شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹

برای حضور در رقابت بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶؛

«کیک رئیس جمهور» نماینده رسمی صنعت سینمای «عراق» شد

فیلم سینمایی «کیک رئیس جمهور»

سینماپرس: فیلم سینمایی «کیک رئیس جمهور» ساخته حسن هادی نماینده عراق در بخش بهترین فیلم بین‌المللی اسکار نودوهشتم شد.

به گزارش سینماپرس، عراق، فیلم سینمایی «کیک رئیس جمهور» ساخته حسن هادی را به عنوان نماینده خود راهی رقابت بهترین فیلم بلند بین‌المللی نود و هشتمین دوره جوایز اسکار نمود.

فیلم سینمایی «کیک رئیس جمهور» داستان لامیا ۹ ساله را تصویر می‌کند که برای نقش ترسناک پختن کیک تولد صدام حسین انتخاب شده است. این اثر نخستین تجربه کارگردانی حسن هادی است که پس از نمایش در بخش دو هفته کارگردانان و همچنین کسب جایزه دوربین طلایی جشنواره کن موفق شد تا جایزه انتخاب مردمی را از آن خود کند و سونی پیکچرز کلاسیکس تمام حقوق پخش آن را در آمریکای شمالی و سایر مناطق کلیدی در اختیار دارد.

شایان ذکر است که نود و هشتمین دوره جوایز اسکار در تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۲۶ (۲۵ اسفند) در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد. فهرست کوتاه اسکار ۱۶ دسامبر (۲۵ آذر) منتشر و اسامی نامزدها ۲۲ ژانویه (۳ بهمن) اعلام می شود. آخرین مهلت ارسال برای رقابت در بخش فیلم‌های بلند بین‌المللی ۱ اکتبر (۹ مهر) است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.