سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲

پس از گذشت ۲۰ سال؛

«آلن کامینگ» به «انتقام‌جویان: روز رستاخیز» باز خواهد گشت

آلن کامینگ

سینما پرس: «آلن کامینگ» پس از بیش از ۲۰ سال، دوباره در نقش «شب‌خیز» در فیلم مارول «انتقام‌جویان: روز رستاخیز» بازمی‌گردد و این در حالی است که برخلاف دیگر بازیگران مجموعه «مردان ایکس» که نقش‌هایشان را در فیلم‌های بعدی ادامه داده‌اند، این اولین بازگشت «آلن کامینگ» به این شخصیت پس از آن فیلم است.

به گزارش سینما پرس، «آلن کامینگ»، بازیگر درخشان سینما، این‌بار بازگشتی پرهیجان به نقش «شب‌خیز» (Nightcrawler) در فیلم پر سروصدای مارول «انتقام‌جویان: روز رستاخیز» دارد؛ اما این بازگشت درخشان، سایه‌ای از خاطرات تلخ گذشته را نیز با خود به همراه دارد.

«آلن کامینگ» که آخرین بار در سال ۲۰۰۳ با فیلم کلاسیک «X۲» نقش «شب‌خیز» را بازی کرده بود، تجربه‌ی حضور در آن فیلم را که سال‌ها پیش آن را «رنج‌آور» و «دشوار به دلایل گوناگون» توصیف کرده بود، با صداقتی بی‌پرده به یاد می‌آورد.

در حالی که بسیاری از بازیگران اصلی مجموعه «مردان ایکس» مانند «پاتریک استوارت» در نقش «پروفسور ایکس»، «کلسی گرامر» در نقش «بیست»، «جیمز مارسدن» در نقش «سایکلاپس»، «ربکا رومین» در نقش «میستیک» و «ایان مک‌کلن» در نقش «مگنتو»، در «انتقام‌جویان: روز رستاخیز» حضور دارند و در فیلم‌های بعدی خود نیز نقش‌هایشان را ادامه داده‌اند، «آلن کامینگ» پس از سال‌ها بار دیگر برای اولین بار از زمان «X۲» به صحنه بازمی‌گردد.

«آلن کامینگ» درباره آن دوران سخت ساخت «X۲» گفته است: «آن زمان برای من واقعاً رنج‌آور و پر از مشکلات بود، مسائلی که بارها درباره‌شان صحبت کرده‌ام.»

اکنون با بازگشت او به این نقش محبوب، طرفداران انتظار دارند که تجربه‌ای متفاوت و پرانرژی‌تر از «شب‌خیز» ببینند؛ نقشی که با تردستی و بازی درخشان «آلن کامینگ»، همیشه جایگاه ویژه‌ای در قلب علاقه‌مندان به دنیای مارول داشته است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.