز سیاست زده به سینماگران سیاسی!

    سینماپرس: برلیناله ۷۰ در روزهای پایانی برگزاری اش شاهد برخی حواشی بود؛ از حضور هیلاری کلینتون و حرف های سیاسی اش بر علیه دونالد ترامپ گرفته تا خلوتی بی سابقه در مکان های مرتبط با جشنواره و در نهایت اعطای جوایز سیاست زده به برخی سینماگران سیاسی از جمله این حواشی بودند.

  • جشنواره فیلم برلین ۱۳۹۸-۱۲-۱۱ ۰۰:۴۴

    گزارش خبرنگار اعزامی سینماپرس؛

    برلیناله ۷۰ به پایان رسید/ خرس‌های طلاییِ سیاست‌زده توزیع شد

    سینماپرس: برلیناله ۷۰ در حالی به پایان رسید که خرس طلای سیاسی این جشنواره با سیاست زدگی اهدا شد؛ گویا همانطور که میشائیل مولر شهردار برلین در مراسم افتتاحیه این رویداد سینمایی گفت: «هنر و سیاست را هرگز نمی توان از هم جدا کرد»! این بار هم مسئولان این رویداد هنر را از سیاست جدا نکردند!

  • جشنواره فیلم برلین ۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۱۵:۰۳

    گزارش خبرنگار اعزامی سینماپرس؛

    در روزهای میانی برلیناله هفتاد چه گذشت؟/ از انتقاد به کیفیت آثار تا حضور چشمگیر سینماگران ایرانی/ برادران دینوچنتزو تشویق شدند!

    سینماپرس: برلیناله ۷۰ در روزهای میانی برگزاری اش شاهد برخی حواشی و اتفاقات قابل تأمل بود؛ یکی از مهمترین موارد انتقاد شدید برخی منتقدان و اهالی رسانه نسبت به کیفیت محتوایی و ساختاری برخی آثار حاضر در این رویداد سینمایی است به نحوی که برخی افراد فیلم های به نمایش درآمده در این رویداد سینمایی را حتی در حد جشنواره های آماتوری هم نمی دانند!

  • فیلم سینمایی «سلفی با دمکراسی» ۱۳۹۸-۱۲-۰۵ ۱۵:۲۵

    گفتگوی سینماپرس با یک فیلمساز؛

    «سلفی با دمکراسی» اثری ماورایی با چاشنی دفاع مقدس/ عطشانی: بداخلاقی در سینمای ایران زیاد شده است!

    سینماپرس: علی عطشانی که با «سلفی با دمکراسی» جدیدترین اثر سینمایی اش در بخش بازار هفتادمین جشنواره فیلم برلین حضور دارد در گفتگو با سیدرضا منتظری خبرنگار اعزامی سینماپرس به این رویداد سینمایی از حواشی پیش آمده برای تولید این فیلم گفت؛ از چگونگی حمایت و سرمایه گذاری نهادهایی همچون انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و بنیاد سینمایی فارابی گرفته تا بی توجهی به این فیلم توسط اعضای هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر!

  • محمدرضا شاه حسینی ۱۳۹۸-۱۲-۰۵ ۱۳:۵۱

    محمدرضا شاه‌حسینی:

    جایگاه مبهم حقوق شهروندی در سینما

    سینماپرس: محمدرضا شاه حسینی، کارشناس فرهنگ و رسانه گفت: جشنواره درحقیقت نشان داد دوستانی که در شوراهای اقماری سازمان سینمایی مشغول به فعالیت هستند عملا یا از دغدغه مناسب برخوردار نیستند و سواد لازم برای حضور در این مجموعه‌ها را ندارند یا اینکه دچار آفت نفوذ فرهنگی هستند.

  • جشنواره فیلم برلین ۱۳۹۸-۱۲-۰۴ ۱۰:۲۶

    گزارش خبرنگار اعزامی سینماپرس؛

    در روزهای ابتدایی برلیناله ۷۰ چه گذشت؟/ از حضور پررنگ فیلمسازان زن تا سالن های نیمه خالی!/ جانی دپ کمی تنور جشنواره را گرم کرد!

    سینماپرس: برلیناله ۷۰ در روزهای ابتدایی برگزاری اش اتفاقاتی نو و حیرت آور را تجربه کرد؛ یکی از مهمترین مسائلی که این دوره از جشنواره برلین را تحت تأثیر مستقیم خود قرار داده شیوع ویروس مرگبار کرونا در سطح جهانی است که باعث شده تا بخش عمده ای از مهمانان این رویداد سینمایی به ویژه از کشورهای آسیایی عطای حضور در جشنواره را به لقایش ببخشند و همین اتفاق منجر به استقبال اندک و سالن های نیمه خالی جشنواره شده است.

  • جشنواره فیلم برلین ۱۳۹۸-۱۱-۲۷ ۱۰:۰۰

    گزارش خبرنگار اعزامی سینماپرس؛

    هرآنچه از هفتادمین جشنواره فیلم برلین باید بدانید/ از تکرار صدای پای سیاست در این رویداد سینمایی تا سایه شوم ویروس کرونا!

    سینماپرس: هفتادمین جشنواره فیلم برلین در حالی آغاز به کار خواهد کرد که برخلاف دوره گذشته اش سینماگران ایرانی در بخش های مختلف این رویداد سینمایی به عنوان فیلمساز و داور حضور دارند.

  • قسمت پنجاه و هفتم برنامه هفت ۱۳۹۸-۱۱-۱۹ ۱۶:۳۰

    در قسمت پنجاه و هفتم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: چرا رتبه و اولویت فیلم ها در بخش آرای مردمی شفاف سازی نمی شود؟/ پخش شهرآورد کمی فضای تلخ فیلم ها را تلطیف کرد!

    سینماپرس: در قسمت پنجاه و هفتم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از خبرگزاری سینماپرس همراه با محمدصالح حجت الاسلامی از خبرگزاری موج با اجرای پژمان کرمی در خصوص برخی حواشی روزهای میانی برگزاری جشنواره فیلم فجر گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: خانه سینما نهاد صنفی سینماگران است. مردم که عضو خانه سینما نیستند که خانه سینما بخواهد روی آرای آن ها نظارت کند، خانه سینما وظیفه اش آن است که به مشکلات معیشتی، رفاهی، بیکاری، بیمه ای و... اهالی سینما رسیدگی کند.

  • برنامه رسانش ۱۳۹۸-۱۱-۱۸ ۱۸:۲۷

    در برنامه تلویزیونی «رسانش» عنوان شد؛

    منتظری: در جشنواره ۳۸ فیلم مناسبی برای نوجوانان وجود ندارد

    سینماپرس: سیدرضا منتظری در برنامه تلویزیونی «رسانش» که با اجرای وحید گلستان از شبکه امید پخش می شود اظهار داشت: متأسفانه جای کودکان و نوجوانان در سینمای ایران بسیار خالی است. این ناراحت کننده است که در مهمترین رویداد سینمایی کشور جایی برای قشر کودک و نوجوان باز نشده و آن ها در فیلم ها هیچ حضوری ندارند؛ این در حالی است که وقتی به سینمای جهان به ویژه سینمای غرب و هالیوود و حتی سینمای هند نگاه می کنیم متوجه می شویم چقدر نگاه جدی به کودک و نوجوان دارند و اصلا سینمای شان بر این پایه کودکان و نوجوانان بنا شده است.

  • قسمت پنجاه و چهارم برنامه هفت ۱۳۹۸-۱۱-۱۶ ۱۴:۰۱

    در قسمت پنجاه و چهارم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: یکی از وظایف اصلی سینما تعیین و تبیین اهداف ملی و راهبردی است/ در جشنواره سی و هشتم موارد ضداخلاقی دیده می شود

    سینماپرس: در قسمت پنجاه و چهارم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از خبرگزاری سینماپرس همراه با عباس گل از خبرگزاری دانشجو با اجرای پژمان کرمی در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله ضرورت توجه به سینمای استراتژیک و حواشی جشنواره فیلم فجر گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی سینما تعیین و تبیین اهداف ملی و راهبردی است در تمامی کشورهای دنیا هم ما شاهد این اتفاق هستیم و نقشه راهی برای فیلمسازان تبیین و ترسیم می شود که همگی بر اساس آن جلو می روند اما این اتفاق در سینمای ایران آنطور که شایسته است رخ نمی دهد.

  • اولین روز سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۸-۱۱-۱۴ ۱۰:۵۶

    سبقت فیلم های یک جشنواره ملی در ایجاد یاس و نامیدی؛

    نسبت آثار جشنواره فجر با آرمان‌های انقلاب و سبک زندگی اسلامی؟!

    سینماپرس: همه جشنواره‌های مطرح دنیا دارای یک استراتژی روشن و با ثبات هستند. به عنوان مثال، مراسم اسکار تکلیفش معلوم است. سوال اینجاست که جشنواره فجر با چه هدفی فعالیت می‌کند؟

  • قسمت پنجاهم برنامه سینمایی هفت ۱۳۹۸-۱۱-۱۲ ۰۹:۱۸

    در قسمت پنجاهم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: نسبت پوستر جشنواره ۳۸ ام با انقلاب اسلامی چیست؟/ فهیم: سلبریتی ها بخشی از دستمزدشان را به اقشار مستضعف اهدا کنند!

    سینماپرس: در قسمت پنجاهم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با آرش فهیم از روزنامه کیهان با اجرای پژمان کرمی در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله حواشی جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، فقدان حضور سینماگران ارزشی و انقلابی در هیأت داوری جشنواره فیلم فجر و... گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: آیا قحط الرجال آمده که از بین این همه چهره های سینمای ارزشی و انقلابی که سال ها است بیکار و خانه نشین هستند، امکان فعالیت برایشان مهیا نیست و بسیار دغدغه مند هستند تا برای انقلاب اسلامی، مقاومت اسلامی و مسائل استراتژیک فیلم تولید کنند، باید افرادی دیگر به عنوان داور جشنواره فجر انقلاب اسلامی به کار گمارده شوند؟

  • داروغه زاده ۱۳۹۸-۱۱-۱۰ ۱۰:۳۹

    داروغه زاده در نشست خبری جشنواره فیلم فجر:

    رفتارهای غیرحرفه ای برخی اعضای هیأت انتخاب مورد تأیید جشنواره نیست/ همه اعضای تیم داوری انقلابی هستند!

    سینماپرس: تنها ۲ روز مانده به آغاز مهمترین رویداد سینمایی کشور جزئیات سی و هشتمین جشنواره ملی فیلم فجر توسط دبیر جشنواره تشریح شد. داروغه زاده در پاسخ به سوأل سینماپرس در خصوص دلیل عدم بهره مندی از حضور نیروهای انقلابی در هیأت داوران اظهار داشت: همه اعضای تیم داوری انقلابی هستند!؛ این اظهارات داروغه زاده در حالی است که با وجود فردی مانند تورج اصلانی که در آثارش ثابت کرده نسبتی با انقلاب اسلامی ندارد و حتی برضد اهداف و ارزش های انقلاب اسلامی است چطور چنین پاسخی داده می شود؟!

  • قسمت چهل و هفتم برنامه هفت ۱۳۹۸-۱۰-۲۱ ۱۵:۴۲

    در قسمت چهل و هفتم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: علیرغم تمامی شعارهای مسئولان، سینمای مقاومت در کشورمان مغفول مانده/ کریمی: تصمیم گیری مدیرعامل خانه سینما راجع به نمایش یک فیلم در جشنواره بدعت است

    سینماپرس: در قسمت چهل و هفتم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با پژمان کریمی از روزنامه کیهان در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله دستاوردهای جشنواره فیلم عمار، بی توجهی به سینمای مقاومت، جشنواره فیلم فجر و... گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: علیرغم تمامی شعارهای مسئولان، سینمای مقاومت در کشورمان مغفول مانده و این در حالی است که امروزه سینمای جهان نیازمند تولید و عرضه فیلم هایی با موضوع و محوریت مقاومت اسلامی است.

  • سیروس الوند در اکران خصوصی فیلم سینمایی «این سیب هم برای تو» ۱۳۹۸-۱۰-۱۰ ۱۰:۲۶

    مهمترین رویداد سینمایی کشور از نگاه اهالی سینما/۴

    الوند: بنده بارها در هیأت انتخاب شاهد سفارش ها و زدوبند بوده ام!/ ما باید قدر جشنواره فجر را بدانیم و اجازه ندهیم با ندانم کاری به حاشیه کشانده شود

    سینماپرس: سیروس الوند کارگردان سینما در آستانه برگزاری سی و هشتیمن جشنواره فیلم فجر با انتقاد نسبت به افول این رویداد سینمایی گفت: یکی از بزرگترین مشکلات جشنواره فیلم فجر دخالت های بیرونی است؛ دولت و نهادهای مرتبط با حوزه فرهنگ و هنر نباید در امور برگزاری جشنواره دخالت کند، این دخالت ها باعث می شود فیلم هایی که قابلیت حضور در جشنواره را ندارند وارد این رویداد شده و اعتبار جشنواره را زیر سوأل ببرند.

  • تن-اردکانی-قهرمانی-شاکری-شلیلیان ۱۳۹۸-۱۰-۱۰ ۱۰:۲۱

    جای خالی حماسه عظیم ۹ دی در سینما؛

    انتقاد به مدیران سینمایی برای عدم حمایت از تولید آثار ضد فتنه/ با وجود مدیران وابسته به جریان نفوذ قطعاً وضعیت سینما از این بدتر خواهد شد!

    سینماپرس: تعدادی از سینماگران و کارشناسان فرهنگی کشور در آستانه نهم دی ماه روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» با انتقاد از وضعیت کنونی سینمای کشور تأکید کردند: با وجود مدیران وابسته به جریان نفوذ و دو تابعیتی قطعاً وضعیت سینما از این بدتر خواهد شد و این وظیفه دستگاه های نظارتی است که در این زمینه به وظایف خود عمل نمایند.

  • قسمت چهل و پنجم برنامه سینمایی هفت ۱۳۹۸-۱۰-۰۷ ۱۵:۴۴

    در قسمت چهل و پنجم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: شفاف سازی های سازمان سینمایی باید شکل واقعی تری پیدا کند/ سالمی: دغدغه اصلی اهالی سینما مباحث معیشتی و بیمه ای است

    سینماپرس: در قسمت چهل و پنجم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با احسان سالمی از روزنامه وطن امروز در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله لغو دیدار یلدایی رئیس سازمان سینمایی با روسای صنوف خانه سینما، حذف زودهنگام فیلم معرفی شده سینمای ایران از اسکار ۲۰۲۰، هزینه کردهای گزاف بنیاد سینمایی فارابی، مسأله عدم اعلام آرای اهالی رسانه در خصوص انتخاب سینمای رسانه ها در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: شفاف سازی های سازمان سینمایی باید شکل واقعی تری پیدا کند؛ چرا که ما در حالی آماده برگزاری جشنواره سی و هشتم فجر هستیم که هنوز تکلیف ارقامی که اسپانسرهای جشنواره سی و هفتم تقبل کرده اند روشن نشده است!

  • سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۸-۰۹-۲۳ ۱۱:۲۲

    اصرار به خنثی سازی و یخ زدگی جشنواره فجر انقلاب/ چرا مدیران سینمایی درک شنوایی ندارند؟!

    سینماپرس: در حالی که مدت های مدیدی است بسیاری از سینماگران، اهالی رسانه و منتقدان با انتقاد به سیاست کوچک سازی و خنثی سازی جشنواره انقلاب طی سال های گذشته، تأکید داشتند این جشنواره باید با شکوه و عظمت کامل برگزار گردد گویا دست هایی پیدا و پنهان در کار است که اصرار به کمرنگ، خنثی سازی و یخ زدگی جشنواره فجر انقلاب دارند.

  • قسمت چهل و سوم برنامه هفت ۱۳۹۸-۰۹-۱۶ ۱۶:۰۴

    در قسمت چهل و سوم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: چرا ستاد صیانت و مبارزه با تکثیر غیرمجاز آثار سینمایی هیچ کار قابل توجهی برای مقابله با قاچاق فیلم ها انجام نمی دهد؟/ سالمی: حضور برخی افراد در هیأت انتخاب جشنواره فجر باعث تعجب است!

    سینماپرس: در قسمت چهل و سوم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با احسان سالمی از روزنامه وطن امروز در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله معرفی هیأت انتخاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، قاچاق گسترده آثار سینمایی و انفعال دستگاه های مرتبط در این خصوص، بلاتکلیفی در مورد معافیت مالیاتی هنرمندان و مسأله مهم انتخاب کاخ جشنواره فیلم فجر گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو با انتقاد شدید نسبت به قاچاق گسترده آثار سینمایی این پرسش را مطرح کرد که چرا ستاد صیانت و مبارزه با تکثیر غیرمجاز آثار سینمایی هیچ کار قابل توجهی برای مقابله با قاچاق فیلم ها انجام نمی دهد؟

  • برنامه نمای نقره ای ۱۳۹۸-۰۹-۰۶ ۱۰:۱۵

    در برنامه «نمای نقره ای» عنوان شد:

    منتظری: سیاست گذاری اکثریت جشنواره های سینمایی شعاری است/ رویکرد دولت در زمینه سینما انفعالی است!

    سینماپرس: وحید گلستان دبیر چهل و نهمین جشنواره بین المللی فیلم رشد و سیدرضا منتظری کارشناس رسانه و منتقد سینما روز دوشنبه چهارم آذرماه در برنامه «نمای نقره ای» که با اجرای محمود گبرلو از رادیو نمایش پخش می شود حضور پیدا کردند و در خصوص جشنواره اخیر رشد به بحث و تبادل نظر پرداختند. منتظری با انتقاد از تکثر جشنواره های سینمایی اظهار داشت: سیاست گذاری اکثریت جشنواره های سینمایی شعاری است و از این رو ما در عمل شاهد هیچ گام مثبتی از سوی مسئولان نیستیم؛ گلستان نیز در بخشی از اظهارات خود فقدان جریان سازی را یکی از مشکلات جشنواره فیلم رشد برشمرد.

  • فیلم جوکر joker 2019 ۱۳۹۸-۰۹-۰۳ ۱۰:۱۴

    نگاهی به جدیدترین ساخته سینمایی تاد فیلیپس؛

    «جوکر»؛ قربانی جامعه سرمایه داری آمریکا/ اثری سیاه و تلخ درباره‌ زندگی آدمی که یکباره خودش را وسط جهنم می‌بیند!

    سینماپرس: «جوکر» فیلمی سیاسی است که با نگاهی روانشناسانه فروپاشی یک شخصیت که آرزویش کمدین شدن است را در جامعه سرمایه داری آمریکا به تصویر می کشد؛ اگر می خواهید فیلمی ببنید که در آن افراد طبقه ضعیف و کارگر جامعه توسط قشر ثروتمند و مرفه آمریکا خرد و تحقیر می شوند یا فیلمی ببینید که در آن خشم و انتقام، الهام بخش ارتکاب جرم و جنایت است، تماشای «جوکر» را از دست ندهید.

  • قسمت چهل و یکم برنامه هفت ۱۳۹۸-۰۹-۰۲ ۲۰:۰۱

    در قسمت چهل و یکم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: نگاه صرف اقتصادی به هنر از اساس اشتباه است/ عملکرد مسئولان خانه سینما موجی از انتقادات را در پی داشته/ رستگار: مسئولان درکی از واژه «فرهنگ» ندارند!

    سینماپرس: در قسمت چهل و یکم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با احسان رستگار از همشهری جوان در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله قطع معافیت مالیاتی حوزه فرهنگ و هنر، مسائل و مشکلات متعدد خانه سینما و... گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو با انتقاد نسبت به قطع معافیت مالیاتی حوزه فرهنگ و هنر اظهار داشت: این خبر قطب منفی شدیدی را در جامعه هنری کشور ایجاد کرده چرا که بسیاری افراد معتقدند با این کار عملاً بخش خصوصی در سینما از بین می رود و دیگر کسی تمایلی برای سرمایه گذاری و تولید در سینما پیدا نمی کند. از سوی دیگر نگاه صرف اقتصادی به هنر از اساس اشتباه است و مسئولان باید در دیدگاه های خود تجدیدنظر کنند.

  • قسمت چهلم برنامه هفت ۱۳۹۸-۰۸-۲۶ ۱۲:۳۶

    در قسمت چهلم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: کوچک و کمرنگ کردن جشنواره فیلم فجر به عنوان بزرگترین دستاورد فرهنگی پس از انقلاب اسلامی زیبنده این رویداد نیست/ سالمی: دوری رسانه ها از هنرمندان در کار ما خلل ایجاد می کند

    سینماپرس: در قسمت چهلم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با احسان سالمی از روزنامه وطن امروز در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله جشنواره فیلم کوتاه، انتخاب کاخ جشنواره فیلم فجر، اکران مجدد فیلم سینمایی «خانه پدری» و... گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو با انتقاد نسبت به انتخاب پردیس سینمایی ملت به عنوان کاخ جشنواره انتقاد کرد و اظهار داشت: نه فقط پردیس ملت که اکثریت قریب به اتفاق سالن های سطح شهر تهران توان آن که به عنوان کاخ جشنواره آن هم برای جشنواره ای در قامت جشنواره فیلم فجر که مهمترین رویداد سینمایی کشور و بزرگترین دستاورد فرهنگی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می شود را ندارند و کوچک و کمرنگ کردن جشنواره فیلم فجر به عنوان بزرگترین دستاورد فرهنگی پس از انقلاب اسلامی زیبنده این رویداد نیست.