سیدرضا منتظری

کل اخبار:170

  • حاشیه فیلم فجر ۱۴۰۰-۱۰-۲۲ ۱۱:۵۲

    جشنواره فیلم فجر؛ ساختار یا محتوا؟!

    پرهیز از آفت ظاهرگرایی و توجه به محتوا تنها راه نجات مهمترین رویداد سینمایی کشور/ کوچک سازی جشنواره به نفع هیچ کس نیست!

    سینماپرس: بی تردید برای تبدیل جشنواره فیلم فجر به یک رویداد بزرگ و استاندارد بین المللی که در آن رویکرد و اهداف استراتژیک نظام جمهوری اسلامی لحاظ شده باشد، عدم محافظه کاری مدیران سینمایی، تدبیر برای آینده و وجود جسارت در تغییر ساختاری جشنواره و پرهیز از آفت ظاهرگرایی و توجه به محتوای این رویداد سینمایی امری ضروری است؛ جشنواره فیلم فجر در آستانه چهل سالگی خود باید بتواند جدا از روند سایر جشنواره های سینمایی دنیا که بیشتر درگیر شوآف و ظاهرسازی هستند برگزار شود و با پرهیز از تشریفاتی همچون فرش قرمز و... سعی در تعالی محتوای آثار خود و پیشرفت سینمای کشور با رویکرد تقویت هویت ملی باشد.

  • جشنواره فیلم فجر 1399 ۱۴۰۰-۱۰-۱۳ ۱۱:۰۲

    اقدامی شایسته به نفع شکوه جشنواره فجر انقلاب؛

    بخش «خارج از مسابقه» را به چهلمین جشنواره فیلم فجر بازگردانید/ کوچک و خنثی سازی جشنواره به نفع هیچ کس نیست!

    سینماپرس: جشنواره فیلم فجر پر اهمیت ترین رویداد سینمایی کشور است؛ اینک همزمان با ۴۰ سالگی و تکامل این رویداد سینمایی و همزمان با ایام پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شایسته است مسئولان جشنواره کام هنرمندان و اهالی رسانه را شیرین کنند و برای رونق بخشی و شکوه بیشتر به جشنواره فجر انقلاب، امکان نمایش برای فیلم های خارج از مسابقه را در سینمای اصلی رسانه ها فراهم آورند تا به این ترتیب فیلم های جامانده از جشنواره امکان ارزیابی توسط اهالی رسانه و منتقدان را داشته باشند.

  • سیدرضا منتظری در برنامه هفت ۱۴۰۰-۰۹-۲۷ ۱۷:۳۷

    در قسمت چهارم فصل جدید برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: خانه سینما چرا کار را به جایی رسانده که مسئولان و اعضای صنوف خواهان تعطیلی این نهاد هستند؟/ جشنواره های سینمایی سال ها است کارکرد خودشان را از دست داده اند

    سینماپرس: در قسمت چهارم فصل جدید برنامه «هفت» سیدرضا منتظری همراه با محمدصالح حجت الاسلامی و امیرحسین مکاریانی در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله حواشی پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت و معضلات دامنه دار خانه سینما و...گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: خانه سینما بیش از ۲ دهه قدمت دارد در این سال ها چه خدمت صنفی به اعضای خود داده؟ در حال حاضر که همه خدمات را صندوق اعتباری هنر به سینماگران ارائه می کند پس نقش خانه سینما در این میان چیست؟ خانه سینما چرا کار را به جایی رسانده که مسئولان و اعضای صنوف خواهان تعطیلی این نهاد هستند؟

  • محمد حمیدی مقدم در نشست خبری پانزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» ۱۴۰۰-۰۹-۱۵ ۱۳:۳۵

    حمیدی مقدم در پاسخ به سینماپرس:

    ترویج امید در آثار مستند به شکل فرمایشی و سفارشی قابل اجرا نیست!

    سینماپرس: محمد حمیدی مقدم مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و دبیر پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت در پاسخ به پرسش سینماپرس مبنی بر جایگاه مستندهای اجتماعی امیدبخش در میان فیلم های این دوره از جشنواره گفت: ترویج امید در آثار مستند به شکل فرمایشی و سفارشی قابل اجرا نیست!؛ این در حالی است که وظیفه مدیران و سیاستگذاران سینمای کشور تزریق روحیه امیدواری در جامعه، نشان دادن دستاوردهای نظام اسلامی و... است و مشخص نیست چرا مدیرعامل این نهاد دولتی که طی سال های اخیر تولیداتی سیاه نما و فارق از رویکردها، اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی داشته، چنین پاسخی داده است!

  • سالن سینما ۱۴۰۰-۰۸-۳۰ ۱۱:۴۳

    پیشواز از ابتذال به بهانه رونق گیشه؟!

    سلب اعتماد مخاطبان از سینمای ایران تا چه زمانی قرار است ادامه داشته باشد؟

    سینماپرس: در حالی که طی سال های اخیر اجتناب از خرد و اندیشه و پیشواز از فساد و ابتذال به بهانه رونق گیشه سینماها و فروش بیشتر یکی از دغدغه های جدی مدیران و مسئولان سینمایی بود و همین امر بارها با واکنش های تند و منفی صاحب نظران، دغدغه مندان و دلسوزان حوزه فرهنگ و هنر بالاخص سینما مواجه شد و حتی انتقاد مقام معظم رهبری از ولنگاری در دستگاه های فرهنگی را در پی داشت و انتظار می رفت با روی کار آمدن دولت انقلابی سیزدهم بساط آثار مهوع که از سینما کسب درآمد می کنند برچیده شود اما متأسفانه همچنان شاهد اکران آثار سخیفی هستیم که به هیچ وجه در شأن سینمای جمهوری اسلامی ایران نیستند!

  • برج میلاد ۱۴۰۰-۰۸-۱۸ ۱۱:۰۵

    توقعات سینماگران از جشنواره فجر انقلاب در بلوغ چهل سالگی؛

    از لزوم حضور فیلم هایی مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی تا درخواست برای رجعت جشنواره به هویت اصلی خود/ برج میلاد بهترین مکان برای برگزاری

    سینماپرس: طی ۸ سال اخیر تصمیمات غیرکارشناسی صورت گرفته در روند برگزاری جشنواره فیلم فجر باعث اعتراضات و انتقادات متعدد اهالی سینما و رسانه شده است؛ اعتراض به موضوعاتی همانند کوچک و خنثی‌سازی جشنواره، جداسازی بخش‌های ملی و جهانی، تغییر مکان برگزاری جشنواره از برج میلاد به سینماهایی که به هیچ عنوان درخور شأن مهمترین رویداد سینمایی کشور نبودند، جداسازی اهالی رسانه و سینما از یکدیگر، حذف و اضافه کردن سلیقه‌ای بخش‌های این رویداد و ... که هیچ گاه پاسخی در خور از سوی مدیران سینمایی در بر نداشت از مهمترین معضلات این رویداد سینمایی بودند که انتظار می رود با روی کار آمدن دولت انقلابی سیزدهم بتوانیم شاهد تغییر و تحولات اساسی در روند برگزاری جشنواره فجر انقلاب باشیم.

  • مطالبه از مدیران سینمایی دولت سیزدهم؛-جشنواره جهانی فیلم فجر-سازمان سینمایی-هنر و تجربه-مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان ۱۴۰۰-۰۸-۱۰ ۱۲:۵۸

    مطالبه از مدیران سینمایی دولت سیزدهم؛

    ۸ سال انحراف و انحطاط در سینمای ایران/ دستپخت های مسموم مدیران سینمایی دولت تدبیر و امید را نابود کنید!

    سینماپرس: ۸ سال دولت تدبیر و امید سرشار از اتفاقات عجیب و غیرکارشناسی شده در سینمای کشور بود! از کرنش برخی مدیران در مقابل سینمای فرانسه و جشنواره های غربی گرفته تا چندپاره کردن جشنواره هایی نظیر جشنواره فیلم فجر و کودک و نوجوان؛ اما در این میان راه اندازی برخی گروهک ها و شوراها طی این سال ها علاوه بر به باد دادن بخش اعظمی از بودجه بیت المال ضربات جدی بر پیکره سینمای کشور وارد کرد! از شورای راهبردی سینمای کودک و نوجوان گرفته تا گروه سینمایی هنر و تجربه و مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان و... از جمله دستپخت های مسموم مدیران سینمایی دولت تدبیر و امید هستند که انتظار می رود مدیران انقلابی دولت سیزدهم هرچه سریع تر درصدد حذف و نابودی آن ها برآیند و اجازه ندهند بیش از این بودجه های بیت المال صرف گروه های تشریفاتی شوند که هیچ عایدی و نتیجه مثبتی برای سینما در پی نداشته و نخواهند داشت.

  • هشتمین روز سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۴۰۰-۰۸-۰۵ ۱۴:۱۷

    در راستای اقدام سنجیده سازمان سینمایی بازخوانی شد:

    سال ها اعتراض اهالی سینما نسبت به برگزاری مستقل جشنواره جهانی فجر/ وقتی کاسبکاران از حذف حیات خلوت‌شان پریشان می شوند

    سینماپرس: طی سال هایی که از برگزاری مجزای جشنواره جهانی فیلم فجر می گذرد تعداد کثیری از اهالی برجسته سینما نسبت به این رویداد بی هویت، خنثی و بودجه بربادده موضع گرفته و خواهان برچیده شدن بساط دبیران و دوستان شان که حیات خلوتی برای خود ترتیب داده اند شدند؛ اینک اقدام انقلابی، قاطعانه و متعهدانه محمد خزاعی به عنوان رئیس سازمان سینمایی دولت سیزدهم برای درهم شکستن این جشنواره پوشالی موجبات خرسندی سینماگران و پریشانی کاسبکارانی که در این سال ها تنها به فکر منافع شخصی خود بودند شده است.

  • مراسم اختتامیه سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ۱۴۰۰-۰۸-۰۵ ۱۱:۵۴

    در جشنواره فیلم کوتاه تهران چه گذشت؟

    از انتقاد نسبت به ظاهرسازی تکلف آمیز جشنواره تا اعتراض به بی عدالتی/ لزوم انتخاب مدیری شایسته برای انجمن سینمای جوانان ایران

    سینماپرس: سی و هشتمین جشنواره فیلم کوتاه در حالی برگزار شد که مسئولان برگزاری این رویداد به واسطه حضور برخی سلبریتی‌ها سعی در برگزاری شوآفی صرف در مکانی به نام «ایران مال» داشتند؛ بازاری بی سر و ته و بی هویت در غربی ترین نقطه تهران که رفت و آمد به آنجا برای اهالی سینما و رسانه دردسرهای فراوانی ایجاد کرده بود و در نهایت هم تبلیغ بیش از حد این بازار در اختتامیه جشنواره انتقاد محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی و ترک مراسم توسط وی را در پی داشت.

  • تل‌ماسه-قدرت سگ-مادران موازی-جشنواره فیلم ونیز ۱۴۰۰-۰۶-۲۳ ۱۰:۲۱

    نگاهی به فیلم های حاضر در ونیز ۷۸ ام؛

    منتقدان کدام فیلم ها را بیشتر پسندیدند؟/ از ۱۵۰ دقیقه نفس گیر «تل ماسه» تا گوتیک آمریکایی تمام‌ عیار «قدرت سگ»

    سینماپرس: فیلم های حاضر در بخش اصلی ۷۸ امین جشنواره فیلم ونیز اغلب سر و صدای زیادی به پا کردند؛ در این میان فیلم «تل‌ماسه» (Dune) به کارگردانی دنی ویلنوو و «قدرت سگ» جدیدترین ساخته جین کمپیون توانستند بیش از سایر رقبای شان مورد توجه منتقدان قرار بگیرند هرچند که سایر فیلم ها از جمله «مادران موازی» به کارگردانی پدرو آلمودوار نیز توانستند تحسین بسیاری از مخاطبان را به همراه داشته باشند.

  • جشنواره فیلم ونیز۲۰۲۱ ۱۴۰۰-۰۶-۲۲ ۱۱:۱۳

    گزارش خبرنگار اعزامی سینماپرس؛

    در روزهای پایانی ونیز ۷۸ چه گذشت؟/ از آمار صفر مبتلایان به کرونا در جشنواره تا تأکید بر برگزاری پرقدرت جشنواره در سال ۲۰۲۲

    سینماپرس: ونیز ۷۸ در روزهای پایانی برگزاری اش شاهد برخی حواشی بود؛ برخی از رسانه ها با انتقاد از برگزاری فیزیکی این رویداد سینمایی در به در در پی آن بودند تا شاید یک نفر از حاضران در این رویداد به کرونا مبتلا شود اما پروتکل های بسیار سخت گیرانه مدیران این رویداد که حاضران را ملزم می کرد همه روزه قبل از ورود به کاخ جشنواره تست دهند باعث شد تا آمار مبتلایان به کرونا در این رویداد سینمایی که با حضور هزاران نفر از چهره های سینمایی، رسانه ای و علاقمندان سینما برگزار شد صفر باشد.

  • جشنواره فیلم ونیز۲۰۲۱ ۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۲۳:۱۱

    گزارش خبرنگار اعزامی سینماپرس به ونیز؛

    شیر طلای ۷۸ امین جشنواره فیلم ونیز در دست برگزیدگان/ شیرطلای بهترین فیلم به «حادثه» و شیر نقره ای به «قدرت سگ» رسید!

    سینماپرس: ۷۸ امین جشنواره بین المللی فیلم ونیز برگزیدگان خود را شناخت؛ نکته قابل تأمل این بود که اهدای جوایز با نظرات اهالی رسانه و پیش بینی های منتقدان تفاوت بسیار داشت.

  • جشنواره فیلم ونیز۲۰۲۱ ۱۴۰۰-۰۶-۱۷ ۱۰:۵۸

    گزارش خبرنگار اعزامی سینماپرس؛

    در روزهای میانی ونیز ۷۸ چه گذشت؟/ از اظهارنظر بی سابقه مدیر جشنواره در حمایت از یک بازیگر تا تأثیر خبر درگذشت ستاره سینمای فرانسه و سوگواری در لیدو!

    سینماپرس: ونیز ۷۸ در روزهای میانی برگزاری اش شاهد برخی حواشی بود؛ مهمترین دغدغه این روزهای دست اندرکاران برگزاری جشنواره پیشگیری از گسترده تر شدن ویروس کرونا است به نحوی که به وضوح میزان نیروهای اورژانس و صلیب سرخ در محل برگزاری جشنواره افزایش پیدا کرده و باید منتظر ماند و دید نتیجه برگزاری این رویداد سینمایی در پاندمی کرونا چه خواهد شد!

  • جشنواره فیلم ونیز۲۰۲۱ ۱۴۰۰-۰۶-۱۴ ۱۰:۴۱

    همراه با کهن ترین جشنواره سینمایی جهان؛

    در روزهای ابتدایی ونیز ۷۸ چه گذشت؟/ از انتقاد شدید حاضران برای بازرسی های سخت گیرانه کرونایی تا ۸ دقیقه تشویق ایستاده برای «تل ماسه» ساخته دنی ویلنوو

    سینماپرس: ۷۸ امین جشنواره بین المللی فیلم ونیز در روزهای ابتدایی برگزاری اش تحت تأثیر ویروس مرگبار کرونا بود به نحوی که این رویداد همچون سال گذشته با تعداد اندکی مهمان برگزار شد و از سوی دیگر بسیاری از منتقدان و اهالی رسانه با انتقاد شدید از بازرسی های سخت گیرانه پلیس ایتالیا در خصوص کرونا خواستار آن شدند که تدبیری عاجل برای رفع این معضل صورت گیرد چرا که میزان سخت گیری ها برای ورود به سالن های سینما آنقدر زیاد است که بسیاری از حاضران از نیمه های فیلم و پس از بازرسی های مکرر کرونایی اعم از چک پس سبز green pass و... می توانند وارد سالن شوند!

  • جشنواره فیلم ونیز۲۰۲۱ ۱۴۰۰-۰۶-۰۸ ۱۰:۵۵

    سینماپرس گزارش می دهد؛

    هرآنچه از هفتاد و هشتمین جشنواره فیلم ونیز باید بدانید/ از غیبت سینمای ایران تا حضور فیلمساز افغانستانی برای سخنرانی!

    سینماپرس: هفتاد و هشتمین جشنواره فیلم ونیز در حالی آغاز به کار خواهد کرد که غیبت سینمای ایران در این رویداد پرسش های زیادی را به وجود آورده؛ برخی معتقدند آنقدر کیفیت فیلم های ایرانی فاجعه بارند که باعث شده سینمای ایران در معادلات جهانی نادیده گرفته شود و برخی دیگر بر این باورند که در پی اقدامات خصمانه جهانی علیه کشورمان، جشنواره ونیز به سینمای ایران دهن کجی کرده است اما هرچه باشد جشنواره فیلم ونیز یکی از رویدادهای سینمایی جهان است و از همین حالا توجه بسیاری از رسانه ها، هنرمندان و علاقمندان سینما به این رویداد است و همه در حال گمانه زنی هستند که امسال شیر طلای ونیز نصیب کدام فیلمساز خوش شانس خواهد شد.

  • محمدمهدی عسگرپور در نشست خبری دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ ۱۴۰۰-۰۲-۲۰ ۱۱:۲۸

    حواشی یک نشست جهانی!

    آفت کم اطلاعی دبیر جشنواره جهانی فجر از جشنواره های جهانی/ وقتی سوالات را «عمه‌ی» آقای دبیر هم می تواند مطرح کند!

    سینماپرس: محمدمهدی عسگرپور دبیر سی و هشتیمن جشنواره جهانی فجر که در بحران اسفبار کرونا اصرار به برگزاری فیزیکی جشنواره دارد دیروز در نشست خبری جشنواره و در پاسخ به سوأل انتقادی دست به فرافکنی زد و اظهار داشت: این قبیل سوألات را عمه بنده که آلزایمر هم دارد می تواند مطرح کند!

  • مصاحبه اختصاصی با «جواد شمقدری» ۱۴۰۰-۰۲-۱۸ ۱۱:۵۳

    صریح و بی پرده با جواد شمقدری/۳

    در جلسات فعلی شورای عالی انقلاب فرهنگی نوعی دیکتاتوری حاکم است/ تا زمانی که مدیریت فرهنگی ما در پی شهرت و عکس گرفتن با سلبریتی ها باشد شاهد هیچ تحول مثبتی نخواهیم بود!

    سینماپرس: جواد شمقدری رئیس پیشین سازمان سینمایی و کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با سیدرضا منتظری، بعد از مدت ها صریح و بی پرده به طرح مباحث بسیار مهم که موجب بحران و ولنگاری در حوزه فرهنگ و هنر شده اند پرداخت؛ شمقدری در این گفتگو با تأکید بر اینکه در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی دیکتاتوری حاکم است تصریح کرد: اصولا مجموعه هایی که بخش نظارتی دارند یا فرصت پیدا نمی کنند یا فرآیند منطقی جلوی شان نیست تا نقش شان را خوب ایفا کنند.

  • مصاحبه اختصاصی با «جواد شمقدری» ۱۴۰۰-۰۲-۰۶ ۱۲:۰۰

    صریح و بی پرده با جواد شمقدری/۲

    خودباختگی فرهنگی در جایگاه مدیر، فیلمساز، هنرمند، نویسنده و کارشناس فرهنگی دیده می شود!/ یک کارشناس صداوسیما گفت تولید فیلم برعلیه آمریکا برای ما شرّ است!

    سینماپرس: جواد شمقدری رئیس پیشین سازمان سینمایی و کارگردان سینما و تلویزیون به مناسبت فرارسیدن سالگرد حمله نظامی آمریکا به طبس در گفتگو با سیدرضا منتظری، بعد از مدت ها صریح و بی پرده به طرح مباحث مهمی که موجب بحران و ولنگاری در حوزه فرهنگ و هنر شده اند پرداخت؛ شمقدری در این گفتگو با بیان اینکه خودباختگی فرهنگی در جایگاه مدیریت، فیلمساز، هنرمند، نویسنده، فلان رئیس سازمان سینمایی یا فلان رئیس خانه سینما دیده می شود تصریح کرد: بیماری خودباختگی فرهنگی و غرب زدگی در آن ها وجود دارد که نظام اسلامی نتوانسته آن را درمان کند!

  • شمقدری-طوفان شن-روزهای ابدی ۱۴۰۰-۰۲-۰۴ ۱۲:۰۷

    صریح و بی پرده با جواد شمقدری/۱

    شاهد مدیریت فشل رئیس جمهور و مدیران پایین دستی هستیم/ بخشی از جامعه فرهنگی و دانشگاهی دچار خودتحقیری است/ سانسور ۴۰ ساله‌ی چهره کریه آمریکا در سینما و تلویزیون!

    سینماپرس: جواد شمقدری رئیس پیشین سازمان سینمایی و کارگردان سینما و تلویزیون به مناسبت فرارسیدن سالگرد حمله نظامی آمریکا به طبس در گفتگو با سیدرضا منتظری، صریح و بی پرده به طرح مباحث مهم که موجب بحران و ولنگاری در حوزه فرهنگ و هنر شده اند پرداخت؛ شمقدری در این گفتگو با تأکید بر اینکه امروز شاهد دوره مدیریت فشل از طرف رئیس جمهور و مدیران پایین دستی وی هستیم متذکر شد: من قلبم درد می گیرد که چرا در این ۴۰ سال چهره کریه و زشت آمریکا را در آثار سینمایی و تلویزیونی مان نشان نداده ایم.

  • سینماپرس در سالی که گذشت (زمستان ۹۹) ۱۴۰۰-۰۱-۱۰ ۱۰:۰۰

    سینماپرس در زمستان ۹۹

    از بررسی جایگاه پدر در سینما تا انتقاد از فریبکاری مدیران سینمایی دولت بنفش/ سینماگران از بحران کرونا و مدیریت ناتوان سینما سخن گفتند

    سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل زمستان سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: واکنش هنرمندان به ترور دانشمند برجسته هسته ای، کرونا و انتظارات از تنها نهاد صنفی سینماگران، بحران کرونا و اصرار برای برگزاری جشنواره فیلم فجر، هیأت داوران جشنواره فجر از منظر سینماگران، انتقاد سینماگران از برگزاری فیزیکی جشنواره فجر در بحران کرونا، فریبکاری به سبک مدیران سینمایی دولت بنفش، جایگاه «پدر» در سینمای ایران بود؛

  • سینماپرس در سالی که گذشت (پاییز ۹۹) ۱۴۰۰-۰۱-۰۲ ۱۲:۴۷

    سینماپرس در پاییز ۹۹

    از تأکید بر انفعال مدیران فرهنگی در قبال تولید آثار دینی تا انتقاد از برگزاری جشنواره کودک/ سینماگران از دست خالی مدیریت سینما در سال آخر حیات دولت بنفش گفتند!

    سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل پاییز سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انفعال مدیران فرهنگی در قبال تولید آثار دینی، جشنواره فیلم مقاومت، انتظارات از هیأت مدیره جدید خانه سینما، بحران در سینمای کودک و نوجوان، دست خالی مدیریت سینما در سال آخر حیات دولت بنفش، کرونا و لزوم آینده نگری برای حفظ سینما، لزوم توجه به مفاهیم ارزشی در سینما، انفعال دولت؛ چشمداشت به خارج از کشور بود.

  • سینماپرس در سالی که گذشت (تابستان ۹۹) ۱۳۹۹-۱۲-۲۶ ۱۲:۴۵

    سینماپرس در تابستان ۹۹

    از لزوم بازنگری در رویکردهای نظارتی سازمان سینمایی تا بررسی عملکرد منفعلانه سلبریتی ها در دوران کرونا/ بازیابی هویت اصناف سینمایی جزو ضروریات است!

    سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل تابستان سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: عملکرد منفعلانه سلبریتی ها در دوران کرونا، رویکرد کمیسیون فرهنگی مجلس نسبت به سینما، لزوم بازنگری در رویکردهای نظارتی سازمان سینمایی، حوزه هنری؛ از جوانگرایی تا لزوم رویکرد تحولی، انفعال مدیران سینمایی در روزهای کرونایی، لزوم بازیابی هویت اصناف سینمایی، اکران آنلاین؛ تهدید یا فرصت؟! بود؛ همچنین سینماپرس با انتشار یادداشت های متعدد معضلات و مسائل مهم روز سینمای کشور را بازتاب داد.

  • سینماپرس در سالی که گذشت (بهار ۹۹) ۱۳۹۹-۱۲-۲۰ ۱۳:۱۵

    سینماپرس در بهار ۹۹

    از انتقاد نسبت به توزیع ناعادلانه عیدی میلیاردی وزارت ارشاد توسط خانه سینما تا تأکید بر انفعال مدیران سازمان سینمایی در بحران کرونا/ وقتی بی بندوباری در سینما به اوج می رسد!

    سینماپرس: بخشی از گفتگوهای سینماپرس با سینماگران در فصل بهار سال ۹۹ مربوط به مسائل و موضوعاتی همچون: انتقاد از کیفیت پایین سریال های مناسبتی نوروزی و ماه مبارک رمضان، دست خالی اهالی سینما از عیدی میلیاردی وزارت ارشاد، مهجوریت سینمای ارزشمند دفاع مقدس، راهکار تحقق «جهش تولید» در سینما و تلویزیون، دروغ پراکنی و حاشیه سازی توسط مدیران خانه سینما، بحران کرونا و انفعال مدیران سازمان سینمایی، زمزمه‌هایی از حذف شورای پروانه ساخت و... بود؛ همچنین سینماپرس با انتشار یادداشت های متعدد معضلات و مسائل مهم روز سینمای کشور را بازتاب داد.

  • سیدرضا منتظری برنامه هفت ۱۳۹۹-۱۱-۱۹ ۱۳:۲۶

    در قسمت صد و یکم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: چرا فقر، یأس و امثالهم عنصر اصلی فیلم های حاضر در جشنواره ای هستند که باید مروج وحدت ملی و دستاوردهای کشور باشد؟

    سینماپرس: در قسمت صد و یکم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با محمدصالح حجت الاسلامی از موج با اجرای پژمان کرمی در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور و سی و نهمین جشنواره فیلم فجر از جمله کیفیت پایین ساختاری و محتوایی آثار به نمایش درآمده در این رویداد، بی توجهی به فیلم های کوتاه و مستند و... گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: چرا فقر، فساد، سیاهی، یأس، خیانت و امثالهم عنصر اصلی فیلم های حاضر در جشنواره ای برآمده از دل انقلاب اسلامی هستند که باید مروج وحدت ملی و دستاوردهای کشور باشد؟ چرا مدیران سینمایی اجازه می دهند برخی اشخاص با بودجه های بیت المال و یا پول های بادآورده دست به تولید آثاری بزنند که فاقد کیفیت ساختاری و محتوایی است؟

  • رضا منتظری برنامه نقد سینما ۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۱۲:۰۷

    در برنامه «سودای سیمرغ» عنوان شد؛

    منتظری: اگر این ۱۶ فیلم گلچین آثار هستند باید به حال سینمای ایران افسوس خورد/ چطور به مردم می گویند در مهمانی های خانوادگی شرکت نکنید اما جشنواره با حضور صدها نفر برگزار می شود؟

    سینماپرس: در هفتمین ویژه برنامه «سودای سیمرغ» رادیو گفتگو سیدرضا منتظری از سینماپرس با اجرای امیرعباس صباغ در خصوص برخی مسائل مهم سی و نهمین جشنواره فیلم فجر از جمله: سطح کیفی پایین آثار حاضر در این رویداد، عدم رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در روند برگزاری جشنواره و همچنین ۲ فیلم سینمای «منصور» و «مامان» و... گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: اگر این ۱۶ فیلم گلچین آثار هستند باید به حال سینمای ایران افسوس خورد چرا که این فیلم ها موجی از انتقادات اهالی رسانه، منتقدان و صاحب نظران سینما را در پی داشته اند و بسیاری افراد که فیلم های دیگر متقاضی حضور در جشنواره را در محافل خصوصی تماشا کرده اند معتقدند سطح کیفی و محتوایی برخی از آن فیلم ها بسیار بالاتر از آثاری است که در جشنواره به نمایش درآمده است.

  • رضا منتظری برنامه نقد سینما ۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۱۱:۴۹

    در برنامه «نقد سینما» عنوان شد؛

    منتظری: بودجه جشنواره در بحران کرونا باید به صنوف ضعیف خانه سینما اختصاص داده می شد/ امیدوارم برگزاری این رویداد باعث خیز پیک چهارم کرونا نشود!

    سینماپرس: در ویژه برنامه «نقد سینما» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با سمیه مردانی از شبکه خبر با اجرای علیرضا مرادی در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در جشنواره فیلم فجر، سطح کیفی پایین آثار حاضر در جشنواره و... گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: بودجه جشنواره در بحران کرونا باید به صنوف ضعیف خانه سینما اختصاص داده می شد؛ بسیاری از سینماگران مدت ها است بیکار و محتاج ۱۰۰ هزار تومان پول هستند اما کسی به فریاد آن ها نمی رسد!

  • علیرضا تابش در نشست خبری سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان‌و‌نوجوانان ۱۳۹۹-۰۷-۲۲ ۱۶:۰۰

    اصرار به برگزاری جشنواره ای بی خاصیت!

    وقتی دبیر جشنواره فیلم کودک نظری برخلاف ستادملی مبارزه با کرونا دارد!/ تابش: بدیهی است جشنواره در شرایط کرونایی باید برگزار شود!

    سینماپرس: علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و دبیر سی و سومین جشنواره فیلم های کودک و نوجوان در اظهارنظری عجیب و قابل تأمل گفت: بدیهی است جشنواره در شرایط کرونایی باید برگزار شود چرا که اساساً مشخص نیست این ویروس چه زمانی تمام می شود!

  • سیدرضا منتظری ۱۳۹۹-۰۴-۱۱ ۰۹:۲۵

    سید رضا منتظری، در گفتگو با کیهان:

    عدم تدبیر و هوشمندی در بازگشایی سالن‌های سینما

    سینماپرس: یک کارشناس سینما معتقد است، در شرایطی که شیوع ویروس کرونا رو به افزایش است بازگشایی سالن‌های سینما و تئاتر و... اقدامی دور از تدبیر و درایت است که مردم و اهالی فرهنگ و هنر را متضرر می‌سازد.

  • شصت و هفتمین قسمت برنامه هفت ۱۳۹۹-۰۴-۰۹ ۱۳:۱۸

    در قسمت شصت و هفتم برنامه «هفت» عنوان شد:

    منتظری: سازمان سینمایی بودجه های زائد خود مانند گروه هنر و تجربه و... را حذف کند و به مردم بلیت یارانه ای بدهد

    سینماپرس: در قسمت شصت و هفتم برنامه سینمایی «هفت» سیدرضا منتظری از سینماپرس همراه با علیرضا مرادی از ایرنا با اجرای پژمان کرمی در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله عدم استقبال مردم از بازگشایی سالن های سینما، افزایش قیمت بلیت سینما ها و... گفتگو کردند. منتظری در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: سازمان سینمایی بودجه های زائد خود مانند گروه هنر و تجربه، مسافرت های خارجی مدیران به جشنواره های خارجی و... را حذف کند و از محل هزینه آن ها به مردم بلیت یارانه ای بدهد؛ از سوی دیگر اکثر فیلم ها سرشار از لودگی و ابتذال مفرط هستند، این ها مسائلی است که مردم را بیش از گذشته از سینماها گریزان می کند.

  • برنامه گیومه رادیو نمایش ۱۳۹۹-۰۲-۲۴ ۱۳:۳۷

    در برنامه رادیویی «گیومه» عنوان شد؛

    منتظری: خانه سینما و سازمان سینمایی موظفند در بحران کرونا به فریاد هنرمندان برسند/ مسئولان وعده های بی عمل می دهند!

    سینماپرس: سیدرضا منتظری کارشناس رسانه و منتقد سینما روز سه شنبه بیست و سوم اردیبهشت در برنامه «گیومه» که با اجرای مصطفی محمودی منتقد باسابقه سینمای کشور به صورت زنده از رادیو نمایش پخش شد در خصوص برخی مسائل مهم روز سینمای کشور از جمله بحران کرونا و عملکرد منفعلانه سلبریتی های سینمای کشور برای کمک و همدردی با مردم مستأصل، بی دغدغدگی مدیران فرهنگی در خصوص تأمین معیشت حداقلی برای هنرمندان سخن گفت.