دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۱

با تبدیل حکم سرپرستی؛

«طاهره تبیرئی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران شد

طاهره تبیرئی

سینماپرس: آیین تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران با حضور مشاور عالی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار و طاهره تبیرئی به عنوان مدیرکل جدید این اداره‌کل معرفی شد.

به گزارش سینماپرس، آیین تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران یکشنبه ۱۵ شهریورماه با حضور جمشید نظمی، مشاور عالی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در سالن جلسات شهدای ترور این اداره‌کل برگزار شد.

در این مراسم طاهره تبیرئی به عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران معرفی و از خدمات مدیرکل پیشین این مجموعه تقدیر شد.

جمشید نظمی مشاور عالی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با تأکید بر جایگاه ویژه بنیاد شهید اظهار کرد: خدمت در بنیاد شهید و امور ایثارگران با خدمت در دیگر دستگاه‌ها متفاوت است و کارکنان این نهاد باید مسئولیت خود را یک دین، تعهد و وظیفه بدانند.

وی افزود: تلاش برای حل مسائل و مشکلات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، خدمت بزرگی است که رضایت درونی و آرامش وجدان را برای خدمتگزاران این عرصه به همراه دارد.

مشاور عالی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت مجلس شورای اسلامی برای پیگیری مطالبات جامعه ایثارگری تأکید کرد و گفت: با همدلی، هم‌افزایی و همکاری کارکنان می‌توان زمینه موفقیت هرچه بیشتر بنیاد شهید و امور ایثارگران را فراهم کرد.

نظرات

  • ۱۴۰۵/۰۶/۱۷ - ۰۰:۲۶
    0 0
    امیدوارم برای ایثارگران خدمت صادقانه انجام بدهد حق ایثارگران را بدهد مخصوصن. جانبازان که دست پا سر وپا ناقص هستن حق مارا بدهند. مخصوصن غرامت مارا از دولت بگیرد ما حق خودمان رابدهندحق بخشیدنی نیست
  • عرفان ۱۴۰۵/۰۶/۱۷ - ۱۵:۲۷
    0 0
    بنیاد شهید فقط آدم های رو مدیر می‌کنه ک تونست سر جانباز خانواده شهدا و با هیچ کمکی گرم کنه .
  • 0 0
    اگر طبق گفته خودتان خدمت به ایثارگران و خانواده شهدا یک دین وتعهد است پس چرا دین خود را ادا نمیکنید وفقط حرف میزنید همسر من خود من در اثر مشکلات عدیده دیگر قادر به انجام کارهای روزمره خود نیستیم ولی برای حق پرستاری آنقدر موانع سر راه ما قرار میدهند که ما منصرف شویم من که حلال نمیکنم
  • ایرانی ۱۴۰۵/۰۶/۱۷ - ۱۸:۲۳
    0 0
    خدمات‌ در شأن ایثارگران انجام نمی‌شود! چاره ای بیاندیشید. کم جمعیت ترین و آسیب پذیر ترین سازمان ،، بنياد شهید و امور ایثارگران است!
  • افشین ۱۴۰۵/۰۶/۱۷ - ۲۱:۲۳
    0 0
    سلام خدمت شما خانم محترم به امید خدا شما یه کمی به فکر قشر بیچاره ایثارگران و خانواده شهدا باشید فقط ۱۰ درصد ۹۰ درصد نوش جان نتان
  • ناشناس ۱۴۰۵/۰۶/۱۸ - ۱۰:۰۳
    0 0
    چرا جانباز شیمیایی و اعصاب و روان که سال هاست داره اذیت میشه براش کاری نمیکنن و بی احترامی میشه با اینکه تمامی مدارک رو تحویل داده بهش گفتن برو پنج سال دیگه بیا
  • 0 0
    شمارابخداقسم.بجای اینکه دنبال مقام و.میزوصندلی باشید غرامت مارابگیرید.38سال گذشت وصبوری کردیم چه کسی جلوی حق ماراگرفته که لحظه به لحظه نفرین میشه غرامت جنگی ازکشورمتجاوزعراق حق مسلم وقانونی ماست وحق الناس است گردن شما...بخدا بابدبختی ومستآجری وخحالت زندگی میکنیم کدام کشور با قهرمانان ملی همچین کاری میکنند.مافقط غرامت خودرا خواهانیم وهیچ چیزی نمیخواهیم....علیرضا..جانباز وبرادر شهیدحسن

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.