ولنگاری فرهنگی

کل اخبار:350

  • شفیع آقامحمدیان ۱۳۹۸-۰۶-۱۰ ۱۰:۲۴

    سینماگران و تأکید مجدد رهبر انقلاب بر نفوذ فرهنگی/۱

    آقامحمدیان: جریان نفوذ در جمع سیاست گذاران هم وارد شده/ باعث شرمساری است که جریان فرهنگی در دست لیبرال ها و غرب زده ها است

    سینماپرس: شفیع آقامحمدیان مدیرعامل پیشین مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در پی هشدار مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت که در آن انتقاد شدید خود را نسبت به «ولنگاری فرهنگی» ابراز داشتند گفت: جریان نفوذ در جمع روسای سیاست گذار هم وارد شده و باید این معضل را به صورت ریشه ای حل کرد.

  • در جستجوی فریده ۱۳۹۸-۰۶-۰۶ ۱۱:۳۶

    سیمای سینمای بنفش (۹)

    مستندی از جنس نفوذ فرهنگی در شرایط ولنگاری و بی‌صاحبی عرصه‌ی فرهنگ در کشور/ فریده عامل سندرم هُلندی است؟!

    سینماپرس: موضوع داستان و پیشرفت دراماتیک در مستند منتخب ایران برای اسکار به نحوی است که اساسا نمی‌توان از آن انتظار ترسیم فرهنگ والای ایرانی را داشت و این در حالی است که دوربین در کنار سوژه از فرنگ برگشته خود در پی نشان دادن نقاط ضعف و سیاهی جامعه ایران بوده و با این رویکرد نقاط قوت و مثبت فرهنگ ایرانی را هم به سیاهیِ همراه با تمسخر می‌کشاند و در مجموع موفق به خلق اثری مطلوب برای بسیاری از جشنواره‌های خارجی می‌شود!

  • امام خامنه ای-مقام معظم رهبری ۱۳۹۸-۰۵-۳۱ ۱۴:۰۸

    امام خامنه ای:

    با ولنگاری فرهنگی به‌شدت مخالفیم / باید مانع نفوذ سازمان‌یافته در تولیدات فرهنگی شد

    سینماپرس: امام خامنه ای در دیدار رییس جمهور و اعضای هیأت دولت با تأکید بر اینکه «ما معتقد به بستن فضای فرهنگی کشور نیستیم اما با ولنگاری فرهنگی به‌شدت مخالفیم» به اقدامات سازمان‌یافته ضد فرهنگی و ضد ارزشی اشاره و فرمودند: باید مانع نفوذ این اقدامات سازمان‌یافته در تولیدات فرهنگی همچون هنر، سینما، کتاب و تئاتر شد.

  • تِکرار یا تَکرار تاریخ (۲) ۱۳۹۸-۰۵-۲۳ ۱۶:۰۴

    تِکرار یا تَکرار تاریخ (۲)

    تولید آثار شخصی با پول های ناشناخته/ لردهایی برای ترسیم فلاکت جامعه ایرانی!

    سینماپرس: ۶۶ سال است که از ماجرای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ هجری شمسی می‌گذرد؛ واقعه ای که در حافظه تاریخی عموم مردم ایران ثبت و ضبط گردیده و به عنوان یکی از اصلی ترین پروژه های نفوذ در تاریخ معاصر ایران شناخته می شود. پروژه ای که توسط شبکه بِدامَن (BEDAMN)، به عنوان یک شبکه مخفی رسانه ای و با کارکرد ویژه عملیات روانی در ایران اجرا گردید.

  • تَکرار تاریخ ۱۳۹۸-۰۵-۱۶ ۱۱:۲۱

    تِکرار یا تَکرار تاریخ (۱)

    نقش عمو سیبیلوهای خَیِر در پروژه‌های نفوذ

    سینماپرس: حوزه اقتصاد را قطعا می‌بایست به عنوان یکی از اصلی‌ترین و اساسی‌ترین حوزه‌های تاثیرگذار فردی و اجتماعی قلمداد نمود که در بهترین صورت ممکن می‌تواند به محفلی برای پیگیری پروژه نفوذ جریانی و شبکه‌ای در بستر یک جامعه مبدل گردد. موضوعی که به سرعت فرایند تغییر باورها را موجب شده و اسباب تغییر آرمان‌ها و همچنین تغییر نگاه‌ها و در نهایت تغییر سبک زندگی را برای فرد و اجتماع به همراه می‌آورد.

  • مدرسه ملی سینما ۱۳۹۸-۰۵-۰۹ ۱۶:۳۰

    سیمای سینمای بنفش (۷)

    خشت کج بنفش و مدبران پرمُدعا

    سینماپرس: مدرسه ملی سینمای ایران را می بایست تنها پرپاگاندایی ناشیانه از مدبران بنفش قلمداد نمود. مدیران بنفش پوشی که با افکار کپی برداری شده خود از سیستم فرهنگی فرانسه، اقدام به تاسیس عجولانه و راه اندازی مجموعه ای در بدنه سینمایی کشور نمودند. مجموعه ای که به سرعت ناکارآمدی خود را بروز داده و جز اتلاف منابع بیت المال، خاصیتی دیگر نداشته است.

  • سیمای سینمای بنفش مدرسه ملی ۱۳۹۸-۰۵-۰۲ ۱۰:۳۵

    سیمای سینمای بنفش (۶)

    عوام فریبی به سبک مدبران فرانسوی!

    سینماپرس: عجله ویژه دولت یازدهم در ثبت یک اقدام خبرساز در حوزه سینما و فراهم نمودن خوراک تبلیغاتی و ایجاد شرایط مانور رسانه ای و ... اسباب ثبت سریع یک مجموعه ظاهرا علمی را فراهم آورد و این در حالی بود که حضور پُررنگ جریان و طیف فرانسوی در عرصه فرهنگی و سینمایی کشور و به تبع آن حقنه ی ساختارهای فرانسوی بر پیکره‌ی صنعت سینمای ایران سبب شد تا بر ماهیت التقاطی سیستم های فرهنگی افزوده شده و مجموع عملکرد مدبران بنفش، شرایط فرهنگی کشور را به وادی ولنگاری بکشاند.

  • انتظامی- هنر و تجربه ۱۳۹۸-۰۴-۲۶ ۱۲:۲۴

    سیمای سینمای بنفش (۵)

    انتظامی و آزمون حسابرسی از محفل جریان شبه‌روشنفکری

    سینماپرس: جریان شبه روشنفکری موجود در عرصه هنر و فرهنگ کشور، از عناوین بسیاری برای فرار از حضور متعهدانه خود بهره برده و نه تنها در خدمت سیاست های نظام و منافع ملی بودن را جُرم تلقی می نماید؛ بلکه با وجهه‌ای طلبکارانه دست در جیب حاکمیت نموده و به تامین عیش و معاش خود از بودجه های عمومی کشور و در قالب  نهادهایی همچون گروه سینمایی هنر و تجربه می‌پردازد.

  • سیمای سینمای بنفش 4 ۱۳۹۸-۰۴-۱۹ ۱۴:۲۲

    سیمای سینمای بنفش (۴)

    فیلم‌شویی در حیات خلوت جریان شبه روشنفکری/ ولنگاری با حمایت مالی دولت ترویج می‌شود؟

    سینماپرس: مجموعه هنر و تجربه را شاید بتوان به عنوان مصداقی آشکار از کارنامه دولت تدبیر و امید در تسهیل فضای فیلم شویی در صنعت سینمای ایران قلمداد نمود؛ کارنامه ای که به خوبی چگونگی برخورداری تولیدات سینمایی معلوم الحال را از امکانات دولتی مشخص ساخته و نحوه حمایت های مالی دولت در ترویج ولنگاری فرهنگی را معین می نماید.

  • شهرام گیل آبادی در نشست رسانه ای «جشنواره فیلم شاپرک های شهر» ۱۳۹۸-۰۴-۱۹ ۰۹:۰۶

    ولنگاری فرهنگی؛

    رقابت یک مدیر با شبه‌روشنفکرها در مبتذل بودن

    سینماپرس: یکی از معضلات تئاتر ایران این است که برخی از مدیرانی که به کارگردانی رو آورده‌اند در ترویج ابتذال و عوام‌زدگی با شبه‌روشنفکران در رقابت هستند!

  • سیمای سینمای بنفش (۲) ۱۳۹۸-۰۳-۲۹ ۱۲:۱۳

    سیمای سینمای بنفش (۲)

    از ولنگاری تا نفوذ فرهنگی/ هنر و تجربه و شاهکار هفته فیلم های اروپایی!

    سینماپرس: گروه سینمایی هنر و تجربه نه تنها در خلاف جریان اصلی سینما و در جهت تولید آثار متفاوت و پیشبرد اهداف آرمانی نظام جمهوری اسلامی حرکت نکرد؛ بلکه در سطحی بالاتر با فاصله گرفتن از مبانی ارزشی و هنجارهای اجتماعی تبدیل به مأمنی برای تولید و اکران فیلم هایی خاص شد که فضای بی بند و بار و رها شده حاکم در شرایط ولنگاری فرهنگی را به وضوح هویدا ساخت.

  • سیمای سینمای بنفش (۱) فیلم شویی در شرایط نفوذ فرهنگی ۱۳۹۸-۰۳-۲۲ ۱۲:۰۱

    سیمای سینمای بنفش (۱)

    فیلم‌شویی در شرایط نفوذ فرهنگی/ وقتی سینماگران چترباز با یارانه دولت، چتر یدکی می‌گیرند!

    سینماپرس: هنر و تجربه دو واژه ای که چند سالی است در کنار یکدیگر در سینمای آشفته ایران با هم عجین شده و بعضا موجب به وجود آمدن اتفاقات گوناگونی گشته است. با روی کار آمدن دولت یازدهم و حضور گروهبانانِ مدعی ژنرالی در عرصه های اجرایی مختلف، مدیریت فرنگ رفته  و کاخ ورسای دیده‌ی فرهنگی و سینمایی کشور، به تأسی از مرشدان فرانسوی، اقدام به تاسیس گروهی سینمایی با عنوان هنر و تجربه نمود!

  • صنعت سینمای ایران و دشمن صهیونیستی ۱۳۹۸-۰۳-۰۸ ۱۳:۵۹

    یادداشتی به مناسبت روز جهانی قدس؛

    چرا صنعت سینمای ایران به سراغ دشمن صهیونیستی نمی رود؟

    سینماپرس: صنعت سینمای ایران در طول سال ها گذشته به مضامین ضد صهیونیسمی در آثار بسیار محدودی توجه نموده و گویی هیچ عزم مشخصی در پشت پرده صنعت سینما و حتی سریال سازی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی دیده نمی شود که بتواند ضمن رعایت غنای داستانی، اقدام به تبیین ماهیت صهیونیسم به عنوان دشمن غیرقابل مذاکره و غیرقابل تغییر انسان مسلمان ایرانی بپردازد.

  • اندر احوال سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر (۴) ۱۳۹۸-۰۳-۰۱ ۱۱:۴۳

    اندر احوال سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر (۴)

    اصول فروشی در دکان جشنواره جهانی فیلم فجر

    سینماپرس: باید مسئولان محترم قرارگاه های فرهنگی به این سوال پاسخ دهند که برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر با در نظر گرفتن سطح نازل فیلم های اکران شده ایرانی و حتی خارجی با صرف هزینه بیت المال ملت ایران چه کمکی به پیشبرد اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی در داخل و سطح بین المللی می نماید؟ با نگاهی به بسیاری از فیلم های ایرانی اکران شده در جشنواره می توان فضای حقارت بار ترسیم شده برای ملت ایران را از سوی مسئولان محترم شاهد بود!

  • موسیقی . ۱۳۹۸-۰۳-۰۱ ۱۰:۱۵

    شوخیه مگه مبتذل بخونی بمونی

    ترانه‌ای که عیارش پایین است، با وسمه و سرمه، عیارش بالا نمی‌رود

    سینماپرس: وقتی ۹۹ درصد ترانه‌ها سخیف است، نمی‌توان جلوی کار شرکت‌ها را گرفت. می‌شود آنها را اصلاح کرد؛ قواعد شعری که مشخص هستند. ترانه‌ای که عیارش پایین است، با وسمه و سرمه، عیارش بالا نمی‌رود.

  • حمایت سلبریتی ها از حسن روحانی ۱۳۹۸-۰۲-۲۸ ۲۲:۲۴

    نه به دعوت رئیس جمهور؛

    تحریم افطاری روحانی توسط هنرمندان

    سینماپرس: اغلب سلبریتی‌های حامی دولت در انتخابات ۱۳۹۶، برای از دست ندادن محبوبیتشان حاضر به شرکت مراسم افطاری رئیس جمهور نیستند و اینبار موج تحریم افطاری رئیس جمهور به صورت گسترده‌تری در حال شکل‌گیری است.

  • حسن روحانی ۱۳۹۸-۰۲-۲۸ ۲۲:۰۶

    سخنان تکراری روحانی در شامگاه شنبه ۲۸ اردیبهشت؛

    دیدار گزینشی رییس جمهور با اصحاب فرهنگ و هنر

    رئیس جمهور در دیدار گزینشی خود با تعدادی ویژه از اصحاب فرهنگ و هنر به بیان یکسویه نظرات خود پرداخت و طبق معمول به بیان سخنانی تکراری پرداخت و بدون اشاره به وظایف خود و دولت مردان دولت دوازدهم، اعلام داشت که نیاز امروز جامعه، امید به آینده و نشاط است.

  • عباس صالحی در مراسم تشییع مرحوم عزت الله انتظامی ۱۳۹۸-۰۲-۲۸ ۱۷:۵۷

    صالحی:

    کاغذ حتی در شرایط جنگی هم یک نیاز استراتژیک است

    سینماپرس: وزیر ارشاد در نشستی با مدیران مسؤول رسانه‌های مکتوب با بیان اینکه کاغذ جزء کالاهای اساسی مانند مواد غذایی و داروهای پزشکی است، گفت: اهمیت این کالا به قدری است که حتی در شرایط جنگی هم به عنوان یک کالای اساسی و استراتژیک به شمار می‌آید.

  • اندر احوال سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر (۲) ۱۳۹۸-۰۲-۱۸ ۱۳:۱۷

    اندر احوال سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر (۲)

    التقاط فرهنگی به اسم دیپلماسی فرهنگی/ از نبود مانیفست و استراتژی تا بروز جریان نفوذ

    سینماپرس: سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر نمادی برای تبیین شرایط حاکم بر عرصه فرهنگی و سینمایی کشور است. شرایطی که حاکمیت ولنگاری فرهنگی را یادآور شده و به وضوح نشان می دهد که فضای التقاط چگونه بنیان های اندیشه و خردورزی یک جامعه را به نابودی می کشاند.

  • سومین روز سی‌وهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۳۹۸-۰۲-۱۱ ۱۱:۴۷

    اندر احوال سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر (۱)

    معاش قبیلگی در لوای دیپلماسی جهانی

    سینماپرس: سی  و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر را می بایست به عنوان پنجمین تجرد و جدایی بخش ملی سینمای ایران از وجوه جهانی و ابعاد بین المللی خود قلمداد نمود. تجربه ای که امسال در پنج سالگی خود به وضوح نشان داد که رویدادی بی هویت و اساسا سردرگم در برزخ منافع شخصی و مصالح قبیله ای خاص در صنعت سینمای ایران است.

  • خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۵) ۱۳۹۸-۰۱-۲۶ ۱۱:۱۹

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۵)

    تشدید ژانر فلاکت بر بستر سینمای اجتماعی/ وقتی علاج معضلات در پناه بردن به سکولاریسم معرفی می شود

    سینماپرس: سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، علاوه بر تمام نقایص کمی و کیفی خود، جلوه ای از مخدوش سازی سبک زندگی اسلامی و ایرانی بود؛ جشنواره ای که در تولیدات سینمای اجتماعی خود سعی نمود تا تعارضات بنیادین اغلب این گونه آثار با مبانی اسلامی و ایرانی را به نحوی بر بستر عرفی سازی هدایت سازد و جامعه اسلامی را به رابطه‌ای فرا دینی و مبتنی بر تعالیم سکولاریزاسیون و پذیرش ابعاد فرگشت اجتماعی کشاند.

  • فیلم سینمایی «رحمان ۱۴۰۰» ۱۳۹۸-۰۱-۲۵ ۱۲:۵۶

    عذر بدتر از گناه

    توضیحات محمدرضا فرجی درباره تاخیر در توقف «رحمان ۱۴۰۰»

    سینماپرس: مدیرکل سینمای حرفه ای درباره تاخیر در توقف فیلم سینمایی «رحمان ۱۴۰۰» توضیحاتی ارائه داد.

  • خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۴) ۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۱:۱۰

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۴)

    ظهور رئالیسم جادویی بر پرده نقره ای سینما/ وقتی حمال ها، تمدنی طلایی را به ولنگاری می کشانند

    سینماپرس: ظهور و بروز جشن های چهل سالگی انقلاب اسلامی در عرصه سینمایی کشور اگر چه به واسطه تدابیر صورت گرفته در گزینش آثار نسبتا پاستوریزه و اعمال استراتژی سانسور مصلحتی و ... تنها از چاشنی ولنگاری فرهنگی برخوردار بود و ماهیت و عمق ابتذال موجود در آثار و تولیدات سینمایی را به نمایش نمی گذاشت؛ اما در واقع صورتی ویژه از استحاله فرهنگی را روایت می نمود.

  • خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۱) ۱۳۹۷-۱۲-۱۵ ۱۰:۵۸

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و هفتم (۱)

    عدول از ایدئولوژی؛ دستاورد جشنواره فجر در چهل سالگی انقلاب اسلامی

    سینماپرس: سی و هفتمین جشن یا جشنواره ی سینمای ایران نیز به پایان رسید و این در حالی بود که متاسفانه در فصل چهل سالگی انقلاب اسلامی، نه تنها دیگر خبری از موضوع صدور تفکر انقلاب اسلامی به زبان سینما نبود؛ بلکه مطالبه ی آرمان های بلند فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی نیز به نوعی کنار گذاشته شده و بانگ بُلند ایدئولوژی زدایی به گوش می رسید!

  • انسیه شاه حسینی ۱۳۹۷-۱۱-۲۱ ۰۹:۲۴

    سینمای ایران در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی/۵

    شاه حسینی: سینمای ما امروزه در اوج ابتذال است/ مسئولان فرهنگی دغدغه ای برای احیای سینمای ارزشی ندارند

    سینماپرس: انسیه شاه حسینی کارگردان سینما همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره فیلم فجر گفت: باعث شرم و تأسف و تأثر است که اینک همزمان با پیروزی چهلمین سال انقلاب شکوهمند اسلامی در بسیاری از فیلم ها جز دیالوگ های بی ادبانه، حرکات رکیک و مشمئزکننده، روابط غیراخلاقی، خیانت زوجین و... چیزی نمی بینیم!

  • بحران چهل سالگی سینما ۱۳۹۷-۱۱-۱۰ ۱۲:۰۱

    بُحران چهل سالگی سینما

    سینما و آرمان هایی که دیده نمی شود!/ چه بودیم، چه شدیم و چه باید می شدیم؟!

    سینماپرس: چهل سال پیش در چنین روزهایی، ایران آبستن وقایعی بود که سرنوشت منطقه و جهان را تحت تاثیر خود قرار داد اما امروز با نگاهی اجمالی به آثار و تولیدات سینمای ایران در موعد چهل سالگی انقلاب و در قالب جشنواره فیلم فجر؛ باید گفت متاسفانه کمتر نشانی از آرمان ها و شعائری که روزگاری ملت ایران در سودای رسیدن با آن انقلاب نمودند، در این آثار مشاهده می شود!

  • پولشویی در سینما ۱۳۹۷-۱۰-۲۶ ۱۱:۴۴

    نگاهی به شکل گیری پول شویی در سینمای ایران

    آل کاپون ها از سینما چه می خواهند؟!

    سینماپرس: برخی مسامحه ها در برابر هنرمندان باعث می گردد مفسدان اقتصادی فضای سینما و هنر را به حیاط خلوت و جولانگاه خود تبدیل نمایند، در حالیکه سیستم قضایی کشور صاحب صنعت سینمایی نخست جهان و هالیوود در زمینه برخورد با مفاسد و جرائم با هیچ کسی تعارف ندارد.

  • آهنگ «ماه پیشونی» ۱۳۹۷-۱۰-۲۲ ۱۴:۲۸

    با تنزل سطح سلیقه عمومی؛

    نقش رسانه ملی در افزایش ولنگاری در حوزه موسیقی / چطور یک ترانه سخیف بهترین قطعه پاپ سال شد؟

    سینماپرس: قطعه‌ی «ماه پیشونی» ترانه‌ای سخیف دارد اما از سوی مردم به عنوان بهترین قطعه موسیقی پاپ در سال گذشته انتخاب شده است؛ حال باید دید علت این تنزل سطح سلیقه عمومی چیست.

  • نعل وارانه در کارنامه مدیران بنفش ۱۳۹۷-۱۰-۱۹ ۱۱:۲۷

    جشنواره فیلم فجر، نعل وارونه در کارنامه مدیران بنفش/ وقتی باید مقابل مارموزبازی در دوران ولنگاری فرهنگی ایستاد!

    سینماپرس: در شرایطی وارد روزشمار برپایی سی  و هفتمین جشن سینمای ایران می شویم که با عدم سیاست گذاری های صحیح تشویقی، این رویداد ملی تبدیل به محفلی گل خانه ایی برای مدبران بنفش پوش شده است؛ مدیران محافظه کاری که بر عملکرد خویش در بسط ولنگاری فرهنگی در شرایط حال حاضر کشور واقف بوده و بیم آن را دارند تا این جشنواره به مجالی برای بررسی اقدامات فرهنگی و سینمایی ایشان بدل گردد.

  • وقتی همه می دانند که اصغرآقا واترقیده! ۱۳۹۷-۱۰-۱۲ ۱۱:۵۹

    «ایرنه» نمادی از برای پذیرش حاکمیت مذهب با دلی در گروی سکولاریسم/ «وقتی همه می دانند» اینجا ته خط فیلمسازست!

    سینماپرس: شاید در ایران اسلامی است که همه اتفاق ها و پایان ها رو به سیاهی بوده و اصولا فردایی دلنشین و زیبا برای انعکاس سینمایی توسط سینماگران وجود ندارد و شاید طبع فرنگی شده سبب می شود تا تمام قاب های تصویری زیبا توسط فیلم‌ساز در سرزمین های غربی خلق  شود!