سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵

در شبکه افق؛

حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) به روایت «ترور امنیت»

حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام

سینماپرس: مستند «ترور امنیت» روایتی از حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ (ع) از شبکه افق پخش می‌شود.

به گزارش سینماپرس، مستند اجتماعی «ترور امنیت» به تهیه‌کنندگی علی سرو و نویسندگی و کارگردانی مشترک علی سرو و ستاره کوه‌کن، چهارشنبه ۲۲ مرداد ساعت ۱۴:۳۰ روی آنتن شبکه افق می‌رود.

این مستند همزمان با سالگرد دومین ترور در حرم حضرت شاهچراغ (ع) با استفاده از تصاویر آرشیوی، بازسازی‌های مستند، روایت شاهدان عینی و تحلیل کارشناسان امنیتی، به بررسی ابعاد حادثه‌ای می‌پردازد که در آن آرامش، امنیت و جان افراد در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) هدف تیراندازی تروریستی قرار گرفت.

«ترور امنیت» علاوه بر روایت جزئیات این حادثه، به بررسی پیامدهای اجتماعی و امنیتی این موضوع می‌پردازد. در این مستند، تصاویر و روایت‌هایی کمتر دیده‌شده از دل حادثه و پس‌زمینه آن به نمایش گذاشته می‌شود تا مخاطب با ابعاد پنهان و آشکار این رویداد آشنا شود.

«ترور امنیت» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که در خانه مستند تهیه شده و رایان مدیا مجری طرح آن است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.