یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰

آثار ارکسترال تا پاپ؛

اجراهای روز نخست جشنواره چهل‌ویکم موسیقی فجر

چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

سینماپرس: اجراهای نخستین روز چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر در گونه‌های مختلف از جمله ارکسترال، نواحی و پاپ اعلام شد.

به گزارش سینماپرس، چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر از فردا (دوشنبه ۲۰ بهمن ماه) در ۶ بخش «موسیقی ایرانی»، «همسرایان یا گروه‌های کُر»، «اجرای گروه‌های کودکان و نوجوانان»، «موسیقی تلفیقی و گونه‌های موسیقی پاپ»، «موسیقی کلاسیک» و «موسیقی اقوام و نواحی ایران» برگزار می‌شود.

در روز نخست این جشنواره، هنرمندان و گروه‌های مختلف در هفت سالن به اجرای برنامه می‌پردازند. براین اساس ارکستر صدا و سیما ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت به روی صحنه می‌رود.

تالار رودکی ساعت ۱۵:۳۰ میزبان اجرای استعداد جوان کلاسیک (برگزیدگان جشنواره موسیقی جوان) و ساعت ۱۸:۳۰ میزبان گروه‌های سرود «فرزندان ایران» و «ساقی کوثر» است.

ارکستر «هیژان» به سرپرستی هیوا رنجبر در گونه موسیقی نواحی ساعت ۱۸:۳۰ در برج آزادی به روی صحنه می‌رود.

تالار سوره حوزه هنری نیز ساعت ۹:۳۰ میزبان گروه «نغمه‌های کودکی» در بخش موسیقی کودک و نوجوان است.

همچنین هنرمندان موسیقی نواحی ساعت ۱۸:۳۰ در برنامه «شب شرق و جنوب خراسان» در خانه موسیقی تهران واقع در بزرگراه حقانی، آثاری را اجرا خواهند کرد.

گروه موسیقی «مسیحا نفس» ساعت ۱۹ در فرهنگسرای بهمن به روی صحنه می‌رود.

در گونه موسیقی پاپ نیز کنسرت‌های علی اصحابی ساعت ۱۸:۳۰ و مرتضی اشرفی ساعت ۲۱:۳۰ در اریکه ایرانیان برگزار می‌شود.

همچنین چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر، نشست‌های تخصصی را با موضوع موسیقی و کودک تدارک دیده است، در روز نخست این جشنواره (دوشنبه ۲۰ بهمن ماه) نشست «پیوند اسباب‌بازی و موسیقی در توسعه مهارت‌های کودکان» با حضور کارشناسان و متخصصان این حوزه ساعت ۱۶ در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود.

چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر دوشنبه (۲۰ بهمن) با حضور مدیران فرهنگی و هنری و همچنین هنرمندان عرصه‌های مختلف در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) و ادای احترام به هنرمندان فقید آغاز به کار خواهد کرد.

این جشنواره به دبیری آرش امینی تا ۲۶ بهمن برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.