دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر:

حدود دو هزار نفر از «اصحاب فرهنگ و هنر» استان «قم» عضو «صندوق اعتباری هنر» هستند و از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند

سیدمجید پوراحمدی

سینماپرس: مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در آیین نکوداشت نامداران فرهنگ و هنر استان قم، با اشاره به پیشینه درخشان این استان در عرصه‌های علمی، مذهبی، فرهنگی و هنری گفت: این منطقه در طول تاریخ بزرگان بسیاری را پرورش داده و همچنان یکی از ظرفیت‌های مهم فرهنگ و هنر کشور به شمار می‌رود.

به گزارش سینماپرس، پوراحمدی با اشاره به همزمانی این مراسم با روز ورود حضرت معصومه(س) به قم و روز قم، اظهار کرد: افتخار داریم در چنین روز ارزشمندی میزبان مردم خوب قم، اهالی فرهنگ و هنر و پیشکسوتان و نامداران برجسته استان و کشور باشیم و برگزاری این آیین در چنین مناسبت فرخنده‌ای برای ما مایه افتخار است.

وی با اشاره به جایگاه تاریخی قم افزود: قم منطقه‌ای عالم‌پرور و ارزشمند است که در طول تاریخ، بزرگان بسیاری از آن برخاسته‌اند و نام ایران، اسلام و تشیع را پرآوازه کرده‌اند. یکی از ویژگی‌های برجسته این سرزمین، نامدارپروری در عرصه‌های مختلف علم، دین، فرهنگ و هنر است و بی‌تردید سرزمینی که در طول تاریخ میزبان و پرورش‌دهنده نامداران بوده، ظرفیت شخصیت‌سازی و تمدن‌سازی نیز دارد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به برگزاری نوزدهمین آیین «هفت بحر هنر» در قم گفت: کاروان «هفت بحر هنر» امشب نوزدهمین سفر خود را به استان قم تجربه می‌کند تا از چهره‌های نامدار، بزرگان و موسپیدانی که سال‌های عمر خود را صرف توسعه فرهنگ و هنر و انتقال این میراث به نسل‌های آینده کرده‌اند، تجلیل کند.

وی ادامه داد: هرچند این مراسم نمی‌تواند جبران گوشه‌ای از همه تلاش‌ها و زحمات شما عزیزان باشد، اما نمادی از قدردانی مردم و مسئولان از سال‌ها خدمت شما به فرهنگ و هنر است.

پوراحمدی با اشاره به حضور پرشور مردم در این آیین گفت: در سال‌های گذشته در استان‌های مختلف و در ۱۹ آیین «هفت بحر هنر» حضور داشته‌ام. اگرچه در برخی استان‌ها مانند خراسان جنوبی و اصفهان جمعیت بیشتری در مراسم حضور داشتند، اما از بدو ورود به قم احساس کردم عشق و ارادت ویژه‌ای به فرهنگ و هنر در این استان وجود دارد و حضور امشب مردم نیز مؤید همین موضوع است.

وی با اشاره به پیام دکتر سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: وزیر فرهنگ با ضمن ارسال سلام گرم به هنرمندان فرهیخته قم، بر ادامه روند حمایت‌های صندوق اعتباری هنر از جامعه فرهنگی و هنری این استان تأکید داشتند

پوراحمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت عضویت هنرمندان استان در صندوق اعتباری هنر بیان کرد: حدود دو هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر این استان عضو صندوق هستند و از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند. از این تعداد، بیش از هزار و ۳۱۵ نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و هزار و ۹۵ نفر نیز از بیمه درمان تکمیلی برخوردارند.

وی با اشاره به دومین سفر خود به استان قم گفت: پیش از این، در قالب طرح «فرا تهران» به شهرستان‌های مختلف استان سفر کردیم و با جمع زیادی از هنرمندان و فعالان فرهنگ و هنر دیدار داشتیم. تلاش ما این است که خدمات صندوق به شکل گسترده‌تری در اختیار هنرمندان رشته‌های مختلف قرار گیرد.

پوراحمدی با اشاره به ترکیب اعضای صندوق در استان قم اظهار کرد: الگوی عضویت اعضای صندوق در قم با بسیاری از استان‌ها متفاوت است؛ در حالی که در سطح کشور، بیشترین اعضای صندوق در حوزه هنرهای تجسمی، موسیقی و نمایشی قرار دارند، در قم بیشترین اعضا را اهالی قلم و نویسندگان تشکیل می‌دهند و پس از آن روزنامه‌نگاران و فعالان هنرهای نمایشی قرار دارند.

دیرعامل صندوق اعتباری هنر همچنین از آغاز ثبت‌نام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه از ۱۶ شهریور خبر داد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های درمان و فشار اقتصادی ناشی از آن، امیدواریم اعضای صندوق از این فرصت استفاده کنند.

وی ضمن قدردانی از همراهی مسئولان و مهمانان این مراسم، از دکتراسماعیل آذر، استاد ادبیات فارسی، و حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی، همچنین مدیران استان، معاون سیاسی استانداری و نماینده محترم مردم قم در مجلس شورای اسلامی برای حضور در این آیین تشکر کرد.

همچنین از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و همکاران ایشان برای برگزاری این آیین قدردانی کرد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.